Opravme Česko

Naučme se věci znovu opravovat a ne je zbytečně vyhazovat. Za vybrané peníze vyškolíme nové opraváře, propojíme ty stávající a všem dáme dostatek práce. Také budeme vyhodnocovat výrobky dle jejich opravitelnosti a poradíme tak spotřebitelům s nákupem.

Děkujeme všem přispěvatelům, máme to!

22.2.2018

A je konec. Nebo spíš začátek? Díky Vám jsme vybrali celkem 182 160 Kč. Moc děkujeme za podporu, kterou jsme ani nečekali. Brzy Vás budeme kontaktovat ohledně předání odměn. Už nám dorazily síťovky, oblečení budeme nechávat vyrábět teprve poté, co si vyberete barvy a velikosti.

Pokud jde o zakázky zdarma, tak to spustíme hned jak dostaneme seznam přispěvatelů. Bude to fungovat tak, že zadáte klasicky zakázku na www.opravarna.cz, akorát nezaplatíte, místo toho nám napíšete na zakazky@opravarna.cz číslo zakázky, jméno či mail a vzkaz: aktivace zdarma. A my Vám je postupně aktivujeme. U VIP členství to takto budete moct dělat celý rok.

Jo a včera jsme už předběžně domluvili místo pro první Oprakavárnu. Krásná vila kousek od metra Hradčany se spoustou místností na workshopy či přednášky a velkou zahradou na celodenní akci s našimi opraváři, kterým budete moct zanést cokoliv na opravu. K tomu bude párty s grilováním a dobrým pivem. Termín a vše intenzivně domlouváme, budeme vám dávat vědět mailem, sledujte i náš FB ;)

A borec nakonec: Tím je e-shop Alza.cz, bez jehož štědrého daru bychom cílovou částku jen těžko zvládli vybrat. Takže mu patří dík největší. S Alzou domlouváme další velice zajímavou spolupráci, o které vás budeme informovat. 

S úctou

Jan a Lucie Charvátovi

A jdeme do finále!!

21.2.2018

Do konce kampaně na Hithit zbývá pár hodin. Skutečně last minute možnost koupit sobě nebo svým blízkým některou z odměn a podpořit Opravárna a boj za lepší opravitelnost výrobků. Děkujeme všem, co přispěli 💖💓💓💓 Budeme rádi i za sdílení poslední výzvy na našem FB: https://www.facebook.com/opravarna/

Poslední nová odměna do konce kampaně: Kvalitní sítovka s logem Opravárny

15.2.2018

Do konce kampaně zbývá pár dní. Přidáváme poslední odměnu od našeho partnera, limitovanou edici síťových tašek NETBAG v oranžové barvě s logem Opravárny. Kvalitní síťová taška, která s Vámi bude hodně dlouho nakupovat a tím snižuje množství odpadu za tašky na jedno použití. Výrobce zaměstnává více než 50% osob zdravotně znevýhodněných nebo se zdravotním postižením. 

100 lidí už přispělo!

13.2.2018

Tak máme právě krásných 100 přispěvatelů. Všem moc děkujeme a už začínáme pracovat. Nejdřív spustíme web www.opravmeceko.cz, pak všem dodáme odměny a začínáme připravovat akce a workshopy. Zatím máme potvrzené dva profíky vyučené v oborech elektro mechanik apod., jeden povede workshopy na mobily, druhý na ostatní elektro. Všem Vám po skončení kampaně napíšeme, abychom zjistili, o co máte zájem. 

Ale kampaň ještě nekončí, máme přes týden. Budeme rádi za sdílení projektu, šíření mezi přáteli apod. Nákup odměn může být i dobrým dárkem pro vaše známé či rodinu. Třeba překonáme hranici 200 000 Kč, což je na internetový projekt docela úspěch.

Děkujeme

Jan a Lucie Charvátovi

Nová odměna: pexeso

29.1.2018

Tak máme po volbách. Ať už jste spokojení nebo ne, tak my jedeme dál. Cíl splněn. Ještě máme 26 dní do konce kampaně na Hithit. A přidáváme další odměnu, tentokrát pro nejmenší. Náš grafik právě dává dohromady pexeso s motivy nejčastějších výrobků, které opravují naši opraváři. Na druhé straně bude naše logo. Děti uvidí, které výrobky jde opravit a nemusí se vyhodit a zahrát si můžete s celou rodinou.
Koupit si ho můžete na: https://www.hithit.com//opravme-cesko

Doručíme Vám ho v březnu až domů.

Máme to!!

22.1.2018

Neuvěitelné se stalo skutečností. Po 15 dnech máme vybráno. A to díky sponzorské odměně pravděpodobně od majitele jednoho významného eshopu s elektronikou. Co to znamená pro vás? Všechny zakoupené odměny jsou (a všechny nově zakoupené už najisto budo) vaše a akce i workshopy pro vás můžeme v pohodě uspořádat. První bude nejspíš v Praze. Podle zbylých peněz pak uděláme další v dalších městech, klidně piště do komentářů, kde byste nás chtěli mít, zohledníme to. Zajistěte si tedy místo na akcích i workshopech co nejdříve, počet míst je zejména u workshopů omezen. A sponzorovi tímto děkujeme, kontakt se mi na něj sehnat zatím nepodařilo.

7 210 €
vybrané z 5 937 €

121%

121% splnené

123 ľudí prispelo

Technológie, Vzdelávanie

Česko

Všetko alebo nič. Projekt skončil 22.2.2018 v 09:46.

Vyberte si odmenu za váš príspevok

  • predané 25
    3 zakázky zdarma

    Za zadání zakázky a nalezení nejbližšího a nejlevnějšího opraváře se u nás platí 49 korun. Vy budete mít 3 zakázky v ceně.

    Doručenia odmeny: do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    3,92 €
    (99 Kč)
  • predané 11
    Samolepka

    Podpořte nás jen tak, za samolepku s logem Opravárny a názvem projektu Opravme Česko.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    3,96 €
    (100 Kč)
  • predané 31
    5 zakázek zdarma

    Za zadání zakázky a nalezení nejbližšího a nejlevnějšího opraváře se u nás platí 49 korun. Vy budete mít 5 zakázek v ceně.

    Doručenia odmeny: do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    5,90 €
    (149 Kč)
  • zostáva 29 z 30
    Pexeso

    Přidáváme odměnu pro nejmenší. Náš grafik právě dává dohromady pexeso s motivy nejčastějších výrobků, které opravují naši opraváři. Na druhé straně bude naše logo. Děti uvidí, které výrobky jde opravit a nemusí se vyhodit a zahrát si můžete s celou rodinou.

    Doručenia odmeny: nešpecifikované

    7,92 €
    (200 Kč)
  • zostáva 47 z 50
    Kvalitní síťovka s naším logem

    Do konce kampaně zbývá pár dní. Přidáváme poslední odměnu od našeho partnera, limitovanou edici síťových tašek NETBAG v oranžové barvě s logem Opravárny. Kvalitní síťová taška, která s Vámi bude hodně dlouho nakupovat a tím snižuje množství odpadu za tašky na jedno použití. Výrobce zaměstnává více než 50% osob zdravotně znevýhodněných nebo se zdravotním postižením. Foto je ve fotogalerii.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    11,87 €
    (300 Kč)
  • predané 6
    Tričko

    Tričko s logem Opravárny a názvem projektu Opravme Česko. Barvy a velikost dle vlastního výběru. Máme pánská i dámská (viz. fotogalerie).

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    15,83 €
    (400 Kč)
  • predané 3
    Taška přes rameno

    Taška s logem Opravárny a názvem projektu Opravme Česko. Barvy dle vlastního výběru. Máme pánské i dámské.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    15,83 €
    (400 Kč)
  • predané 12
    Vstup na Oprakavárnu

    V Praze, Brně a podle vybraných peněz i v dalších městech uděláme celodenní event Oprakavárna. Na místě budou naši opraváři, kteří za drobný peníz nebo zdarma opraví cokoliv, co se opravit dá. Případně se s vámi domluví na opravě později. V rámci akce budou probíhat workshopy a dílny s opraváři, švadlenami apod., přednášky na témata opravitelnosti výrobků a cirkulární ekonomiky se zajímavými hosty. A Vy půjdete zdarma! Káva, čaj, nealko nápoje a drobné občerstvení pro vás rovněž v ceně.

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    17,81 €
    (450 Kč)
  • predané 2
    Oprakavárna + afterparty

    V Praze, Brně a podle možností i v dalších městech uděláme celodenní event Oprakavárna. Na místě budou naši opraváři, kteří za drobný peníz nebo zdarma opraví cokoliv, co se opravit dá. Případně se s vámi domluví na opravě později. V rámci akce budou probíhat workshopy s opraváři, švadlenami apod., přednášky na témata opravitelnosti výrobků a cirkulární ekonomiky se zajímavými hosty. Káva, čaj, nealko nápoje a drobné občerstvení pro vás zdarma. Na konci bude pro vás after party.

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    25,73 €
    (650 Kč)
  • predané 3
    Mikina

    Mikina s logem Opravárny a názvem projektu Opravme Česko. Barvy a velikost dle vlastního výběru. Máme pánské i dámské.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    29,69 €
    (750 Kč)
  • predané 7
    Workshop pro budoucí opraváře

    Láká tě možnost opravovat? Chtěl/a bys být jedním/ou z nás? Právě pro tebe jsou připravené naše tématické workshopy. Pod vedením zkušených mistrů řemesla vám ukážeme, jak na opravy staršího elektra, jak vyměnit displej u mobilů, jak opravit nejčastější závady u počítače, tabletu, jak spravit roztržené šaty apod. (konkrétní program přizpůsobíme vašim přáním). Ti nejlepší z vás budou zaregistrování do naší databáze a dostanou plaketu "ověřený opravář", díky které  budete dostávat více zakázek a naši zákazníci si vás budou častěji vybírat. Takže si opravami můžete slušně přivydělat nebo se nimi dokonce živit.

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    35,23 €
    (890 Kč)
  • predané 3
    VIP členství

    Budete moct zadávat zakázky na cokoliv po celý rok zdarma.

    Doručenia odmeny: do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    39,58 €
    (1 000 Kč)
  • predané 5
    Sada nářadí + pájka

    Chcete si začít doma opravovat věci sami? Budete potřebovat nářadí. Našimi opraváři ozkoušená 45 dílná sada nářadí v praktickém a elegantním kufříku, se kterou můžete začít opravovat vše od mobilních telefonů a tabletů po počítače a další elektro. K tomu navíc pájka a samolepka Opravme Česko. Obrázek ve fotogalerii.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    39,58 €
    (1 000 Kč)
  • zostáva 10 z 20
    Sada nářadí + pájka + kurz pro začátečníky

    Chcete si začít doma opravovat věci sami? Budete potřebovat nářadí. Našimi opraváři ozkoušená 45 dílná sada nářadí v praktickém a elegantním kufříku, se kterou si můžete doma začít opravovat vše od mobilních telefonů a tabletů po počítače a domácí další elektro. K tomu navíc pájka.  
    V ceně tříhodinový kurz pro začátečníky pod profesionálním vedením. Naučíte se k čemu jaké nářadí je, jak ho používat, na praktických příkladech si vyzkoušíte pájení, výměnu displeje apod. Kurzy budou pokračovat i poté. Nejšikovnější z vás čeká na konci certifikát "OVĚŘENO OPRAVÁRNOU". Budete moct opravovat pro nás jako hobby opravář a díky ověření mít více zákazníků a slušně si přivydělat. 

    Doručenia odmeny: nešpecifikované

    79,16 €
    (2 000 Kč)
  • predané 0
    Oprakavárna + afterparty + raut a neomezená konzumace

    V Praze a Brně uděláme celodenní event Oprakavárna. Na místě budou naši opraváři, kteří za drobný peníz nebo zdarma opraví cokoliv, co se opravit dá. Případně se s vámi domluví na opravě později. V rámci akce budou probíhat workshopy s opraváři, švadlenami apod., přednášky na témata opravitelnosti výrobků a cirkulární ekonomiky se zajímavými hosty. Káva, čaj, nealko nápoje a drobné občerstvení po celý den. Na konci bude after party. Vy půjdete zdarma a čeká vás bohatý raut, neomezené alko i nealko nápoje a networking!

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    98,95 €
    (2 500 Kč)
  • predané 1
    Navržení vaší firmy na ocenění kvality

    Jste firma a není Vám lhostejné, kdy, kde a jak váš výrobek skončí? Navrhneme vás na ocenění kvality. Společně se na to s odbornou porototu podíváme a poradíme, co případně zlepšit. Nakonec vás třeba oceníme a čeká vás mediální sláva, konkurenční výhoda na trhu a noví zákazníci se tak jen pohrnou. Také jako bonu půjdete na naší akci Oprakavárna, můžete se zúčastnit panelu jako přednášející a také naší afterparty. 
    Pokud nás chcete podpořit ještě více, můžete částku navýšit. Odměnou bude váš banner na našich stránkách mezi partnery projektu,  zmínky na FB a v tiskových zprávách a všechno co si společně vymyslíme. 

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    395,80 €
    (10 000 Kč)
  • zostáva 12 z 12
    Sponzor projektu

    Líbí se Vám náš projekt? Můžete se stát jeho sponzory. Odměnou bude váš banner na stávajícím webu www.opravarna.cz i plánovaném webu www.opravmecesko.cz. Dále v tištěných a dalších materiálech. Budete se moct zúčastnít všech našich akcí a poznat zajímavé lidi, pokud to bude zapadat do programu, tak o sobě i něco říct veřejně ostaním na konferenci. Částku je možné libovolně navýšit.

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    593,71 €
    (15 000 Kč)