Pomozte dokončit celovečerní film Milion chvilek

Čím vším jsme si jako společnost od roku 2019 prošli? A co nás to muselo stát? Pojďme společnými silami dokončit inspirativní film o neutuchající snaze a boji občanské české společnosti, která se opět hlásí o slovo, režisérky Amálie Kovářové.

  • Ochutnávka z filmu Milion chvilek - Mikuláš Minář

  • Mikuláš Minář pozoruje přicházející davy na Letnou

  • Ochutnávka z filmu Milion chvilek - Benjamin Roll

  • Amálie Kovářová, Mikuláš Minář a Zdeněk Svěrák

  • Fotoobraz Letná od Lukáše Havleny s podpisem

EUR 21,804
pledged of EUR 19,877

109%

109% completed

545 contributors pledged

Film, Education

All or nothing. Project finished on May 14, 2023 at 14:10.

Show all rewards

JAK TO ZAČALO...?

Na jaře roku 2019 začala Amálie Kovářová natáčet přípravu demonstrace na Václavském náměstí. Tehdy ještě netušila, že se jí pod rukama začíná odehrávat inspirativní příběh o neutuchající snaze a boji občanské české společnosti, která se opět hlásí o své slovo - ať už během demonstrací, pandemie nebo ve volbách. Čím vším jsme si jako společnost během toho všeho prošli? A co nás to muselo stát? Z krátkého filmu se pochopitelně stal film celovečerní, a i když natáčení letos po prezidentských volbách skončilo, příběh naší společnosti zůstává s otevřeným koncem. Teď je na čase snímek přesunout ze střižny na plátna, k vám, divákům a také hrdinům filmu.

V kulisách celospolečenských změn a velkých výzev sledujeme příběh dvou kamarádů - Mikuláše Mináře a Benjamina Rolla. Že vám ta jména něco říkají? Jsou to právě tito dva studenti, u kterých to vše začalo, kteří si řekli, že už nemůžou jen nečinně přihlížet, jak se demokracie rozkládá a kteří se rozhodli postavit se nejmocnějším mužům v zemi - Andreji Babišovi a Miloši Zemanovi. Jak se jim to povedlo? A co všechno je to stálo? Staňte se součástí autorského debutu. Podpořte  film Milion chvilek. 

*Film je autorským dílem Amálie Kovářové, samotná organizace Milion Chvilek pouze konzultuje reálie a poskytla záznamy ze svých akcí.

PROČ POTŘEBUJEME VAŠI POMOC?

V první řadě chceme dokončit film v takové kvalitě, jakou si divák zaslouží – finance tedy potřebujeme na obrazovou a zvukovou postprodukci, střih, hudbu, grafiku, propagaci a distribuci po celé ČR. Vaši finanční pomoc bychom také rádi využili na náklady spojené s uspořádáním jednotlivých předpremiér s besedami či na uspořádání slavnostní premiéry. Kromě toho bychom rádi film dostali také za hranice České republiky, protože jsme přesvědčeni, že může inspirovat obyvatele zemí, kde to s demokracií a svobodou není zrovna nejrůžovější.

NA CO PŘESNĚ POUŽIJEME VAŠE DARY?

1 . META – 500.000,-  
- Pokud docílíme této částky, budeme si moci dovolit obrazovou a zvukovou postprodukci, budeme mít možnost dokončit střih a mít ve filmu kvalitní hudbu, hezkou grafiku, a také základní propagaci filmu.

2. META – 1.000.000,-
- V případě dovršení této mety si budeme moci dovolit větší propagaci a distribuci filmu. Umožní nám to uspořádat nejen slavnostní premiéru, ale hlavně řadu předpremiér v České republice. 

3. META – 1.600.000,-
- Naším snem a cílem je dostat film za hranice České republiky a jeho prostřednictvím inspirovat obyvatele dalších zemí. Rádi bychom film prezentovali například na Taiwanu, v Ukrajině, v Polsku, v Maďarsku a v dalších zemích bojujících za svobodu a demokracii. Pojďme ukázat, že změna je možná, tato částka nám to umožní. 

VÍCE O PŘÍBĚHU FILMU

Vše začíná volbami v roce 2017, které vyhrává hnutí ANO. Krátce na to Mikuláš Minář a Benjamin Roll, dva studenti teologie, předávají Andreji Babišovi, čerstvému vítězi parlamentních voleb, petici, ve které mu slibují, že budou kontrolovat, zda on sám dodržuje sliby, které lidem dal ve své Smlouvě s občany ČR.

Vzniká hnutí Milion chvilek pro demokracii, které si dává za cíl „rozkvetlou demokracii“. Jenže – co to znamená?
Andrej Babiš, v té době trestně stíhaný agent StB, vlastník médií a firem čerpajících státní dotace, komunisté i Tomio Okamura byli demokraticky zvoleni, mají tedy právo na své názory a mají právo stát v čele vlády. Ta je po více než půl roce vlády v demisi nakonec jmenovaná. Po 30 letech pádu komunismu se komunisté vrací do vlády - jako tichá podpora vlády ANO a ČSSD. Opozice je rozdrobená na několik malých stran. Liberální část populace se mezi sebou dohaduje, nedokáže se domluvit.

Milion chvilek přichází s tezí, že pokud se podaří spojit všechny ty, kterým na demokracii záleží, změna je možná…

Na přelomu dubna a května 2019 došlo k odstoupení ministra spravedlnosti Jana Kněžínka a jeho nahrazení Marií Benešovou. K výměně ministrů došlo v době, kdy byla kauza Čapí hnízdo policií předána státním zástupcům, kteří spadají právě pod ministerstvo spravedlnosti. Vzhledem k tomu, že premiér Babiš je v kauze Čapí hnízdo obviněn z dotačních podvodů, se vyrojily spekulace, že výměna na ministerstvu spravedlnosti byla účelová a mohla by ohrozit nezávislost justice. Milion chvilek na to reaguje sérií protestů, které vyústí v 250 000 lidí na Letenské pláni.

Zde se ale pozornost otáčí z pódia zpátky do pléna - co jsme my sami ochotni udělat pro demokracii? Jsme ochotni vstoupit do politiky? Jsme ochotni hlídat, co se děje? Jsme ochotni být dlouhodobě aktivní?

Z Milionu chvilek se po druhém protestu na Letenské pláni, který byl ještě větší než první, stává významný zástupce hlasu občanů. Každý měsíc vyráží demonstranti do ulic. Uvnitř týmu začíná ale panovat únava. Přichází pandemie. Protestní akce již nejsou možné, a tak se nabízí otázka – co bude dál…?

PÁR SLOV O REŽISÉRCE…

Amálie Kovářová vystudovala režii na FAMO v Písku. Po škole začala pracovat pro Akademii věd ČR, kde natáčela krátké dokumenty, reportáže do magazínu Česká věda a propagační spoty. K zájmu o politiku ji přivedla spolupráce na projektu Názorování. Tehdy si uvědomila, že něco není s naší demokracií v pořádku. Začala natáčet první aktivistická videa a v lednu roku 2018 objevila výzvu Chvilka pro Andreje. Chtěla se zapojit, a tak Mikulášovi napsala email, hned druhý den se potkali a Amálie se stala členkou nově vznikajícího hnutí Milion chvilek pro demokracii. Díky tomu měla k hlavním protagonistům filmu velmi blízko a mohla tak zachytit pohled do jádra hnutí i lidských příběhů jejich iniciátorů. Ze spolku se rozhodla odejít na podzim roku 2022, a to aby měla odstup při dokončování tohoto filmu. Na filmu spolupracuje s producenty Jiřím Konečným, Pavlou Klimešovou a Janem Syručkem a s týmem ve složení střihače Davida Votavy, dramaturgů Ondřeje Moravce a Ivo Bystřičana a hudebního skladatele Martina Kyšperského. Snímek byl nyní vybrán na prestižní workshop DOK.inkubator, a máme tak jedinečnou příležitost náš film zkonzultovat i se střihači ze zahraničí.

ZÁVĚREM

Chcete nám pomoci? Budeme rádi i za sdílení. Filmem chceme inspirovat, aktivovat a otevírat dialog. Pomozte nám s tím. ❤️

News

May 13, 2023 Zbývá den do konce a máme téměř vybráno!

Děkujeme za Vaši podporu, které si obrovsky vážíme! Zbývá nám poslední den do ukončení sbírky a aby byla úspěšná, chybí posledních 85 tisíc korun.  Dovolujeme si Vás proto požádat o podporu sdílením na sociálních sítích či rozesláním svým přátelům, kamarádům a známým.  Ač je již mnoho odměn…

More

Apr 19, 2023 Děkujeme za podporu! Přidáváme novou odměnu!

Za prvních pět dní se nám podařilo vybrat 11% z cílové částky. Co nejsrdečněji všem děkujeme za podporu! Podpořit vznik filmu Milion chvilek můžete také sdílením sbírky na sociálních sítích. Jedeme dál...  Dnes jsme přidali novou odměnu, a to vstupenky na představení Richard III. do Dejvického…

More

Comments

Choose reward for your contribution

  • sold 237
    DOBRÝ POCIT

    Záleží Vám na tom, aby se film dokončil a nechcete za to žádnou odměnu? Podpořte nás a mějte dobrý pocit z toho, že jste pomohli filmu, který se může stát návodem na hlídání demokracie a svobody pro další generace, a to nejen v České republice. ✌️ Pokud chcete, částku můžete libovolně zvýšit.

    Reward delivery: not specified

    EUR 5.96
    (CZK 150)
  • sold 47
    FILMOVÝ PLAKÁT

    Filmový plakát A1 s podpisem tvůrců. Plakát budeme zasílat doručovací službou – poštovné je zahrnuto v ceně.

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 19.88
    (CZK 500)
  • sold 70
    LIMITOVANÁ EDICE DVD

    Limitovaná neveřejná edice filmu na DVD, dostupná pouze pro přispěvatele na Hithitu. 📹 💿 DVD budeme zasílat doručovací službou – poštovné je zahrnuto v ceně.

    Reward delivery: on address, in a year after the Hithit project end

    EUR 23.85
    (CZK 600)
  • remaining 59 from 177
    EXKLUZIVNÍ PŘEDPREMIÉRA V PRAZE PRO 2 OSOBY

    Buďte mezi prvními! Jen přispěvatelé na Hithitu budou mít možnost vidět film ještě dříve než všichni ostatní.

    Pozvěte například někoho mimo „vaši bublinu“. Našim cílem je totiž vést zdravý dialog, kterého se účastní celá společnost bez výjimek.

    Po promítnutí filmu se můžete těšit na besedu s režisérkou  Amálií Kovářovou a některými zakladateli spolku Milion chvilek. 👌 Platí pro dvě osoby.

    Přispěvatele, kteří si zakoupí tuto odměnu, budou napsáni na seznamu hostů.

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 31.80
    (CZK 800)
  • remaining 56 from 76
    EXKLUZIVNÍ PŘEDPREMIÉRA V BRNĚ PRO 2 OSOBY

    Buďte mezi prvními!  Jen přispěvatelé na Hithitu budou mít možnost vidět film ještě dříve než všichni ostatní.

    Pozvěte například někoho mimo „vaši bublinu“. Našim cílem je totiž vést zdravý dialog, kterého se účastní celá společnost bez výjimek.

    Po promítnutí filmu se můžete těšit na besedu s režisérkou  Amálií Kovářovou a některými  zakladateli spolku Milion chvilek. 👌 Platí pro dvě osoby.

    Přispěvatele, kteří si zakoupí tuto odměnu, budou napsáni na seznamu hostů.

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 31.80
    (CZK 800)
  • remaining 257 from 266
    EXKLUZIVNÍ PŘEDPREMIÉRA V OLOMOUCI PRO 2 OSOBY

    Buďte mezi prvními!  Jen přispěvatelé na Hithitu budou mít možnost vidět film ještě dříve než všichni ostatní.

    Pozvěte například někoho mimo „vaši bublinu“. Našim cílem je totiž vést zdravý dialog, kterého se účastní celá společnost bez výjimek.

    Po promítnutí filmu se můžete těšit na besedu s režisérkou  Amálií Kovářovou a některými  zakladateli spolku Milion chvilek. 👌 Platí pro dvě osoby.

    Přispěvatele, kteří si zakoupí tuto odměnu, budou napsáni na seznamu hostů.

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 31.80
    (CZK 800)
  • remaining 254 from 261
    EXKLUZIVNÍ PŘEDPREMIÉRA V OSTRAVĚ PRO 2 OSOBY

    Buďte mezi prvními!  Jen přispěvatelé na Hithitu budou mít možnost vidět film ještě dříve než všichni ostatní.

    Pozvěte například někoho mimo „vaši bublinu“. Našim cílem je totiž vést zdravý dialog, kterého se účastní celá společnost bez výjimek.

    Po promítnutí filmu se můžete těšit na besedu s režisérkou  Amálií Kovářovou a některými  zakladateli spolku Milion chvilek. 👌 Platí pro dvě osoby.

    Přispěvatele, kteří si zakoupí tuto odměnu, budou napsáni na seznamu hostů.

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 31.80
    (CZK 800)
  • remaining 102 from 107
    EXKLUZIVNÍ PŘEDPREMIÉRA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH PRO 2 OSOBY

    Buďte mezi prvními!  Jen přispěvatelé na Hithitu budou mít možnost vidět film ještě dříve než všichni ostatní.

    Pozvěte například někoho mimo „vaši bublinu“. Našim cílem je totiž vést zdravý dialog, kterého se účastní celá společnost bez výjimek.

    Po promítnutí filmu se můžete těšit na besedu s režisérkou  Amálií Kovářovou a některými  zakladateli spolku Milion chvilek. 👌 Platí pro dvě osoby.

    Přispěvatele, kteří si zakoupí tuto odměnu, budou napsáni na seznamu hostů.

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 31.80
    (CZK 800)
  • remaining 47 from 54
    EXKLUZIVNÍ PŘEDPREMIÉRA V PLZNI PRO 2 OSOBY

    Buďte mezi prvními!  Jen přispěvatelé na Hithitu budou mít možnost vidět film ještě dříve než všichni ostatní.

    Pozvěte například někoho mimo „vaši bublinu“. Našim cílem je totiž vést zdravý dialog, kterého se účastní celá společnost bez výjimek.

    Po promítnutí filmu se můžete těšit na besedu s režisérkou  Amálií Kovářovou a některými  zakladateli spolku Milion chvilek. 👌 Platí pro dvě osoby.

    Přispěvatele, kteří si zakoupí tuto odměnu, budou napsáni na seznamu hostů.

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 31.80
    (CZK 800)
  • sold 34
    2 PODEPSANÉ KNIHY JAROSLAVA KMENTY

    Knižní bestsellery Babišovo Palermo I a Babišovo Palermo II předního investigativního novináře a spisovatele Jaroslava Kmenty.

    Všechny podepsané autorem.

    Knihy budeme zasílat doručovací službou – poštovné je zahrnuto v ceně.

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 35.78
    (CZK 900)
  • remaining 170 from 177
    ODMĚNA PRO FAJNŠMEKRY: CO SE DO FILMU NEVEŠLO?

    Tahle odměna je jen pro opravdové fajnšmekry a pouze a jen pro přispěvatelé na Hithitu! 👌

    Předpremiérové promítání vybraných libůstek z nepoužitého materiálu v Praze za účasti režisérky Amálie Kovářové. Platí pro dvě osoby.

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 47.70
    (CZK 1,200)
  • remaining 1 from 1
    VSTUPENKY NA KI/KI DO KLUBU ROXY PRO 2 OSOBY

    Vstupenky pro dvě osoby na koncert Ki/ki (NL), který se uskuteční 16. června 2023 v klubu Roxy.

    Vstupenky platí pouze na uvedený termín. Nelze je vyměnit za jiný. Vstupenky zašleme e-mailem.

    Reward delivery: on address, in a week after the Hithit project end

    EUR 47.70
    (CZK 1,200)
  • remaining 1 from 1
    VSTUPENKY NA SKREAM DO KLUBU ROXY PRO 2 OSOBY

    Vstupenky pro dvě osoby na koncert Skream (UK), který se uskuteční 19. května 2023 v klubu Roxy.

    Vstupenky platí pouze na uvedený termín. Nelze je vyměnit za jiný. Vstupenky zašleme e-mailem.

    Reward delivery: on address, in a week after the Hithit project end

    EUR 47.70
    (CZK 1,200)
  • remaining 1 from 1
    VSTUPENKY NA ŠMEJDI ÚTOČÍ DO DIVADLA NoD PRO 2 OSOBY

    Vstupenky pro dvě osoby na představení Divadla NoD Šmejdi útočí, které se uskuteční 17. května 2023 v Divadle NoD.

    Vstupenky platí pouze na uvedený termín. Nelze je vyměnit za jiný. Vstupenky zašleme e-mailem.

    Reward delivery: on address, in a week after the Hithit project end

    EUR 59.63
    (CZK 1,500)
  • remaining 1 from 1
    VSTUPENKY NA UNDERGROUND COMEDY CLUB DO DIVADLA NoD PRO 2 OSOBY

    Vstupenky pro dvě osoby na show Undergroung Comedy Club, která se uskuteční 18. května 2023 v Divadle NoD.

    Vstupenky platí pouze na uvedený termín. Nelze je vyměnit za jiný. Vstupenky zašleme e-mailem.

    Reward delivery: on address, in a week after the Hithit project end

    EUR 59.63
    (CZK 1,500)
  • remaining 1 from 1
    VSTUPENKY NA THE LEGEND OF LUNETIC DO DIVADLA NoD PRO 2 OSOBY

    Vstupenky pro dvě osoby na beznadějně vyprodané představení Divadla NoD The Legend of Lunetic, které se uskuteční 11. května 2023 v Divadle NoD.

    Vstupenky platí pouze na uvedený termín. Nelze je vyměnit za jiný. Jelikož se představení koná dříve, než skončí sbírka, vstupenky zašleme e-mailem ještě před ukončením sbírky.

    Reward delivery: on address, in a week after the Hithit project end

    EUR 71.56
    (CZK 1,800)
  • sold 3
    FOTOOBRAZ LETNÁ OD LUKÁŠE HAVLENY, 60x40 cm s podpisem

    Byli jste na Letné 16. listopadu 2019? V tom případě je velmi pravděpodobné, že jste zachyceni na fotografii (viz. galerie) Lukáše Havleny, kterou pořídil nad střechou pódia. ✌️😍

    Jen přispěvatelé na Hithitu mají jedinečnou příležitost pořídit si památku na tuto událost pro sebe, své děti či vnoučata. ❤️

    Fotoobraz podepsán autorem.

    Fotoobraz bude k převzetí v Praze, popřípadě (po domluvě) zaslán prostřednictvím doručovací služby.

    Reward delivery: on address, in half a year after the Hithit project end

    EUR 278.27
    (CZK 7,000)
  • remaining 19 from 20
    PARTNER FILMU

    Staňte se partnerem filmu. Vaše jméno nebo logo Vaší firmy uvedeme v závěrečných titulcích filmu a obdržíte podepsaný plakát.

    Vyhrazujeme si možnost dar odmítnout, bude-li v rozporu s našimi hodnotami.

    Reward delivery: on address, in a year after the Hithit project end

    EUR 1,987.68
    (CZK 50,000)
  • remaining 10 from 10
    PŘEDPREMIÉROVÁ SOUKROMÁ PROJEKCE FILMU

    Domluvte se s kamarády a složte se na soukromou předpremiérovou projekci filmu, kterou pro Vás v kině (výběr města a kina společně individuálně vybereme a probereme) uspořádáme. 🎬

    Po projekci filmu si s Vámi rádi tvůrci popovídají.

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 1,987.68
    (CZK 50,000)
  • remaining 10 from 10
    EXKLUZIVNÍ SOUKROMÉ DIVADELNÍ PŘEDSTAVENÍ „BOSS BABIŠ“

    Úspěšné divadelní představení Boss Babiš, které vzniklo na motivy stejnojmenné knihy Jaroslava Kmenty, se odehraje posté a zároveň naposledy 18. května 2023.

    S Divadlem RePublika, které představení uvádělo, jsme se však domluvili na exkluzivní odměně – ačkoliv se již nikde veřejně představení hrát nebude, můžete si jej se skupinou kamarádů pozvat do Vašeho města či obce. 🎭

    Důležitou podmínkou je, že se musí jednat o soukromé neveřejné představení, které se nebude nikde prodávat ani propagovat.

    Reward delivery: in a year after the Hithit project end

    EUR 2,385.21
    (CZK 60,000)
  • remaining 5 from 5
    HLAVNÍ PARTNER FILMU

    Staňte se hlavním partnerem filmu. Vaše jméno nebo logo Vaší firmy uvedeme v závěrečných titulcích filmu, obdržíte 5 ks podepsaného plakátu a poděkujeme Vám na slavnostní premiéře v Praze.

    Vyhrazujeme si možnost dar odmítnout, bude-li v rozporu s našimi hodnotami.

    Reward delivery: on address, in a year after the Hithit project end

    EUR 9,938.38
    (CZK 250,000)
  • remaining 1 from 1
    GENERÁLNÍ PARTNER FILMU

    Staňte se generálním partnerem filmu. Vaše jméno nebo logo Vaší firmy uvedeme na plakátu, v úvodních i závěrečných titulcích filmu a na veškerých dalších propagačních materiálech. Obdržíte 10 ks podepsaného plakátu, poděkujeme Vám na slavnostní premiéře v Praze, kde budete stát po boku tvůrců.

    Vyhrazujeme si možnost dar odmítnout, bude-li v rozporu s našimi hodnotami.

    Reward delivery: on address, in a year after the Hithit project end

    EUR 23,852.12
    (CZK 600,000)
  • Sold out!!
    VSTUPENKY NA DERNIÉRU DIVADELNÍHO PŘEDSTAVENÍ „BOSS BABIŠ“ PRO 2 OSOBY

    ​Vstupenky pro dvě osoby na 100. uvedení a zároveň derniéry úspěšného divadelního představení „Boss Babiš“, které vzniklo na motivy stejnojmenné knihy Jaroslava Kmenty.

    Derniéra se uskuteční 18. května 2023 v pražském klubu Rock Café.

    Vstupenky platí pouze na uvedený termín. Nelze je vyměnit za jiný. Přispěvatele, kteří si zakoupí tuto odměnu, budou napsáni na seznamu hostů.

    Reward delivery: in a week after the Hithit project end

    EUR 39.75
    (CZK 1,000)
  • Sold out!!
    VSTUPENKY NA HAAI DO KLUBU ROXY PRO 2 OSOBY

    Vstupenky pro dvě osoby na koncert HAAI (UK), který se uskuteční 26. května 2023 v klubu Roxy.

    Vstupenky platí pouze na uvedený termín. Nelze je vyměnit za jiný. Vstupenky zašleme e-mailem.

    Reward delivery: on address, in a week after the Hithit project end

    EUR 39.75
    (CZK 1,000)
  • Sold out!!
    VSTUPENKY NA JUDE & FRANK DO KLUBU ROXY PRO 2 OSOBY

    Vstupenky pro dvě osoby na koncert Jude & Frank (IT), který se uskuteční 24. června 2023 v klubu Roxy.

    Vstupenky platí pouze na uvedený termín. Nelze je vyměnit za jiný. Vstupenky zašleme e-mailem.

    Reward delivery: on address, in a week after the Hithit project end

    EUR 39.75
    (CZK 1,000)
  • Sold out!!
    VSTUPENKY NA OIDIPUSSY DO DIVADLA NoD PRO 2 OSOBY

    Vstupenky pro dvě osoby na představení Oidipussy, které se uskuteční 31. května 2023 v Divadle NoD.

    Vstupenky platí pouze na uvedený termín. Nelze je vyměnit za jiný. Vstupenky zašleme e-mailem.

    Reward delivery: on address, in a week after the Hithit project end

    EUR 59.63
    (CZK 1,500)
  • Sold out!!
    VSTUPENKY NA TALKSHOW 7 PÁDŮ HONZY DĚDKA PRO 2 OSOBY

    Vstupenky pro dvě osoby na natáčení vyprodané, velmi úspěšné talkshow „7 pádů Honzy Dědka“, která se uskuteční 20. června 2023 v pražském Švandově divadle.

    Vstupenky platí pouze na uvedený termín. Nelze je vyměnit za jiný. Vstupenky zašleme doručovací službou, případně předáme osobně v Praze.

    Reward delivery: on address, in a week after the Hithit project end

    EUR 71.56
    (CZK 1,800)
  • Sold out!!
    VSTUPENKY NA PŘEDSTAVENÍ PRAVOMIL DO DIVADLA V DLOUHÉ PRO 2 OSOBY

    Vstupenky pro dvě osoby na představení Pravomil do Divadla v Dlouhé, které se uskuteční 19. června 2023.

    Vstupenky platí pouze na uvedený termín. Nelze je vyměnit za jiný.

    Reward delivery: in a month after the Hithit project end

    EUR 71.56
    (CZK 1,800)
  • Sold out!!
    VSTUPENKY NA PŘEDSTAVENÍ BEZ ROUCHA DO DIVADLA V DLOUHÉ PRO 2 OSOBY

    Vstupenky pro dvě osoby na představení Bez roucha do Divadla v Dlouhé, které se uskuteční 21. června 2023.

    Vstupenky platí pouze na uvedený termín. Nelze je vyměnit za jiný.

    Reward delivery: in a month after the Hithit project end

    EUR 71.56
    (CZK 1,800)
  • Sold out!!
    VSTUPENKY NA PŘEDSTAVENÍ KONEC RUDÉHO ČLOVĚKA DO DIVADLA V DLOUHÉ PRO 2 OSOBY

    Vstupenky pro dvě osoby na představení Konec rudého člověka do Divadla v Dlouhé, které se uskuteční 28. června 2023.

    Vstupenky platí pouze na uvedený termín. Nelze je vyměnit za jiný.

    Reward delivery: in a month after the Hithit project end

    EUR 71.56
    (CZK 1,800)
  • Sold out!!
    VSTUPENKY DO DIVADLA NA ZÁBRADLÍ PRO 2 OSOBY

    Vstupenky pro dvě osoby na jedno z představení Divadla Na zábradlí dle vlastního výběru (z repertoáru probíhající sezóny).

    Vstupenky platí do 1. června 2024.

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    EUR 71.56
    (CZK 1,800)
  • Sold out!!
    VSTUPENKY NA ČEKÁNÍ NA KOKOTA DO DIVADLA NoD PRO 2 OSOBY

    Vstupenky pro dvě osoby na beznadějně vyprodané představení Čekání na kokota, které se uskuteční 23. května 2023 v Divadle NoD.

    Vstupenky platí pouze na uvedený termín. Nelze je vyměnit za jiný. Vstupenky zašleme e-mailem.

    Reward delivery: on address, in a week after the Hithit project end

    EUR 71.56
    (CZK 1,800)
  • Sold out!!
    VSTUPENKY DO DEJVICKÉHO DIVADLA NA RICHARDA III. PRO 2 OSOBY

    Vstupenky pro dvě osoby na představení Richard III. do Dejvického divadla, které se uskuteční 24. května 2023 od 19:30 hodin.

    Vstupenky platí pouze na uvedený termín. Nelze je vyměnit za jiný. Vstupenky bude možné vyzvednout na pokladně divadla.

    Reward delivery: in a week after the Hithit project end

    EUR 71.56
    (CZK 1,800)