Závodní sezóna bez živočišných produktů

Na rostlinné stravě lze vrcholově sportovat, na mém kole však ne. Pomozte mi získat nové, bojovat o titul mistryně České republiky a dokázat tak, že zdraví a energie s konzumací živočišných produktů nesouvisí.

Autor zatiaľ žiadne otázky a odpovede nepridal. Pokiaľ vás niečo zaujíma, opýtajte sa! Otázku nemusíte zverejniť, len sa odošle autorom na e-mail a oni sa vám ozvú späť s odpoveďou.

345 €
vybrané z 6 257 €

5%

5% splnené

11 ľudí prispelo

Šport

Česko

Všetko alebo nič. Projekt skončil 3.5.2018 v 08:26.

Vyberte si odmenu za váš príspevok

  • predané 3
    Pomoc s vyvrácením mýtu

    Cítíte stejně jako já, že živočišný průmysl již do našeho světa nepatří? Slibuji, že budu i Vaším hlasem za ty, kdo mluvit neumí... Navíc tímto malým příspěvkem podpoříte vznik webu na kterém budu informovat o všem důležitém, zajímavém, vtipném i náročném, co se v průběhu sezóny odehraje.

    Doručenia odmeny: nešpecifikované

    3,19 €
    (80 Kč)
  • predané 1
    Samolepky z dílny Otevři oči

    Zakoupením této odměny přispějete hned dvakrát. Část odměny půjde jako příspěvek neziskové organizaci Otevři oči, která se dlouhodobě věnuje  osvětě a vzdělávání v oblasti veganského stravování.

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    3,99 €
    (100 Kč)
  • zostáva 50 z 50
    Společné grilování po mistrovství České republiky

    Po mistrovství České republiky v downhillu které bude 28. - 29. 7. 2018 na Klínovci a kam mi můžete přijít fandit, můžeme strávit společně večer povídáním u grilu a díky tomu i ukázat ostatním bikerům a bikerkám jak fajn je grilovat něco jiného než kusy těl mrtvých zívřat. V ceně téhle odměny bude pivo a víno do vyčerpání zásob :)

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    7,97 €
    (200 Kč)
  • zostáva 17 z 20
    Společné ježdění

    Pokud Vám bikování v terénu není cizí, můžeme v průběhu sezóny nebo po ní vyrazit na společnou vyjížďku.

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    11,96 €
    (300 Kč)
  • predané 1
    Originální placka

    Umělkyně Andrea Žabka Klvackova sice konzumuje živočišné produkty, ale slíbila, že peníze za tvorbu originálního návrhu na placku za ně neutratí :). Navrhovaný motiv je hlava skotu dohromady s psíkem, který můžete vidět ve videu. Z obrázku potom vzniknou originální placky. Majitelem jedné z nich můžete být právě Vy.
     

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    15,94 €
    (400 Kč)
  • predané 0
    Propagace společnosti nebo produktu

    Máte společnost nebo produkt, který je v souladu s myšlenkou této kampaně nebo dobrým příkladem jak být více ohleduplný k planetě Zemi? Potom jej budu v průběhu celé sezóny propagovat na svých sociálních sítích formou hashtagu u každého svého příspěvku týkajícího se závodů, veganství nebo když to bude jinak vhodné.
     

    Doručenia odmeny: nešpecifikované

    19,93 €
    (500 Kč)
  • predané 0
    Vyjížďka pro začátečníky

    Láká vás sjezd a nikdy jste jej ještě neměl/a odvahu vyzkoušet? Super! Mám typ na nejlepší místo kde vyzkoušet první bikepark. Všechno Vám tam půjčí a vyberete si trail, který bude přesně pro vás. Realizace téhle odměny bude možná až po skončení závodní sezóny.
     

    Doručenia odmeny: nešpecifikované

    23,91 €
    (600 Kč)
  • zostáva 20 z 20
    Samolepka na mém autě

    Máte nějakou svou samolepku, která propaguje Váš veganský produkt, zdravý životní styl nebo něco jiného, co je v souladu s veganstvím nebo dobrým příkladem ohleduplného chování k planetě Zemi? Díky tomuto příspěvku se může přilepit k mému autu, jezdit se mnou po celé České republice a Vy dostanete minimálně jednu akční fotku, na které budu já, kolo  i Ona :-)
     

    Doručenia odmeny: na adresu, do roka po ukončení projektu na Hithitu

    27,90 €
    (700 Kč)
  • zostáva 28 z 30
    Umístění loga nebo jména na webových stránkách

    V případě, že bude kampaň úspěšná, tak spustím vlastní web na kterém budu informovat o všem zajímavém s čím se v průběhu sezóny setkám. Když si zakoupíte tuto odměnu, Vaše logo nebo jméno bude jedna z prvních věcí, kterou návštěvníci uvidí.

     

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    39,86 €
    (1 000 Kč)
  • zostáva 9 z 10
    Budeme v tom spolu

    Logo produktu, organizace nebo odkaz na Vaši stránku, umístím na zadní stranu svého dresu, samolepku na své auto a váš hashtag ke všem svým příspěvkům, které se budou týkat, veganství, stravy, závodů a pokud to bude vhodné pak i k dalším příspěvkům.
     

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    79,71 €
    (2 000 Kč)
  • zostáva 20 z 20
    Článek o produktu nebo společnosti

    Psaním se zabývám nejen profesionálně, ale i ve svém volném čase. Ráda napíšu článek o čemkoli, co je v souladu s myšlenkou veganství nebo je jiným dobrým příkladem ohleduplného zacházení se zdroji, které nám tak nezištně poskytuje planeta Zem. Článek umístím na webové stránky, jejichž vznik právě svým příspěvkem podpoříte a samozřejmě jej nasdílím i ve vhodných skupinách na sociálních sítích.

    Doručenia odmeny: na adresu, do roka po ukončení projektu na Hithitu

    119,57 €
    (3 000 Kč)
  • zostáva 10 z 10
    Můj parťák na cestě za koncem zvířecího holocaustu

    Na celou sezónu se stanete neodmyslitelnou součástí každého mého závodního dne. Balíček, který si za tuhle částku koupíte:
    1. Článek o produktu nebo firmě.
    2. Vaše samolepka na autě, kterým jezdím na závody a akční fotografie z cest.
    3. Logo firmy, produktu nebo vaše jméno na závodním dresu.
    4. Vaše logo, produkt nebo jméno na zmiňovaných webových stránkách.
    5. Hashtag produktu firmy nebo odkaz na Vaši stránku u každého příspěvku ze závodů a dalších příspěvků u kterých to bude vhodné.

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    358,71 €
    (9 000 Kč)