1000 slov za 10 dní – Jazyky 10x rychleji a 100x zajímavěji

Jak správně začít a rychle se naučit cizí řeč? Bleskem zvládnout ta nejpoužívanější slovíčka! Vytvořili jsme metodu VIDEO-EXPRESS. Učíte se příjemně. Využíváte každou chvilku volna. Už máme angličtinu a němčinu. Na řadě jsou další. Zapojíte se? Pomůžete?

The author haven't filled any FAQ yet. If you have any doubts, do not hesitate to ask! You don't have to publish your question, it will only be sent to the authors' e-mail and they will get back to you with the answer.

EUR 400
pledged of EUR 8,747

4%

4% completed

17 contributors pledged

Education

Praha, Hlavní město Praha, Česko

All or nothing. Project finished on Feb 24, 2018 at 09:06.

Choose reward for your contribution

  • remaining 98 from 100
    Velké poděkování a 1000 Filmových pozdravů k tomu

    Běžná cena    1694 Kč, pro Vás jen 222 Kč. Klipů je opravdu 1000, dokonce víc. Desítky hodin fajn zábavy. Jako 12 nadupaných DVD. Vše z  vlastní produkce. Stovky památek, historických monumentů, přírodních unikátů. Popsáno. Záběry stabilní a profesionální, včetně panoramatických filmů a dynamických sekvencí. Filmy obsažné, žádné štěky. Ideální pro rozhled, přípravu cest, oživení vzpomínek ap. Žádná časová omezení. Žádné další poplatky. Pracuje na naprosto všech mobilech, tabletech, noteboocích, počítačích s Androidem, iOS (Mac), Win. Doručení online. Bezproblémové stažení, je dobře naděleno.

    Reward delivery: in a week after the Hithit project end

    EUR 8.79
    (CZK 222)
  • remaining 97 from 100
    Odměna 1 (222 Kč) a navíc 1000 NEJPOUŽÍVANĚJŠÍCH SLOV ANGLIČTINA

    Běžná cena   3004 Kč, pro Vás jen 333 Kč. Odměna jako za 222 Kč plus k tomu Bleskový rychlokurz ANGLIČTINA VIDEO-EXPRESS 1000 nejpoužívanějších slov za 10 dní. Kdo chce stavět, potřebuje cihly! Kdo chce mluvit, potřebuje nejpoužívanější výrazy. Výklad i zkoušení. Velké a velmi dobře čitelné písmo. Živě namluveno. Poutavá grafika. Němčina včetně členů. Pracuje na všech mobilech, tabletech, noteboocích, počítačích s Androidem, iOS (Mac), Win. Žádná časová omezení. Žádné další poplatky. Hladké stažení. Doručení online.

    Reward delivery: in a week after the Hithit project end

    EUR 13.18
    (CZK 333)
  • remaining 98 from 100
    Odměna 1 (222 Kč) a navíc 1000 NEJPOUŽÍVANĚJŠÍCH SLOV ANGLIČTINA + NĚMČINA

    2 (vlastně 3) velké produkty JEDNOU RANOU. Běžná cena  4314 Kč, pro Vás jen 444 Kč. Odměna jako za 222 Kč plus k tomu Bleskové rychlokurzy ANGLIČTINA a NĚMČINA VIDEO-EXPRESS 1000 nejpoužívanějších slov za 10 dní. Zpracování NĚMČINY je obdobné jako v případě ANGLIČTINY. Vždy včetě gramatických členů, což je v němčině velmi důležité. Pracuje na všech mobilech, tabletech, noteboocích, počítačích s Androidem, iOS (Mac), Win. Žádná časová omezení. Žádné další poplatky. Hladké stažení. Doručení online.

    Reward delivery: in a week after the Hithit project end

    EUR 17.57
    (CZK 444)
  • remaining 97 from 100
    RYCHLOKURZ ANGLIČTINA VIDEO-EXPRESS v 360 denních BLOCÍCH

    Běžná cena   3630 Kč, pro Vás jen 555 Kč. Denně jen pár minut a za rok umíte všechno. 360 přívětivých celků, orientačně jeden na každý den, ale není podmínkou. Tempo a odkud začnete volíte podle sebe. Celá vzestupná gramatika. Texty-Slovíčka-Vazby-Obraty-Fráze-Rčení-Dialogy a více. Tisíce výrazů, vazeb a vět. Nejen výklad, také zkoušení a testy. Od úplných začátečníků až po nejpokročilejší. Pracuje na všech mobilech, tabletech, noteboocích, počítačích s Androidem, iOS (Mac), Win. Žádná časová omezení. Žádné další poplatky. Hladké stažení. Doručení online. 

    Reward delivery: in a week after the Hithit project end

    EUR 21.97
    (CZK 555)
  • remaining 100 from 100
    RYCHLOKURZ ANGLIČTINA + NĚMČINA VIDEO-EXPRESS v 360 denních BLOCÍCH

    Běžná cena   7260 Kč, pro Vás jen 666 Kč. Němčina je analogická jako Angličtina popsaná v předchozí odměně. Dostanete oba jazyky. Celkem 720 celků (360 v každém jazyce). Němčina všude i ve výslovnosti výrazů se členy. Pracuje na všech mobilech, tabletech, noteboocích, počítačích s Androidem, iOS (Mac), Win. Hladké stažení. Doručení online. Žádná časová omezení. Žádné další poplatky. Nahrajete do paměti, a ještě máte navíc k dispozici přímo na webu. Vybíráte (či přecházíte) podle situace.

    Reward delivery: in a week after the Hithit project end

    EUR 26.36
    (CZK 666)
  • remaining 46 from 50
    ŠŤASTNÉ SEDMIČKY BEROU VŠECHNO – ODMĚNY 1 (222 Kč) + 3 (444 Kč) + 5 (666 Kč)

    Získejte kompletní a atraktivní výbavu pro rychlé, poutavé a efektivní zvládnutí celé velké Angličtiny i Němčiny a ještě více. S filmovými klipy k tomu pohodlně procestujete v pohodlí domova celý svět. Pracuje na všech mobilech, tabletech, noteboocích, počítačích s Androidem, iOS (Mac), Win. Hladké stažení. Doručení online. Žádná časová omezení. Žádné další poplatky. Pozvěte sem přátele a známé a znásobte šanci na úspěch.

    Reward delivery: in a week after the Hithit project end

    EUR 30.75
    (CZK 777)
  • remaining 47 from 50
    Odměna 6 (777 Kč) + CHYTRÁ FLEŠKA s okamžitou nápovědou a pomocí během sekund v každé situaci

    Hromada jakou stěží unesete. Fleška hlavně pro žáky, studenty, posluchače různých dálkových škol, školení a kurzů od prvních tříd až po maturitu. Vhodné i pro rodiče, co pomáhají potomkům s úkoly a hodí se jim rychlá orientace. Zpracováno ve vazbě na školní osnovy, Nadupaná fleška a pomoc v každé situaci, pokud jde o Angličtinu, Němčinu, Matematiku, Fyziku, Chemii a Český jazyk. Nikdy nejste bez pomoci, když nastane zkoušení či obtížný domácí úkol. Pracuje na všech mobilech, tabletech, noteboocích, počítačích s Androidem, iOS (Mac), Win.

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    EUR 39.54
    (CZK 999)
  • remaining 20 from 20
    VELKÝ BALÍK ANGLIČTINY pro FIRMY, ŠKOLY, ORGANIZACE - MULTILICENCE až pro 50 uživatelů

    Ideální pro malé a střední organizace a podnikatele, kteří tak mohou jednou ranou řešit firemní i domácí sebevzdělání. Odměny 2 (333 Kč) + 4 (555 Kč) s multilicencí. Doručíme na flešce. Přidělení jednotlivcům, a to až do 50 uživatelů, provedete sami. Není potřeba nám sdělovat žádné emailové adresy ani osobní údaje koncových účastníků. Účelná forma vzdělávání, která reaguje na moderní „gamifikaci“ a „just-in-time“ trendy, respektuje individuální přístup, vychází neporovnatelně levněji a dokonale umožňuje účastníkům hospodárné využití času.

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    EUR 87.95
    (CZK 2,222)
  • remaining 10 from 10
    VELKÝ BALÍK ANGLIČTINY + NĚMČINY pro FIRMY, ŠKOLY, ORGANIZACE - MULTILICENCE až pro 2x 50 uživatelů

    Angličtina + Němčina. Odměny 3 (444 Kč) + 5 (666 Kč) s multilicencí. Doručíme na flešce. Přidělení jednotlivcům, a to až do 50 uživatelů v každém jazyce, provedete sami. Není potřeba nám sdělovat žádné emailové adresy ani osobní údaje koncových účastníků. Účelná forma vzdělávání, která reaguje na moderní „gaming“ a „just-in-time“ trendy, respektuje individuální přístup, vychází neporovnatelně levněji a dokonale umožňuje účastníkům hospodárné využití času.

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    EUR 131.92
    (CZK 3,333)
  • remaining 10 from 10
    Pozvání k posezení u číše vína + Předání Odměny 9 (3333 Kč) na luxusních fleškách

    Pozvání k posezení u číše vína a s dobrým jídlem ve značkovém restaurantu + Předání Odměny 9 (3333 Kč) na luxusních fleškách v dárkovém provedení s právem multilicence. S každým se sejdeme individuálně. Zaměření rozpravy uzpůsobíme výhradně podle přání hosta. Pro účastníky jsou připravena originální umělecky provedená potvrzení o členství ve VIDEO-EXPRESS Klubu s prestižními rezervovanými členskými čísly.

    Reward delivery: in a month after the Hithit project end

    EUR 175.90
    (CZK 4,444)
  • remaining 1 from 1
    VŠEMOCNÉ TROJKY

    Pozvání pro 2 osoby na večeři do prestižní špičkové restaurace. Předání kompletní MAMUTÍ KOLEKCE všech našich dosavadních 172 TOP VÝUKOVÝCH multimédií. Předání originálního osvědčení o čestném členství ve VIDEO-EXPRESS Klubu s VIP pořadovým číslem v první desítce. Osvědčení je ručně zhotoveno renomovaným umělcem. Předem zdůrazňujeme, že při žádném setkání není naším cílem vnucovat podnikatelské záměry a naléhat na hosta, aby se do nich zapojil, nýbrž poznat se, navázat přátelství, podnětně pohovořit a vyslechnout si hlavně názory.

    Reward delivery: in a month after the Hithit project end

    EUR 1,319.34
    (CZK 33,333)