Stříbrní ptáčkové připravit! Letíme pro medaile!

Juniorský tým JNS Silverbirds má šanci přivést z Mistrovství Evropy ve sportovním cheerleadingu medaili. Hledáme hrdiny, kteří nám pomohou odletět! Staňte se naším kondičním trenérem! Za každou korunu uděláme klik! 70 000 kliků? Nebo víc? Výzva přijata!

A jsme ve finále!

2.5.2019

Wow 100%! Děkujeme za podporu a posíláme ukázku našeho klikování! Měli jsme na víkend zahraničnou trenérku, která nám dala pořádně do těla. Některé z nás odletěli na Mistrovství světa s českým reprezentačním týmem a byli jsme páté. Zase o stupínek výš než loni. Makáme, trénujeme a připravujeme se. 

Tady je link na video s našimi kliky: https://youtu.be/CxQFXMQeydg pro pobavení :-) 

Všechny odměny připravujeme a pošleme s láskou a velkým vděkem!

Přejeme vám krásné dny!

3 004 €
vybrané z 2 782 €

108%

108% splnené

104 ľudí prispelo

Šport

Praha, Hlavní město Praha, Česko

Všetko alebo nič. Projekt skončil 3.5.2019 v 17:18.

Vyberte si odmenu za váš príspevok

  • zostáva 2468 z 2500
    Klikování

    Co jedna koruna to jeden klik. Můžete přispět libovolnou částku, minimálně 50 Kč. 50 kliků je totiž brnkačka. Za každou korunu v této hře na kondičního trenéra, kterým se stáváte právě vy, uděláme klik. A po ukončení akce vám zašleme video upocených, hekajících holek co udělají 70 000 kliků? Nebo víc? Máte rádi výzvy? My ano! Zprávy o počtu nutných kliků budeme uveřejňovat v aktualitách. At se taky průběžně bavíte a můžete nám pořádně naložit :-) 

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    3,97 €
    (100 Kč)
  • zostáva 186 z 200
    Srdce z drona

    Objednáme drona, uděláme vám osobně fotografii kde bude z ptačí perspektivy srdce složené z členek týmu JNS Silverbirds a pošleme vám i s věnováním na email. Kdo by nechtěl tak upřimný pozdrav plný lásky a energie? 

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    7,95 €
    (200 Kč)
  • zostáva 9 z 20
    Přívěšek SilverBirds

    Naše stříbrná ptáčata vám hand made vyrobí přívěšek v cheer stylu jen pro vás. Každý bude originál!

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    15,90 €
    (400 Kč)
  • zostáva 42 z 50
    Čumkarta alias pohlednice

    Kdy v poslední době jste dostali originál pohlednici? Naše mladé sportovkyně ani nevěděli co to je :-) Pošleme vám tu nejkrásnější pohlednici z Petrohradu s věnováním a podpisy všech našich reprezentantek. Opravdovou pohlednici se známkou. Trochu retro? Ale to jde zase do módy. Chvíli ji uložíte a máte starožitnost co bude mít hodnotu :-)

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    17,88 €
    (450 Kč)
  • zostáva 2 z 20
    Jméno z těl

    Už jste viděli vaše jméno napsané z lidských těl ve stuntech? Pošlete nám vaše jméno a my vám ho  postavíme, vyfotíme a pošleme. Budete mít cool profilovku. Tohle jen tak někdo nemá.

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    19,87 €
    (500 Kč)
  • zostáva 50 z 50
    Tričko JNS SILVERBIRDS

    Staň se čestným členem a užij si naše týmové triko s logem týmu. Toto exkluzivní triko mají jen členové týmu. Není jiná šance jak se k němu dostat. Být členem a tedy projít náročným tryoutem a být dost dobrý ve sportovním cheerleadingu nebo si ho zakoupit tady a dnes. Omezená série pro fanoušky reprezentace na ME 2019. Nezapomen napsat tvoji velikost do poznámky.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    31,79 €
    (800 Kč)
  • zostáva 43 z 50
    Láhev na pití ve stylu Silverbirds

    Naše sportovkyně vám hand made upraví cool lahev na pití ve stylu Silverbirds. Nechte se překvapit a užijte si svoji super láhev na vašich pohybových aktivitách.

    Doručenia odmeny: nešpecifikované

    39,74 €
    (1 000 Kč)
  • zostáva 96 z 100
    Kalendář Join New Spirit AlllStars 2020

    Nástěnný kalendář s uměleckými fotkami členů Join New Spirit AllStars na rok 2020. Autor fotografií: Anna Vacířová, umělecký fotograf. Téma: cheerleading v netradičním prostředí.

    Doručenia odmeny: na adresu, do roka po ukončení projektu na Hithitu

    59,61 €
    (1 500 Kč)
  • zostáva 4 z 5
    Trénink akrobacie s trenérem roku Ondrou

    Hodinový trénink akrobacie s top trenérem roku 2018 a legendou českého cheerleadingu Ondrou Polanským. Chceš slyšet tipy a triky jak co nejlépe udělat hvězdu, rondát, přemet, flik nebo saltíčko? Jak posílit core aby šlo všechno lépe a rychleji? Ondra se ti bude věnovat a splní všechny tvoje přání a dá ti pěkně do těla. Mimo jeho skvělých akrobatických a trenerských schopnosti je to fakt fešák a zábavný společník :-) Ten trénink si užiješ jak nikdy.

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    59,61 €
    (1 500 Kč)
  • zostáva 1 z 5
    Videopozdrav z Petrohradu

    Ano, jen pro tebe natočíme video a pozdravíme tě  a poděkujeme ti za podporu z Petrohradu přímo ze soutěžní haly z Mistrovství Evropy v cheerleadingu. Jestli budeme mít medaili na krku nebo ne je zatím ve hvězdách. Ale že to bude pozdrav ze srdce je jasné na 100%.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    79,48 €
    (2 000 Kč)
  • zostáva 4 z 5
    Lekce partner stunt

    Viděl si někde jak si kluk pohazuje s holkou na jedné ruce a ona tam tropí různé srandičky? chceš proniknout do tajů partner stunts? Nebo už to umíš a chceš poradit od našich nejlepších trenérů? Neváhej a využij osobní lekci jen pro tebe. Jistě odejdeš z tréninku s cool fotkou a propoceným trikem. Šikovná partnerka bude po ruce.

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    79,48 €
    (2 000 Kč)
  • zostáva 10 z 10
    Stříbrný trénink

    Zažijte si trénink se Silverbirds. Vyzkoušíte všechno! Warm up, strečink, skoky, akrobacii, stunty a taky baskety! Ano také vám půjčíme křídla a můžete si vyzkoušet létat! A zapracovat na kondici s partou veselých holek taky není k zahození. S námi si užijete parádní sportovní odpoledne ve stylu sportovního cheerleadingu. Parádní fotka v pyramidě bude zdobit váš album :-)

    Doručenia odmeny: nešpecifikované

    119,21 €
    (3 000 Kč)
  • zostáva 1 z 1
    Zážitek ME v Petrohradu

    Užij si 5 dnů v Petrohradě na Mistrovství Evropy s námi! Dostaneme tě všude do zákulisí kam by si se jinak nedostal! Prožij soutěžní adrenalin, podívej se na krásy Petrohradu. Víš, že se říká že nic lepšího než zážitek není. A kdy se ti povede užít si výlet s partou veselých sportovkyň a jejich trenérek? Budeš mít spoustu fotek, zážitků a věř , že tě nabijeme pozitivní energiíí na dlouho dopředu! V ceně zážitku je letenka, ubytování, startovní poplatek ke vstupům na soutěž i do zákulisí. Prostě ALL IN :-)

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    2 781,64 €
    (70 000 Kč)
  • Vypredané!!
    Večeře s trenérkou Silverbirds

    Máme je hned 3. Jsou zapálené pro sport, krásné a připravené vám zpříjemnit večer a zasvětit vás do tajů sportovního cheerleadingu. Věřte že vyprávění o tomto kouzelném sportu, o zdravém životním stylu nebo o olympijské budoucnosti našeho sportu a další zákulisní informace vás budou bavit a zažijete příjemný večer v milé společnosti.

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    198,69 €
    (5 000 Kč)
  • Vypredané!!
    Umělecká fotografie cheerleading na fotoplátně

    Exkluzivní velkoformátová umělecká fotografie cheerleading v netradičním prostředí na fotoplátně cca 50 x 70. Autor: Anna Vacířová. Jeden kus, originál.

    Doručenia odmeny: na adresu, do roka po ukončení projektu na Hithitu

    397,38 €
    (10 000 Kč)