Ochrana spotřebitele

Jsme nezisková organizace, která chce ochránit běžné občany před užíváním nekalých obchodních praktik některými podnikateli. Cílem je poskytnout radu a ochranu těm kteří přes HITHIT přispějí na realizaci tohoto projektu. Pomozte nám a budete také bohatší!

The author haven't filled any FAQ yet. If you have any doubts, do not hesitate to ask! You don't have to publish your question, it will only be sent to the authors' e-mail and they will get back to you with the answer.

EUR 4,163
pledged of EUR 3,999

104%

104% completed

14 contributors pledged

Community, Education

Kladno, Středočeský kraj, Česko

All or nothing. Project finished on Oct 13, 2023 at 15:28.

Choose reward for your contribution

  • sold 12
    Odměna v podobě dobrého pocitu z projektu

    Přispějte nám libovolnou částkou na realizaci našeho projektu, třeba jen proto, že je Vám jeho obsah sympatický a přesvědčilo Vás, že může napomoci zvýšení právního povědomí našich spotřebitelů.

    Reward delivery: not specified

    EUR 0.40
    (CZK 10)
  • sold 0
    Čtvrtletní příspěvek

    Zasílání měsíčního elektronického věstníku Asociace pro férový trh, z.ú. pro spotřebitele po dobu 3 měsíců, obsahujícího mj. srozumitelné návody pro identifikaci možných rizik a hrozeb pro spotřebitele jakož i doporučení postupů k jejich eliminaci a pravidelné informace o změnách v právních předpisech a o vývoji v oblasti ochrany spotřebitelů. Náš věstník bude vydáván na pravidelné měsíční bázi a bude obsahovat názory našich předních odborníků na vybraná práva spotřebitelů, jakož i analýzy příkladů z praxe. 

    Věstník budeme doručovat v elektronické formě na zaslanou e-mailovou adresu přispěvatele. Cena doručení je součástí odměny. 

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 16.00
    (CZK 400)
  • sold 0
    Půlroční příspěvek

    Zasílání měsíčního elektronického věstníku Asociace pro férový trh, z.ú. pro spotřebitele po dobu 6ti měsíců, obsahujícího mj. srozumitelné návody pro identifikaci možných rizik a hrozeb pro spotřebitele jakož i doporučení postupů k jejich eliminaci a pravidelné informace o změnách v právních předpisech a o vývoji v oblasti ochrany spotřebitelů. Náš věstník bude vydáván na pravidelné měsíční bázi a bude obsahovat názory našich předních odborníků na vybraná práva spotřebitelů, jakož i analýzy příkladů z praxe. 

    Věstník budeme doručovat v elektronické formě na zaslanou e-mailovou adresu přispěvatele. Cena doručení je součástí odměny. 

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 31.99
    (CZK 800)
  • sold 0
    Roční příspěvek

    Zasílání měsíčního elektronického věstníku Asociace pro férový trh, z.ú. pro spotřebitele po dobu 1 roku, obsahujícího mj. srozumitelné návody pro identifikaci možných rizik a hrozeb pro spotřebitele jakož i doporučení postupů k jejich eliminaci a pravidelné informace o změnách v právních předpisech a o vývoji v oblasti ochrany spotřebitelů. Náš věstník bude vydáván na pravidelné měsíční bázi a bude obsahovat názory našich předních odborníků na vybraná práva spotřebitelů, jakož i analýzy příkladů z praxe. 

    Věstník budeme doručovat v elektronické formě na zaslanou e-mailovou adresu přispěvatele. Cena doručení je součástí odměny. 

    Reward delivery: on address, in a year after the Hithit project end

    EUR 59.99
    (CZK 1,500)
  • sold 0
    Tříletý příspěvek

    Zasílání měsíčního elektronického věstníku Asociace pro férový trh, z.ú. pro spotřebitele po dobu 3 let, obsahujícího mj. srozumitelné návody pro identifikaci možných rizik a hrozeb pro spotřebitele jakož i doporučení postupů k jejich eliminaci a pravidelné informace o změnách v právních předpisech a o vývoji v oblasti ochrany spotřebitelů. Náš věstník bude vydáván na pravidelné měsíční bázi a bude obsahovat názory našich předních odborníků na vybraná práva spotřebitelů, jakož i analýzy příkladů z praxe. 

    Věstník budeme doručovat v elektronické formě na zaslanou e-mailovou adresu přispěvatele. Cena doručení je součástí odměny. 

    Reward delivery: on address, in over a year after the Hithit project end

    EUR 119.98
    (CZK 3,000)
  • sold 2
    Expert příspěvek

    Zasílání měsíčního elektronického věstníku Asociace pro férový trh, z.ú. pro spotřebitele po dobu 3 let, obsahujícího mj. srozumitelné návody pro identifikaci možných rizik a hrozeb pro spotřebitele jakož i doporučení postupů k jejich eliminaci a pravidelné informace o změnách v právních předpisech a o vývoji v oblasti ochrany spotřebitelů. Náš věstník bude vydáván na pravidelné měsíční bázi a bude obsahovat názory našich předních odborníků na vybraná práva spotřebitelů, jakož i analýzy příkladů z praxe. Jako bonus - zdarma poskytování konzultací z oblasti ochrany práv spotřebitelů a účast na našich vzdělávacích seminářích.

    Věstník budeme doručovat v elektronické formě na zaslanou e-mailovou adresu přispěvatele. Cena doručení je součástí odměny. 

    Reward delivery: on address, in over a year after the Hithit project end

    EUR 159.97
    (CZK 4,000)