Patentované záchranné a bezpečnostné plavky

Podporte ma v realizácii a následnej výrobe nového produktu na celosvetovom trhu. Patentované záchranné a bezpečnostné plavky v Slovenskej republike pod novou značkou eMSky, Cenovo dostupné pre každého. Buďme prví vo svete!!!!!

  • Plavky eMSky vyfotene na figurine

  • Plavky eMSky vyfotene na figiríne pred použitím

  • Plavky vyfotené zo zadnej strany na figuríne

  • Plavy po použití s nafúknutým vankúšikom

  • Plavky vyfotene po použití s nafúknutým vankúšikom

  • Polanky vyfotenéz prednej strany po použití

  • Plavky vyfotené z prednej strany po použití

  • Plavky vyfotené z prednej strany po použití

  • Osvedčenie o zapise úžitkového vzoru

  • Osvedčenie o zápise úžitkového vzoru do registra

  • Úrad priemyselného vlastníctva - vyjadrenie

  • Úžitkový vzor

  • Firma Atak so sídlom v meste Prešov (Slovensko)

  • Športové oblečenie firmy Atak Prešov

  • Logo firmy Atak

0 Kč
vybráno z 378 975 Kč

0%

0% splněno

0 lidí přispělo

Technologie, Sport

Prešov, Prešovský kraj, Slovensko

Všechno, nebo nic. Projekt skončil 3.2.2022 v 10:16.

Zobrazit všechny odměny

Ako sa to začalo

Otázka znie: Existuje na svete človek, ktorý by pred vstupom do mora, jazera, alebo jednoducho do nejakej vodnej plochy si nepoložil otázku neutopím sa, alebo čo v prípade ak sa začnem topiť, ako vyčkám do príchodu záchranných zložiek bez ujmy na zdraví a živote?Osobne si myslím že nie a to bez ohľadu na to či sa jedná o malé deti, plavcov ako aj neplavcov. Stále sa budeme cítiť bezpečnejšie vo vode, či už pri športových aktivitách, alebo pri rekreačnom plávaní ak budeme vedieť o tom, že máme pri sebe v nepredvídanej situácii zariadenie, ktoré nám v poslednej chvíli zachráni život. Málo z nás sa pri vstupe do mora napríklad na dovolenke zamyslí nad tým, aby si so sebou vzal nejakú pomôcku na plávanie, ktorá by nám zavadzala vo voľnom pohybe vo vode, ale ako sa vraví ,,topiaci sa aj slamky chytá" a v tomto prípade záchranných a bezpečnostných plaviek sa jedná o zariadenie pri ktorom človek ani nevie, že ho má pri sebe. 

Čo je náš cieľ?

Konkrétnym cieľom novo navrhnutého produktu je zachrániť životy ľudí pred utopením sa bez použitia rôznych pomôcok pri plávaní, ktoré nie sú pri plávaní komfortné a nad ich použitím už v dnešnej dobe ľudia nepremýšľajú, ale v prvom rade sa sústredia na to ako osoba v plavkách vyzerá t.j. dizajn plaviek, vzor atd. V prípade záchranných a bezpečnostných plaviek značky eMSky sa jedná o revolúciu v záchrane života pri plávaní a to s požitím plaviek moderného štýlu a dizajnu v tejto modernej dobe, či už sa jedná o detské, pánske, alebo dámske plavky.

Detaily

Tento patentovaný projekt má názov záchranné a bezpečnostné plavky. Patent (úžitkový vzor) je na Slovensku registrovaný pod číslom PÚV 155/2020 na úrade priemyselného vlastníctva Slovenskej republiky. Plavky v prezentačnom videu nezobrazujú konkrétny strih ani dizajn plaviek, ale jedná sa hlavne o novú technológiu a výrobu tlakovej nádobky s dostatočným množstvom stlačeného vzduchu pre okamžité vypustenie vzduchu do nafukovacieho vankúša po potiahnutí šnúry umiestnenej v ľavej časti plaviek osobou vo vode a to spôsobí okamžité nafúknutie zrolovaného vankúša. Tento vankúš pri spustení procesu otvorí vrchnú časť ,,vaku" umiestneného v zadnej časti plaviek a následne sa tento nafúknutý vankúš vyplaví na hladinu vodnej plochy. Tento nafúknutý vankúš je o plavky prichytený so špagátom o dĺžke cca 1 meter z toho dôvodu, aby sa po nafúknutí nevzdialil od osoby, ktorá sa potrebuje zachrániť v tak krátkej dobe. V dnešnej dobe takéto riešenie na základe vykonanej rešerše úradu priemyselného vlastníctva Slovenskej republiky vo svete ešte neexistuje, preto sa jedná o revolúciu vo výrobe a následnom predaji produktu pod značkou eMSky.

Prečo to robíme?

Pokiaľ nám pomôžete vyzbierať dostatok financií na hithitu zahájime sériovú výrobu plaviek a taktiež sa budeme môcť venovať výrobe nových strihov, farieb a iných vylepšení plaviek a čo je podstatné podporíte nás aj v tom, že o takýto nový produkt bude záujem nielen v českej a slovenskej republike, ale aj v iných krajinách sveta. Preto buďme prví vo svete s takýmto novým výrobkom za pomoci Vašej podpory za čo Vám ďakujeme.  

Odkazy projektu

Komentáře

Vyberte si odměnu za váš příspěvek

  • prodáno 0
    Chcem Vás podporiť!

    Zapáčil sa Vám môj nový patentovaný produkt záchranné a bezpečnostné plavky a chcete ho podporiť?

    Ďakujem!!!

    Veľmi si vážim každého láskavého darcu, ktorý tak pomôže môjmu novému patentovanému  produktu na svete dostať do povedomia ľudí a verím, že tento môj produkt pomôže znížiť úmrtnosť osôb v dôsledku utopenia sa vo vode, či už v prímorských krajinách ako aj v tuzemsku za pomoci takéhoto novo vyvinutého systému. Taktiež ma svojím príspevkom podporíte aj v motivácii, že o takýto produkt bude vo svete vážny záujem, v dôsledku čoho budem ďalej pracovať na zdokonaľovaní a inovácii produktu, preto že nikdy nevieme, kedy budeme takúto pomoc my sami, alebo naši blízky potrebovať v kritickej situácii, či to už na dovolenkách, alebo pri rekreačnom kúpaní niekde na vodnej ploche.

    Sumu je možné aj navýšiť.

    Ešte raz ďakujem!!!

    Doručení odměny: nespecifikováno

    126,32 Kč
    (5 €)
  • zbývá 1000 z 1000
    1 ks záchranných a bezpečnostných plaviek za zvýhodnenú cenu

    Poďme spoločne tento projekt dotiahnuť do úspešného konca!!!!     

    Za Vaše príspevky Vám ponúkam hotový produkt záchranných a bezpečnostných plaviek v tejto kampani na Hithitu za zvýhodnenú cenu 30.- eur v rôznych farbách a veľkostiach podľa vlastného výberu z môjho sortimentu, ktorý budem postupne zverejňovať na mojej internetovej a facebookovej stránke. 

    V cene nie je zahrnuté poštovné.

    Doručení odměny: na adresu, do půl roku po ukončení projektu na Hithitu

    757,95 Kč
    (30 €)
  • zbývá 1000 z 1000
    Plavky s náhradnou bombičkou co2

    Poďme spoločne tento projekt dotiahnuť do úspešného konca!!!!     

    Za Vaše príspevky Vám ponúkam hotový produkt záchranných a bezpečnostných plaviek v tejto kampani na Hithitu za zvýhodnenú cenu 31.- eur v rôznych farbách a veľkostiach podľa vlastného výberu z môjho sortimentu, ktorý budem postupne zverejňovať na mojej internetovej a facebookovej stránke počas kampane a taktiež k plavkám obdržíte aj jeden kus náhradnej bombičky co2 na výmenu po požití plaviek, ktorú je možné po použití vymeniť a plavky znova použiť.

    V cene nie je zahrnuté poštovné.

    Doručení odměny: na adresu, do půl roku po ukončení projektu na Hithitu

    783,21 Kč
    (31 €)
  • zbývá 1000 z 1000
    Desať kusov plaviek za cenu deviatich

         
    Ako odmenu za príspevok Vám ponúkam kúpu 10 kusov záchranných a bezpečnostných plaviek za cenu 9 kusov a to za cenu 270.- Eur. Je to zvýhodnená cena jedine v tejto kampani na Hithitu. Vhodné predovšetkým pre podnikateľov, budúcich veľkoodberateľov a firmy po celom svete pri odbere väčšieho množstva kusov na predaj a ďalšiu distribúciu záchranných a bezpečnostných plaviek v rôznych farbách a moderných vzoroch z môjho sortimentu záchranných a bezpečnostných plaviek, ktoré budú postupne pridávané na moju internetovú a facebookovú stránku.

    V cene nie je zahrnuté poštovné.  

    Doručení odměny: na adresu, do půl roku po ukončení projektu na Hithitu

    6 821,55 Kč
    (270 €)