Skutečně české hodinky PROVOKE Watch

Odolné zakázkové hodinky vyrobené v České republice. Nechte si vyrobit hodinky přesně podle Vašich představ. Velké věci se rodí z malých začátků. Rozjeďme společně projekt který navazuje na českou hodinářskou tradici.

Author: Jiří Šejna

Na co je v hodinkách dobrý olej?

Hodinky s olejovou náplní vynikají skvělou čitelností ze všech úhlů. Olejová náplň také razantně zvyšuje voděodolnost, ale to v případě hodinek PROVOKE není tak důležité. Primární je skvělá čitelnost. 

Jak je to s výměnou baterie u varianty s olejem?

Každý, kdo mě podpoří zakoupením hodinek s olejem, ode mě dostane tři výměny baterie zdarma. Zákazník  zaplatí pouze novou baterii a dopravu. Výměnu baterie lze provést jen u mě.

Jaký používám v hodinkách strojek?

V hodinkách používám strojek Ronda 705 v provedení Swiss made. To znamená, že se jedná o strojek, který je vyrobený a smontovaný přímo ve Švýcarsku. Strojek má uložení na kamenech a je zlacený. 
PROVOKE Watch jsou hodinky určené na každodenní nošení a zde jsem se rozhodl spolehnout na přesný a spolehlivý quartz, který je bez starostí a má minimální nároky na servis. Mění se pouze baterka, a to u varianty bez oleje zvládne doma každý sám. 

Jak postupovat když si vyberu hodinky na zakázku?

Po skončení kampaně Vás kontaktuji emailem a začněme řešit Vaši představu o  originálních hodinkách, kterou překreslím do návrhu a ten Vám zašlu ke schválení, popřípadě k diskuzi o úpravách. Jakmile budete spokojen s výsledným designem, začnu výrobu hodinek. 

Líbí se mi jiný typ řemínku.

Zde platí pravidlo... sto lidí, sto chutí a každému se líbí něco jiného. Pokud máte oblíbený jiný styl řemínku nebo jen jinou barvu, není nic jednoduššího než ho vyměnit. Díky vrtaným nožičkám není na výměnu třeba speciální nástroj, ale stačí obyčejný špendlík. Šířka 22 mm je ta nejpoužívanější a na trhu jsou tisíce různých řemínků. V tom je to největší kouzlo. Opravdu za pár korun máte po výměně řemínku úplně jiné hodinky. Ze své zkušenosti vím, že to neskončí u jednoho :-). K hodinkám je dodáván kvalitní černý NATO strap.

EUR 21,660
pledged of EUR 10,097

214%

214% completed

14 days until the end

29 contributors pledged

Technology, Design

Pelhřimov, Kraj Vysočina, Česko

Pledge

All or nothing. This project will only be funded if it reaches at least its goal by May 31, 2024 by 06:08 CET.

Choose reward for your contribution

  • sold 2
    Kožená podložka na hodinky

    Nechci nabízet odměny jako děkovný e-mail, atd. Pro všechny, co mě chtějí podpořit menší částkou, mám skvělý doplněk pro každého fanouška do hodinek. Jde o luxusní koženou podložku na montáž hodinek nebo jen na výměnu řemínků. Podložka je ve formátu A4, má na sobě umístěná malá okénka na drobné věci a v pravém horním rohu je magnetická lišta na stěžejky, které drží řemínek. Každý, kdo si někdy měnil řemínek na hodinkách ví, jak snadno se malá stěžejka umí ztratit :-). Podložka je ručně vyráběna v malé brašnářské dílně na Vysočině. 

    Reward delivery: Zásilkovna, in a month after the Hithit project end

    Pledge EUR 60.58
    (CZK 1,500)
  • Sold out!!
    Hodinky PROVOKE Watch varianta bez olejové náplně

    Hodinky PROVOKE bez olejové náplně. V ceně je na výběr barva ručiček (titanové nebo titanové s černým DLC povlakem). K hodinkám bude speciální mince se stejným sériovým číslem jako mají hodinky. Tato mince bude pouze k hodinkám objednaným zde na Hithit. Doručení odměny Českou poštou nebo Zásilkovnou. Je možné domluvit i osobní převzetí. 

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    Pledge EUR 601.78
    (CZK 14,900)
  • Sold out!!
    Hodinky PROVOKE Watch varianta s olejovou náplní

    Hodinky Provoke s olejovou náplní . V ceně je na výběr barva ručiček (titanové nebo titanové s černým DLC povlakem). K hodinkám bude speciální mince se stejným sériovým číslem jako mají hodinky. Tato mince bude pouze k hodinkám objednaným zde na Hithit. Doručení odměny Českou poštou nebo Zásilkovnou. Je možné domluvit i osobní převzetí. 

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    Pledge EUR 682.55
    (CZK 16,900)
  • Sold out!!
    Hodinky PROVOKE Watch varianta s olejovou náplní

    Hodinky Provoke s olejovou náplní .  V ceně je na výběr barva ručiček (titanové nebo titanové s černým DLC povlakem). K hodinkám bude  speciální mince se stejným sériovým číslem jako mají hodinky. Tato mince bude pouze k hodinkám objednaným zde na Hithit. Doručení odměny Českou poštou nebo Zásilkovnou. Je možné domluvit i osobní převzetí. 

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    Pledge EUR 682.55
    (CZK 16,900)
  • Sold out!!
    Zakázkové hodinky PROVOKE Watch varianta bez olejové náplně

    Tato varianta je pro ty, co chtějí vlastnit originální hodinky přesně podle sebe. V ceně je návrh a výroba vlastního designu ciferníku, lunety, gravírování dýnka a korunky. Také je možné vybrat barvu ručiček a luminescence. Po skončení kampaně se s Vámi spojím a provedu Vás celým procesem návrhu spolu s výrobou hodinek na přání. K hodinkám bude speciální mince se stejným sériovým číslem jako mají hodinky. Tato mince bude pouze k hodinkám objednaným zde na Hithit.
    Doručení odměny Českou poštou nebo Zásilkovnou. Je možné domluvit i osobní převzetí. 

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    Pledge EUR 803.72
    (CZK 19,900)
  • Sold out!!
    Zakázkové hodinky PROVOKE Watch varianta s olejovou náplní

    Tato varianta je pro ty, co chtějí vlastnit originální hodinky přesně podle sebe. V ceně je návrh a výroba vlastního designu ciferníku, lunety, gravírování dýnka a korunky. Také je možné vybrat barvu ručiček a luminescence. Po skončení kampaně se s Vámi spojím a provedu Vás celým procesem návrhu spolu s výrobou hodinek na přání. K hodinkám bude speciální mince se stejným sériovým číslem jako mají hodinky. Tato mince bude pouze k hodinkám objednaným zde na Hithit.
    Doručení odměny Českou poštou nebo Zásilkovnou. Je možné domluvit i osobní převzetí. 

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    Pledge EUR 884.49
    (CZK 21,900)
  • Sold out!!
    Limitovaná edice pěti kusů z hybridního karbonu s bronzem

    Speciálně pro tuto kampaň vyrobím pouze pět kusů jedinečných hodinek z exkluzivního materiálu. Na pouzdro je použitý unikátní karbon s mikro bronzovými vlákny. Na konci textu najdete odkaz na video. Z patinovaného bronzu budou i ručičky, ciferník a luneta. K hodinkám bude certifikát a speciální krabička. Tyto hodinky budou kvůli použitým materiálům bez olejové náplně. Doručení odměny Českou poštou nebo Zásilkovnou. Je možné domluvit i osobní převzetí. 

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    Pledge EUR 1,029.89
    (CZK 25,500)