1000 slov za 10 dní – Jazyky 10x rychleji a 100x zajímavěji

Jak správně začít a rychle se naučit cizí řeč? Bleskem zvládnout ta nejpoužívanější slovíčka! Vytvořili jsme metodu VIDEO-EXPRESS. Učíte se příjemně. Využíváte každou chvilku volna. Už máme angličtinu a němčinu. Na řadě jsou další. Zapojíte se? Pomůžete?

Pozor NOVINKA: Prezidentská RULETA

Jan 11, 2018

Rozběhli jsme to… Abychom tomu dali správnou šťávu, vyhlašujeme ještě PREZIDENTSKOU RULETU. Přispějte ve výši dle uvážení + Tipněte vítěze prvního kola. Příjmení favorita napište do poznámky. Pokud chcete tip udržet v utajení, pište přímo nám: https://www.vipsector.com/kontaktovat/. Kdo se strefí, obdrží k vyhrané odměně navíc ještě Velkou Poslechovou AUDIO ANGLIČTINU pro začátečníky i pokročilé, vhodnou na cesty, do auta apod. Nic NEODKLÁDEJTE! Pro tento účel se vezmou v úvahu jen příspěvky a tipy zaevidované do soboty 13. ledna do 14:00.

EUR 400
pledged of EUR 8,747

4%

4% completed

17 contributors pledged

Education

Praha, Hlavní město Praha, Česko

All or nothing. Project finished on Feb 24, 2018 at 09:06.

Choose reward for your contribution

  • remaining 98 from 100
    Velké poděkování a 1000 Filmových pozdravů k tomu

    Běžná cena    1694 Kč, pro Vás jen 222 Kč. Klipů je opravdu 1000, dokonce víc. Desítky hodin fajn zábavy. Jako 12 nadupaných DVD. Vše z  vlastní produkce. Stovky památek, historických monumentů, přírodních unikátů. Popsáno. Záběry stabilní a profesionální, včetně panoramatických filmů a dynamických sekvencí. Filmy obsažné, žádné štěky. Ideální pro rozhled, přípravu cest, oživení vzpomínek ap. Žádná časová omezení. Žádné další poplatky. Pracuje na naprosto všech mobilech, tabletech, noteboocích, počítačích s Androidem, iOS (Mac), Win. Doručení online. Bezproblémové stažení, je dobře naděleno.

    Reward delivery: in a week after the Hithit project end

    EUR 8.79
    (CZK 222)
  • remaining 97 from 100
    Odměna 1 (222 Kč) a navíc 1000 NEJPOUŽÍVANĚJŠÍCH SLOV ANGLIČTINA

    Běžná cena   3004 Kč, pro Vás jen 333 Kč. Odměna jako za 222 Kč plus k tomu Bleskový rychlokurz ANGLIČTINA VIDEO-EXPRESS 1000 nejpoužívanějších slov za 10 dní. Kdo chce stavět, potřebuje cihly! Kdo chce mluvit, potřebuje nejpoužívanější výrazy. Výklad i zkoušení. Velké a velmi dobře čitelné písmo. Živě namluveno. Poutavá grafika. Němčina včetně členů. Pracuje na všech mobilech, tabletech, noteboocích, počítačích s Androidem, iOS (Mac), Win. Žádná časová omezení. Žádné další poplatky. Hladké stažení. Doručení online.

    Reward delivery: in a week after the Hithit project end

    EUR 13.18
    (CZK 333)
  • remaining 98 from 100
    Odměna 1 (222 Kč) a navíc 1000 NEJPOUŽÍVANĚJŠÍCH SLOV ANGLIČTINA + NĚMČINA

    2 (vlastně 3) velké produkty JEDNOU RANOU. Běžná cena  4314 Kč, pro Vás jen 444 Kč. Odměna jako za 222 Kč plus k tomu Bleskové rychlokurzy ANGLIČTINA a NĚMČINA VIDEO-EXPRESS 1000 nejpoužívanějších slov za 10 dní. Zpracování NĚMČINY je obdobné jako v případě ANGLIČTINY. Vždy včetě gramatických členů, což je v němčině velmi důležité. Pracuje na všech mobilech, tabletech, noteboocích, počítačích s Androidem, iOS (Mac), Win. Žádná časová omezení. Žádné další poplatky. Hladké stažení. Doručení online.

    Reward delivery: in a week after the Hithit project end

    EUR 17.57
    (CZK 444)
  • remaining 97 from 100
    RYCHLOKURZ ANGLIČTINA VIDEO-EXPRESS v 360 denních BLOCÍCH

    Běžná cena   3630 Kč, pro Vás jen 555 Kč. Denně jen pár minut a za rok umíte všechno. 360 přívětivých celků, orientačně jeden na každý den, ale není podmínkou. Tempo a odkud začnete volíte podle sebe. Celá vzestupná gramatika. Texty-Slovíčka-Vazby-Obraty-Fráze-Rčení-Dialogy a více. Tisíce výrazů, vazeb a vět. Nejen výklad, také zkoušení a testy. Od úplných začátečníků až po nejpokročilejší. Pracuje na všech mobilech, tabletech, noteboocích, počítačích s Androidem, iOS (Mac), Win. Žádná časová omezení. Žádné další poplatky. Hladké stažení. Doručení online. 

    Reward delivery: in a week after the Hithit project end

    EUR 21.97
    (CZK 555)
  • remaining 100 from 100
    RYCHLOKURZ ANGLIČTINA + NĚMČINA VIDEO-EXPRESS v 360 denních BLOCÍCH

    Běžná cena   7260 Kč, pro Vás jen 666 Kč. Němčina je analogická jako Angličtina popsaná v předchozí odměně. Dostanete oba jazyky. Celkem 720 celků (360 v každém jazyce). Němčina všude i ve výslovnosti výrazů se členy. Pracuje na všech mobilech, tabletech, noteboocích, počítačích s Androidem, iOS (Mac), Win. Hladké stažení. Doručení online. Žádná časová omezení. Žádné další poplatky. Nahrajete do paměti, a ještě máte navíc k dispozici přímo na webu. Vybíráte (či přecházíte) podle situace.

    Reward delivery: in a week after the Hithit project end

    EUR 26.36
    (CZK 666)
  • remaining 46 from 50
    ŠŤASTNÉ SEDMIČKY BEROU VŠECHNO – ODMĚNY 1 (222 Kč) + 3 (444 Kč) + 5 (666 Kč)

    Získejte kompletní a atraktivní výbavu pro rychlé, poutavé a efektivní zvládnutí celé velké Angličtiny i Němčiny a ještě více. S filmovými klipy k tomu pohodlně procestujete v pohodlí domova celý svět. Pracuje na všech mobilech, tabletech, noteboocích, počítačích s Androidem, iOS (Mac), Win. Hladké stažení. Doručení online. Žádná časová omezení. Žádné další poplatky. Pozvěte sem přátele a známé a znásobte šanci na úspěch.

    Reward delivery: in a week after the Hithit project end

    EUR 30.75
    (CZK 777)
  • remaining 47 from 50
    Odměna 6 (777 Kč) + CHYTRÁ FLEŠKA s okamžitou nápovědou a pomocí během sekund v každé situaci

    Hromada jakou stěží unesete. Fleška hlavně pro žáky, studenty, posluchače různých dálkových škol, školení a kurzů od prvních tříd až po maturitu. Vhodné i pro rodiče, co pomáhají potomkům s úkoly a hodí se jim rychlá orientace. Zpracováno ve vazbě na školní osnovy, Nadupaná fleška a pomoc v každé situaci, pokud jde o Angličtinu, Němčinu, Matematiku, Fyziku, Chemii a Český jazyk. Nikdy nejste bez pomoci, když nastane zkoušení či obtížný domácí úkol. Pracuje na všech mobilech, tabletech, noteboocích, počítačích s Androidem, iOS (Mac), Win.

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    EUR 39.54
    (CZK 999)
  • remaining 20 from 20
    VELKÝ BALÍK ANGLIČTINY pro FIRMY, ŠKOLY, ORGANIZACE - MULTILICENCE až pro 50 uživatelů

    Ideální pro malé a střední organizace a podnikatele, kteří tak mohou jednou ranou řešit firemní i domácí sebevzdělání. Odměny 2 (333 Kč) + 4 (555 Kč) s multilicencí. Doručíme na flešce. Přidělení jednotlivcům, a to až do 50 uživatelů, provedete sami. Není potřeba nám sdělovat žádné emailové adresy ani osobní údaje koncových účastníků. Účelná forma vzdělávání, která reaguje na moderní „gamifikaci“ a „just-in-time“ trendy, respektuje individuální přístup, vychází neporovnatelně levněji a dokonale umožňuje účastníkům hospodárné využití času.

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    EUR 87.95
    (CZK 2,222)
  • remaining 10 from 10
    VELKÝ BALÍK ANGLIČTINY + NĚMČINY pro FIRMY, ŠKOLY, ORGANIZACE - MULTILICENCE až pro 2x 50 uživatelů

    Angličtina + Němčina. Odměny 3 (444 Kč) + 5 (666 Kč) s multilicencí. Doručíme na flešce. Přidělení jednotlivcům, a to až do 50 uživatelů v každém jazyce, provedete sami. Není potřeba nám sdělovat žádné emailové adresy ani osobní údaje koncových účastníků. Účelná forma vzdělávání, která reaguje na moderní „gaming“ a „just-in-time“ trendy, respektuje individuální přístup, vychází neporovnatelně levněji a dokonale umožňuje účastníkům hospodárné využití času.

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    EUR 131.92
    (CZK 3,333)
  • remaining 10 from 10
    Pozvání k posezení u číše vína + Předání Odměny 9 (3333 Kč) na luxusních fleškách

    Pozvání k posezení u číše vína a s dobrým jídlem ve značkovém restaurantu + Předání Odměny 9 (3333 Kč) na luxusních fleškách v dárkovém provedení s právem multilicence. S každým se sejdeme individuálně. Zaměření rozpravy uzpůsobíme výhradně podle přání hosta. Pro účastníky jsou připravena originální umělecky provedená potvrzení o členství ve VIDEO-EXPRESS Klubu s prestižními rezervovanými členskými čísly.

    Reward delivery: in a month after the Hithit project end

    EUR 175.90
    (CZK 4,444)
  • remaining 1 from 1
    VŠEMOCNÉ TROJKY

    Pozvání pro 2 osoby na večeři do prestižní špičkové restaurace. Předání kompletní MAMUTÍ KOLEKCE všech našich dosavadních 172 TOP VÝUKOVÝCH multimédií. Předání originálního osvědčení o čestném členství ve VIDEO-EXPRESS Klubu s VIP pořadovým číslem v první desítce. Osvědčení je ručně zhotoveno renomovaným umělcem. Předem zdůrazňujeme, že při žádném setkání není naším cílem vnucovat podnikatelské záměry a naléhat na hosta, aby se do nich zapojil, nýbrž poznat se, navázat přátelství, podnětně pohovořit a vyslechnout si hlavně názory.

    Reward delivery: in a month after the Hithit project end

    EUR 1,319.34
    (CZK 33,333)