1000 slov za 10 dní – Jazyky 10x rychleji a 100x zajímavěji

Jak správně začít a rychle se naučit cizí řeč? Bleskem zvládnout ta nejpoužívanější slovíčka! Vytvořili jsme metodu VIDEO-EXPRESS. Učíte se příjemně. Využíváte každou chvilku volna. Už máme angličtinu a němčinu. Na řadě jsou další. Zapojíte se? Pomůžete?

  • Klíčem k ovládnutí řeči je 1000 vybraných slov

  • Těchto 1000 slov pokrývá 75% textu a 80% hovoru

  • Těchto 1000 slov vás navždycky naučíme za 10 dní

  • Postačí k tomu jen náhodné chvilky a nevyužitý čas

  • Pohodlně se učíte kdykoli, kdekoli a na čemkoli

  • Slova vybereme podle výskytu v textech a řeči

  • Slova uspořádáme a vložíme do nosiče Video-Express

  • Výklad + zkoušení, ihned upevníte čerstvé znalosti

  • Od začátečníků, začnete podle své pokročilosti

  • Sleduje se tah na branku a využití náhodných chvil

  • V doplňkových formách najdete akční Dračí testy...

  • ...nebo unikátní Mluvící pexesa a mnohem více

  • Dárek od Einsteina - jedna z řady bohatých odměn

  • Znalosti rovnou do vaší hlavy - žádné zapomínání

  • Učte se 10x rychleji a 100x zajímavěji než ostatní

  • Máme velké plány, pomozte nám je uskutečnit

EUR 400
pledged of EUR 8,759

4%

4% completed

17 contributors pledged

Education

Praha, Hlavní město Praha, Česko

All or nothing. Project finished on Feb 24, 2018 at 09:06.

Show all rewards

Jak to začalo

Život se zrychluje a tak i světové jazyky dnes musíme umět dříve. Po letech zkušeností stoprocentně víme, že do jazyka je potřebné "rázně vpadnout" a hned napoprvé chytře ukousnout pořádný díl. A zbytek se pak doučit v praxi za pochodu. Žádně zdlouhavé, školometské a ubíjející tradiční postupy. Rychle, svižně, efektivně. Vyzkoušeli jsme na Angličtině a Němčině metodou Video-Express „1000 nejpoužívanějších slov za 10 dní“ a na 100% víme, že toto funguje.

Co je náš cíl?

Za prvé: Jít dál a upravit pro tento projekt po Angličtině a Němčině dalších 6 světových jazyků – Španělštinu, Francouzštinu, Ruštinu, Italštinu, Portugalštinu a Čínštinu (POZOR: Všichni, kdo přispějí jakoukoli částkou, dostanou kromě vypsaných odměn ještě těchto 6 produktů, postupně podle jejich dokončení v horizontech s odstupy cca 3 měsíců). Za druhé: Dát dohromady partu příznivců, co budou tomuto projektu fandit a pomáhat ho rozvíjet dál. Budou produkty od nás dostávat a používat je, a zpětně dávat náměty, co vylepšit.

Detaily

Je vědecky prokázáno, že 1000 nejfrekventovanějších slov pokrývá takřka 75% psaného textu a přes 80% mluveného projevu prakticky každého jazyka. Co uděláme: 1. Nejpoužívanější slovíčka pečlivě vybereme podle reálného výskytu v psaných textech a mluvené řeči. 2. Uspořádáme je  do tématických celků. 3. Vložíme do speciálního programového nosiče, 4. Ten je absolutně univerzální a pracuje na jeden poklik na každém mobilu a tabletu, ale i na noteboocích, PC, a třeba i TV, 5. Program je bohatý, ale dobře strukturovaný, takže lze i po částech. 6. Každý začne či naváže, jak odpovídá jeho pokročilosti. 7. Totéž je k dispozici souběžně na internetu, takže vždy jistota. 8. Látka je nadělena, aby se dalo studovat i v náhodných chvílích volna. 10. Kdo se chce naučit více, nebo preferuje náročnější zkoušení a testy, má k tomu různé nadstavbové programy včetně výukových her.

... a ještě něco navíc

Každý, kdo přispěje, získá členství ve VIDEO-EXPRESS Klubu, které je bezplatné a k ničemu nezavazuje. Jedenkrát ročně všem napíšeme, co se je nového. Dvakrát do roka doručíme jako členskou pozornost kvalitní funkční produkt z okruhu novinek či přepracovaných vydání. Náklady na dokončení každého jazyka do podoby „1000 slov za 10 dní“ činí asi 35 tis Kč. A kdyby se sešlo příspěvků více, rádi přidáme další jazyky - Polština. Maďarština. Norština. Švédština, Japonština, Korejština a jiné. Půjdeme pak ještě dál a rozšíříme jazyky do podoby „Video-Express v 360 denních blocích“ se sloganem „Pár minut denně a za rok umíte všechno“. Vyberte si některou z odměn, a pomozte nám projekt dokončit.

Kdo jsme?

Máme na kontě úspěšné multimediální produkty, naše Angličtina v lekcích má 80 tis. instalací, to je český rekord. Naše Němčina v lekcích jen o 20 tis míň. Můžete nám důvěřovat. Teď jsme se soustředili na Projekt VIDEO-EXPRESS, který jedinečným způsobem spojuje kvalitu s rychlostí ve vzdělávání. A dává možnost učit se nárazově a nepravidelně, což dnešní doba nese.

Proč to děláme?

Protože jsme přesvědčení, že je to správné a je to potřeba. Nejde jen o to, přesadit věci mechanicky do počítačů. Ale využít opravdu optimálně a naplno přednosti nové techniky. Využít takřka magickou impresivní sílu, která probíhá mezi obličejem a displejem a akcelerovat tak vštípivost i mobilizovat paměť. Je to naše poslání a s Vaší pomocí projekt rozšíříme, zpopularizujeme a posuneme na další level.

News

Feb 2, 2018 Volby skončily - Chcete emigrovat?

Pokud ANO, tak se naučte rychle rychle anglicky nebo německy... A pokud NE, tak taky... Stačí kliknout... Nic nekončí... Jsme plni optimismu a jedeme dál... Informujte své blízké a přiveďte je sem...

More

Jan 17, 2018 Prezidentská RULETA pokračuje. Druhé kolo. Další VELKÝ BONUS navíc za přesnou trefu!

Nic není rozhodnuto. Teprve teď to bude hustý, přijde mazec a „půjde tlustý do tenkýho“. Tak proč si nepřisadit! Je to jako předtím:  Přispějte zvolenou částkou a do poznámky uveďte: Příjmení vítěze prezidentské volby. Pokud chcete tip udržet v utajení, pište přímo nám: https://www.vipsector.com…

More

Project links

Comments

Choose reward for your contribution

  • remaining 98 from 100
    Velké poděkování a 1000 Filmových pozdravů k tomu

    Běžná cena    1694 Kč, pro Vás jen 222 Kč. Klipů je opravdu 1000, dokonce víc. Desítky hodin fajn zábavy. Jako 12 nadupaných DVD. Vše z  vlastní produkce. Stovky památek, historických monumentů, přírodních unikátů. Popsáno. Záběry stabilní a profesionální, včetně panoramatických filmů a dynamických sekvencí. Filmy obsažné, žádné štěky. Ideální pro rozhled, přípravu cest, oživení vzpomínek ap. Žádná časová omezení. Žádné další poplatky. Pracuje na naprosto všech mobilech, tabletech, noteboocích, počítačích s Androidem, iOS (Mac), Win. Doručení online. Bezproblémové stažení, je dobře naděleno.

    Reward delivery: in a week after the Hithit project end

    EUR 8.80
    (CZK 222)
  • remaining 97 from 100
    Odměna 1 (222 Kč) a navíc 1000 NEJPOUŽÍVANĚJŠÍCH SLOV ANGLIČTINA

    Běžná cena   3004 Kč, pro Vás jen 333 Kč. Odměna jako za 222 Kč plus k tomu Bleskový rychlokurz ANGLIČTINA VIDEO-EXPRESS 1000 nejpoužívanějších slov za 10 dní. Kdo chce stavět, potřebuje cihly! Kdo chce mluvit, potřebuje nejpoužívanější výrazy. Výklad i zkoušení. Velké a velmi dobře čitelné písmo. Živě namluveno. Poutavá grafika. Němčina včetně členů. Pracuje na všech mobilech, tabletech, noteboocích, počítačích s Androidem, iOS (Mac), Win. Žádná časová omezení. Žádné další poplatky. Hladké stažení. Doručení online.

    Reward delivery: in a week after the Hithit project end

    EUR 13.20
    (CZK 333)
  • remaining 98 from 100
    Odměna 1 (222 Kč) a navíc 1000 NEJPOUŽÍVANĚJŠÍCH SLOV ANGLIČTINA + NĚMČINA

    2 (vlastně 3) velké produkty JEDNOU RANOU. Běžná cena  4314 Kč, pro Vás jen 444 Kč. Odměna jako za 222 Kč plus k tomu Bleskové rychlokurzy ANGLIČTINA a NĚMČINA VIDEO-EXPRESS 1000 nejpoužívanějších slov za 10 dní. Zpracování NĚMČINY je obdobné jako v případě ANGLIČTINY. Vždy včetě gramatických členů, což je v němčině velmi důležité. Pracuje na všech mobilech, tabletech, noteboocích, počítačích s Androidem, iOS (Mac), Win. Žádná časová omezení. Žádné další poplatky. Hladké stažení. Doručení online.

    Reward delivery: in a week after the Hithit project end

    EUR 17.60
    (CZK 444)
  • remaining 97 from 100
    RYCHLOKURZ ANGLIČTINA VIDEO-EXPRESS v 360 denních BLOCÍCH

    Běžná cena   3630 Kč, pro Vás jen 555 Kč. Denně jen pár minut a za rok umíte všechno. 360 přívětivých celků, orientačně jeden na každý den, ale není podmínkou. Tempo a odkud začnete volíte podle sebe. Celá vzestupná gramatika. Texty-Slovíčka-Vazby-Obraty-Fráze-Rčení-Dialogy a více. Tisíce výrazů, vazeb a vět. Nejen výklad, také zkoušení a testy. Od úplných začátečníků až po nejpokročilejší. Pracuje na všech mobilech, tabletech, noteboocích, počítačích s Androidem, iOS (Mac), Win. Žádná časová omezení. Žádné další poplatky. Hladké stažení. Doručení online. 

    Reward delivery: in a week after the Hithit project end

    EUR 22.00
    (CZK 555)
  • remaining 100 from 100
    RYCHLOKURZ ANGLIČTINA + NĚMČINA VIDEO-EXPRESS v 360 denních BLOCÍCH

    Běžná cena   7260 Kč, pro Vás jen 666 Kč. Němčina je analogická jako Angličtina popsaná v předchozí odměně. Dostanete oba jazyky. Celkem 720 celků (360 v každém jazyce). Němčina všude i ve výslovnosti výrazů se členy. Pracuje na všech mobilech, tabletech, noteboocích, počítačích s Androidem, iOS (Mac), Win. Hladké stažení. Doručení online. Žádná časová omezení. Žádné další poplatky. Nahrajete do paměti, a ještě máte navíc k dispozici přímo na webu. Vybíráte (či přecházíte) podle situace.

    Reward delivery: in a week after the Hithit project end

    EUR 26.40
    (CZK 666)
  • remaining 46 from 50
    ŠŤASTNÉ SEDMIČKY BEROU VŠECHNO – ODMĚNY 1 (222 Kč) + 3 (444 Kč) + 5 (666 Kč)

    Získejte kompletní a atraktivní výbavu pro rychlé, poutavé a efektivní zvládnutí celé velké Angličtiny i Němčiny a ještě více. S filmovými klipy k tomu pohodlně procestujete v pohodlí domova celý svět. Pracuje na všech mobilech, tabletech, noteboocích, počítačích s Androidem, iOS (Mac), Win. Hladké stažení. Doručení online. Žádná časová omezení. Žádné další poplatky. Pozvěte sem přátele a známé a znásobte šanci na úspěch.

    Reward delivery: in a week after the Hithit project end

    EUR 30.80
    (CZK 777)
  • remaining 47 from 50
    Odměna 6 (777 Kč) + CHYTRÁ FLEŠKA s okamžitou nápovědou a pomocí během sekund v každé situaci

    Hromada jakou stěží unesete. Fleška hlavně pro žáky, studenty, posluchače různých dálkových škol, školení a kurzů od prvních tříd až po maturitu. Vhodné i pro rodiče, co pomáhají potomkům s úkoly a hodí se jim rychlá orientace. Zpracováno ve vazbě na školní osnovy, Nadupaná fleška a pomoc v každé situaci, pokud jde o Angličtinu, Němčinu, Matematiku, Fyziku, Chemii a Český jazyk. Nikdy nejste bez pomoci, když nastane zkoušení či obtížný domácí úkol. Pracuje na všech mobilech, tabletech, noteboocích, počítačích s Androidem, iOS (Mac), Win.

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    EUR 39.60
    (CZK 999)
  • remaining 20 from 20
    VELKÝ BALÍK ANGLIČTINY pro FIRMY, ŠKOLY, ORGANIZACE - MULTILICENCE až pro 50 uživatelů

    Ideální pro malé a střední organizace a podnikatele, kteří tak mohou jednou ranou řešit firemní i domácí sebevzdělání. Odměny 2 (333 Kč) + 4 (555 Kč) s multilicencí. Doručíme na flešce. Přidělení jednotlivcům, a to až do 50 uživatelů, provedete sami. Není potřeba nám sdělovat žádné emailové adresy ani osobní údaje koncových účastníků. Účelná forma vzdělávání, která reaguje na moderní „gamifikaci“ a „just-in-time“ trendy, respektuje individuální přístup, vychází neporovnatelně levněji a dokonale umožňuje účastníkům hospodárné využití času.

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    EUR 88.07
    (CZK 2,222)
  • remaining 10 from 10
    VELKÝ BALÍK ANGLIČTINY + NĚMČINY pro FIRMY, ŠKOLY, ORGANIZACE - MULTILICENCE až pro 2x 50 uživatelů

    Angličtina + Němčina. Odměny 3 (444 Kč) + 5 (666 Kč) s multilicencí. Doručíme na flešce. Přidělení jednotlivcům, a to až do 50 uživatelů v každém jazyce, provedete sami. Není potřeba nám sdělovat žádné emailové adresy ani osobní údaje koncových účastníků. Účelná forma vzdělávání, která reaguje na moderní „gaming“ a „just-in-time“ trendy, respektuje individuální přístup, vychází neporovnatelně levněji a dokonale umožňuje účastníkům hospodárné využití času.

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    EUR 132.10
    (CZK 3,333)
  • remaining 10 from 10
    Pozvání k posezení u číše vína + Předání Odměny 9 (3333 Kč) na luxusních fleškách

    Pozvání k posezení u číše vína a s dobrým jídlem ve značkovém restaurantu + Předání Odměny 9 (3333 Kč) na luxusních fleškách v dárkovém provedení s právem multilicence. S každým se sejdeme individuálně. Zaměření rozpravy uzpůsobíme výhradně podle přání hosta. Pro účastníky jsou připravena originální umělecky provedená potvrzení o členství ve VIDEO-EXPRESS Klubu s prestižními rezervovanými členskými čísly.

    Reward delivery: in a month after the Hithit project end

    EUR 176.14
    (CZK 4,444)
  • remaining 1 from 1
    VŠEMOCNÉ TROJKY

    Pozvání pro 2 osoby na večeři do prestižní špičkové restaurace. Předání kompletní MAMUTÍ KOLEKCE všech našich dosavadních 172 TOP VÝUKOVÝCH multimédií. Předání originálního osvědčení o čestném členství ve VIDEO-EXPRESS Klubu s VIP pořadovým číslem v první desítce. Osvědčení je ručně zhotoveno renomovaným umělcem. Předem zdůrazňujeme, že při žádném setkání není naším cílem vnucovat podnikatelské záměry a naléhat na hosta, aby se do nich zapojil, nýbrž poznat se, navázat přátelství, podnětně pohovořit a vyslechnout si hlavně názory.

    Reward delivery: in a month after the Hithit project end

    EUR 1,321.17
    (CZK 33,333)