Stříbrní ptáčkové připravit! Letíme pro medaile!

Juniorský tým JNS Silverbirds má šanci přivést z Mistrovství Evropy ve sportovním cheerleadingu medaili. Hledáme hrdiny, kteří nám pomohou odletět! Staňte se naším kondičním trenérem! Za každou korunu uděláme klik! 70 000 kliků? Nebo víc? Výzva přijata!

Opravdu za každou korunu uděláte klik?

Ano! Uděláme, natočíme a sestříháme šílené video od všech členek týmu kde uvidíte 70 000 kliků, nebo víc? Záleží na vás jak nás podpoříte :-)

Jak staré jsou děvčata v týmu SIlverbirds?

Holky jsou ve věku od 12 do 16 let.

Jak dlouho musí cheerleader trénovat, aby se dostala na Mistrovství Evropy v juniorské kategorii?

Děvčata většinou začínají s tréninkem v útlém věku od 3 let v nejmladší kategorii Minies, nebo od 6 let v kategorii peewees. Tým SIlverbirds je výběrový tým děvčat do kterého se dostanou tryoutem - konkurzem. Klade se důraz naodpovídající úrověň kondice, rozsahů, akrobacie a znalost techniky stuntování. Většin holek v SIlverbirds dělají cheerleading 6 a více let.

Jak probíhá nominační proces na Mistrovství Evropy v ČR?

Jednoduše! Musíte vyhrát Mistrovství České republiky :-) A to se nám již několik let za sebou daří. Naše Silverbirds reprezentovali na Mistrovství Evropy Českou republiku každý rok od roku 2011, kdy se konalo první Mistrovství Evropy.

Kolik stojí reprezentační výjezd jednu sportovkyni?

Balík peněz :-) Mistorvství Evropy je putovní a každý rok se koná v jiném městě v Evropě. Letos se koná v Petrohradu. Každý sportovec si musí zaplatit letenku, vizum, startovní poplatek, ubytování a taky msí něco jíst. Takže letos suma sumárum asi 18 000 Kč.

Jak velký tým lidí pojede na ME? Akolik vás to bude stát?

Jsme skromní, žádní papaláši, žádní úředníci, žádní fyzioteraputové atd. Náš tým je složen z 22 holek a 3 trenérů. To je vše. Takže celkem asi 450 000 Kč.

Máte sponzory? Nebo jiné podporovatele?

Náklad za reprezentační výjezd si platí v celém rozsahu děti, tedy jejich zákonní zástupci a klub. Nemáme žádné speciální dotace na repre od asociace, nebo sponzory, kteří by nám pomohli akci profinancovat. Snažíme se, aby jsme byli dobří a časem to snad přijde. Náš sport roste každým dnem a doufáme, že až se dostane na Olympiádu tak se podmínky podpory zvenku zlepší. Zatím děláme maximum, abychom vytvořili pro děti dobré tréninkové podmínky. Investujeme do vybavení, do vzdělávání trenérů. Pár dětí podporuje Olympijská nadace , Wanado a podobné organizace podpourjící děti ze zněvýhodněných sociálních skupin. Jsme jim za to moc vděční. Také máme podporu v naší Městské části Praha 11, která nám pomáhá s krytím nákladů na pronájmy tělocvičen.

Jak často trénujete?

Jako klub jsme ve dvou tělocvičnách denně od 16:30 do 20:00 hod. Plus pravidelná víkendová soustředění. Silverbirds trénují 3x týdně 2 hodiny týmový trénink (choreografie, stuntové techniky, pyramidy, skoky, akrobacie, kondice) pak 1x týdně group stunts a 1x týdně individuální hodiny akrobacie. Plus mají každý měsíc celodenní víkendové soustředění. A samozřejmně musí na sobě pracovat i doma, dělají pravidelné flexibility routine, posilují a vyhledávají i doplňkové formy pohybových aktivit kvuli kondici jako plavání, běh, skoky na trampolínách.

Jde skloubit takto nabitý tréninkový porgram se školou a dalšími povinnostmi?

Ano jde! Máme v týmu doktory, právníky, ekonomy, šikovné truhláře, elektotechniky, kadeřnice atd. Děti začínají se sportem v útlém věku a postupně se učí pracovat s časem, organizovat si činnosti. Sport jim pomáhá naučit se být zodpovědní, systematický a cílevědomý. Tyto vlastnosti přenáší i do mimosportovního života a jsou úspěšní i ve školách a následně v zaměstnání. Jak se říká všechno se dá naučit a natrénovat, stačí jen chtít a mít někoho kdo vám ukáže cestu.

Proč cheerleading?

Protože sdružuje lidi plné energie, radosti zeživota. ROzdáváme úsměvy, vytváříme tvůrčí atmosféru. Lidi si musí vzájemně důvěřovat a spolupracovat. Je to mega týmový sport kde jeedn bez druhého nic neznamená. Ano, občas se může ukázat v individuálních kategoriích, ale i tam má za zády svůj tým, který ho podporuje a fandí mu. Pohyb je zdraví. A když k tomu pohybu patří parta veselých přátel s kterými svbíráte zážitky v tělocvičních i po celém světě, na trénincích i mimo něj je to fajn. Prostě s cheerleadingem je život veselejší. Věřte že když vejdete do tělocvičny a vidíte ty vysmáte obličeje spadne z vás celodenní stres a přichází dvě hodiny tvůrčího procesu, kde se každý seberealizuje a cítí podporu a souznění kamarádů.

3 004 €
vybrané z 2 782 €

108%

108% splnené

104 ľudí prispelo

Šport

Praha, Hlavní město Praha, Česko

Všetko alebo nič. Projekt skončil 3.5.2019 v 17:18.

Vyberte si odmenu za váš príspevok

  • zostáva 2468 z 2500
    Klikování

    Co jedna koruna to jeden klik. Můžete přispět libovolnou částku, minimálně 50 Kč. 50 kliků je totiž brnkačka. Za každou korunu v této hře na kondičního trenéra, kterým se stáváte právě vy, uděláme klik. A po ukončení akce vám zašleme video upocených, hekajících holek co udělají 70 000 kliků? Nebo víc? Máte rádi výzvy? My ano! Zprávy o počtu nutných kliků budeme uveřejňovat v aktualitách. At se taky průběžně bavíte a můžete nám pořádně naložit :-) 

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    3,97 €
    (100 Kč)
  • zostáva 186 z 200
    Srdce z drona

    Objednáme drona, uděláme vám osobně fotografii kde bude z ptačí perspektivy srdce složené z členek týmu JNS Silverbirds a pošleme vám i s věnováním na email. Kdo by nechtěl tak upřimný pozdrav plný lásky a energie? 

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    7,95 €
    (200 Kč)
  • zostáva 9 z 20
    Přívěšek SilverBirds

    Naše stříbrná ptáčata vám hand made vyrobí přívěšek v cheer stylu jen pro vás. Každý bude originál!

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    15,90 €
    (400 Kč)
  • zostáva 42 z 50
    Čumkarta alias pohlednice

    Kdy v poslední době jste dostali originál pohlednici? Naše mladé sportovkyně ani nevěděli co to je :-) Pošleme vám tu nejkrásnější pohlednici z Petrohradu s věnováním a podpisy všech našich reprezentantek. Opravdovou pohlednici se známkou. Trochu retro? Ale to jde zase do módy. Chvíli ji uložíte a máte starožitnost co bude mít hodnotu :-)

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    17,88 €
    (450 Kč)
  • zostáva 2 z 20
    Jméno z těl

    Už jste viděli vaše jméno napsané z lidských těl ve stuntech? Pošlete nám vaše jméno a my vám ho  postavíme, vyfotíme a pošleme. Budete mít cool profilovku. Tohle jen tak někdo nemá.

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    19,87 €
    (500 Kč)
  • zostáva 50 z 50
    Tričko JNS SILVERBIRDS

    Staň se čestným členem a užij si naše týmové triko s logem týmu. Toto exkluzivní triko mají jen členové týmu. Není jiná šance jak se k němu dostat. Být členem a tedy projít náročným tryoutem a být dost dobrý ve sportovním cheerleadingu nebo si ho zakoupit tady a dnes. Omezená série pro fanoušky reprezentace na ME 2019. Nezapomen napsat tvoji velikost do poznámky.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    31,79 €
    (800 Kč)
  • zostáva 43 z 50
    Láhev na pití ve stylu Silverbirds

    Naše sportovkyně vám hand made upraví cool lahev na pití ve stylu Silverbirds. Nechte se překvapit a užijte si svoji super láhev na vašich pohybových aktivitách.

    Doručenia odmeny: nešpecifikované

    39,74 €
    (1 000 Kč)
  • zostáva 96 z 100
    Kalendář Join New Spirit AlllStars 2020

    Nástěnný kalendář s uměleckými fotkami členů Join New Spirit AllStars na rok 2020. Autor fotografií: Anna Vacířová, umělecký fotograf. Téma: cheerleading v netradičním prostředí.

    Doručenia odmeny: na adresu, do roka po ukončení projektu na Hithitu

    59,61 €
    (1 500 Kč)
  • zostáva 4 z 5
    Trénink akrobacie s trenérem roku Ondrou

    Hodinový trénink akrobacie s top trenérem roku 2018 a legendou českého cheerleadingu Ondrou Polanským. Chceš slyšet tipy a triky jak co nejlépe udělat hvězdu, rondát, přemet, flik nebo saltíčko? Jak posílit core aby šlo všechno lépe a rychleji? Ondra se ti bude věnovat a splní všechny tvoje přání a dá ti pěkně do těla. Mimo jeho skvělých akrobatických a trenerských schopnosti je to fakt fešák a zábavný společník :-) Ten trénink si užiješ jak nikdy.

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    59,61 €
    (1 500 Kč)
  • zostáva 1 z 5
    Videopozdrav z Petrohradu

    Ano, jen pro tebe natočíme video a pozdravíme tě  a poděkujeme ti za podporu z Petrohradu přímo ze soutěžní haly z Mistrovství Evropy v cheerleadingu. Jestli budeme mít medaili na krku nebo ne je zatím ve hvězdách. Ale že to bude pozdrav ze srdce je jasné na 100%.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    79,48 €
    (2 000 Kč)
  • zostáva 4 z 5
    Lekce partner stunt

    Viděl si někde jak si kluk pohazuje s holkou na jedné ruce a ona tam tropí různé srandičky? chceš proniknout do tajů partner stunts? Nebo už to umíš a chceš poradit od našich nejlepších trenérů? Neváhej a využij osobní lekci jen pro tebe. Jistě odejdeš z tréninku s cool fotkou a propoceným trikem. Šikovná partnerka bude po ruce.

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    79,48 €
    (2 000 Kč)
  • zostáva 10 z 10
    Stříbrný trénink

    Zažijte si trénink se Silverbirds. Vyzkoušíte všechno! Warm up, strečink, skoky, akrobacii, stunty a taky baskety! Ano také vám půjčíme křídla a můžete si vyzkoušet létat! A zapracovat na kondici s partou veselých holek taky není k zahození. S námi si užijete parádní sportovní odpoledne ve stylu sportovního cheerleadingu. Parádní fotka v pyramidě bude zdobit váš album :-)

    Doručenia odmeny: nešpecifikované

    119,21 €
    (3 000 Kč)
  • zostáva 1 z 1
    Zážitek ME v Petrohradu

    Užij si 5 dnů v Petrohradě na Mistrovství Evropy s námi! Dostaneme tě všude do zákulisí kam by si se jinak nedostal! Prožij soutěžní adrenalin, podívej se na krásy Petrohradu. Víš, že se říká že nic lepšího než zážitek není. A kdy se ti povede užít si výlet s partou veselých sportovkyň a jejich trenérek? Budeš mít spoustu fotek, zážitků a věř , že tě nabijeme pozitivní energiíí na dlouho dopředu! V ceně zážitku je letenka, ubytování, startovní poplatek ke vstupům na soutěž i do zákulisí. Prostě ALL IN :-)

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    2 781,64 €
    (70 000 Kč)
  • Vypredané!!
    Večeře s trenérkou Silverbirds

    Máme je hned 3. Jsou zapálené pro sport, krásné a připravené vám zpříjemnit večer a zasvětit vás do tajů sportovního cheerleadingu. Věřte že vyprávění o tomto kouzelném sportu, o zdravém životním stylu nebo o olympijské budoucnosti našeho sportu a další zákulisní informace vás budou bavit a zažijete příjemný večer v milé společnosti.

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    198,69 €
    (5 000 Kč)
  • Vypredané!!
    Umělecká fotografie cheerleading na fotoplátně

    Exkluzivní velkoformátová umělecká fotografie cheerleading v netradičním prostředí na fotoplátně cca 50 x 70. Autor: Anna Vacířová. Jeden kus, originál.

    Doručenia odmeny: na adresu, do roka po ukončení projektu na Hithitu

    397,38 €
    (10 000 Kč)