Závodní sezóna bez živočišných produktů

Na rostlinné stravě lze vrcholově sportovat, na mém kole však ne. Pomozte mi získat nové, bojovat o titul mistryně České republiky a dokázat tak, že zdraví a energie s konzumací živočišných produktů nesouvisí.

  • Závody v Rokytnici

  • Druhé místo na závodech v Rokytnici

  • Trénink Rokytnice

  • Wallride v Leogangu

  • Prosincový trénink

  • Zimní závod ve Špindlerově mlýně

343 €
vybrané z 6 214 €

5%

5% splnené

11 ľudí prispelo

Šport

Česko

Všetko alebo nič. Projekt skončil 3.5.2018 v 08:26.

Zobraziť všetky odmeny

Cestou srdce

V lidech je stále hluboce zakořeněná představa, že konzumace živočišných produktů je naprosto nezbytná pro tvorbu svalů a pevných a silných kostí. Díky disciplíně, která se nazývá downhill, mám možnost bojovat o titul mistryně České republiky a dokázat svým osobním příkladem, že zdravé a silné kosti s konzumací živých tvorů nesouvisí. 
K tomu abych měla šanci uspět potřebuji nové kolo, které si bez Vaší pomoci nemohu dovolit.

Závodní sezóna

Sjezdová sezóna začíná 12. 5. 2018 na Monínci. V té době už budu mít za sebou dva enduro závody. Celý sjezdový pohár se nazývá Czech Downhill Tour 2018 a je složen ze sedmi závodů po celé ČR. Mistrovství České republiky se jede 28. - 29. 7. na Klínovci.

... na co použiji Vaše peníze: 

Vaše peníze mi dají možnost koupit si sjezdové kolo. Zatím mám pouze enduro, které svou geometrií do bikeparků úplně nepatří. Navíc je již starší a má tak menší průměr kol než je dnes běžné a tím pádem je méně rychlé.
Druhá polovina výdajů by mi měla pokrýt náklady na cesty, startovné, lanovky a ubytování v místech závodů.  Velmi důležitá věc, kterou si potřebuji pořídit jsou nové chrániče a přilba na sjezdy. Další finančně nákladnou položkou jsou tréninky.

Proč byste měli podpořit právě mě a není to moc?

Využívám každé příležitosti abych lidem řekla, že živočišná výroba způsobuje vyšší znečištění ovzduší, než celosvětová doprava, že dle mě dostupných zdrojů pastviny vznikají ze sedmdesáti procent všech vykácených ploch deštného pralesa, ale že ani přesto není veganství primárně o ekologii. Snížení ekologického zatížení planety je jen vedlejší efekt veganství. Neúnavně opakuji lidem, že veganství je primárně o snaze ukončit nekonečné utrpení, kterému jsou ZBYTEČNĚ vystavovány miliardy živých tvorů, toužících žít. 

Živočišných produktů jsem se úplně vzdala teprve 1. října 2017. Jsem tedy v tomto oboru úplný začátečník a chystám se o svém tréninku, výživě a všem co mi bude dodávat i brát energii informovat prostřednictvím webových stránek, které bych chtěla v případě úspěšné kampaně spustit.

No a nakonec, pro úplný přehled uvádím odhad nákladů, ze kterých vznikla finální částka:

  • 60 000 Kč - kolo
  • 30 000 Kč - permanentky, startovné, cesty, ubytování
  • 20 000 Kč - tréninky
  • 10 000 Kč - chrániče (páteřák, lokty, hruď)
  • 6 000 Kč - chránič krku
  • 5 000 Kč - přilba

Zbytek je daň a poplatek a strašně moc děkuju, že jste dočetli až sem <3


 


 

Aktuality

24.3.2018 První jarní trénink

Na první letošní jarní trénink jsem vyrazila do Finale Ligure. Nejenom proto, že v Čechách se ještě v parcích lyžuje, ale hlavně i kvůli tomu, že jsem se sem od podzimu chtěla moc podívat, takže když se naskytla příležitost, vyrazila jsem. Posádku pasažerů, se kterými mě čekala dvanáctihodinová…

Viacej

Komentáre

Vyberte si odmenu za váš príspevok

  • predané 3
    Pomoc s vyvrácením mýtu

    Cítíte stejně jako já, že živočišný průmysl již do našeho světa nepatří? Slibuji, že budu i Vaším hlasem za ty, kdo mluvit neumí... Navíc tímto malým příspěvkem podpoříte vznik webu na kterém budu informovat o všem důležitém, zajímavém, vtipném i náročném, co se v průběhu sezóny odehraje.

    Doručenia odmeny: nešpecifikované

    3,17 €
    (80 Kč)
  • predané 1
    Samolepky z dílny Otevři oči

    Zakoupením této odměny přispějete hned dvakrát. Část odměny půjde jako příspěvek neziskové organizaci Otevři oči, která se dlouhodobě věnuje  osvětě a vzdělávání v oblasti veganského stravování.

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    3,96 €
    (100 Kč)
  • zostáva 50 z 50
    Společné grilování po mistrovství České republiky

    Po mistrovství České republiky v downhillu které bude 28. - 29. 7. 2018 na Klínovci a kam mi můžete přijít fandit, můžeme strávit společně večer povídáním u grilu a díky tomu i ukázat ostatním bikerům a bikerkám jak fajn je grilovat něco jiného než kusy těl mrtvých zívřat. V ceně téhle odměny bude pivo a víno do vyčerpání zásob :)

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    7,92 €
    (200 Kč)
  • zostáva 17 z 20
    Společné ježdění

    Pokud Vám bikování v terénu není cizí, můžeme v průběhu sezóny nebo po ní vyrazit na společnou vyjížďku.

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    11,87 €
    (300 Kč)
  • predané 1
    Originální placka

    Umělkyně Andrea Žabka Klvackova sice konzumuje živočišné produkty, ale slíbila, že peníze za tvorbu originálního návrhu na placku za ně neutratí :). Navrhovaný motiv je hlava skotu dohromady s psíkem, který můžete vidět ve videu. Z obrázku potom vzniknou originální placky. Majitelem jedné z nich můžete být právě Vy.
     

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    15,83 €
    (400 Kč)
  • predané 0
    Propagace společnosti nebo produktu

    Máte společnost nebo produkt, který je v souladu s myšlenkou této kampaně nebo dobrým příkladem jak být více ohleduplný k planetě Zemi? Potom jej budu v průběhu celé sezóny propagovat na svých sociálních sítích formou hashtagu u každého svého příspěvku týkajícího se závodů, veganství nebo když to bude jinak vhodné.
     

    Doručenia odmeny: nešpecifikované

    19,79 €
    (500 Kč)
  • predané 0
    Vyjížďka pro začátečníky

    Láká vás sjezd a nikdy jste jej ještě neměl/a odvahu vyzkoušet? Super! Mám typ na nejlepší místo kde vyzkoušet první bikepark. Všechno Vám tam půjčí a vyberete si trail, který bude přesně pro vás. Realizace téhle odměny bude možná až po skončení závodní sezóny.
     

    Doručenia odmeny: nešpecifikované

    23,75 €
    (600 Kč)
  • zostáva 20 z 20
    Samolepka na mém autě

    Máte nějakou svou samolepku, která propaguje Váš veganský produkt, zdravý životní styl nebo něco jiného, co je v souladu s veganstvím nebo dobrým příkladem ohleduplného chování k planetě Zemi? Díky tomuto příspěvku se může přilepit k mému autu, jezdit se mnou po celé České republice a Vy dostanete minimálně jednu akční fotku, na které budu já, kolo  i Ona :-)
     

    Doručenia odmeny: na adresu, do roka po ukončení projektu na Hithitu

    27,71 €
    (700 Kč)
  • zostáva 28 z 30
    Umístění loga nebo jména na webových stránkách

    V případě, že bude kampaň úspěšná, tak spustím vlastní web na kterém budu informovat o všem zajímavém s čím se v průběhu sezóny setkám. Když si zakoupíte tuto odměnu, Vaše logo nebo jméno bude jedna z prvních věcí, kterou návštěvníci uvidí.

     

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    39,58 €
    (1 000 Kč)
  • zostáva 9 z 10
    Budeme v tom spolu

    Logo produktu, organizace nebo odkaz na Vaši stránku, umístím na zadní stranu svého dresu, samolepku na své auto a váš hashtag ke všem svým příspěvkům, které se budou týkat, veganství, stravy, závodů a pokud to bude vhodné pak i k dalším příspěvkům.
     

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    79,16 €
    (2 000 Kč)
  • zostáva 20 z 20
    Článek o produktu nebo společnosti

    Psaním se zabývám nejen profesionálně, ale i ve svém volném čase. Ráda napíšu článek o čemkoli, co je v souladu s myšlenkou veganství nebo je jiným dobrým příkladem ohleduplného zacházení se zdroji, které nám tak nezištně poskytuje planeta Zem. Článek umístím na webové stránky, jejichž vznik právě svým příspěvkem podpoříte a samozřejmě jej nasdílím i ve vhodných skupinách na sociálních sítích.

    Doručenia odmeny: na adresu, do roka po ukončení projektu na Hithitu

    118,74 €
    (3 000 Kč)
  • zostáva 10 z 10
    Můj parťák na cestě za koncem zvířecího holocaustu

    Na celou sezónu se stanete neodmyslitelnou součástí každého mého závodního dne. Balíček, který si za tuhle částku koupíte:
    1. Článek o produktu nebo firmě.
    2. Vaše samolepka na autě, kterým jezdím na závody a akční fotografie z cest.
    3. Logo firmy, produktu nebo vaše jméno na závodním dresu.
    4. Vaše logo, produkt nebo jméno na zmiňovaných webových stránkách.
    5. Hashtag produktu firmy nebo odkaz na Vaši stránku u každého příspěvku ze závodů a dalších příspěvků u kterých to bude vhodné.

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    356,22 €
    (9 000 Kč)