První kamenná Opravárna

Opravárna bude mít konečně vlastní prostory. Dílny, půjčovna nářadí, workshopy, coworking, servis, bazar, dětský koutek a kavárnička. Vše na jednom místě. Buďte u toho už od začátku a pomozte nám s vybavením prostoru nákupem zajímavých odměn.

Author: Opravárna

Moc děkujeme :)

Apr 22, 2021

Dobrý den všem,

díky všem přispěvatelům jak z řad veřejnosti, tak z řad firem.  Z firem bych rád poděkoval především našemu dlouholetému partnerovi Asekol, která se stará o recyklaci výrobků a stavební firmě Geoindustrie. Díky vám všem se nám podařilo vybrat 261 250 Kč. Čili máme splněno a všechny odměny tak určitě dostanete. 

Pokud nám epidemiologická situace dovolí, slavnostní otevření první kamenné Opravárny se bude konat 20. května 2021. Případně o pár týdnů později. Od té doby bude naše pobočka otevřená minimálně každý všední den od 10-16hodin, dále dle zájmu. Součástní bude i malá kavárna na terase. Během této doby bude možné si samozřejmě vybrat odměny ve formě půjčení nářadí. 

Odměny ve formě servisu našich techniků bude nejlepší konzultovat s námi přes mail: zakazky@opravarna.cz.

Na místě budou po otvíračce k výdeji i věcné odměny jako je nářadí, běhací pás apod. Workshopy připravíme opět dle covidu pravděpodobně buď v červnu nebo pak na podzim 2021 a budete o nich samozřejmě informováni mailem i na našich webech a Facebooku.

Pokud máte jakékoliv dotazy, pište je na: zakazky@opravarna.cz a do předmětu dejte: hithit

Ještě jednou díky všem, kteří nám pomáhají otevřít v Česku, a nejspíš i v Evropě zcela unikátní prostor kloubící profesionální servis, coworking, půjčovnu nářadí, showroom kvalitních výrobků, školící centrum, kavárnu a mnoho dalšího.

Honza Charvát, CEO Opravárna

Máme vybráno - přidáváme milník

Apr 18, 2021

Tak je to doma. Máme vybráno přes 239 000 Kč a tedy cílová částka pokořena. Děkuji všem přispěvatelům z řad veřejnosti za nákup praktických odměn, našemu dlouholetému partnerovi společnosti
Asekol za zakoupení partnerské odměny i společnosti Geoindustrie za zakoupení patronské odměny. Odteď tedy všechny odměny určitě dostanete.
Ještě máme 4 dny. Proto jsme přidali další milník. Pokud vybereme 250 000 Kč, otevřeme tu (až covid dovolí) denně otevřenou kavárnu. Při vybrání 300 000 Kč pořídíme také 3D tiskárny s možností využití pro stálé členy i za jednorázové vstupné. Nové odměny jako je sleva na elektrokolo nebo workshop 3D tisku si můžete bez obav koupit, protože jedno je jisté. OTEVŘEME :-)
Ještě jednou díky všem a jedeme dál!
Všechny odměny na: www.hithit.com/opravarna

Odměna sleva na nákup elektrokola je již dostupná

Apr 9, 2021

Omlouváme se, odměna na nákup balíčku slevy na elektrokolo, příslušenství a servis nebyla dostupná, nyní již je. Máme jen 5 kusů.

Děkujeme za pochopení

Jsme za polovinou - přidáváme odměnu

Apr 9, 2021

Tak jsme pokořili 100 000 Kč, tedy polovinu. Ale už máme jen 13 dní. A tak je potřeba ještě zamakat, jinak se všechny vybrané peníze vrátí zpět na účty přispěvatelů, kteří tak o své odměny přjdou. 

Přidáváme novou odměnu. Sníte o elektrokole? Teď je dostupnější než kdykoliv předtím. Vyberte si elekktrokolo jaké se vám líbí na eshopu našeho našeho partnera www.ebikepartners.cz. Dáme vám na něj slevu 5000 Kč, za 5000 Kč si budete moct vybrat také příslušenství a u nás v v kamenné Opravárně vám ještě uděláme garanční servis. Balíček v hodnotě 13 000 Kč máte za polovinu.

EUR 10,340
pledged of EUR 7,916

130%

130% completed

153 contributors pledged

Technology, Ecology

Praha, Hlavní město Praha, Česko

All or nothing. Project finished on Apr 22, 2021 at 17:12.

Choose reward for your contribution

  • sold 36
    Podpořím vás jen tak

    Chceš nám přispět jen tak? Budeme rádi. 

    Reward delivery: in a week after the Hithit project end

    EUR 3.96
    (CZK 100)
  • sold 9
    Jednorázový vstup s půjčením nářadí

    Ať už budeš chtít v klidu pracovat v coworkingové místnosti nebo si půjčit nářadí a opravovat si, tahle odměna je pro tebe jak dělaná. Vyzkoušíš jak to u nás chodí a časově tě nebudeme omezovat. Budeme mít místa k sezení u stolu i barové stoly na stání pro zdravá záda.

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 7.92
    (CZK 200)
  • sold 37
    Pozvánka na kafe nebo čaj

    Jakmile otevřeme, budeš se moct u nás zastavit na kafe, čaj nebo něco jiného k pití.

    Reward delivery: not specified

    EUR 7.92
    (CZK 200)
  • sold 18
    Jednorázový vstup s půjčením nářadí a nápojem

    Ať už budeš chtít v klidu pracovat v coworkingové místnosti nebo si půjčit nářadí a opravovat si, tahle odměna je pro tebe jak dělaná. Vyzkoušíš jak to u nás chodí a časově tě nebudeme omezovat. Budeme mít místa k sezení u stolu i barové stoly na stání pro zdravá záda. K tomu dostaneš libovolný nápoj. 

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 9.90
    (CZK 250)
  • sold 6
    Měsíční členství

    Po jeden měsíc budeš moct chodit, půjčit si libovolné nářadí a opravovat si nebo pobývat v coworkingové místnosti s extra rychlým internetem. Sleva 50% oproti běžné ceně.

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 19.79
    (CZK 500)
  • sold 4
    Oprava s naším technikem

    Budeš si moct přinést libovolný výrobek na opravu a náš technik ti pomůže ho opravit, max.2 hodiny.

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 25.73
    (CZK 650)
  • sold 1
    Pronájem plně vybavené zasedací místnosti nebo dílny na 2 hodiny

    Plánuješ pracovní setkání, ať už online nebo offline? Případně by se ti hodila naše dílna? Na dvě hoďky si některou z našich místností můžeš pronajmout. V dílně je samozřejmostí nářadí, v coworkingu velkoplošná obrazovka, rychlý internet a uspořádání stolů dle potřeby. 

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 37.60
    (CZK 950)
  • remaining 10 from 25
    Workshop opravování elektro

    Chceš se naučit základy opravování jako je diagnostika, pájení apod.? A možná se k nám jednou přidat? Pojď na náš workshop vedený našimi nejzkušenějšími profesionálními techniky. Doba trvání 2 hodiny, drobné občerstvení v ceně.

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 37.60
    (CZK 950)
  • sold 7
    Servis na doma

    Kdekoliv po republice vám pošleme domů našeho technika a ten vám opraví doma váš výrobek, pokud to půjde. V ceně diagnostika a servis do 2 hodin, náhradní díl a doprava není v ceně.

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 39.58
    (CZK 1,000)
  • remaining 44 from 50
    Vstup na slavnostní otevření

    Přijď na slavnostní otevření Pražské Opravárny. Pokud nás covid do otvíračky neopustí, přesuneme párty na příznivější dobu, určitě o ni nepřijdete. V ceně vstup, občerstvení a nápoje.

    Reward delivery: in a year after the Hithit project end

    EUR 47.50
    (CZK 1,200)
  • sold 0
    NOVĚ: Workshop 3D tisku

    Opravování a 3D tisk jdou dost dobře dohromady.y Proto chceme pořídit na pobočku 3D tiskárnu. Je na ní totiž možné vytisknout chybějící náhradní díly. Workshop i vás provede základy 3D tisku a vytisknutý výrobek si odnesete s sebou.

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 49.48
    (CZK 1,250)
  • remaining 19 from 20
    Sada na opravy elektro

    Páječka s kompletním příslušenstvím a multimetrem, zabalené v praktickém pouzdře. Pokud s tím budeš chtít naučit, přikup si náš workshop nebo obojí dohromady.

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 79.16
    (CZK 2,000)
  • sold 1
    Půlroční členství

    Půl roku budeš moct chodit, půjčit si libovolné nářadí a opravovat si nebo pracovat v naší coworkingové místnosti s extra rychlým internetem. Sleva 50% oproti běžné ceně.

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 98.95
    (CZK 2,500)
  • sold 5
    Workshop opravování elektro + nářadí

    Chceš se naučit základy opravování jako je diagnostika, pájení apod.? A možná se k nám jednou přidat? Pojď na náš workshop vedený našimi nejzkušenějšími profesionálními techniky. Doba trvání 2 hodiny, drobné občerstvení v ceně. K tomu si domů odneseš sadu nářadí na opravování, páječku a multimetr. S tím tě samozřejmě naši technici naučí.

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 118.74
    (CZK 3,000)
  • sold 1
    Roční členství

    Po celý rok budeš moct chodit, půjčit si libovolné nářadí a opravovat si nebo pracovat v naší coworkingové místnosti s extra rychlým internetem. Sleva 50% oproti běžné ceně.

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 158.32
    (CZK 4,000)
  • sold 2
    Workshop na míru

    Chcete pro skupinku max.10 lidí uspořádat workshop na míru? Třeba jako zajímavý firemní benefit nebo dárek? Přizpůsobíme vám datum i program a 2 hodiny se vám budeme všem věnovat. V ceně občerstvení.

    Reward delivery: in a year after the Hithit project end

    EUR 197.90
    (CZK 5,000)
  • remaining 5 from 5
    Sleva na elektrokolo + příslušenství a servis

    Vyberte si elekktrokolo jaké se vám líbí na eshopu našeho našeho partnera www.ebikepartners.cz. Dáme vám na něj slevu 5000 Kč, za 5000 Kč si budete moct vybrat také příslušenství a u nás v v kamenné Opravárně vám ještě uděláme garanční servis. Balíček v hodnotě 13 000 Kč máte za polovinu.

    Reward delivery: in a month after the Hithit project end

    EUR 257.27
    (CZK 6,500)
  • sold 1
    Sponzor Pražské Opravárny

    Chceš zviditelnit sebe nebo svou firmu? Můžeš  projekt jednorázově (či pravidelně) podpořit. Na podmínkách propagace se domluvíme a jsme v tom dobří. Je lepší záměr předem diskutovat, nechceme peníze od nikoho, kdo je v přímém rozporu s našimi hodnotami, především v oblasti životního prostředí. Částku můžeš libovolně navýšit.

    Reward delivery: in a year after the Hithit project end

    EUR 1,979.02
    (CZK 50,000)
  • sold 1
    Patron Pražské Opravárny

    Chceš být opravdový Pražský Opravárník tělem i duší? A máš na to? Staň se patronem projektu. Je lepší záměr předem diskutovat, nechceme peníze od nikoho, kdo je v přímém rozporu s našimi hodnotami, především v oblasti životního prostředí. Částku můžeš libovolně navýšit.

    Reward delivery: in a year after the Hithit project end

    EUR 3,958.04
    (CZK 100,000)
  • Sold out!!
    Běhací pás T540C

    Odměna od našeho partnera Decathlonu. Pás byl rozbitý, naši technici ho opravili a dáváme na něj půl roku záruku. Původní cena 13999 Kč. 

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 277.06
    (CZK 7,000)