Stříbrní ptáčkové připravit! Letíme pro medaile!

Juniorský tým JNS Silverbirds má šanci přivést z Mistrovství Evropy ve sportovním cheerleadingu medaili. Hledáme hrdiny, kteří nám pomohou odletět! Staňte se naším kondičním trenérem! Za každou korunu uděláme klik! 70 000 kliků? Nebo víc? Výzva přijata!

  • Saltíčka v pyramidě

  • Twist

  • Soustředění Silverbirds

  • Na Me ve Finsku

  • Basket toss aneb létáme

  • Group stunt

  • Máme slušnou flexibilitu

  • Pyramida - liberty

  • Soutěžní pokřik

  • Těsně před soutěžní sestavou

  • Pokřik a basket toss

  • Twistíme aneb culíky lítají

  • Nástup na soutěžní plochu

  • Veselé foto ze soutěže

  • Logo týmu Silverbirds

  • A takto létáme :-)

  • Trenér roku Ondra vám rád dá lekci akrobacie!

  • Stuntování na ME ve Finsku

  • Soustředění

  • Trenérky - s kterou půjdete na večeři?

2 988 €
vybrané z 2 766 €

108%

108% splnené

104 ľudí prispelo

Šport

Praha, Hlavní město Praha, Česko

Všetko alebo nič. Projekt skončil 3.5.2019 v 17:18.

Zobraziť všetky odmeny

Proč to děláme?

Jsme bláznivé a chceme udělat crazy video s milionem kliků :-) No a hlavně chceme pomoct rodičům s profinancováním našeho pobytu. Jsou fajn, podporují nás. My jsme ještě "děti" ve věku od 12 do 16 let a moc toho zatím vydělat neumíme. Makáme ve škole, učíme se, trénujeme, neflákáme se. A společně s trenéry hledáme možnosti jak na se společně posunout dál v přípravě. No a taky máme sny! Že přivezeme z juniorského evropského šampionátu medaili. Letos by to mohlo vyjít! Každý rok se umisťujeme výš a výš. Pomůžete nám splnit náš sen a budete tvůrci naší budoucnosti? Děkujeme!

Kdo jsme?

Milujeme život, milujeme sport, milujeme rozdávat úsměv a radost! Jsme několikanásobné Mistryně České republiky v kategorii Junior AllGirl. Což znamená že v týmu jsme jen holky. V cheeru máme i smíšené týmy. Naši muži si z ME přivezli už dvě vzácné medaile. Musíme je dohnat a letos se pokusit si jednu přivézt. A taky zajet HIT ZERO! To je soutěžní sestava zajetá bez vážné technické chyby a pádu. Každá koruna od vás = jeden klik = lepší kondice = lepší technika = lepší výkonnost. Zahrajte si na trenéra a nadělte nám velký počet opakování :-) 

Jak to začalo

Před 20ti lety se naše trenérka Nikol zamilovala do sportu kde se všichni potřebují, kde si všichni musí důvěřovat a kde neexistuje slovo nejde to. A postupně se kolem ní začalo zeskupovat stále víc a víc dětí, mladých žen a mužů, kteří našli seberealizaci ve sportovním cheerleadingu. Sportu kde můžete létet bez křídel, kde nacházíte přátele na život a smrt. Opravdu musíte věřit že ten dole je ochotný položit za vás život když ho necháte, aby vás vyhodil do pěti metrů a při volném pádu zpět zas chytil. Bezpečně, technicky a s grácií. Jsme akrobati, jsme gymnasti, jsme sportovci. V klubu JNS je nás nyní kolem 240 sportovců ve věku od 3 do 35 let. Létáme, užíváme si pohybu a skvělé atmosféry našeho sportu. Už jste někdy byli na soutěži v cheerleadingu?ne? tak to by jste koukali jak jsou haly narvané k prasknutí, atmosféra mega, protože sportovci i fanoušci cheerleadingu mají SPIRIT a opravdu si užívají života s úsměvem na rtech. No a  máme své sny. Jeden z nich je medaile z Mistrovstvi Evropy v juniorské kategorii. V seniorské kategorii máme již 4 medaile. Letos máme na dosah tu juniorskou.

Co je náš cíl?

Trénovat, zlepšovat se, spolupracovat a odletět na Mistrovství Evropy co nejlépe připraveni. Jsme v tělocvičnách 4x týdně, mimo tělocvičen udržujeme kondici jak to jen jde, žádná pohybová aktivita nám není cizí. Letos je ME v Petrohradu. Krásné město protkané historií a uměním. Doufáme, že si uděláme fotku s medailí na krku před Ermitáží a nakoukneme i do ní, abychom ve škole mohli na hodinách historie a umění zaperlit. Tu fotku vám klidně pošleme :-) Letos naši senioři na ME nepoletí  a nebudou obhajovat medailové pozice.  Změnili se pravidla a nejsou peníze na cestu. Je to na nás! Juniorském týmu JNS Silverbirds! Získané finance použijeme na úhradu startovních poplatků a ubytování v Petrohradě. Tím ulevíme rodičům s profinancováním našeho reprezentačního výjezdu. Velmi nám to pomůže. 

Detaily

Umíme létat! Ano, ve sportovním cheerleadingu žádný problém. Bez jištění, bez křídel. Náš sport roste a je na cestě pod Olympijské kruhy. Tvrdě makáme, abychom byli připraveni. Ale odletět letadlem na Mistrovství Evropy do Petrohradu bez křídel nejde. Hledáme hrdiny, kteří nám přispějí na letenky. Rádi bychom aspoň trochu pomohli našim talentovaným mladým sportovkyním a jejich rodičům s profinancováním účasti na ME. Musíme soutěžit, musíme vidět konkurenci na velkých závodech. Již 5 let za sebou se náš juniorský tým nominoval za ČR na Mistrovství Evropy. Každý rok postoupíme o stupínek výš a letos je šance i na medaili! Petrohrad je ale finančně náročná destinace, letenky, víza, startovné, ubytování a taky něco na zub je potřeba.Víme, že kolem nás je spousta tichých hrdinů a doufáme, že přispějí troškou aby holkám pomohli. Stanou se naším kondičním trenérem - za každou získanou korunu uděláme klik! Výzva přijata! Uvidíte po akci video a na něm 70 000 kliků? Nebo víc?

... a ještě něco navíc

Náš sport - sportovní cheerleading je už velmi blízko pod Olympijskými kruhy...každý klik(tím myslíme opravdový klik, ne kliknutí myší :-)), který i díky vám uděláme, nám pomůže být připravenější a v lepší kondici...a my tam jednou stát budeme....protože cheerleaders jsou mega houževnaté, zodpovědné, tvrdě trénující a hlavně spolupracují, věří si navzájem a jedna bez druhé nic neznamenají...jen tým a společné úsilí nás posuvá dál....když nám přispějete jakoukoliv částkou bude to jednou i vaše zásluha, že se české cheerleaders a tento krásný sport prezentovali na Olympiádě....no a taky to bude pěkná sranda když uvidíte po ukončení této akce na Hit hitu video funících holek jak dělají 70 000 kliků. Nebo víc? :-)

Aktuality

2.5.2019 A jsme ve finále!

Wow 100%! Děkujeme za podporu a posíláme ukázku našeho klikování! Měli jsme na víkend zahraničnou trenérku, která nám dala pořádně do těla. Některé z nás odletěli na Mistrovství světa s českým reprezentačním týmem a byli jsme páté. Zase o stupínek výš než loni. Makáme, trénujeme a připravujeme se…

Viacej

16.4.2019 Káťa a Kiki letí do USA!

Víte, že Kaťa a Kiki, členky JNS Silverbirds, které se chystají s týmem odletět do Petrohradu na ME jsou tak šikovné, že se letos náročným konkurzem dostali do juniorské reprezentace a stali se členy Českého reprezentačního týmu na Mistrovství světa a v pátek odlétají přes velkou louži do USA!…

Viacej

Komentáre

Vyberte si odmenu za váš príspevok

  • zostáva 2468 z 2500
    Klikování

    Co jedna koruna to jeden klik. Můžete přispět libovolnou částku, minimálně 50 Kč. 50 kliků je totiž brnkačka. Za každou korunu v této hře na kondičního trenéra, kterým se stáváte právě vy, uděláme klik. A po ukončení akce vám zašleme video upocených, hekajících holek co udělají 70 000 kliků? Nebo víc? Máte rádi výzvy? My ano! Zprávy o počtu nutných kliků budeme uveřejňovat v aktualitách. At se taky průběžně bavíte a můžete nám pořádně naložit :-) 

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    3,95 €
    (100 Kč)
  • zostáva 186 z 200
    Srdce z drona

    Objednáme drona, uděláme vám osobně fotografii kde bude z ptačí perspektivy srdce složené z členek týmu JNS Silverbirds a pošleme vám i s věnováním na email. Kdo by nechtěl tak upřimný pozdrav plný lásky a energie? 

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    7,90 €
    (200 Kč)
  • zostáva 9 z 20
    Přívěšek SilverBirds

    Naše stříbrná ptáčata vám hand made vyrobí přívěšek v cheer stylu jen pro vás. Každý bude originál!

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    15,81 €
    (400 Kč)
  • zostáva 42 z 50
    Čumkarta alias pohlednice

    Kdy v poslední době jste dostali originál pohlednici? Naše mladé sportovkyně ani nevěděli co to je :-) Pošleme vám tu nejkrásnější pohlednici z Petrohradu s věnováním a podpisy všech našich reprezentantek. Opravdovou pohlednici se známkou. Trochu retro? Ale to jde zase do módy. Chvíli ji uložíte a máte starožitnost co bude mít hodnotu :-)

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    17,78 €
    (450 Kč)
  • zostáva 2 z 20
    Jméno z těl

    Už jste viděli vaše jméno napsané z lidských těl ve stuntech? Pošlete nám vaše jméno a my vám ho  postavíme, vyfotíme a pošleme. Budete mít cool profilovku. Tohle jen tak někdo nemá.

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    19,76 €
    (500 Kč)
  • zostáva 50 z 50
    Tričko JNS SILVERBIRDS

    Staň se čestným členem a užij si naše týmové triko s logem týmu. Toto exkluzivní triko mají jen členové týmu. Není jiná šance jak se k němu dostat. Být členem a tedy projít náročným tryoutem a být dost dobrý ve sportovním cheerleadingu nebo si ho zakoupit tady a dnes. Omezená série pro fanoušky reprezentace na ME 2019. Nezapomen napsat tvoji velikost do poznámky.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    31,61 €
    (800 Kč)
  • zostáva 43 z 50
    Láhev na pití ve stylu Silverbirds

    Naše sportovkyně vám hand made upraví cool lahev na pití ve stylu Silverbirds. Nechte se překvapit a užijte si svoji super láhev na vašich pohybových aktivitách.

    Doručenia odmeny: nešpecifikované

    39,52 €
    (1 000 Kč)
  • zostáva 96 z 100
    Kalendář Join New Spirit AlllStars 2020

    Nástěnný kalendář s uměleckými fotkami členů Join New Spirit AllStars na rok 2020. Autor fotografií: Anna Vacířová, umělecký fotograf. Téma: cheerleading v netradičním prostředí.

    Doručenia odmeny: na adresu, do roka po ukončení projektu na Hithitu

    59,28 €
    (1 500 Kč)
  • zostáva 4 z 5
    Trénink akrobacie s trenérem roku Ondrou

    Hodinový trénink akrobacie s top trenérem roku 2018 a legendou českého cheerleadingu Ondrou Polanským. Chceš slyšet tipy a triky jak co nejlépe udělat hvězdu, rondát, přemet, flik nebo saltíčko? Jak posílit core aby šlo všechno lépe a rychleji? Ondra se ti bude věnovat a splní všechny tvoje přání a dá ti pěkně do těla. Mimo jeho skvělých akrobatických a trenerských schopnosti je to fakt fešák a zábavný společník :-) Ten trénink si užiješ jak nikdy.

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    59,28 €
    (1 500 Kč)
  • zostáva 1 z 5
    Videopozdrav z Petrohradu

    Ano, jen pro tebe natočíme video a pozdravíme tě  a poděkujeme ti za podporu z Petrohradu přímo ze soutěžní haly z Mistrovství Evropy v cheerleadingu. Jestli budeme mít medaili na krku nebo ne je zatím ve hvězdách. Ale že to bude pozdrav ze srdce je jasné na 100%.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    79,04 €
    (2 000 Kč)
  • zostáva 4 z 5
    Lekce partner stunt

    Viděl si někde jak si kluk pohazuje s holkou na jedné ruce a ona tam tropí různé srandičky? chceš proniknout do tajů partner stunts? Nebo už to umíš a chceš poradit od našich nejlepších trenérů? Neváhej a využij osobní lekci jen pro tebe. Jistě odejdeš z tréninku s cool fotkou a propoceným trikem. Šikovná partnerka bude po ruce.

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    79,04 €
    (2 000 Kč)
  • zostáva 10 z 10
    Stříbrný trénink

    Zažijte si trénink se Silverbirds. Vyzkoušíte všechno! Warm up, strečink, skoky, akrobacii, stunty a taky baskety! Ano také vám půjčíme křídla a můžete si vyzkoušet létat! A zapracovat na kondici s partou veselých holek taky není k zahození. S námi si užijete parádní sportovní odpoledne ve stylu sportovního cheerleadingu. Parádní fotka v pyramidě bude zdobit váš album :-)

    Doručenia odmeny: nešpecifikované

    118,55 €
    (3 000 Kč)
  • zostáva 1 z 1
    Zážitek ME v Petrohradu

    Užij si 5 dnů v Petrohradě na Mistrovství Evropy s námi! Dostaneme tě všude do zákulisí kam by si se jinak nedostal! Prožij soutěžní adrenalin, podívej se na krásy Petrohradu. Víš, že se říká že nic lepšího než zážitek není. A kdy se ti povede užít si výlet s partou veselých sportovkyň a jejich trenérek? Budeš mít spoustu fotek, zážitků a věř , že tě nabijeme pozitivní energiíí na dlouho dopředu! V ceně zážitku je letenka, ubytování, startovní poplatek ke vstupům na soutěž i do zákulisí. Prostě ALL IN :-)

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    2 766,25 €
    (70 000 Kč)
  • Vypredané!!
    Večeře s trenérkou Silverbirds

    Máme je hned 3. Jsou zapálené pro sport, krásné a připravené vám zpříjemnit večer a zasvětit vás do tajů sportovního cheerleadingu. Věřte že vyprávění o tomto kouzelném sportu, o zdravém životním stylu nebo o olympijské budoucnosti našeho sportu a další zákulisní informace vás budou bavit a zažijete příjemný večer v milé společnosti.

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    197,59 €
    (5 000 Kč)
  • Vypredané!!
    Umělecká fotografie cheerleading na fotoplátně

    Exkluzivní velkoformátová umělecká fotografie cheerleading v netradičním prostředí na fotoplátně cca 50 x 70. Autor: Anna Vacířová. Jeden kus, originál.

    Doručenia odmeny: na adresu, do roka po ukončení projektu na Hithitu

    395,18 €
    (10 000 Kč)