Pomoz Kaiser Franzovi a těš se na otvíračku!

Těšte se spolu s námi, až budeme moci zase otevřít. Každou korunu (a ještě víc) vám vrátíme v senzačních burgerech a oroseném pivku z českých minipivovarů.

Author: Kaiser Franz

EUR 1,878
pledged of EUR 1,590

118%

118% completed

94 contributors pledged

Antivir

Česko

All or nothing. Project finished on Apr 14, 2020 at 11:58.

Show all rewards

Roky jsme objížděli republiku se stánkem a věnovali se street foodu - hlavně burgerům, které jsme dělali poctivě a z kvalitních surovin. V roce 2018 jsme otevřeli svůj vysněný podnik na pražských Vinohradech. Spojili jsme hospodu a bistro v jeden originální koncept, kde si můžete pochutnat na vyladěných burgerech a k tomu si dát jedno (anebo víc) z naší nabídky piv z českých minipivovarů.

Kvůli opatřením souvisejícím s koronavirem jsme museli provozovnu zavřít. Prodáváme alespoň přes okénko a rozvozy, ale na pokrytí všech nákladů to bohužel nestačí. Abychom zvládli dál platit mzdy skvělému našemu týmu, uhradit nájem naší paní domácí a poplatit všechny zálohy na energie, potřebujeme vaši pomoc.

Díky vašemu příspěvku tohle těžké období přečkáme a budeme moct hned, jak to bude možné, zase otevřít. A celý příspěvek vám moc rádi zase vrátíme v podobě skvělého burgeru nebo povedeného večera v milé společnosti nás a také toho nejlepšího z produkce českých minipivovarů.

Comments

Choose reward for your contribution

  • sold 10
    Voucher na 250 Kč

    Za svou pomoc si můžeš vybrat cokoliv z naší nabídky. Za tenhle voucher dostaneš třeba náš legendární bacon cheese burger, porci hranolek v našem plecháčku a skvělou dvanáctku od pivovaru U Vacků z Chlumce nad Cidlinou.

    Reward delivery: not specified

    EUR 9.94
    (CZK 250)
  • sold 22
    Voucher na 350 Kč

    Za svou pomoc si můžeš vybrat cokoliv z naší nabídky. Za tenhle příspěvek už si večer u nás pořádně užiješ. Krom burgeru (můžeš zkusit třeba MBC s křupavou slaninkou v javorovém sirupu) můžeš ochutnat hned několik kousků od našich oblíbených minipivovarů - na čepu jich máme vždycky alespoň šest, jak ležáky, tak svrchně kvašené poklady, pravidelně například dvanáctistupňovou ipu Hoptopia od pivovaru Chroust.

    Reward delivery: not specified

    EUR 13.91
    (CZK 350)
  • sold 61
    Voucher na 550 Kč

    Za svou pomoc si můžeš vybrat cokoliv z naší nabídky. Když přijdeš sám, tenhle voucher ti možná pomůže na našem baru baru najít kromě burgeru a pár piv i spřízněnou duši. Nebo vyražte ve dvou a dopřejte si skvělé burgery s domácími hranolkami, pivo a třeba taky nějaký ten šláftruňk - nudit se u nás rozhodně nebudete.

    Reward delivery: not specified

    EUR 21.86
    (CZK 550)