Knížka „Nesnažit se být dobrý“ už brzo. Buďte u toho.

Ve své nové knížce „Nesnažit se být dobrý“ vyprávím o svých zkušenostech objevování vnitřní svobody a nastavování vztahů. Hithit je pro mě možnost, jak knížku prodávat ještě před jejím vytisknutím a zajistit tak cash flow. Kupte si ji.

The author haven't filled any FAQ yet. If you have any doubts, do not hesitate to ask! You don't have to publish your question, it will only be sent to the authors' e-mail and they will get back to you with the answer.

EUR 1,696
pledged of EUR 1,123

151%

151% completed

85 contributors pledged

Community, Literature

All or nothing. Project finished on Apr 11, 2024 at 08:24.

Choose reward for your contribution

  • sold 0
    KLID

    Posílám Ti stovku a dej mi pokoj. Žádnou odměnu nečekám.

    Reward delivery: in a month after the Hithit project end

    EUR 4.01
    (CZK 100)
  • sold 5
    KNÍŽKA V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ

    Posílám Ti dvě stovky a chci za to aspoň tu Tvoji knížku v elektronické podobě. Pošli mi to mailem, přečtu si to v počítači, nebo v mobilu. Formát knížky bude pdf.

    Reward delivery: in a month after the Hithit project end

    EUR 8.02
    (CZK 200)
  • sold 20
    KNÍŽKA V PAPÍROVÉ PODOBĚ

    Posílám Ti tři stovky, pošli mi za ně svoji knížku. Do Z-boxu, poštovné je v ceně. Nechám Ti tady svoji adresu, abys mi to mohl poslat. Chci si přečíst, co jsi napsal.

    Reward delivery: Zásilkovna, in a month after the Hithit project end

    EUR 12.03
    (CZK 300)
  • sold 67
    KNÍŽKA V PAPÍROVÉ PODOBĚ S VĚNOVÁNÍM

    Hele, posílám Ti čtyři stovky, držím Ti palce. Pošli mi za to tu svoji knížku (poštovné je v ceně), napiš mi hezký věnování, dej si záležet. Nechám Ti tady svoji adresu, abys mi to mohl poslat, jo?

    Reward delivery: Zásilkovna, in a month after the Hithit project end

    EUR 16.04
    (CZK 400)
  • sold 4
    BESEDA S AUTOREM

    Téma "Nesnažit se být dobrý" rezonuje s mou zkušeností. Bavilo by mě to více prodiskutovat, detailněji rozvést, vysvětlit, co se tím přesně míní. Možná mám na Tebe i nějaké otázky. Myslím, že by to mohlo zajímat i lidi v mém okolí. Chci Tě pozvat k nám na autorské čtení, rozešlu pozvánky. Prosím, neočekávej velkou akci, ani honorář Ti nemůžu nabídnout, jenom vstupné dobrovolné, možná nějaká prodaná knížka. Posílám Ti tisícovku, chci za ni dvě knížky s věnováním a Tvoji přítomnost na besedě, kterou po dohodě s Tebou uspořádám. Napíšu Ti na filiprychlebsky@seznam.cz

    Reward delivery: Zásilkovna, in a year after the Hithit project end

    EUR 40.10
    (CZK 1,000)