NEWBORN – unikátní fotografická kniha s rozšířenou realitou

Fotograf Tomáš Vrana a Koki nafotili pořádnej trip a je čas to s vaší pomocí vydat v podobě interaktivní fotografický knihy. Je to příběh o cestě k velký změně vyprávěný pomocí hýbajících se fotek. Bude to limitovaná edice a hodně velká barevná jízda.

Author: Tomáš Vrana

Pozvánka na křest knihy NewBorn

Oct 31, 2021

Dobrý den všem,

srdečně vás zvu na dlouho očekávanou vernisáž několikrát odložené výstavy NewBorn spojenou s křtem knihy, kterou jste mi pomohli vydat!

Akce se uskuteční už tento čtvrtek 4. listopadu od 19.00 v pražské galerii Beseder (dříve Hala C) na adrese Lihovarská 12, kde společně s Koki zahájíme výstavu, pokřtíme knihu a čeká nás také koncert kapely Frankie & The Deadbeats. Facebookovou událost k akci najdete zde.

Na některé z vás kniha pořád ještě čeká a budete si ji moct na výstavě konečně převzít. Nezapomeňte si nainstalovat do telefonu aplikaci Artitive z Apple App Store nebo Google Play, protože i vystavené fotografie se s její pomocí dají sledovat rozpohybované a se zvukem stejně tak jako ty v knize.

Těším se na viděnou,

Tomáš Vrana

Křest a výstava NewBorn mají nové datum!

May 4, 2021

Dobrý den všem,

mám pro vás důležitou zprávu týkající se v tuhle chvíli už hodně dlouho plánované výstavy a křtu knihy NewBorn. Situace nám doposud akci neumožnila uskutečnit a chvíli to ještě bude trvat. V závislosti na možnostech a obsazenosti galerie v dalších měsících jsme stanovili nový a snad už finální termín na čtvrtek 4. listopadu tohoto roku. Budeme doufat, že tou dobou už bude možné se scházet bez jakýchkoli omezení. Prosím sledujte naši facebookovou událost.

Protože pandemická situace zasáhla kulturní a umělecký svět a tím pádem i mě osobně, rozhodl jsem se spustit zatím alespoň online galerii k výstavě NewBorn, kde můžete moji práci přímo podpořit tím, že si pořídíte svou oblíbenou fotografii z limitované edice archivních tisků už teď. Jakožto majitelé knihy NewBorn, které jste pomohli na svět, máte všichni s kódem NB15 slevu 15 %. Můžete mě samozřejmě kontaktovat i osobně.

Do galerie můžete vstoupit zde.

Na stejném místě je možné získat i posledních pár kusů knihy, taky s velkou slevou – v případě, že se vám třeba hodně líbí a chtěli byste ji darovat ještě někomu dalšímu.

Na závěr informace pro vás, kdo stále na knihu čekáte, protože jsme se individuálně dohodli na předání na výstavě – pokud nechcete čekat do listopadu, prosím kontaktujte mě na email iwant@tomasvrana.cz a domluvíme se na dřívějším předání.

Mockrát díky za veškerou vaši podporu v tom, co dělám, a budu se na vás všechny osobně moc těšit v listopadu na výstavě a dodatečném křtu knihy NewBorn v galerii Hala C v Praze.

Se srdečným pozdravem,

Tomáš Vrana

Kniha je na cestě k vám!

Dec 21, 2020

Ahoj všem!

Kniha NewBorn je hotová! Je to nádhera, mám obrovskou radost! 🤩 V pátek jsme s Koki všech sto kusů podepsali a jsou na cestě k vám společně s dalšími odměnami! Kdo má osobní předání, tomu se ozvu individuálně a knihu si předáme co nejdřív.

Znovu mockrát děkuju vám všem, kdo jste mi přes Hithit pomohli knihu realizovat. Je to splněnej sen a kdyby nebylo vás, tak by kniha nikdy nevznikla. Moc si vaší pomoci vážím! 🙌🏻✨

Ještě doplňuju info ohledně křtu a navazující výstavy – zatím stále platí orientační datum 7. ledna, ale všichni tušíme, že situace to asi neumožní. Prosím sledujte aktuality na mém Instagramu a na facebookovém eventu k akci, kde vás budu včas informovat, jak se to vyvíjí.

Užijte si (v rámci možností) letošní svátky a přeju nám všem, aby rok 2021 byl super! ♥️

Tomáš Vrana

Kniha by měla být hotová před Vánoci

Dec 1, 2020

Ahoj drazí!

Dávám vědět, že kniha bude hotová před Vánoci, je ale možný, že v rámci tradičního předvánočního šílenství a zahlcení poštovních služeb ji některým z vás, kdo nemáte osobní předání, možná nestihnu pod stromeček doručit. Udělám ale všechno pro to, aby se to povedlo. Omlouvám se, během výroby knihy došlo ne mojí vinou k řadě průtahů a nečekaných komplikací způsobených situací kolem virové epidemie, která zasáhla výrobce a dodavatele a výrobu knihy tak oproti původnímu plánu protáhla o celý měsíc.

Děkuju za pochopení a přeju vám v předvánočním čase spoustu radosti a minimum stresu.

Tom

Křest a výstava se posouvají, knihu ale dostanete včas :)

Oct 28, 2020

Ahoj,

mám pro vás hodně důležitý info ohledně křtu knihy a výstavy NewBorn. Všechno bude, pouze nám to momentální opatření kolem covidu maličko zkomplikovala.

Listopadový termín křtu a zahájení výstavy se z důvodu aktuálních i očekávaných omezení, přesouvá na leden 2021. Předběžně si prosím označte v kalendáři čtvrtek 7. 1. O dalších případných změnách vás budu včas informovat.

I výroba knihy se kvůli výše zmíněným okolnostem trochu zpozdí, ale jen o pár dní, a zatím to vypadá, že vám budu schopen všechny odměny doručit včas a podle plánu, tzn. nejpozději do Vánoc.

Vás, kdo máte v rámci odměn osobní předání nebo kurzy, budu kontaktovat. Původně byla osobní předání naplánovaná na listopad během konání výstavy NewBorn v galerii Hala C. Nechci ale, abyste teď museli čekat až do ledna (i když to uteče jako voda), takže se domluvíme individuálně, jak to provedeme.

Mockrát díky za pochopení a věřím, že se budeme moct všichni setkat na vernisáži výstavy NewBorn v lednu a společně tam dodatečně knihu pokřtít.

Tom

NewBorn jde do tisku!

Oct 15, 2020

Akce na Hithitu úspěšně skončila! Mockrát vám děkuju, že jste do toho se mnou šli a umožnili mi knihu NewBorn vytisknout. Skutečně vznikne jenom díky vám a já si toho strašně moc vážím! Právě teď dolaďujeme v tiskárně poslední detaily. Kniha bude moc krásná a vznikne jenom 100 kusů, takže se můžete opravdu těšit na super sběratelskou designovku. Ať už jste si vybrali osobní předání nebo poslání poštou, budu vás včas informovat, jak se to vyvíjí a jak to provedeme. Mezitím můžete sledovat můj Instagram, kam pravidelně dávám aktuality týkající se nejen projektu NewBorn. Díky!

Kniha bude!

Oct 6, 2020

Máme vybráno!! Týden před koncem! Mám obrovskou radost a děkuju za pomoc, bez vás by to nešlo! Za týden jdeme do tisku!

Nová odměna: Skateboard NewBorn z limitované edice + kniha s podpisem a věnováním za zvýhodněnou cenu

Oct 3, 2020

Máme téměř vybráno!! Přesto přidávám ještě jednu úplně novou odměnu – povedlo se nám totiž společně s Ambassadors připravit totálně boží limitovanou edici skateboardových desek s designy z knihy NewBorn! Skejtujete? Boží! Neskejtujete? To vůbec neva, protože tyhle designérský kousky si budete chtít vystavit. Přes HitHit je možný v rámci odměn za 1 600 Kč získat jen čtyři tyhle desky společně s knihou NewBorn. Ano, jenom čtyři! Tak pojďte na to, zbývá už jen týden do konce akce! :)

Změna termínu křtu knihy a vernisáže výstavy NewBorn

Oct 3, 2020

Kvůli nouzovému stavu, jsme pro jistotu posunuli akci o dva dny na čtvrtek 5. listopadu. Křest knihy NewBorn a zahájení stejnojmenné výstavy fotek proběhne v tento den od 19.00 v pražské galerii Hala C na adrese Lihovarská 12. Pokud by se cokoli změnilo, budeme vás včas informovat. Těšíme se na vás!

Knihy za mimořádnou cenu jsou vyprodané!

Sep 22, 2020

Odměna „Kniha s podpisem za mimořádnou cenu“ je vyprodaná a máme vybráno 65 % z cílový částky! Díky, že jste se do toho tak opřeli! Aby bylo možný knihu vytisknout, zbývá v rámci dalších odměn dostat k lidem ještě 36 knih během následujících 20 dní. Myslim, že všichni moji přátelé, rodina a největší fanoušci už svojí knihu zarezervovanou mají, takže začíná jít pomalu do tuhýho. A tak vás chci moc poprosit ještě jednou o sdílení. Na sociálních sítích a mezi přáteli nebo s kýmkoli, o kom máte pocit, že by ho kniha mohla zajímat. Každá další kniha koupená přes Hithit zvyšuje šanci na úspěšný dokončení kampaně. Věřím, že se to nakonec podaří a těším se, že vám NewBorn udělá velkou radost, protože to bude fakt totální pecka! Díky, Tom

55 % za tři dny!!! :)

Sep 9, 2020

Za první tři dny se podařilo vybrat víc než polovinu peněz na tisk knihy NewBorn. To je skoro 40 tisíc! Mám z toho velkou radost a myslim, že jsme na dobrý cestě vybrat celou částku, která nám umožní knihu vytisknout. Chtěl jsem strašně moc poděkovat vám všem, kdo jste doteď přispěli, ale i vám, kdo jste akci jen sdíleli. Moc si toho vážím. Vy, kdo třeba ještě váháte nebo vám žádná z odměn nevyhovuje, napište prosím k projektu komentář, co by se vám líbilo – odměny se dají vytvářet i dodatečně.

P.S. Dnes jsme byli v tiskárně probrat materiály, který na výrobu knihy použijeme, a bude to velká pecka! Prosím, dávejte o knížce dál vědět, každej další příspěvek se počítá! :)

Děkuju! Tom

EUR 2,990
pledged of EUR 2,771

107%

107% completed

60 contributors pledged

Literature, Photography

All or nothing. Project finished on Oct 13, 2020 at 15:08.

Choose reward for your contribution

  • sold 0
    Elektronická verze knihy

    Nemůžete-li si dovolit tištěnou knihu, elektronická verze je alternativou přesně pro vás. Obsahuje všechno podstatné a nic neváží. Navíc i koupí elektronické knihy podpoříte vznik té tištěné.

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 11.48
    (CZK 290)
  • sold 0
    Plakát na zeď velikosti A2 s rozšířenou realitou zaslaný poštou

    Plakát s fotografií z knihy. Jak vypadá, se můžete podívat v doprovodné galerii. Pověste si ho na zeď a pomocí speciální aplikace na tabletu nebo smartphonu a rozšířené reality jej rozhýbejte. Přijde vám poštou nebo ho najdete v nejbližší pobočce Zásilkovny. Poštovné je v ceně!

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 15.44
    (CZK 390)
  • sold 15
    Kniha za pořád hodně skvělou cenu s podpisem a věnováním poslaná poštou

    Kdo se nevešel do první třicítky, může mít knihu pořád za hodně výhodnou cenu. Do knihy vám navíc kromě podpisu napíšeme osobní věnování. Přijde vám poštou nebo ji najdete v nejbližší pobočce Zásilkovny. Pokud kupujete knihu jako dárek, nezapomeňte napsat do poznámky jméno obdarovaného.

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 25.73
    (CZK 650)
  • sold 4
    Kniha s podpisem, osobním věnováním a plakátem A2

    Podepsaná kniha s věnováním a pohyblivým plakátem. Pověste si ho na zeď a pomocí speciální aplikace na tabletu nebo smartphonu a rozšířené reality jej rozhýbejte. Jak plakát vypadá, se můžete podívat v doprovodné galerii. Tento speciální balíček vám přijde poštou nebo jej najdete v nejbližší pobočce Zásilkovny. Poštovné je na nás.

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 33.64
    (CZK 850)
  • sold 1
    Dvě knihy za zvýhodněnou cenu

    Chcete udělat radost sobě i někomu dalšímu? Kupte si jednu knihu a druhou dostanete se slevou! Obě podepsané a poštovné je v ceně.

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 43.14
    (CZK 1,090)
  • sold 1
    Kniha do zahraničí

    Podepsaná kniha vám přijde kamkoli na světe budete chtít.

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 45.52
    (CZK 1,150)
  • remaining 2 from 4
    Skateboard NewBorn z limitované edice + kniha s podpisem a věnováním za zvýhodněnou cenu

    Získejte naprosto unikátní sběratelský kousek z malé série skateboardových desek na motivy NewBorn vzniklý ve spolupráci s českými Ambassadors! Za tuto cenu je možné společně s knihou získat pouze čtyři kusy a jenom tady na HitHitu! Jak desky vypadají, se můžete podívat v doprovodné galerii. Do poznámky nezapomeňte napsat číslo 1 až 4 podle toho, jaký design si z obrázku vyberete! Ohledně velikosti desky vás budeme kontaktovat. Předání může proběhnout osobně v Praze, případně za vámi balík poletí zdarma poštou.

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 63.33
    (CZK 1,600)
  • remaining 2 from 2
    Kurz fotografie s obsahem na přání + kniha s podpisem a věnováním

    Kurz jeden na jednoho – jen Tomáš a vy – o čemkoli, co vás bude zajímat: nastavení a ovládání foťáku, svícení, retuše, Lightroom, Photoshop… Na tématu se předem dohodneme. K tomu kniha NewBorn s podpisem a věnováním zdarma! Kurz proběhne v Praze, bude trvat přibližně 4 hodiny a je určen začátečníkům a mírně pokročilým. Pokud bude vaše přání zahrnovat např. lekci portrétní fotografie v ateliéru, počítejte prosím s příplatkem za pronájem ateliéru a honorář modela/modelky.

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 79.16
    (CZK 2,000)
  • remaining 8 from 10
    Kniha a tři fotky na archivním papíru

    Společně s podepsanou knihou dostanete tři fotky ze série NEWBORN vytisknuté pigmentovým inkoustem na archivní papír. Každý fine art print pochází z malé limitované edice a je podepsaný a číslovaný. Jaké fotky to budou, se můžete podívat v doprovodné galerii. Rozměr fotografií je 30 cm po delší straně a kolem tisku je bílý okraj 4 cm.

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 98.95
    (CZK 2,500)
  • remaining 8 from 10
    Kniha a šest fotek na archivním papíru

    S podepsanou knihou i šest fotek ze série NEWBORN  na archivním papíru. Každý tento fine art print pochází z malé limitované edice a je podepsaný a číslovaný. Podívejte se na fotky v doprovodné galerii. Rozměr fotografií je 30 cm po delší straně a kolem tisku je bílý okraj 4 cm.

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 178.11
    (CZK 4,500)
  • remaining 2 from 3
    Staňte se sponzorem

    Ve všech knihách, které vzniknou, bude logo vaší společnosti a odkaz na váš web nebo vložená reklama na váš produkt. Můžete si samozřejmě navolit i jakoukoli vyšší částku příspěvku, tomu se nebráníme. K tomu dostanete navíc 30 knih.

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 593.71
    (CZK 15,000)
  • remaining 1 from 1
    Staňte se hlavním sponzorem

    Získáte 60 knih. Teda pokud budete chtít. Podstatné je, že ve všech knihách, které vzniknou, bude logo vaší společnosti a odkaz na váš web, případně vložená reklama na váš produkt.

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 1,187.41
    (CZK 30,000)
  • remaining 3 from 3
    Sběratel

    Tato unikátní a speciální odměna zahrnuje poděkování a Vaše jméno, případně odkaz na váš web ve všech knihách, podepsanou knihu s osobním věnováním a hlavně zarámovanou a zasklenou fotografii z limitované edice tří kusů série NEWBORN dle vlastního výběru o rozměru 120 × 80 cm, vytisknutou pigmentovým inkoustem na archivní papír té nejvyšší kvality. Osobní předání v rámci České republiky je samozřejmostí.

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 1,583.22
    (CZK 40,000)
  • Sold out!!
    Kniha s podpisem za mimořádnou cenu

    Tady to začíná bejt konečně zajímavý. Získejte knihu za tu nejnižší možnou cenu, navíc s podpisem a osobním předáním v Praze.

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 19.39
    (CZK 490)
  • Sold out!!
    Kurz barevného tónování a vytváření presetů v programu Lightroom + presety a kniha zdarma

    Intenzivní čtyřhodinový kurz jeden na jednoho – jen Tomáš a vy – za exkluzivní cenu je určen pro všechny fotografy, instagrammery a content managery, kteří se chtějí zlepšit v barevných úpravách, naučit se pracovat s presety a vytvořit si vlastní originální styl. Kurz nejvíc pomůže začátečníkům a středně pokročilým uživatelům. K tomu zdarma sada originálních presetů a kniha NewBorn s podpisem a věnováním! Kurz proběhne v Praze a k jeho absolvování je nutné mít notebook s nainstalovanou aktuální verzí programu Adobe Lightroom.

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 59.37
    (CZK 1,500)