Pomoz Kaiser Franzovi a těš se na otvíračku!

Těšte se spolu s námi, až budeme moci zase otevřít. Každou korunu (a ještě víc) vám vrátíme v senzačních burgerech a oroseném pivku z českých minipivovarů.

Author: Kaiser Franz

No news available yet.

EUR 1,888
pledged of EUR 1,598

118%

118% completed

94 contributors pledged

Antivir

Česko

All or nothing. Project finished on Apr 14, 2020 at 11:58.

Choose reward for your contribution

  • sold 10
    Voucher na 250 Kč

    Za svou pomoc si můžeš vybrat cokoliv z naší nabídky. Za tenhle voucher dostaneš třeba náš legendární bacon cheese burger, porci hranolek v našem plecháčku a skvělou dvanáctku od pivovaru U Vacků z Chlumce nad Cidlinou.

    Reward delivery: not specified

    EUR 9.99
    (CZK 250)
  • sold 22
    Voucher na 350 Kč

    Za svou pomoc si můžeš vybrat cokoliv z naší nabídky. Za tenhle příspěvek už si večer u nás pořádně užiješ. Krom burgeru (můžeš zkusit třeba MBC s křupavou slaninkou v javorovém sirupu) můžeš ochutnat hned několik kousků od našich oblíbených minipivovarů - na čepu jich máme vždycky alespoň šest, jak ležáky, tak svrchně kvašené poklady, pravidelně například dvanáctistupňovou ipu Hoptopia od pivovaru Chroust.

    Reward delivery: not specified

    EUR 13.99
    (CZK 350)
  • sold 61
    Voucher na 550 Kč

    Za svou pomoc si můžeš vybrat cokoliv z naší nabídky. Když přijdeš sám, tenhle voucher ti možná pomůže na našem baru baru najít kromě burgeru a pár piv i spřízněnou duši. Nebo vyražte ve dvou a dopřejte si skvělé burgery s domácími hranolkami, pivo a třeba taky nějaký ten šláftruňk - nudit se u nás rozhodně nebudete.

    Reward delivery: not specified

    EUR 21.98
    (CZK 550)