Ochrana spotřebitele

Jsme nezisková organizace, která chce ochránit běžné občany před užíváním nekalých obchodních praktik některými podnikateli. Cílem je poskytnout radu a ochranu těm kteří přes HITHIT přispějí na realizaci tohoto projektu. Pomozte nám a budete také bohatší!

No news available yet.

EUR 4,163
pledged of EUR 3,999

104%

104% completed

14 contributors pledged

Community, Education

Kladno, Středočeský kraj, Česko

All or nothing. Project finished on Oct 13, 2023 at 15:28.

Choose reward for your contribution

  • sold 12
    Odměna v podobě dobrého pocitu z projektu

    Přispějte nám libovolnou částkou na realizaci našeho projektu, třeba jen proto, že je Vám jeho obsah sympatický a přesvědčilo Vás, že může napomoci zvýšení právního povědomí našich spotřebitelů.

    Reward delivery: not specified

    EUR 0.40
    (CZK 10)
  • sold 0
    Čtvrtletní příspěvek

    Zasílání měsíčního elektronického věstníku Asociace pro férový trh, z.ú. pro spotřebitele po dobu 3 měsíců, obsahujícího mj. srozumitelné návody pro identifikaci možných rizik a hrozeb pro spotřebitele jakož i doporučení postupů k jejich eliminaci a pravidelné informace o změnách v právních předpisech a o vývoji v oblasti ochrany spotřebitelů. Náš věstník bude vydáván na pravidelné měsíční bázi a bude obsahovat názory našich předních odborníků na vybraná práva spotřebitelů, jakož i analýzy příkladů z praxe. 

    Věstník budeme doručovat v elektronické formě na zaslanou e-mailovou adresu přispěvatele. Cena doručení je součástí odměny. 

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 16.00
    (CZK 400)
  • sold 0
    Půlroční příspěvek

    Zasílání měsíčního elektronického věstníku Asociace pro férový trh, z.ú. pro spotřebitele po dobu 6ti měsíců, obsahujícího mj. srozumitelné návody pro identifikaci možných rizik a hrozeb pro spotřebitele jakož i doporučení postupů k jejich eliminaci a pravidelné informace o změnách v právních předpisech a o vývoji v oblasti ochrany spotřebitelů. Náš věstník bude vydáván na pravidelné měsíční bázi a bude obsahovat názory našich předních odborníků na vybraná práva spotřebitelů, jakož i analýzy příkladů z praxe. 

    Věstník budeme doručovat v elektronické formě na zaslanou e-mailovou adresu přispěvatele. Cena doručení je součástí odměny. 

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 31.99
    (CZK 800)
  • sold 0
    Roční příspěvek

    Zasílání měsíčního elektronického věstníku Asociace pro férový trh, z.ú. pro spotřebitele po dobu 1 roku, obsahujícího mj. srozumitelné návody pro identifikaci možných rizik a hrozeb pro spotřebitele jakož i doporučení postupů k jejich eliminaci a pravidelné informace o změnách v právních předpisech a o vývoji v oblasti ochrany spotřebitelů. Náš věstník bude vydáván na pravidelné měsíční bázi a bude obsahovat názory našich předních odborníků na vybraná práva spotřebitelů, jakož i analýzy příkladů z praxe. 

    Věstník budeme doručovat v elektronické formě na zaslanou e-mailovou adresu přispěvatele. Cena doručení je součástí odměny. 

    Reward delivery: on address, in a year after the Hithit project end

    EUR 59.99
    (CZK 1,500)
  • sold 0
    Tříletý příspěvek

    Zasílání měsíčního elektronického věstníku Asociace pro férový trh, z.ú. pro spotřebitele po dobu 3 let, obsahujícího mj. srozumitelné návody pro identifikaci možných rizik a hrozeb pro spotřebitele jakož i doporučení postupů k jejich eliminaci a pravidelné informace o změnách v právních předpisech a o vývoji v oblasti ochrany spotřebitelů. Náš věstník bude vydáván na pravidelné měsíční bázi a bude obsahovat názory našich předních odborníků na vybraná práva spotřebitelů, jakož i analýzy příkladů z praxe. 

    Věstník budeme doručovat v elektronické formě na zaslanou e-mailovou adresu přispěvatele. Cena doručení je součástí odměny. 

    Reward delivery: on address, in over a year after the Hithit project end

    EUR 119.98
    (CZK 3,000)
  • sold 2
    Expert příspěvek

    Zasílání měsíčního elektronického věstníku Asociace pro férový trh, z.ú. pro spotřebitele po dobu 3 let, obsahujícího mj. srozumitelné návody pro identifikaci možných rizik a hrozeb pro spotřebitele jakož i doporučení postupů k jejich eliminaci a pravidelné informace o změnách v právních předpisech a o vývoji v oblasti ochrany spotřebitelů. Náš věstník bude vydáván na pravidelné měsíční bázi a bude obsahovat názory našich předních odborníků na vybraná práva spotřebitelů, jakož i analýzy příkladů z praxe. Jako bonus - zdarma poskytování konzultací z oblasti ochrany práv spotřebitelů a účast na našich vzdělávacích seminářích.

    Věstník budeme doručovat v elektronické formě na zaslanou e-mailovou adresu přispěvatele. Cena doručení je součástí odměny. 

    Reward delivery: on address, in over a year after the Hithit project end

    EUR 159.97
    (CZK 4,000)