Bach: Gamba Sonatas

Vydání CD a LP Bach: Gamba Sonatas v podání dua Štěpán Filípek & Sára Medková. Podpořte svým příspěvkem náš unikátní projekt!

Je to tam!!! / It is done!!!

5.6.2021

Od včerejšího večera zažíváme neskutečnou radost, o kterou bychom se s Vámi, našimi úžasnými mecenáši, podělili. Je to tak nádherný pocit, když víte kolik skvělých lidí projektu fandí a aktivně se na něm podílí, nebo přispívá. Rádi bychom poděkovali všem za to, jak jste náš projekt Bach: Gamba sonatas nakopli směrem k finální realizaci!

Zvláštní poděkování míříme panu Dušanu Novotnému, jehož štědrost nám do tváří vehnala slzy dojetí!

We have been experiencing an incredible gladness since last night, which we would share with you, our wonderful patrons. It's such a wonderful feeling, when you know how many great people support the project and actively participate in or contribute to it. We would like to thank everyone for kicking our Bach: Gamba sonatas project towards the final realization!

Special thanks to Mr. Dušan Novotný, whose generosity brought tears to our faces!

Zbývají 3 dny a moc nechybí.../ 3 days left and not much missing...

2.6.2021

Do konce kampaně Bach: Gamba sonatas zbývají již jen tři dny a vzhledem k Vašim štědrým příspěvkům z minulého týdne nám zbývá vybrat 26989,- Věříme, že to dáme!

There are only three days left until the end of the Bach: Gamba sonatas campaign, and due to your generous contributions from the last week, we are searching for 26989, - We hope we will get it!

Týden do finiše / Week to finish

29.5.2021

Za pět týdnů kampaně jste podpořili  projekt Bach: Gamba sonatas neuvěřitelnou částkou 123700,- CZK. Zbývá nám týden do finiše a věříme, že chybějících 41300,- dokážeme s Vaší pomocí dát dohromady!!! Držte nám palce :)

In more than five weeks of Bach: Gamba sonata campaign you have supported the project with incredible amount of 123700,- CZK. It is now week to finish and we believe, that with your help we will succesfully get remaining 41300,-!!! Fingers crossed :)

Magická hranice / Magical border

21.5.2021

Dnes se v naší kampani sešly dvě důležité události. První z nich je úžasná novina, že Vaše příspěvky překonaly magickou hranici 100000,- KČ. Druhá událost spočívá v tom, že dnes to jsou právě čtyři týdny, co byla kampaň Bach: Gamba sonatas zahájena. Děkujeme všem za neutuchající podporu!

Two important events took place in our campaign today. The first of them is an amazing news, that your contributions exceeded the magical border of CZK 100,000. The second event is, that it is exactly four weeks since the Bach: Gamba sonatas campaign was started. Thank you all for your endless support!

Jsme za polovinou! / We are more than halfway!

14.5.2021

Po třech týdnech kampaně Vaše příspěvky překročili hranici 50%. V tuhle chvíli je vybraná částka na 90200,- Kč. Je skvělé cítit Vaši podporu!!!

After three weeks of campaign, your donations crossed border of 50% and the total amount to date is 90200,- CZK. Great to feel yor support!!!

Optimistické zprávy / Optimistic news

11.5.2021

V posledních dnech Vaše příspěvky dosáhly hranice 66000,- CZK. Velmi za ně děkujeme - dodávají nám optimismus do dalších týdnů kampaně! :)

In recent days, your contributions have reached the amount of 66000,- CZK. Thank you very much for donations - they give us optimism within the next weeks of the campaign! :)

Po čtrnácti dnech překonáváme hranici 50000!!! / After fourteen days we cross over 50000!!!

7.5.2021

Během 14 dnů kampaně jste již na náš projekt přispěli úžasných 52000,- CZK, což je bezmála třetina potřebných prostředků!!! Děkujeme a věříme, že v příštích čtyřech týdnech dokážeme nashromáždit celou sumu potřebnou pro vydání našeho alba :)

During the 14 days of the campaign, you have already contributed an amazing 52,000 CZK to our project, which is almost a third of the necessary funds !!! Thank you very much! We believe that in the next four weeks we will be able to collect the entire amount needed to release the album :)

Nové víkendové příspěvky posouvají projekt kupředu! / New weekend donations move the project forward!

3.5.2021

Přes 3 víkendové dny jste našemu projektu pomohli úžasnými příspěvky ve výši 19500,- CZK!!! Velmi za podporu děkujeme! Doufáme, že náš projekt udrží nastoupené tempo a my budeme moci album brzy vydat :)

By three weekend days, you helped to our project with amazing contributions of 19500 CZK!!! Thank you very much for your support! We hope, that our project will keep up the tempo and we will be able to release the album soon :)

Týden uběhl jako voda :) děkujeme za Vaše dosavadní příspěvky! Week has passed - Thanks for the support!

29.4.2021

Drazí přispěvatelé a fanoušci projektu Bach: Gamba Sonatas, dnes je to právě týden, co jsme spustili naši hithit kampaň. Rádi bychom Vám poděkovali za krásných  26500,- Kč, kterými jste v prvních dnech projekt podpořili. Věříme, že tato částka namotivuje další podporovatele!

Dear donators and fans of the project Bach: Gamba Sonatas, today it is week since we started our hithit  campaign. We would like to thank you for beautiful 26500,- Czk, which you sent to support the project. We believe, that this amount will motivate other supporters!

Sára & Štěpán.

6 723 €
vybrané z 6 593 €

101%

101% splnené

67 ľudí prispelo

Hudba, Umenie

Brno, Jihomoravský kraj, Česko

Všetko alebo nič. Projekt skončil 6.6.2021 v 10:27.

Vyberte si odmenu za váš príspevok

  • predané 6
    200: Fotografie s věnováním

    Získáte dobrý pocit z toho, že jste podpořili dobrou věc… Za váš symbolický příspěvek vám rádi zašleme poštou naši společnou fotografii s osobním poděkováním.

    Odměna bude doručena poštou. Doručení je v ceně odměny.

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    7,99 €
    (200 Kč)
  • predané 20
    500: Čestné vstupenky na koncert

    Chybí-li vám v této době živá kultura, podpořte náš projekt a my vám na oplátku zašleme 2 čestné vstupenky pro Vás, i doprovod na kterýkoliv z našich koncertů v sezoně 2021/22 dle vašeho výběru.

    Naše koncerty naleznete na stránkách www.saramedkova.cz a www.stepanfilipek.com.

    Aktualizovaný seznam vystoupení zašleme na vyžádání. 

    Odměna bude doručena mailem.

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    19,98 €
    (500 Kč)
  • predané 13
    1000: Hudební lekce

    Chtěli byste zažít profesionální lekci hry na nástroj nebo kompozice? Pak vám nebo vašim blízkým nabízíme hodinu skladby, improvizace, zpěvu, klavíru, violoncella či ukulele. Rovněž v rámci konzultace rádi posoudíme hudební předpoklady a kreativní potenciál vašich ratolestí.

    Lekce se budou konat živě v našich, či vašich domácnostech dle individuální domluvy.
     

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    39,96 €
    (1 000 Kč)
  • predané 11
    2000: CD s věnováním a čestné vstupenky na koncert

    Laskavým dárcům děkujeme za podporu a pošleme CD s osobním věnováním a 2 čestné vstupenky pro Vás, i doprovod na kterýkoliv z našich koncertů v sezoně 2021/22 dle výběru.

    Naše koncerty naleznete na stránkách www.saramedkova.cz a www.stepanfilipek.com.

    Aktualizovaný seznam vystoupení zašleme na vyžádání. 

    Odměna bude doručena poštou. Doručení je v ceně odměny.

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    79,92 €
    (2 000 Kč)
  • zostáva 14 z 20
    3000: CD a LP s věnováním, pozvání na Salon

    Máte doma gramofon a rádi si užíváte skvělou hudbu u skleničky vína? Rozmnožíme vám vaši sbírku o naše LP s osobním věnováním. A co víc? CD a pozvání pro Vás, i doprovod na exkluzivní hudební salon v Omicích.

    Omický salon je komorní akce v útulné domácnosti Sáry Medkové a Ivo Medka s omezeným počtem návštěvníků.

    Odměna bude doručena poštou. Doručení je v ceně odměny.

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    119,88 €
    (3 000 Kč)
  • zostáva 11 z 15
    5000: CD a LP s věnováním + VIP vstupenky na křest

    LP i CD s osobním věnováním a jako bonus 2 VIP vstupenky pro Vás, i doprovod na na křest našeho bachovského alba. To je naše poděkování za Vaši velkorysou podporu.

    Slavnostní křest alba se bude konat na podzim 2021 v Praze. Přesný termín a místo konání bude upřesněno dle aktuální epidemiologické situace. VIP vstupenka obsahuje rovněž pokoncertní posezení s umělci.

    Odměna bude doručena poštou. Doručení je v ceně odměny.

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    199,80 €
    (5 000 Kč)
  • zostáva 8 z 15
    10000: Klub patronů projektu

    Vítáme vás v klubu patronů našeho projektu, kde na vás čeká kompletní balíček off-setů, tedy podepsaná fotografie, CD i LP s osobním věnováním, 2 čestné vstupenky na kterýkoliv z našich koncertů v sezoně 2021/22 dle vašeho výběru, pozvání pro Vás, i doprovod na Omický salon a 2 VIP vstupenky na křest alba, kde vás představíme a veřejně poděkujeme. Budete-li si to přát, rádi rovněž uvedeme vaše logo na obalech CD a LP a programu koncertu. Aby toho nebylo málo, naše duo přímo pro Vás na míru připraví hodinový recitál – ať už toužíte po živé hudbě v soukromí Vašich domovů, či byste rádi potěšili své zaměstnance. 

    Křest alba se bude konat na podzim 2021 v Praze. Termín a místo konání bude upřesněno dle aktuální epidemiologické situace. VIP vstupenka obsahuje rovněž posezení s umělci.

    Omický salon je komorní akce v útulné domácnosti Sáry Medkové a Ivo Medka s omezeným počtem návštěvníků.

    Koncerty naleznete na stránkách www.saramedkova.cz a www.stepanfilipek.com.

    Odměna bude doručena poštou. Doručení je v ceně odměny.

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    399,60 €
    (10 000 Kč)