Všelijak chce vydat placku!

Máme za sebou tvrdou dřinu ve studiu, nahráli jsme ty naše nejlepší fláky a teď to chceme vydat! Pomůžete nám s tím? Vyberte si jednu nebo více odměn a přispějte k něčemu, čemu by nikdo před šesti lety nevěřil!

Author: Martin Novák

2. CD

Sep 23, 2019

Vážení a milí příznivci,

jsou to téměř 3 roky od vydání našeho 1. CD, které by bez Vaší podpory nebylo jednoduché vydat a této podpory si velice vážíme. Během uplynulých 3 let se toho událo opravdu hodně. Rozrostli jsme se o další skvělé členy, vystoupili jsme na všelijakých zajímavých místech a v loňském roce se nám podařilo vyhrát Jirkovský písňovar, soutěžní festival, kterého jsme se v době vydávání 1. CD také účastnili.

Všechny tyto události nás posunuly k vydání 2., ještě lepšího a zajímavějšího CD, na kterém uslyšíte například I Won't Give Up, Thinking Out Loud, Rather Be, Chandelier, Time After Time, You've Got a Friend in Me, Love Shack a dokonce i nějakou tu finskou pecku.

Už jsme slyšeli pár kousků z CD a moc se na něj těšíme a o tuto radost bychom se chtěli s Vámi také podělit. Náš nový titul kampaně na HITHITu nese název Všelijak chce vydat druhé CD. Z lásky! https://www.hithit.com/cs/project/6737/vselijak-chce-vydat-druhe-cd-z-lasky, proto neváhejte a běžte se na něj podívat.

Stejně jako minule Vás za Vaši podporu odměníme nějakým z báječných Všelijakých dárků.

Děkujeme

Všelijak

Jirkovský Písňovar - 1. října 2016 II

Oct 5, 2016

A máme to za sebou. Jako kažý rok jsme si Jirkovský Písňovar užili s plnou parádou. Letošní rok se nesl v duchu velmi kvalitních souborů a konkurence byla obrovská. I přesto jsme dokázali obhájit zlaté pásmo. Absolutním vítězům gratulujeme a těšíme se opět za rok.

Jirkovský Písňovar - 1. října 2016

Sep 29, 2016

Již 1. října 2016 nás čeká účast na soutežním festivalu hudebních sborů a vokálních skupin Písňovar v Jirkově u Chomutova. Letos budeme obhajovat loňské celkové 3. místo. Budeme bojovat, seč nám hlasivky budou fungovat. Letos přijíždíme s trochu odlišným repertoárem, než v předchozích letech.

EUR 2,666
pledged of EUR 2,369

112%

112% completed

108 contributors pledged

Music

Praha, Hlavní město Praha, Česká republika

All or nothing. Project finished on Nov 4, 2016 at 10:27.

Choose reward for your contribution

  • sold 10
    Pašák

    Chceš si dát pašáka? Můžeš nám věnovat stovku nebo víc ze svého prasátka. Odměnou Ti bude dobrý pocit a uvedení na seznamu těch největších pašáků na webových stránkách a facebooku Všelijak (kde budeš spolu s ostatními, co si vyberou jinou odměnu).

    Reward delivery: in a month after the Hithit project end

    EUR 3.95
    (CZK 100)
  • sold 3
    Otvírák

    Chceš mít na party Všelijak vždy při ruce? Pořiď si unikátní upomínkový předmět - otvírák s naším logem a názvem CD - věř tomu nebo ne, ten název tam prostě sedne! A poštovné je v rámci ČR zdarma.

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 5.92
    (CZK 150)
  • sold 17
    Placka bez placky

    Rád bys nás měl ve sluchátkách, ale klasické cédéčko už si prostě nemáš na čem přehrát? Nezoufej, pro všechny takové zájemce zpřístupníme naše songy i digitálně. Booklet v elektronické podobě bude součástí. Poštovné je v rámci ČR samozřejmě zdarma.

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    EUR 7.90
    (CZK 200)
  • sold 17
    Placka na ruku

    Všelijak jen na koncertě je prostě málo, chceš nás poslouchat dnem i nocí? Pro všechny takové zájemce jsme nahráli naše první CD! Tato placka je určená k osobnímu převzetí.

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 9.87
    (CZK 250)
  • sold 5
    Placka do schránky

    Všelijak jen na koncertě je prostě málo, chceš nás poslouchat dnem i nocí? Pro všechny takové zájemce jsme nahráli naše první CD! Poštovné jde v rámci ČR samozřejmě na naše triko.

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 11.85
    (CZK 300)
  • remaining 8 from 15
    Předplacená VIP židle na křtu

    Chceš sedět na křtu v prvních řadách, popíjet welcome drink a po koncertu dorazit do backstage a získat jedinečné polaroidové foto se svými nejoblíbenějšími Všelijáky? Neváhej a kupuj VIP sezení na křest!

    Reward delivery: in a month after the Hithit project end

    EUR 11.85
    (CZK 300)
  • remaining 34 from 50
    Cukrárna s...

    Miluješ sladké (Všelijáky)? Vyber si jednoho až dva z níže jmenovaných a pojď s námi do cukrárny - útrata za kafíčko a něco sladkého jde na účet Všelijak.
    Vyber si s kým si chceš osladit život a napiš to do poznámky: Barča, Bíďa, Blanka, Carlos, Denča, Irča, Kája, Káťa, Káťa, Kuba, Lucka, Martin, Mikoun, Michal B., Michal K., Miloš, Vendy, Věrka, Verů, Viky, Vojta, Zuzka

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 11.85
    (CZK 300)
  • remaining 4 from 5
    Večerní líčení od Viki

    Chystáš se na ples nebo firemní večírek? Líčení od Viky z Tebe udělá hvězdu večera! V této odměně získáš masáž obličeje, úpravu obočí a make up dle akce, na kterou se chystáš. Napiš nám, jaké je Tvé přání.

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 15.79
    (CZK 400)
  • remaining 4 from 5
    Milošova lekce hudební teorie v kavárně / čajovně

    Miloš se v oblasti hudby rád vzdělává a stejně rád předává své vědomosti dál. Máš nějaký dotaz, konkrétní problém nebo si chceš jen tak o hudbě popovídat? K tomu je tady k dispozici právě Miloš, který doporučí i dobrou pražskou čajovnu, kde můžete strávit příjemnou hodinku. A dostaneš samozřejmě i naše CD (buď ve fyzické nebo digitální podobě).

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 19.74
    (CZK 500)
  • remaining 12 from 15
    Předplacená VIP židle na křtu + CD

    Chceš sedět na křtu v prvních řadách, popíjet welcome drink a po koncertu dorazit do backstage a získat jedinečné polaroidové foto se svými nejoblíbenějšími Všelijáky? Neváhej a kupuj VIP sezení na křtu! A k tomu všemu můžeš už mít na své židličcce přichystané CD a nebudeš na něj muset stát frontu! Vše dostaneš osobně při křku.

    Reward delivery: in a month after the Hithit project end

    EUR 21.72
    (CZK 550)
  • remaining 3 from 5
    Plnohodnotná účast na zkoušce

    Chceš se na jeden večer cítit jako plnohodnotný člen Všelijak? Není problém! Na základě nahrávky, nebo klidně bez ní, Tě sbormistryně Irča přiřadí do hlasu a pošle Ti noty. Dorazíš k nám na Jarov na zkoušku, kde si užiješ kreativní Milošovo rozezpívání, sborovou pařbu, ale i tvrdou dřinu. Nakonec dostaneš soukromý feedback od sbormistrové, pozkouškové pivo v naší oblíbené hospodě a samozřejmě také naše CD.

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 23.69
    (CZK 600)
  • remaining 19 from 20
    Tvoje chvilka slávy s Všelijak

    Nemyslíš na nic jiného, než jak zažít svou chvilku slávy s Všelijak? Je to jednoduché - před křtem dostaneš noty a přiřazení do hlasu, následně dorazíš na část jedné z posledních předkřtových zkoušek a na křtu 16.11. s námi a spolu s dalšími, co si odměnu vyberou, vystoupíš jako VIP host. A k tomu samozřejmě naše CD (buď ve fyzické nebo digitální podobě). Nezapoměň napsat do poznámky, co jsi za hlas.

    Reward delivery: in a month after the Hithit project end

    EUR 23.69
    (CZK 600)
  • sold 8
    Tričko pro fanoušky Všelijak a CD

    Jsi náš skalní fanoušek a chceš to dát světu vědět? Není lepší způsob než to napsat na triko! Součástí odměny je triko se speciálním tematickým designem a samozřejmě CD, protože to musí každý správný fanda mít :). Před výrobou Tě budeme kontaktovat a dáš nám vědět požadovanou velikost a barvu trika. S poštovným si nelam hlavu. Pokud jej budeš chtít poslat v rámci ČR na určenou adresu, poštovné jde se vším všudy za námi.
     

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 29.62
    (CZK 750)
  • remaining 4 from 5
    Intelektuální večer s předními filozofy Všelijak

    Zajímají Tvou mysl kromě hudby i závažnější otázky vesmíru? Právě pro Tebe je zde připraven intelektuální večer s dvěma předními všelijakými filozofy se záhadnými iniciály M+M. Aby se složitá témata lépe diskutovala, provedou Tě po žižkovských podnicích, zajistí občerstvení a přinesou i naše CD.

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 35.54
    (CZK 900)
  • remaining 7 from 10
    Sponzoring

    V takovém případě je samozřejmostí CD, 2 VIP židle na křest, tričko pro fanoušky Všelijak a jmenovité uvedení na křtu jako hlavní sponzor. Poděkování podáme jak jinak, než všelijak :-). Nech se překvapit. Vše můžeš získat hned na křtu nebo si nechat CD i tričko poslat poštou. V rámci ČR i SK bude poštovné samozřejmě zdarma. Pokud zvolíš tuto možnost, napiš nám svou adresu.

    Reward delivery: in a month after the Hithit project end

    EUR 197.43
    (CZK 5,000)
  • remaining 3 from 3
    Luxusní večeře s Irčou

    Už dlouhá léta obdivuješ naši sbormistryni Irču? Sníš o tom, že si s ní jednou vyrazíš do luxusního podniku? Nyní máš jedinečnou šanci! Odměna zahrnuje večerní návštěvu luxusní restaurace a tříchodové menu.

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 197.43
    (CZK 5,000)
  • remaining 3 from 3
    Vystoupení Všelijak na libovolné akci

    Přeješ si, aby Ti Všelijáci zazpívali na oslavě nebo večírku? Žádný problém, bude-li se událost konat v Praze či blízkém okolí, domluvíme, zazpíváme.

    Reward delivery: in a year after the Hithit project end

    EUR 592.30
    (CZK 15,000)
  • Sold out!!
    Keramický hrneček / talíř malovaný na zakázku od Denči

    Mezi členy Všelijak potkáš lidi opravdu různých profesí... a tak si jako svou odměnu můžeš vybrat na zakázku malovaný hrneček / talíř dle své fantazie od naší lektorky Denči. Origoš dárek pro Tebe nebo pro Tvé blízké... Pokud budeš chtít odměnu poslat někam v rámci ČR, poštovné budeš mít zdarma.

    Reward delivery: on address, in a year after the Hithit project end

    EUR 21.72
    (CZK 550)
  • Sold out!!
    Lekce badmintonu se Zuzkou

    Považuješ badminton za pinkání u babičky na zahradě a nemůžeš se dočkat, až to nějakému "profíkovi" natřeš? Zajímá Tě, co cpou trenéři mládeži do hlavy (a do nohou)? Nebo jsi prostě jen nadšený hráč a sháníš spoluhráče? Pojď si zapinkat se Zuzkou! V ceně pronájem kurtu na hodinu (v Praze), míčky, případně zapůjčení rakety. Rovněž možnost domluvit se na čtyřhře (pro dva hráče). A dostaneš samozřejmě i naše CD (buď ve fyzické nebo digitální podobě).

    Reward delivery: in a year after the Hithit project end

    EUR 27.64
    (CZK 700)
  • Sold out!!
    Dort snů od Denči

    Tvůj zrak i jazyk potěší naše vrchní kuchna a cukrářka Denča. Vytvoří Ti dort snů na zakázku. Dortík pro 8 lidí vzhledem i chutí dle Tvého nápadu. Takže pokud se blíží narozky (třeba) Tvojí mámy, je tahle odměna přesně pro Tebe.

    Reward delivery: in a year after the Hithit project end

    EUR 43.44
    (CZK 1,100)