Pozvěte Merlina ať vypráví, staňte se součástí příběhu

Vydávám příběh kouzelníka Merlina, od Bretonce Michela Ria. Jeho Merlin se k nám po 28 letech vrací. Revidovaný překlad Lucie Šavlíkové a ilustrované zpracování knihy od Filipa Vancla pomohli Merlinovi dospět. Poslouchejte, co nám Merlin bude vyprávět.

Autor: Radek Banýr

Jak jsem ujel 2000 km, abych si dal kafe s Merlinem

29.6.2023

Vážení a milí, 

Většinu z Vás tato zpráva překvapí, protože většinu odměn a knih už jste obdrželi. Jediné, co stále chybí je kniha s podpisy autora Michela Ria, překladatelky Lucie Šavlíkové a autora ilustrací a grafického zpracování knihy Filipa F. Vancla. Přiznám se, že jsem netušil, co všechno se přihodí a kam až mě tahle běžná knižní odměna zavede. A jak už je z předmětu zprávy patrné, nakonec jsem do Paříže dojel osobně, abych, jak mi Michel Rio napsal do knihy, kterou mi osobně věnoval, ujel 2 000 km jen proto, abych si dal kafe s Merlinem. Podařilo se, kávu dělá Michel Rio vskutku kouzelnou. Setkáním s ním se mi splnil další můj nakladatelský sen. Já se těším, že Vám v prvních červencových dnech budu zasílat tyhle unikátní podepsané výtisky. Mám z nich a z této další kapitoly Merlinova příběhu opravdu velkou radost. 

Přeji Vám všem příjemně prožité léto, a také právě to správné množství inspirativních letního čtení. 

Srdečně,

Radek 

Nakladatel

www.kvetyzivota.art  

Srdečné díky za Vaši podporu a zvu Vás na veletrh Svět knihy Praha

8.5.2023

Přeji Vám všem krásný májový čas ☀️♥️🌸

Mám velkou radost z toho, že kniha Merlin je právě teď čerstvě vytištěná a my ji budeme postupně, společně s odměnami odesílat Vám všem, kteří jste její vydání podpořili. Moc Vám za Vaši podporu Děkuji 🙏♥️📕

A mám pro Vás pozvánku na Svět knihy Praha, na kterém uvedeme Merlina a další naše knihy do velkého knižního světa. Přijďte se podívat do světa knih, příběhů, autorů i čtenářů od 11.5. do 14.5. na pražské holešovické výstaviště. 🌎📕🧙‍♂️

Stánek Nakladatelství květy života najdete v pavilonu EK pod číslem 300. Moc se těším na naše setkání, na  hovory o knihách i na knihy. 👍 📖🍀 

Srdečně Vás zdravím a přeji nám všem krásný a magický máj 🌺💃🏻🕺

Radek Banýr

Nakladatel

www.kvetyzivota.art

www.svetknihy.cz

Dnes v 17:00 končíme a máme pro vás speciální LAST MINUTE odměnu

16.4.2023

☀️Přeji Vám všem krásnou dubnovou neděli☀️

📕Dnes 16.4.2023 v 17:00 po třiceti dnech skončí kampaň Pozvěte Merlina, ať vypráví staňte se součástí příběhu.

🎁Máme pro vás LAST MINUTE ODMĚNU od teď do 17:00 Všichni, kteří dnes podpoří jakoukoliv částkou vydání knihy Merlin, dostanou ke své odměně plakát jedné z ilustrací ve formátu A2 či A3 podle vlastního výběru a dřevěný podšálek z borovicového dřeva se symbolem květu života, který má naše nakladatelství jako svoje logo. Prosím, piště do zprávy u příspěvku, který plakát a to, zda si přejete formát A2 či A3. 

💐A ještě Vám, kteří jste již přispěli, prozradím další část příběhu zrodu knihy. Můj přítel, malíř, grafik a ovčák Filip Faun Vancl má 17.4., tedy zítra narozeniny. Podpořte dnes vydání knihy a zítra pošlete  Filipovi přání třeba ve zprávě o vyzvednutí odměny, přes Filipův facebook anebo přes facebook našeho nakladatelství. Obojí bude společně tím nejlepším dárkem pro muže, který knihu Merlin pro vydání objevil a citlivě a vkusně ji ilustroval a graficky připravil.   

🙏Děkuji Vám, že jste v příbězích Vašich dní nalezli prostor a pozvali Merlina, aby přišel a vyprávěl nám všem svůj příběh. 

Dia dhuit 📕🧙‍♂️🌳

Srdečně děkuji a zdravím vás 🙏♥️🍀

Radek Banýr

Nakladatel

AUTORSKÉ TRIČKO S MERLINEM Z BIOBAVLNY

6.4.2023

MÁME PRO VÁS AUTORSKÉ TRIČKO S MERLINEM
Připravili jsme pro Vás originální módní kousek - tričko s Merlinem od autora ilustrací Filipa Fauna Vancla. 
Tričko si můžete objednat do 16.4. v rámci probíhající kampaně. Nezapomeňte do zprávy uvést Vaši velikost - je to sice tričko s kouzelníkem, ale Vaši velikost neuhodne ani Merlin ani my. 
Jedná se o kvalitní unisex tričko z biobavlny 100% GOTS, 180 gm2, v barvě Anthracit, potištěné k přírodě šetrným sítotiskem barvami na vodní bázi, které jsou 100% bez rozpouštědel a mají certifikát GOTS. Tričko včetně poštovného a balného stojí 700 Kč.

Poezie v barvě a vůni lesa od Lucie Šavlíkové VE MNĚ PNĚ

5.4.2023

Milí přátelé,

                 vítejte v další kapitole příběhu vzniku knihy MERLIN. Dnes Vás seznámíme s překladatelkou Lucií Šavlíkovou, která, jak sama říká, se vydala po vlastních stopách a po dvaceti osmi letech se vrátila k Merlinovi, aby svůj překlad z první poloviny 90.let minulého století zrevidovala. Lucie je také literárně činná. Je autorkou prózy i poezie a s její básnickou sbírkou VE MNĚ PNĚ jsme se rozhodli Vás seznámit i v průběhu naší kampaně. Lucie miluje přírodu a zejména procházky lesem, při kterých, dovolím si říct, tak trochu druidsky a zároveň s originální něžností prožívá a pozoruje to, co se děje v ní i okolo ní. Ve svých básních poutavě, srozumitelně a inspirativně kreslí jedinečnost běžných a zdánlivě nedůležitých okamžiků. Její básnické kresby jsou čtivé, překvapivé, hravé, něžné, originální. Přesvědčte se sami. Jsme moc rádi, že Vás jménem našeho nakladatelství i jménem Luciiným můžeme pozvat ke čtení jejich básní a vlastně tak trochu i na procházky do lesa.  

            

Rytíři Kulatého stolu - děkujeme Vám za podporu

31.3.2023

Rytíři Kulatého stolu - děkujeme Vám za podporu

Všichni, kteří jste přispěli jste pro nás velkou podporou a společně s darovanými peněžními prostředky, za které jsme moc vděční, vám moc děkujeme za zprávy a zpětnou vazbu na to, co a jak děláme. Stáváte se součástí příběhu vzniku knihy a tím i vlastně legendy o Merlinovi. Vy všichni jste pro nás Rytíři kulatého stolu, jste pro nás bojovníky Utherovy i Artušovy armády. Zkrátka moc, moc nám pomáháte.    Dnes jsme se rozhodli věnovat se Rytířům Kulatého stolu. Jistě víte, že jednou z možností, jak přispět ke vzniku knihy je stát se Rytířem Kulatého stolu. Ti, kteří se pro tuto formu podpory rozhodnou, dostanou společněs knihou i náhrdelník vpodobě ocelového keltského kříže.

A teď k tématu – Kolik Rytířů Kulatého stolu vlastně podle legendy bylo? A proč a jak kulatý stůl vznikl? Kolik Rytířů je v knize, kterou si již za několik dní budete moc přečíst?

Duchovní otec legendy o Merlinovi a králi Artušovi Geoffrey of Monmouth, autor slavné knihy Historie britských králů, který žil a tvořil v první polovině 12.století koncept kulatého stolu nezmiňuje. Ten do legendy přidal ve svém zpracování příběhu o Artušovi básník Robert Wace (1100 - 1174), který se narodil na ostrově Jersey, vyrůstal v Normandii a žil také nějaký čas, podobně jako o několik století později i Michel Rio, v Paříži. Wacův koncept Kulatého stolu symbolizuje rovnost těch, kteří k němu zasednou. Kulatý stůl nemá žádné čelo ani rohy a tím je zajištěno, že všechny osoby okolo stolu mají rovné postavení, (posazení). U kulatého stolu neexistuje žádné privilegované místo, nikdo není první ani poslední. Robertu Wace je autorem i dnes užívaného jména bájného meče, který nazval Excalibur, na místo jména Caliburn, který použil Geoffrey of Monmouth. 

A kolik Rytířů Kulatého stolu tedy skutečně bylo? Nejmenší udávaný počet je třináct, další prameny uvádějí 50, 60, 100, 150, některé dokonce až 250. Merlin, Michela Ria vypráví o padesáti rytířích. V dobách největšího rozmachu království Logrie, za vlády Artuše, uvádí Michel Rio počet Rytířů sto padesát. 

A ještě otázka na konec: „Věděli jste, že původně Excalibur nebyl ve skále, ale v kovadlině? 

Díky za Vaši podporu a sdílení zprávy o tom, že Merlin příchází 17.4.2023. 

Mapa Na cesty s Merlinem

28.3.2023

Kniha s mapou pro cestu na Britské ostrovy a loď, která Vás tam doveze. Fantazie. Dokonalý plán. V připravované knize Merlin skutečně najdete i sdílenou mapu i vyobrazenou ikonu lodi. Můžete tak odcestovat do míst, o kterých legenda vypráví okamžitě.
Přípravy na vydání knihy Merlin vrcholí a my moc děkujeme za podporu, kterou od vás dostáváme. 
Šťastnou cestu přátelé. Dia dhuit 🙏♥️🍀

2 685 €
vybrané z 2 636 €

101%

101% splnené

82 ľudí prispelo

Umenie, Literatúra

Praha, Hlavní město Praha, Česko

Všetko alebo nič. Projekt skončil 16.4.2023 v 17:39.

Vyberte si odmenu za váš príspevok

  • predané 9
    Pomůžu Merlinovi a mám z toho radost

    Rád podpořím vydání knihy Merlin a právě můj pocit, že jsem přispěl k vydání knihy mi stačí.

    Prosím vás, nevažte se uvedenou výší podpory. Buďte sví a přispějte částkou, kterou právě vy, chcete přispět.  

     

    Doručenia odmeny: nešpecifikované

    3,96 €
    (100 Kč)
  • predané 5
    Pomůžu Merlinovi, knihu nechci, ale rád si hraju

    Rádi si hrajete? Pak Merlinovo pexeso je to pravé pro vás. Pobaví, procvičí vaši paměť a pomůže vám strávit společné chvilky s vašimi blízkými při hře, kterou zvládnou malí i velcí.

    Merlinovo Pexeso má svá vlastní zajímavá pravidla. Jste zvědaví? Prozradíme třeba to, že kartiček je celkem třicet šest, tedy osmnáct párů, z toho šest barevných a dvanáct černobílých. Barevné kartičky jsou zmenšeninami ilustrací, které najdete v knize a dvanáct černobílých tvoří ikony, které uvozují kapitoly v knize. Hráči bojují o to, kdo se stane Rytířem Kulatého stolu, Čarodějem a o to, z koho se stane Drak. Obrázky, ikony i pravidla hry, jsou dílem krkonošského výtvarníka, malíře, ovčáka a včelaře Filipa Fauna Vancla.   

    Poštovné je v ceně. Jakmile bude pexeso vytištěné, pošleme vám jej přes Zásilkovnu.
     

    Doručenia odmeny: Zásilkovna, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    7,12 €
    (180 Kč)
  • predané 29
    Předplatím si knihu Merlin - dám zlatý dar nakladateli

    Předplaťte si výtisky knihy Merlin pro vás i pro ty, o kterých víte, že jim tahle kniha udělá radost. Pro každého malého nakladatele jsou předplatitelé velmi, velmi důležití.

    Ptáte se proč je předplatné tak důležité? Tedy jsou důvody, proč tomu tak je. Počet předplatitelů ukazuje na zájem o připravovanou knihu. Nakladateli dávají informaci o tom, kolik výtisků má objednat v tiskárně. Příjmy z předprodejů jsou peníze předem, a dokonce z nich nakladatel neplatí nikomu žádný poplatek, či komisi. No, a to je i důvod, proč cena v předprodeji může být nižší než poté, co je kniha již vytištěná. Čtenáři mají radost z nižší ceny a taky z toho, že svým předplatným podpořili vznik knížky. Jak říkáme stávají se součástí příběhu zrození knihy.

    Předplatné je prostě zlatým darem pro všechny. Předplaťte si libovolný počet výtisků Merlina. Teď už víte, že čím víc předplacených knih, tím víc radosti pro všechny.  

    Poštovné je v ceně. Jakmile budou knihy vytištěné, pošleme vám je přes Zásilkovnu.
     

    Doručenia odmeny: Zásilkovna, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    10,69 €
    (270 Kč)
  • predané 11
    Předplatím si knihu a hru Merlin - rád si čtu i hraju

    K předplatnému knihy si rád pořídím i Merlinovu hru plnou vášně – Merlinovo pexeso. A když si zrovna nebudu číst, zahraju si ho s přáteli, s dětmi, s partnerem či s rodiči nebo prarodiči, zkrátka s kýmkoliv budu chtít strávit společný čas.

    Tahle odměna nás v nakladatelství hodně baví, protože propojuje čtenáře nejenom s příběhem, ale i s jeho blízkými.  

    Poštovné je v ceně. Jakmile budou kniha i pexeso připravené, pošleme vám je přes Zásilkovnu.

    Doručenia odmeny: Zásilkovna, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    14,25 €
    (360 Kč)
  • zostáva 15 z 21
    Ke čtení o Merlinovi si dám čaj od Květinové paní

    Líbilo by se vám popíjet ke čtení knihy dobrý bylinkový čaj? Jestli ano, tak tohle je ta správná odměna pro vás. Zajímá vás jak jsme na tohle kombo přišli? Za vším hledej ženu, u Keltů i u nás.

    Překladatelka Merlina Lucie Šavlíková miluje přírodu a jednou z forem její lásky k přírodě je její záliba v objevování účinků léčivých sil rostlin. Ano, Lucie je tak trochu druidka, bylinkářka. V rodinné firmě, kterou se svým synem založila, připravila i čajovou směs ze sedmi bylin s názvem inspirovaným keltskou mytologií Květinová paní. Květinová paní je připravena z chrpy, jetele, pivoňky, prvosenky, růže, sedmikrásky a slézu. 
     
    Poštovné je v ceně. Jakmile bude kniha vytištěná a čaj připravený, pošleme vám je přes Zásilkovnu.

    Doručenia odmeny: Zásilkovna, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    16,39 €
    (414 Kč)
  • zostáva 18 z 30
    Kniha Merlin s autogramy autorů a s věnováním

    Darujte sobě a svým blízkým originální signovaný výtisk s věnováním nakladatele a s podpisy překladatelky Lucie Šavlíkové, ilustrátora Filipa Vancla a když se nám to podaří, tak i s podpisem Michela Ria.

    Tahle biblio radůstka, libůstka může chvíli trvat, zejména v případě, že budeme posílat knížky do Francie Michelu Riovi k podpisu. A nebo to může být hned, když se nám podaří pozvat Michela Ria do Prahy na křest knihy a na setkání se čtenáři. Právě vaše podpora nám pomůže získat zdroje na to, abychom mohli Michela Ria přivítat v Praze.   

    Poštovné je v ceně. Jakmile bude kniha vytištěná a budeme mít všechny podpisy, pošleme vám ji přes Zásilkovnu a nebo si domluvíme osobní setkání.

    Doručenia odmeny: Zásilkovna, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    17,81 €
    (450 Kč)
  • predané 2
    Plakáty z ilustrací z knihy Merlin od Filipa Vancla

    Ilustrace, které jsou v knize se mi tak líbí, že bych je moc rád měl jako plakáty či obrazy. Nabízíme vám je ve formátu A3 a to jak jednotlivé, tak i celý Merlinův cyklus sedmi obrazů.  
     
    Ilustrace, které grafik, ovčák a včelař Filip Faun Vancl tvořil několik měsíců minulého roku v tiché vesničce na Trutnovsku doprovázející Merlina a jeho příběh mohou být s vámi i ve formě plakátů či obrázků. Objednejte si celý Merlinův cyklus sedmi obrazů ve formátu A3 za 540 Kč a nebo jednotlivé obrázky v libovolném množství. Jeden kus plakátu A3 za 60 Kč. Reprodukce obrazů jsou vytištěny na stopadesátigramovém papíru. 

    Set 7 ilustrací ve formátu A3 obsahuje i cenu poštovného a zašleme vám jej přes Zásilkovnu. Pro objednávky jednotlivých plakátů je poštovné 120,- Kč.

    Líbil by se vám formát A2, A4 či jiný? Napište nám, určitě to vymyslíme.  


     

    Doručenia odmeny: Zásilkovna, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    21,37 €
    (540 Kč)
  • zostáva 14 z 15
    Kniha MERLIN a kniha poezie Lucie Šavlíkové VE MNĚ PNĚ

    Milujeme knihy a rozhodli jsme se pro vás připravit jako odměnu zajímavou knížku poezie, kterou napsala překladatelka Merlina Lucie Šavlíková a vydala ji v roce 2021 pod názvem VE MNĚ PNĚ. 

    Pokud máte rádi procházky lesem, tiché pozorování přírody a objevování souvislostí mezi tím, co je okolo a co uvnitř; pokud máte rádi tichá kouzla všedních okamžiků, pak tohle je ta pravá odměna pro vás. Dostanete jeden výtisk knihy Merlin a sbírku básní VE MNĚ PNĚ s osobním věnováním autorky Lucie Šavlíkové.

    Až budeme mít vše připravené, ozveme se vám a zašleme vám obě knihy přes Zásilkovnu a nebo se domluvíme na osobním setkání.   

    Doručenia odmeny: Zásilkovna, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    23,75 €
    (600 Kč)
  • predané 3
    Originální autorské triko - MERLIN

    Máte rádi originální módní kousky? Podpořte  vydání knihy MERLIN a získejte originální tričko s Merlinem od autora ilustrací Filipa Vancla. 


    Jedná se o kvalitní unisex tričko z biobavlny 100% GOTS, 180 gm2, v barvě Anthracit, potištěné k přírodě šetrným sítotiskem barvami na vodní bázi, které jsou 100% bez rozpouštědel a mají certifikát GOTS. 

    Do zprávy napište Vaši velikost. Jakmile budeme mít trička hotová, pošleme Vám je přes Zásilkovnu a nebo se domluvíme na osobním předání.  

    Doručenia odmeny: Zásilkovna, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    27,71 €
    (700 Kč)
  • predané 4
    Plakáty ilustrací ke knize MERLIN ve formátu A2

    Máme radost z vašeho zájmu a z toho, že se vám ilustrace ke knize líbí, můžete je mít i ve formátu A2.

    Plakáty ve formátu A2 - tedy rozměr 420 mm x 594 mm už jsou parádní a pořádně velký plátna. Cena za celý set 7 obrazů je 900 Kč, včetně poštovného i balného. Jednotlivé plakáty jsou za 180 Kč, plus poštovné a balné ve výši 120 Kč.

    Až budeme mít plakáty připravené, dáme vám vědět a pošle je přes Zásilkovnu a nebo se domluvíme na osobním předání. 

    Doručenia odmeny: Zásilkovna, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    35,62 €
    (900 Kč)
  • zostáva 44 z 50
    Stanu se Rytířem, Rytířkou Kulatého stolu

    Plňte si sny. Staňte se Rytířem Kulatého stolu. Rytíři a Rytířky dostanou jako odměnu každý výtisk knihy Merlin a náhrdelník - zdobený ocelový keltský kříž. Vaše jméno, společně s dalšími jmény Rytířů a Rytířek Kulatého stolu, kteří podpořili vydání knihy Merlin, bude uvedeno v knize na speciálním místě. Pokud budete chtít, uveďte vaše jméno a název místa, odkud pocházíte.    

    Setkání rytířů u Kulatého stolu se může stát skutečností stejně tak, jako vydání knihy Merlin právě díky vám a vaší podpoře. Potkáme se s Rytíři a Rytířkami na křtu knihy? Právě teď o tom rozhodujete. Už teď se moc těšíme a jsme zvědaví kolik Rytířů a Rytířek ke Kulatému stolu zasedne a jak bude velký.

    Poštovné je v ceně. Jakmile bude kniha a náhrdelník připraveny, pošleme vám je přes Zásilkovnu. A také se dozvíte jak velký kulatý stůl to bude a zda a kde se Rytíři setkají. 


     

    Doručenia odmeny: Zásilkovna, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    53,43 €
    (1 350 Kč)
  • zostáva 21 z 21
    Získám knihu a náhrdelník se symbolem květu života - šperk, dar, energie

    Za svoji podporu získám knihu a šperk. A navíc, když si to budu přát, bude mé jméno uvedeno v knize společně s těmi, kteří vydání knihy podpořili. 

    Příběh a symbol. Merlin a Květ života. Merlin v připravované knize vypráví svůj životní příběh. Květ života - symbol, který tu byl, je a bude. Symbol, jehož energie dala vzniknout i naší první knize (Mých19) a celému Nakladatelství. Stříbrné květy života vyrábějí speciálně pro Nakladatelství květy života čeští šperkaři z Jablonce nad Nisou. 

    Poštovné je v ceně, jakmile budeme mít knihu a náhrdelník připravený, pošleme vám je přes Zásilkovnu.
     

    Doručenia odmeny: Zásilkovna, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    89,06 €
    (2 250 Kč)
  • zostáva 21 z 21
    Získám všechny odměny a bonus - knihy z Nakladatelství květy života

    Vítěz bere vše a já se tak cítím. Podpořím vydání knihy a získám všechny odměny: knihu Merlin, sedm plakátů ilustrací ve formátu A3, čaj od Květinové paní, Merlinovo pexeso a jako bonus k tomu knihy, které v Nakladatelství květy života vyšly, včetně nástěnného autorského kalendáře s ilustracemi od českého malíře Oglé Yamní Junka - Indiánská stezka 2023. Když si to budu přát, bude moje jméno uvedeno v knize společně s těmi, kteří vydání knihy podpořili. 

    Bonusový balíček z Nakladatelství květy života:  
    • Kniha Mých19 - kniha, kterou to všechno začalo.
    • Kniha Labutí srdce od Veroniky Laué, která originálně a čtivě vypráví příběh o partnerských vztazích a o tom, co nás učí. 
    • Nástěnný autorský kalendář Indiánská stezka 2023 od Oglé Yamní Junka inspirovaný připravovanou knihou o životě siouxského medicinmana Chromý jelen, která u nás vyjde v červnu 2023.
    Poštovné je v ceně. Jakmile budeme mít všechno pohromadě pošleme vám balíček přes Zásilkovnu a nebo se domluvíme na osobním setkání.

    Doručenia odmeny: Zásilkovna, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    118,74 €
    (3 000 Kč)
  • zostáva 6 z 9
    Stanu se Patronem hlavních postav legendy o Merlinovi

    Patroni hlavních postav získají autory podepsaný výtisk knihy s věnováním nakladatele a ručně vyřezávaný náhrdelník z dubového dřeva v podobě keltského Triskelionu.  Jména Patronů budou uveřejněna na důstojném místě v knize. Ke jménům, je možné přidat údaj, odkud příslušná osoba pochází a kolik je mu, jí v době vydání knihy let. 

    Spojte se s nejvýznamnějšími postavami Merlinova příběhu tím, že se stanete jejich Patrony a zároveň Patrony tohoto vydání. Přečtěte si nahlas jména hlavních postav, nechte je znít a vyberte si svoji bytost - Merlin, Artuš, Igerna, Uther, Morgana, Viviana, Lancelot, Mordred, Ginevra.


    Poštovné je v ceně, jakmile budeme mít knihu i náhrdelník připravené, pošleme vám je přes Zásilkovnu a nebo si domluvíme osobní setkání.
     

    Doručenia odmeny: Zásilkovna, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    142,49 €
    (3 600 Kč)
  • zostáva 7 z 9
    Získám vlastní Ex Libris od tvůrce ilustrací Filipa Fauna Vancla

    Tato odměna obsahuje autory podepsaný výtisk knihy s věnováním nakladatele a originální, Ex Libris, které s vámi a pro vás vytvoří autor ilustrací a grafického zpracování knihy Merlin, Filip Faun Vancl.
     

    Jestliže se vám líbí ilustrace, ikony a zpracování knihy, jestliže máte rádi knihy, rádi čtete, rádi si knihy kupujete, půjčujete a taky jste rádi, když se vám půjčené knihy vrátí, pak tahle odměna je pro vás ta pravá. Podpořte vydání knihy tím, že získáte vaše vlastní Ex Libris.

    Knihu vám rádi předáme osobně a věříme, že budete mít z vytvořeného Ex Libris radost .  
     

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    356,22 €
    (9 000 Kč)
  • zostáva 1 z 1
    To, co dělám, chci spojit s grafickým stylem a ilustracemi z knihy MERLIN

    Téma artušovské legendy a jméno Merlin má pro mě a pro to, co dělám význam a k tomu se mi líbí ilustrace a grafické zpracování knihy. Moc rád bych styl Merlina používal ve spojení se svými výrobky, produkty, zkrátka s tím, co dělám.

    Tahle odměna je pro podnikavé osoby, pro firmy či jiné instituce. Jejím obsahem jsou práva na použití merlinovských ilustrací a grafického stylu vytvořeného Filipem Vanclem ve vazbě na váš produkt nebo oblast činnosti.  

    Na podrobnostech se moc rádi dohodneme. Filip je šikovný grafik a má dlouholeté zkušenosti v oblasti komerčního grafického designu, tvorby grafických manuálů, logotypů a firemních prezentaci.  



           

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    1 306,15 €
    (33 000 Kč)