Vypravěčský festival Kolotoč příběhů - roztočte to s námi!

Kolotoč příběhů je jediný mezinárodní vypravěčský festival v České republice. Letos se na něm roztočí vypravěči z Čech, Norska, Francie, Polska nebo Ruska. Pořiďte si některou z odměn a pomozte nám představit jejich příběhy zdejším divákům.

Letošní Kolotoč příběhů se přesunul z poloviny října na konec srpna

Jul 22, 2021

Pátý ročník mezinárodního vypravěčského festivalu Kolotoč přběhů se uskuteční už na konci srpna. V pátek 27. a v sobotu 28. srpna v kulturním klubu Horká vana v Českých Budějovicích a v neděli 29. srpna v Městském kulturním středisku Vodňany. Hosty letošního ročníku budou Mimesis Heidi Dahlsveen z Norska, Magda Górska a Serge Tamas z Francie (původem z Polska a z Karibiku), Jevgenij Ibragimov z Ruska a Martin Hak, Justin Svoboda a Michala Piskačová z Čech. Vystoupení zahraničních hostů budou konsekutivně tlumočena do češtiny. Podrobý program zveřejníme na začátku srpna na FB události a v aktualitách na stránce projektu na portále HIT HIT.
 

EUR 798
pledged of EUR 790

101%

101% completed

24 contributors pledged

Community, Theater

České Budějovice, Jihočeský kraj, Česko

All or nothing. Project finished on Aug 22, 2021 at 09:21.

Choose reward for your contribution

  • sold 2
    Držíme palce

    Odměna pro ty, kteří festivalu fandí, ale žádnou z námi nabízených odměn nemůžou nebo nechtějí využít.

    Reward delivery: in a week after the Hithit project end

    EUR 3.55
    (CZK 90)
  • sold 3
    2 v 1

    Nákupem v hodnotě jedné vstupenky na festivalové vystoupení v Českých Budějovicích získáte vstupenky pro dvě osoby. Vstupenky si můžete vyzvednout během festivalu v kulturním klubu Horká vana v České ulici v Českých Budějovicích.

    Reward delivery: in a week after the Hithit project end

    EUR 3.95
    (CZK 100)
  • sold 10
    Festivalová taška

    Plátěná taška s vizuálem festivalu od grafičky Lucky Kacrové. Celý krásný festivalový plakát, který můžete vidět ve fotogalerii bude obrazovým motivem na tašce. Na místě budou tašky k mání za 250 Kč. Neváhejte, ušetřete a podpořte festival. S taškou s Kolotočem příběhů ostudu neuděláte! Tašky si můžete vyzvednout buď během festivalu v kulturním klubu Horká vana, nebo vám je můžeme poslat. Poštovné je v ceně.

    Reward delivery: on address, in a week after the Hithit project end

    EUR 7.90
    (CZK 200)
  • sold 1
    Vstupenka na vystoupení ve Vodňanech

    Vstupenka na nedělní blok vypravěčských vystoupení ve Vodňanech, ve kterém se představí všichni zahraniční festivaloví hosté. Jako bonus získáte vstupenku na následný koncert kapely Naked Professors a zajistíme vám dopravu z Budějovic do Vodňan a zpět. Vstupenku si můžete vyzvednout v místě konání akce, v městském kulturním středisku Vodňany nebo v kulturním klubu Horká vana v čase konání festivalu.

    Reward delivery: in a month after the Hithit project end

    EUR 11.85
    (CZK 300)
  • sold 6
    Permice na festival

    Permanentka na všechna vystoupení Kolotoče příběhů a taška s festivalovým vizuálem od grafičky Lucky Kacrové k tomu. Odměna bude k vyzvednutí na místě v kulturním klubu Horká vana v České ulici v Českých Budějovicích.

    Reward delivery: on address, in a week after the Hithit project end

    EUR 39.49
    (CZK 1,000)
  • remaining 5 from 5
    Vyprávění pro školní třídu

    Vyprávění je skvělý nástroj neformálního vzdělávání. Děti příběhy milují a vyprávění přitom může poskytnout vhodnou platformu pro otevření  složitějšího tématu, pro které je příběh jen odrazovým můstkem. Vypravěčka Michala Piskačová po dohodě s dárcem osloví pedagogy na základních a středních školách v Jihočeském kraji a na základě nakoupených odměn návštěvu s vypravěčským vystoupením ve třídách také realizuje. Anebo si dárce může přímo vybrat konkrétní třídu, kterou má vypravěčka navštívit. Děti už pak za akci nebudou platit. Produkci zajišťuje vypravěčka v komunikaci s dárcem. Z návštěvy bude pořízen videozáznam a fotodokumentace. Vyprávění se může odehrát kdekoli na území ČR a doprava je v ceně.

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 59.23
    (CZK 1,500)
  • remaining 3 from 4
    Vypravěčské vystoupení na klíč

    60 - 90 minut vyprávění v místě a pro společnost, jakou určíte. Dramaturgie - výběr příběhů je na společné dohodě. Příběhy na klíč si pro dárce připraví Michala Piskačová, vypravěčka a koordinátorka festivalu. Vystoupení se může odehrát kdekoli v České republice, doprava je v ceně.

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 138.20
    (CZK 3,500)
  • remaining 1 from 2
    Partnerství festivalu

    Dárce se stane partnerem festivalu. V místě festivalu a na on-line materiálech uvedeme jeho jméno, název,  slogan nebo logo, před vystoupeními zazní poděkování. Součástí plnění budou také dvě permice na festival a osobní setkání s festivalovými hosty.

    Reward delivery: on address, in a week after the Hithit project end

    EUR 197.43
    (CZK 5,000)