Rozjeďte s Bauesem bistro, výrobnu a nové produkty

Makám na dokončení bistra a výrobny v jednom. Vaše podpora mi pomůže projekt dotáhnout a rozjet. Těšte se na osobité asian fusion menu, výrobnu legendary sečuánského chilli oleje a nová dochucovadla. V pražské Libni na Kandertově 13. Tam se budem scházet!

Author: Baues

  • Moje dochucovadla v novém kabátku <3

  • Vzpomínka na letní grilovačku

  • Baues objímá budoucí bistro. Kandertova 13.

  • Sečuánský chilli olej Chilli Křup

  • Jedno z prvních focení. Chilli Křup+zmrzka funguje

  • Moje děťátka! Novinky Knedlíčový Sós a Spice Mix

  • Borci z Never Enough a můj Tygr

  • Jemně pálí, hodně chutná

  • Ochutnávky pro všechny. Na trzích i festivalech

  • Infúze sečuánského pepře a habanera. Funky a říz

  • Hello beauty. Z focení merche

  • Chilli Křup a ústřice si velmi rozumí

  • Moje dochucovadla mají komplexní aroma

  • Festival na Novoměstské radnici a Ramen vejce

  • Architektonický návrh vnitřku bistra

  • Baues grill párty na MetroFarm

  • Prales. Filipíny. Ochutnal jsem.

  • Bůčkek na trhu

  • Originál a novinky

  • Přípravy

EUR 8,851
pledged of EUR 6,912

128%

128% completed

228 contributors pledged

Community, Food

Česko

All or nothing. Project finished on Dec 12, 2022 at 09:41.

Show all rewards

Aby vám neunikly žádné novinky o kampani a dalších dobrodružstvích, přihlašte se do newsletteru na baues.cz a sledujte mě na IG a FB.

Aktualizace kampaně a představení milníků (14.11.2022)

Po 17 dnech kampaně se nám podařilo dosáhnout prvního a velmi důležitého milníku kampaně. Skvělé, krásné, boží! Moc vám děkuju za podporu a důvěru. Kampaň tím, ale zdaleka nekončí! Věřím, že by se mohlo povést skvělé energie a rozjeté kampaně využít k tomu, aby se o bistru a mých dochucovadlech dozvědělo ještě víc lidí a radost z komplexních chuťových zážitků se šířila na nová místa. Pro přehlednost jsem připravil orientační milníky, abyste věděli na co se můžete dál těšit a k čemu mi vaše nákupy odměn pomohou. 

Je před námi víc jak polovina kampaně, nabídka odměn je výhodná a troufnu si říct i zábavná, tak pojďme do toho! 

  • Po pokoření prvního milníku máte stále šanci koupit moje stávající i nová dochucovadla za super ceny.
  • Když dosáhneme dalšího milníku, půjdou do produkce další skvělé odměny – bomba merch, speciální edice dochucovadel a jerky s Baues příchutěmi
  • A jestli křupneme i další milník uděláme si před bistrem zenovou zahrádku a připravíme kuchařské kurzy

Ještě jednou převeliké díky za to, co se děje! Pokud přemýšlíte, jak mi s tím vším ještě pomoci. Jedná se o klasickou sadičku aktivit – nákupte odměny, sdílejte, doporučujte doma, v hospodě nebo v práci. 

Pokud nechcete, aby vám nic v budoucnu uniklo přihlašte se také do newsletteru na WWW.BAUES.CZ.

Na úvod krátce o Bauesovi

Ahoj, jmenuji se Lukáš Bauer a říkají mi Baues. Jsem výrobce lahodného sečuánského chilli oleje a kuchařský dobrodruh. Olej už několik let vyrábím a prodávám na různých místech v Praze a po celé republice. Lidé můj produkt milují, a to mě žene dopředu. Před časem jsem získal prostor na Kandertově 13 v pražské Libni, kde to chci s vaší pomocí rozjet na úplně nové úrovni.

Pokud máte rádi příběhy a blábolení stejně jako já, tak na konci detailního popisu najdete sekce, které přibližují začátky mého dobrodružství a také víc o tom, kdo jsem.

Co je můj cíl?

Několik měsíců pracuji na úpravě prostoru, vybavení kuchyně a přípravě prostor pro malé bistro, výrobnu a koloniál, kde budu lidem nabízet skvělý a zábavný jídla, který se dají charakterizovat jako asian fusion s Baues twistem. Macatý gyoza knedlíčky, nudličky a polívčičky a sezónní záležitosti. V Baues Bistru budu také vyrábět a prodávat svoje parádní dochucovadla a mít několik regálů s vybranými produkty od spřátelených a zajímavých producentů. Občas se také můžete těšit na supper club, tedy zážitkové večeře pro skupinky 10 - 12 lidí.

Proč to všechno dělám?

Miluju vaření a jídlo. Je to pro mě pomyslný prostor, ve kterém se můžu plně projevit. Nechávat se unášet flow, užívat si chvilky teď a tady, když krájím, obracím rýži na pánvi nebo chutnám a dochucuji jídlo. Je to způsob komunikace se světem i lidmi okolo stolu. Univerzální jazyk, kterému všichni rozumí a který vyvolává libé reakce. Jídlo má moc otvírat srdce i mysl, dělat radost, propojovat a inspirovat. A já věřím tom, že komplexní a dobrodružné chutě mých produktů a kuchařských kreací tomu mohou příspět (a udělat svět lepším místem).

Odměny

Chci vám nabídnou možnost si u mě nakoupit dopředu a tím podpořit finální fázi dokončování prostoru. Vaše nákupy mi pomůžou pořídit některé technologie do výroby, umožní mi dotáhnout produkci nových produktů a umístit Baues Bistro na mapu míst, kam se chodí za jídlem a zážitky. Pomáháte mi vytvořit domov pro chuťová dobrodružství, která s vámi budu radostně sdílet. 

Chystám pro vás spoustu odměn, které vám přinesou radost do bříška, inspiraci a zážitky do života nebo styl do šatníku. Odměny se skládají z nabídky klasických a nových dochucovadel, voucherů do bistra, zážitkových večeří a zážitků se mnou. Další odměny mohou přibývat.

Trio premiových dochucovadel. Originál a novinky.

Otevření bistra a výrobny je pro mě významný milník, o změnách které jsou s tím spojené se dočtete níže v příběhu. Pro ty, kteří mě znají - měním etikety a vzhled, charakter a filozofie produktů zůstává. Tedy komplexní a zajímavé chutě a chuťová dobrodružství.

Baues Bistro najdete na Kandertova 13, Libeň, kousek od zastávky U Kříže, kousek od Palmovky nebo Bulovky.

Bauesův Chilli olej = Chilli Křup

Klíčový produkt sečuánský chilli olej, na kterém to celé začalo, dostává nové jméno, abych i pro neznalé zdůraznil to, co na něm máme všichni rádi - přece křupavé částečky. Napište mi, jak se vám to líbí. Baví vás Chill Křup? :)

Chilli Křup je univerzální dochucovadlo inspirované tradiční čínskou recepturou. Jeho předností je jemná pálivost a komplexní chuťový profil. Jde o za tepla, hromadou koření, výrazně aromatizovaný olej, který obsahuje velké množství křupavé směsi složené z chilli, sezamu, soli, cukru a sečuánského pepře. Lze jím pokapat prakticky cokoliv a lidé tak činí. Přístupné i těm, kteří se vyhýbají pálivému. Způsobuje závislost a přináší radost do života. Jednou skleničkou zvládnete dochutit i víc než sto jídel.

Knedlíčkový Sós

Novinka číslo jedna je Knedlíčkový Sós. Dochucovadlo, které v sobě nese aromata a jemnou pálivost chilli oleje a snoubí je s rafinovanou sojovko-brnivo-sladko-kyselou dimenzí. Skvělá věc na knedlíčky, ale myslím, že to se Sósem dopadne jak s Chilli Křupem - budete si ho dávat na všechno.

Ou, Mami! Spice Mix

Ou, Mami! Spice Mix je hravý název pro hravou směs koření. Charakter směsi je postaven tak, aby ovoněl, trochu pošimral díky jemné pálivosti a sečuánskému pepři a dodal umami spodek díky ingrediencím, které jej přirozeně obsahují. Ou, mami! Mňami!

 

Koncept bistra

Nějak přirozeně mi k srdci přirostly asijské kuchyně se svými chutěmi, technikami i kompozicemi jídel. Vždyť i můj chilli olej je inspirovaný tradiční čínskou recepturou. Tedy v bistru se budu primárně zaměřovat na asian fusion s osobitým twisem a hlubokými sympatiemi ke streetfoodu. To je základní východisko. Finální menu je ještě ve vývoji, ale můžu naznačit směr. Věci půjdou postupně, ale ať víte, na co se máte těšit. Klidně mi napište, co bych měl určitě na start zapojit.

  • Bůčková miska - můj streetfoodový bestseller uhlazený do bistro verze.
  • King a Imperial Gyoza - velké a obrovské gyozy s vymazlenými náplněmi. Respekt k tradičním recepturám společně s inovativními kombinacemi.
  • Nudle, nudle, nudličky - v různých formách, v různých druzích, ve stir-fryi nebo zabalené v omáčce. 
  • Turbo Fried Rice - miluju smaženou rejži a vím, že se se to dá oturbit o něco víc než je člověk běžně zvyklý. A tak to mám taky naplánované.
  • Fermenty a pikle - fermenotvané mustard leaves jak v zapadlé vietnamské vesničce, fermentovaná mrkvička a nebo starý dobrý kimčátko? To taky bude.
  • Privátní večeře - servírované family style, s větší hravostí a experimenty. Tempurový sen, veganský bůček, ústřice…tady je spousta možností!
  • Omáčky - Baues Bistro je také místo, kde budou vznikat moje dochucovadla, takže na stolech a v regálech toho bude opravdu dostatek. Na pokapáníčko jídla u mě nebo skleničky s sebou na vlastní dobrodružství doma.

Pojďte do toho se mnou! Bude to jízda!

Budu vám za to kosmicky vděčnej. Vaše energie a nákupy mi zásadně pomůžou rozjet úplně novou kapitolu mého příběhu. A upřímně věřím, že to vygeneruje spoustu radosti pro mě i pro vás.

Pro zvídavé: Pojďte mrknout na to, co se chystá a co se děje

Z produktu Baues Chilli Oil se stává značka Baues. S tím jsou naplánované změny loga a toho, jak moje značka vypadá navenek. Jak se vám to líbí? 

Produktů bude přibývat, vzniká bistro a pevný domov pro moje chuťová dobrodružství. Baues to jsou prémiová dochucovadla, bistro a cateringy. Na všechno se moooc těším. 

Pro zvídavé: Jak to všechno začalo (zkrácená verze)

  • 2019 - prvních 100 objednávek při prokrastinaci v kanclu
  • 2020 - víkendová práce na trzích a výroba paralelně s prací v marketingové agentuře
  • 2021 - odlepení se z kancelářské židle, účast v Masterchefovi, první provozovna na Spořilově
  • 2022 - objevilo se místo pro provozovnu v Libni, začátek aktuální fáze

První trhy na Kulaťáku 2019.

První produktobvé focení.

3 tuny materiálu v provozovně na Spořilově. Poctivě vynošeno do prvního patra. :D

Pro zvídavé: Kdo jsem?

Jmenuji se Lukáš Bauer, ale všichni mi říkají Baues. Jsem kluk z Náchoda, co ho vždycky bavilo zkoumat život, usilovat o dobro, protože jsem skaut a zažívat dobrodružství. Po gymplu jsem dělal vejšku v Brně, kde jsem zkoumal lidskou společnost a teorii komunikace. A také začal kultivovat lásku k vaření. Od dob sojových kostek s mraženou zeleninou, kouzelných bramboráků a hluboce pravdivých výrokůmého kamaráda Martina, o tom: „že na tvaru zeleniny záleží“, je to už docela dlouho, ale vášeň zůstala, prohloubila se a dokonce se materializovala v tom, co teď dělám. Ja su tak štastné!

Od gymplu jsem také rád cestoval. Nejradši netradičně, na punk a s minimem plánů. Při svých výletech po světe jsem se se potkal se spoustou zajímavých charakterů, navštívil krásná i nebezpečná místa a ochutnal snad všechno, co jsme mohl. Zážitky, nové zkušenosti a inspirace mě vždycky nabíjely energií a přinášely mi pocit, že žiju. Otevřená hlava, otevřená duše, otevřená pusa, to jsou elementy, životní filozofie, kterou vpravuju do své každodennosti i podnikání.

Ochutnat trošku jetý jamón s hipíkama v galicijských horách, nechat si namíchat pisco sour od peruánského spolubydlícího Wilberta - na zážitky s caipiroškou od brazilce Tiaga si nepamatuju, dát si první balut v životě s filipínskejma klukama na předměstí Iloilo, srknout mořskýho ježka na thajský pláži, protože jsem to viděl na youtubu, vyhrabávat mušle na panamský pláži kusem vyplavený sandály a vařit pak pastu pro celej hostel, trhat avokáda a pomela ztracenej v džungli a ochutnávat něco, co si myslíte, že je zázvor a pak vám z toho napuchne pusa a vy jste pořád za soumraku v tý džungli - tak to mě vždycky bavilo. Vedle toho si rád všímám kuchařských technologií a strategií, které se s lokálními kuchyněmi pojí a pak s to zkoušim u sebe na pánvičce.

Pro zvídavé: Kuchařská dobrodružství, aneb moje pánvičkové Síí-Víí-čko

Víte, je to klikatá a barevná cesta, na který se zažije spousta věcí. Aneb když to člověk zkouší dveřma, oknem, komínem, přes zábradlí nebo po žebříku, hlavní je, že se dostane k plotně. :)

  • Vaření pro zapadlý surfařský hostel v Panamě 2018
  • Stáž v baru Cobra 2020
  • Krátká účast v Masterchefu 2021
  • Pop-up večerní menu bar Cobra září 2021
  • Pravidelný výdej Bůčkové misky na foodfestech a trzích 2022
  • Testovací private dinig na staveništi v bistru - sedm chodů pro 12 lidí září 2022
  • Zajištení všeho jídla na Netopýr Bikefestu v Unhošti pro 1000 lidí září 2022 (Bůček si dal i Kapitán Demo, a prej dobrý:))
  • To be continued....

News

Mar 1, 2023 Čaues Baues! Olej na hlavě, otevřené bistro a radost!

Čaues Baues, přátelé! Po delší odmlce vám chci napsat s aktualizacemi. Oslava života a úspěchu Na úvod vám chci ještě jednou všem poděkovat za podporu. Dokázali jsme to, bistro je on-line. Já na to koukám jak péro z gauče, zažívám úplně novou kapitolu v životě a děje se to, co jsme říkal v info…

More

Dec 13, 2022 Čaues Baues! Povedlo se to – velmi! Organizační info k odměnám

Čaues Baues, zdravím vás všechny! Včera skončila kampaň a povedlo se vybrat přes 200 tisíc. Wow! Je to skvělé a mám z toho velkou radost. Velmi vám všem děkuju za podporu! Byla to jízda a hlavně teprv bude! Včera když jsem si procházel seznam podporovatelů, tak jsem si uvědomil, jak moc se na to…

More

Comments

Choose reward for your contribution

  • sold 8
    Fandím Bauesovi a jeho snu!

    🙏 Podpořte mě, jen tak, pro dobrý pocit. Pomáháte mi splnit si sen!

    Částku můžete libovolně navýšit. Za vaši podporu moc děkuju!

    Poděkování zašlu e-mailem.

    Reward delivery: in a month after the Hithit project end

    EUR 5.92
    (CZK 150)
  • sold 30
    Chilli olej Chilli Křup Originál + digitální kuchařská brožurka (VYZVEDNUTÍ PŘED VÁNOCI)

    Ochutnejte delikátní chilli olej (300 ml) vyznačující se jemnou pálivostí a komplexním chuťovým profilem. Tímto olejem začalo celé Bauesovo chuťové dobrodružství.
    • 1x chilli olej Chilli Křup (300 ml) 🤤
    • Součástí ceny je Bauesova kuchařská brožurka v digitální podobě s 10 recepty, tipy a příběhy z cest. Věřím, že vás brožurka přinese hodnotu a zábavu. 📕

    Vyzvednutí před Vánoci v Praze. V bistru na adrese Kandertova 13 nebo na trzích po Praze, kde budu těsně před Vánoci - bude upřesněno.

    Reward delivery: in a month after the Hithit project end

    EUR 11.45
    (CZK 290)
  • sold 4
    Fandím Bauesovi + digitální kuchařská brožurka

    🙏 Podpořte projekt a získejte navíc 📕 malou kuchařku s Bauesovými recepty, triky a příběhy.

    Půjde o moji edukativně literární prvotinu obsahující minimálně 10 receptů, tipy a triky k surovinám a technologiím vaření. Dílo bude obohaceno o vzpomínky z cest po celém světě.

    Poděkování a odměnu zašlu e-mailem.

    Reward delivery: in a month after the Hithit project end

    EUR 11.85
    (CZK 300)
  • remaining 13 from 15
    Chuťový funk balíček + digitální kuchařská brožurka (VYZVEDNUTÍ PŘED VÁNOCI)

    • 1x Infuze sečuánského pepře (200 ml) 💥
    • 1x Ume sůl (40 g) 💥
    • Součástí ceny je Bauesova kuchařská brožurka v digitální podobě s 10 recepty, tipy a příběhy z cest. Věřím, že vás brožurka přinese hodnotu a zábavu. 📕

    Vyzvednutí před Vánoci v Praze. V bistru na adrese Kandertova 13 nebo na trzích po Praze, kde budu těsně před Vánoci - bude upřesněno.

    Brožurka a poděkování dojdou e-mailem.

    Reward delivery: in a month after the Hithit project end

    EUR 13.82
    (CZK 350)
  • sold 4
    Chilli olej Chilli Křup Originál + digitální kuchařská brožurka (DORUČENÍ PO VÁNOCÍCH)

    Ochutnejte delikátní chilli olej (300 ml) vyznačující se jemnou pálivostí a komplexním chuťovým profilem. Tímto olejem začalo celé Bauesovo chuťové dobrodružství.
    • 1x chilli olej Chilli Křup (300 ml) 🤤
    • Součástí ceny je Bauesova kuchařská brožurka v digitální podobě s 10 recepty, tipy a příběhy z cest. Věřím, že vás brožurka přinese hodnotu a zábavu. 📕 

    V ceně je zahrnuto poštovné. Doručení balíčku nestihnu před Štědrým dnem, expedici ale zahájím hned po skončení kampaně. 

    ​Doručení proběhne přes Zásilkovnu. Brožurka a poděkování dojdou e-mailem.

    ​Vyzvednutí v bistru po novém roce také možné. Pište do poznámky.

    Reward delivery: Zásilkovna, in a month after the Hithit project end

    EUR 15.40
    (CZK 390)
  • remaining 29 from 30
    Pošušňání v Baues Bistru 500

    Získejte voucher v hodnotě 500 Kč na jídlo a pití v Baues Bistru. Vejdou se vám do toho dvě jídla a domácí limča. Ideální volba pro dva.1x voucher 500 Kč na konzumaci v bistru 🍜

    Těšte se na jídla jako z labužnického snu o asijský chuťových eskapádách. Šťavnatý bůček, nudličky, tip ťop salátky a fermenty. Vyberou si i vegetariáni a vegani.

    A samozřejmě neomezená konzumace Bauesových dochucovadel!

    Poděkování a odměnu zašlu e-mailem.

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 19.75
    (CZK 500)
  • sold 30
    Chilli Křup Originál + Cibule a Česnek + digitální kuchařská brožurka (VYZVEDNUTÍ PŘED VÁNOCI)

    Ochutnejte delikátní dochucovadlo (300 ml) vyznačující se jemnou pálivostí a komplexním chuťovým profilem. V originální verzi a ve verzi se spoustou cibule a trochu česneku. 
    • 1x chilli olej Chilli Křup Originál 🤤
    • 1x chilli olej Chilli Křup Cibule a česnek 🤤
    • Součástí ceny je Bauesova kuchařská brožurka v digitální podobě s 10 recepty, tipy a příběhy z cest. Věřím, že vás brožurka přinese hodnotu a zábavu. 📕 

    Vyzvednutí před Vánoci v Praze. V bistru na adrese Kandertova 13 nebo na trzích po Praze, kde budu těsně před Vánoci - bude upřesněno.
     

    Reward delivery: in a month after the Hithit project end

    EUR 22.91
    (CZK 580)
  • remaining 10 from 10
    Vstup na jarní párty před Baues Bistrem vol. II

    Před bistrem je palouček a na něm stromy a pod nimi mám v plánu udělat akcičku s příchodem pěkného počasí.
     
    • 1x vstup na párty vč. jídla a pití 🍜🎉
    Chcete být u toho? Dát si specialitky z grillu, pobavit se a ozkoušet atmošku? 

    Nákup vám zaručí dvě jídla a dva alko/ nealko drinky.

    Akce proběhne dubnu či květnu, až bude počasí a pohoda.

    Poděkování a odměnu zašlu e-mailem.

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 23.70
    (CZK 600)
  • sold 3
    Chilli Křup Originál + Cibule a Česnek + digitální kuchařská brožurka (DORUČENÍ PO VÁNOCÍCH)

    Ochutnejte delikátní dochucovadlo (300 ml) vyznačující se jemnou pálivostí a komplexním chuťovým profilem. V originální verzi a ve verzi se spoustou cibule a trochu česneku. 
    • 1x chilli olej Chilli Křup Originál 🤤
    • 1x chilli olej Chilli Křup Cibule a česnek 🤤
    • Součástí ceny je Bauesova kuchařská brožurka v digitální podobě s 10 recepty, tipy a příběhy z cest. Věřím, že vás brožurka přinese hodnotu a zábavu. 📕

    V ceně je zahrnuto poštovné. Doručení balíčku nestihnu před Štědrým dnem, expedici ale zahájím hned po skončení kampaně. 

    ​Doručení proběhne přes Zásilkovnu. Brožurka a poděkování dojdou e-mailem.

    ​Vyzvednutí v bistru po novém roce také možné. Pište do poznámky.

    Reward delivery: Zásilkovna, in a month after the Hithit project end

    EUR 26.86
    (CZK 680)
  • remaining 8 from 10
    Vánoční balíček + digitální kuchařská brožurka (VYZVEDNUTÍ PŘED VÁNOCI)

    • 1x chilli olej Chilli Křup malý (160 ml) 🤤
    • 1x chilli olej Chilli Křup cibule a česnek malý (160 ml) 🤤
    • 1x Infuze sečuánského pepře (200 ml) 💥
    • 1x Ume sůl (40 g) 💥
    • Součástí ceny je Bauesova kuchařská brožurka v digitální podobě s 10 recepty, tipy a příběhy z cest. Věřím, že vás brožurka přinese hodnotu a zábavu. 📕
    Vyzvednutí před Vánoci v Praze. V bistru na adrese Kandertova 13 nebo na trzích po Praze, kde budu těsně před Vánoci - bude upřesněno.

    Brožurka a poděkování dojdou e-mailem.

    Reward delivery: in a month after the Hithit project end

    EUR 31.60
    (CZK 800)
  • remaining 2 from 10
    EARLY BIRD: Trio premiových dochucovadel + digitální kuchařská brožurka (DORUČENÍ PO VÁNOCÍCH)

    EARLY BIRD - zvýhodněná cena o 15 %
     
    • 1x chilli olej Chilli Křup (300 ml) 🤤
    • 1x Knedlíčkový Sós (300 ml) NOVINKA 💥
    • 1x Ou, Mami Spice Mix (300 ml) NOVINKA 💥
    • Součástí ceny je Bauesova kuchařská brožurka v digitální podobě s 10 recepty, tipy a příběhy z cest. Věřím, že vás brožurka přinese hodnotu a zábavu. 📕

    V ceně je zahrnuto poštovné. Doručení balíčku nestihnu před Štědrým dnem, expedici ale zahájím hned po skončení kampaně.

    Doručení proběhne přes Zásilkovnu. Brožurka a poděkování dojdou e-mailem.

    Vyzvednutí v bistru po novém roce také možné. Pište do poznámky.

    Reward delivery: Zásilkovna, in a month after the Hithit project end

    EUR 35.55
    (CZK 900)
  • remaining 10 from 10
    Trio premiových dochucovadel + digitální kuchařská brožurka (VYZVEDNUTÍ PŘED VÁNOCI)

    • 1x chilli olej Chilli Křup (300 ml) 🤤
    • 1x Knedlíčkový Sós (300 ml) NOVINKA 💥
    • 1x Ou, Mami Spice Mix (300 ml) NOVINKA 💥
    • Součástí ceny je Bauesova kuchařská brožurka v digitální podobě s 10 recepty, tipy a příběhy z cest. Věřím, že vás brožurka přinese hodnotu a zábavu. 📕

    Vyzvednutí před Vánoci v Praze. V bistru na adrese Kandertova 13 nebo na trzích po Praze, kde budu těsně před Vánoci - bude upřesněno.

    Brožurka a poděkování dojdou e-mailem.

    Reward delivery: in a month after the Hithit project end

    EUR 37.91
    (CZK 960)
  • remaining 4 from 10
    Pošušňání v bistru 1000

    Získejte voucher v hodnotě 1000 Kč na jídlo a pití v Baues Bistru. Vejdou se vám do toho čtyři jídla a domácí limča. Ideální volba pro rodinku, oběd s kolegy nebo posezení s přáteli.
    • 1x voucher 1000 Kč na konzumaci v bistru 🍜

    Těšte se na jídla jako z labužnického snu o asijský chuťových eskapádách. Šťavnatý bůček, nudličky, tip ťop salátky a fermenty. Vyberou si i vegetariáni a vegani.

    A samozřejmě neomezená konzumace Bauesových dochucovadel!

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 39.10
    (CZK 990)
  • remaining 7 from 8
    S Bauesem za dobrodružstvím do tržnice SAPA II.

    Pojeďte se mnou do Sapy. Vezmu vás na moje oblíbená a méně známá místa pro jídlo i nákupy.
    Víte, kde se dobře nakupují čínské ingredience? Kde mají nejlepší Bahn Xeo na planetě nebo kde nakoupit za kilo bylinek, že se vám to nevejde do tašky? A už jste zkoušeli mušlové snacky nebo nejlepší kachní pařát? Ne? Tak mužem. :)

    1x voucher na dobrodružství v SAPĚ 😋🦐🤷‍♂️🐣😮

    Hupsnem do dodávky, probereme život, kulinářské vášně a zapáleně prodiskutujeme všechno, co ochutnáme. I s cestou je to výlet na 4-5 hodin.

    Zvu vás na oběd nebo dva, podle toho jak se nám bude chtít.

    Cena je nastavena za jednu osobu. Pokud vás pojede víc, víc si to užijeme. Do dodávky se vejdou čtyři lidi. Když vás bude víc, je potřeba aby se část lidí dostala na místo po vlastní ose.

    Poděkování a odměnu zašlu e-mailem. Bude následovat domluva termínu.

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 43.44
    (CZK 1,100)
  • remaining 3 from 3
    EARLY BIRD: Plakát Tygr SEND NOODS! + věnování a recept na přání

    EARLY BIRD - zvýhodněná cena o 35 %
     
    • 1x Velký plakát s tygrem SEND NOODS. Digitální tisk. Rozměr cca 70x50. 🐯

    S věnováním a sepsaným receptem na přání na druhé straně plakátu.

    Vyzvednutí v Praze bez příplatku na adrese Kandertova 13, nebo doručení přes Zásilkovnu. V tom případě prosím navyšte částku v druhém kroku nákupu o 200 Kč pro pokrytí poštovného. Máte moji neutuchající vděčnost!

    Reward delivery: Zásilkovna, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 63.19
    (CZK 1,600)
  • remaining 4 from 6
    Kachlička slávy III. + jídlo v bistru + digitální kuchařská brožurka

    Získejte čestné místo v Bauesově bistru. Vaše jméno bude zvěčněno na jedné z interiérových kachliček.

    Po dohodě můžeme přidat vzkaz, moudro nebo smajlíka.

    Až se příjdete pokochat tou nádherou, tak si u toho můžete dát něco dobrého z menu.
    • 1x Kachlička s vaším jménem a textem 😎
    • 1x voucher jídlo v bistru 🍜
    • Součástí ceny je Bauesova kuchařská brožurka v digitální podobě s 10 recepty, tipy a příběhy z cest. Věřím, že vás brožurka přinese hodnotu a zábavu. 📕

    Brožurka, voucher a poděkování dojdou e-mailem. Tam také domluvíme co a jak s kachličkou.

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 78.99
    (CZK 2,000)
  • remaining 5 from 5
    EARLY BIRD: 4x Trio premiových dochucovadel + digitální kuchařská brožurka (DORUČENÍ PO VÁNOCÍCH)

    EARLY BIRD - zvýhodněná cena o 15 %

    Pro rodiny, gurmánské partičky, evangelizátory či chataře.
    • 4x chilli olej Chilli Křup (300 ml) 🤤
    • 4x Knedlíčkový Sós (300 ml) NOVINKA 💥
    • 4x Ou, Mami Spice Mix (300 ml) NOVINKA 💥
    • Součástí ceny je Bauesova kuchařská brožurka v digitální podobě s 10 recepty, tipy a příběhy z cest. Věřím, že vás brožurka přinese hodnotu a zábavu. 📕

    V ceně je zahrnuto poštovné. Doručení balíčku nestihnu před Štědrým dnem, expedici ale zahájím hned po skončení kampaně. 

    Doručení proběhne přes Zásilkovnu. Brožurka a poděkování dojdou e-mailem.

    ​Vyzvednutí v bistru po novém roce také možné. Pište do poznámky.

    Reward delivery: Zásilkovna, in a month after the Hithit project end

    EUR 122.43
    (CZK 3,100)
  • remaining 3 from 3
    EARLY BIRD: Box Chilli Křup (12 ks) + digitální kuchařská brožurka (DORUČENÍ PO VÁNOCÍCH)

    EARLY BIRD - zvýhodněná cena o 15 %

    12x chilli olej Chilli Křup (300 ml) pro celou rodinu, hardcore fans a evangelizátory. Pokud chcete mix 6x Originál a 6x Cibule a česnek, pište do poznámky.
    • 1x Krabice chilli oleje Chilli Křup 12 ks 🤤🤤🤤
    • Součástí ceny je Bauesova kuchařská brožurka v digitální podobě s 10 recepty, tipy a příběhy z cest. Věřím, že vás brožurka přinese hodnotu a zábavu. 📕

    V ceně je zahrnuto poštovné. Doručení balíčku nestihnu před Štědrým dnem, expedici ale zahájím hned po skončení kampaně. 

    Doručení proběhne přes Zásilkovnu. Brožurka a poděkování dojdou e-mailem.

    ​Vyzvednutí v bistru po novém roce také možné. Pište do poznámky.

    Reward delivery: Zásilkovna, in a month after the Hithit project end

    EUR 122.43
    (CZK 3,100)
  • remaining 10 from 10
    Box Chilli Křup (12 ks) + digitální kuchařská brožurka (VYZVEDNUTÍ PŘED VÁNOCI)

    12x chilli olej Chilli Křup (300 ml) pro celou rodinu, hardcore fans a evangelizátory. Pokud chcete mix 6x Originál a 6x Cibule a česnek, pište do poznámky.
    • 1x Krabice chilli oleje Chilli Křup (300 ml) 12 ks 🤤🤤🤤
    Součástí ceny je Bauesova kuchařská brožurka v digitální podobě s 10 recepty, tipy a příběhy z cest. Věřím, že vás brožurka přinese hodnotu a zábavu. 📕

    Vyzvednutí před Vánoci v Praze. V bistru na adrese Kandertova 13 nebo na trzích po Praze, kde budu těsně před Vánoci - bude upřesněno.

    Brožurka a poděkování dojdou e-mailem. 

    Reward delivery: in a month after the Hithit project end

    EUR 142.18
    (CZK 3,600)
  • remaining 5 from 5
    4x Trio premiových dochucovadel + digitální kuchařská brožurka (VYZVEDNUTÍ PŘED VÁNOCI) 

    Pro rodiny, gurmánské partičky, evangelizátory či chataře.
    • 4x chilli olej Chilli Křup (300 ml) 🤤
    • 4x Knedlíčkový Sós (300 ml) NOVINKA 💥
    • 4x Ou, Mami Spice Mix (300 ml) NOVINKA 💥
    • Součástí ceny je Bauesova kuchařská brožurka v digitální podobě s 10 recepty, tipy a příběhy z cest. Věřím, že vás brožurka přinese hodnotu a zábavu. 📕

    Vyzvednutí před Vánoci v Praze. V bistru na adrese Kandertova 13 nebo na trzích po Praze, kde budu těsně před Vánoci - bude upřesněno.

    Brožurka a poděkování dojdou e-mailem.

    Reward delivery: in a month after the Hithit project end

    EUR 150.08
    (CZK 3,800)
  • remaining 1 from 1
    EARLY BIRD II: Baues vaří večeři u vás doma

    EARLY BIRD II - zvýhodněná cena o 1 000 Kč

    Chcete mě k vám domů? Přejete si zažít zábavný večer, užít si dobré jídlo nebo se mě zeptat na nějaká tajemství? Já jsem pro!
    • 1x voucher na čtyřchodové menu u vás doma pro 4-6 osoby 🍜👨‍👨‍👧‍👧
    • Neformálně lazený večer, možnost zapojit se do procesu a zábava 🎉

    Připravím večeři pro skupinku 4-6 lidí, případně podle dohody. 4 chody či  podle dohody. Nastavení večera je neformální, takže bude jen na vás jak si to budete chtít užít. Chcete sedět a hlavně se bavit s příteli, není problém. Chcete zjistit, co do těch jídel dávám a jak se to dělá. Paráda. Vemte zástěru a já vás zasvětím.

    V okruhu 50 km okolo Prahy cesťák neřešíme. Když by to bylo dál budeme se muset dohodnout na nějakém navýšení ceny. Díky za pochopení. A to si pište, že rád zajedu do Chomutova, Vimperka, Hradce Králové nebo Brníčka!

    Poděkování a odměnu zašlu e-mailem. Tam také dohodneme detaily.

    Reward delivery: in a year after the Hithit project end

    EUR 236.97
    (CZK 6,000)
  • remaining 1 from 2
    Privátní večeře v bistru pro čtyři osoby

    Přijďte do Baues Bistra s přáteli nebo rodinou na soukromou večeři v intimní atmosféře. Těšte se na čtyřchodové kreativní menu. Složení menu podle sezóny a preferencí hostů. Ale tu tempuru byste si měli dát!
    • 1x voucher na čtyřchodové menu pro 4 osoby + 2 lahve skvělého moravského vína 🍜👨‍👨‍👧‍👧
    • Dáreček 🎁


    Pokud byste chtěli přijít třeba v pěti nebo šesti lidech navyšte částku o 1500 Kč za každou osobu. Vše pak následně dohodneme při specifikaci data a preferencí.

    Poděkování a odměnu zašlu e-mailem.

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 236.97
    (CZK 6,000)
  • remaining 5 from 5
    FIRMY A OSLAVY: Brunch až pro 12 osob - ideální pro firmy a týmy

    -Sezónní brunch servírovaný family style. Sladké i slané v asian fusion stylu. Skvělá volba pro týmové ráno nebo partu labužníků.
    • 1x voucher pro skupinu 12 lidí na bohatý brunch 🍳👨‍👨‍👧‍👧👨‍👨‍👧‍👧👨‍👨‍👧‍👧
    • Welcome drink 🍹
    • Domácí limča 🥤
    • Dáreček 🎁

    Mango sticky rice, volská oka s chilli olejem nebo Bahn Xeo závitky? To je jen pár příkladů toho, s čím se na brunch menu můžete potkat. 

    Součástí ceny je welcome drink, domácí limča a malý dáreček.

    Pokud by vás chtělo přijít o trochu víc, tak se to také zvládne. Detaily upřesníme v následné komunikaci.

    Poděkování a odměnu zašlu e-mailem. Tam také dohodneme detaily.

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 379.15
    (CZK 9,600)
  • remaining 1 from 1
    Zážitková večeře až pro 12 osob - vaří pro vás Baues

    Zážitkový večer s pokrmy servírovanými family style. Na menu čekejte 6 a více chodů zahrnující Bauesovi klasiky, sezónní inspirace a hedonistické kompozice.
    • 1x voucher na zážitkovou večeři o 6 chodech pro 12 lidí 🍖👨‍👨‍👧‍👧👨‍👨‍👧‍👧👨‍👨‍👧‍👧
    • Dáreček 🎁

    Gin&Tonic salát, játrové bahn mi, plněné tofu skins, gyoza knedlíčky nebo double fried pork and more... To jen, abyste si udělali představu.

    Součástí ceny je welcome drink a malý dáreček.
    V rámci pitného režimu budou dostupná výborná moravská vína a bežné alko i nealko nápoje.

    Poděkování a odměnu zašlu e-mailem. Tam také dohodneme detaily.

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 592.42
    (CZK 15,000)
  • remaining 3 from 3
    FIRMY A OSLAVY: Catering pro firmy nebo menší akce

    Catering je v základu nastaven pro 50 lidí a dvě hlavní jídla plus dezert nebo polévka. Pokrm s masem - např. legendární Bauesův grilovaný bůček, salát nebo vegetarian jídlo - např. bohatý salát se smaženým tofu a polévka nebo dezert.
    • 1x jídlo s masem pro 50 lidí 🍖🥓
    • 1x jídlo vegetariánské nebo salát pro 50 lidí 🥗🍆
    • 1x dezert nebo polévka pro 50 lidí 🍰

    Samozřejmě bude možné se dohodnout na úpravě podle vašich představ tak, aby vám to vyhovovalo. Máte na akci méně lidí nebo chcete štíhlejší menu - není problém přidáme třeba ústřice nebo fresh tempuru! Je vás víc a stačila by nám bůčková mísa. Samozřejmě dohodneme, vymyslíme!

    Můžete se těšit silné chutě, solidní streetfoodovou atmosféru a lidi, kteří milují to, co dělají.

    Poděkování a voucher pro catering zašlu e-mailem. Tam také dohodneme detaily.

    Reward delivery: in a year after the Hithit project end

    EUR 1,184.83
    (CZK 30,000)
  • remaining 3 from 3
    FIRMY A OSLAVY: Catering pro firmy nebo větší akce

    Catering je v základu nastaven pro 100 lidí a dvě hlavní jídla plus dezert nebo polévka. Pokrm s masem - např. legendární Bauesův grilovaný bůček, salát nebo vegetarian jídlo - např. bohatý salát se smaženým tofu a polévka nebo dezert.
    • 1x jídlo s masem pro 100 lidí 🍖🥓
    • 1x jídlo vegetariánské nebo salát pro 100 lidí 🥗🍆
    • 1x dezert nebo polévka pro 100 lidí 🍰

    Samozřejmě bude možné se dohodnout na úpravě podle vašich představ tak, aby vám to vyhovovalo. Máte na akci méně lidí nebo chcete štíhlejší menu - není problém přidáme třeba ústřice nebo fresh tempuru! Je vás víc a stačila by nám bůčková mísa. Samozřejmě dohodneme, vymyslíme!

    Můžete se těšit silné chutě, solidní streetfoodovou atmosféru a lidi, kteří milují to, co dělají.

    ​Poděkování a voucher pro catering zašlu e-mailem. Tam také dohodneme detaily.

    Reward delivery: in a year after the Hithit project end

    EUR 2,369.67
    (CZK 60,000)
  • Sold out!!
    Pošušňání v Baues Bistru 500

    Zvýhodněná cena o 10 %

    Získejte voucher v hodnotě 500 Kč na jídlo a pití v Baues Bistru. Vejdou se vám do toho dvě jídla a domácí limča. Ideální volba pro dva.
    • 1x voucher 500 Kč na konzumaci v bistru 🍜

    Těšte se na jídla jako z labužnického snu o asijský chuťových eskapádách. Šťavnatý bůček, nudličky, tip ťop salátky a fermenty. Vyberou si i vegetariáni a vegani.

    A samozřejmě neomezená konzumace Bauesových dochucovadel!

    Poděkování a odměnu zašlu e-mailem.

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 17.77
    (CZK 450)
  • Sold out!!
    Vstup na jarní párty před Baues Bistrem

    Před bistrem je palouček a na něm stromy a pod nimi mám v plánu udělat akcičku s příchodem pěkného počasí.
    • 1x vstup na párty vč. jídla a pití 🍜🎉

    Chcete být u toho? Dát si specialitky z grillu, pobavit se a ozkoušet atmošku? 

    Nákup vám zaručí dvě jídla a dva alko/ nealko drinky.

    Akce proběhne dubnu či květnu, až bude počasí a pohoda.

    Poděkování a odměnu zašlu e-mailem.

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 23.70
    (CZK 600)
  • Sold out!!
    EARLY BIRD: Trio premiových dochucovadel + digitální kuchařská brožurka (VYZVEDNUTÍ PŘED VÁNOCI)

    EARLY BIRD - zvýhodněná cena o 15 %
    • 1x chilli olej Chilli Křup (300 ml) 🤤
    • 1x Knedlíčkový Sós (300 ml) NOVINKA 💥
    • 1x Ou, Mami Spice Mix (300 ml) NOVINKA 💥
    • Součástí ceny je Bauesova kuchařská brožurka v digitální podobě s 10 recepty, tipy a příběhy z cest. Věřím, že vás brožurka přinese hodnotu a zábavu. 📕

    Vyzvednutí před Vánoci v Praze. V bistru na adrese Kandertova 13 nebo na trzích po Praze, kde budu těsně před Vánoci - bude upřesněno.

    Brožurka a poděkování dojdou e-mailem.

    Reward delivery: Zásilkovna, in a month after the Hithit project end

    EUR 31.60
    (CZK 800)
  • Sold out!!
    EARLY BIRD: Pošušňání v bistru 1000

    EARLY BIRD - zvýhodněná cena o 10 %

    Získejte voucher v hodnotě 1000 Kč na jídlo a pití v Baues Bistru. Vejdou se vám do toho čtyři jídla a domácí limča. Ideální volba pro rodinku, oběd s kolegy nebo posezení s přáteli.
    • 1x voucher 1000 Kč na konzumaci v bistru 🍜

    Těšte se na jídla jako z labužnického snu o asijský chuťových eskapádách. Šťavnatý bůček, nudličky, tip ťop salátky a fermenty. Vyberou si i vegetariáni a vegani.

    A samozřejmě neomezená konzumace Bauesových dochucovadel!

    Poděkování a odměnu zašlu e-mailem.

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 35.55
    (CZK 900)
  • Sold out!!
    EARLY BIRD II: Trio premiových dochucovadel + digitální kuchařská brožurka (VYZVEDNUTÍ PŘED VÁNOCI)

    EARLY BIRD II - zvýhodněná cena o 10 %
    • 1x chilli olej Chilli Křup (300 ml) 🤤
    • 1x Knedlíčkový Sós (300 ml) NOVINKA 💥
    • 1x Ou, Mami Spice Mix (300 ml) NOVINKA 💥

    Součástí ceny je Bauesova kuchařská brožurka v digitální podobě s 10 recepty, tipy a příběhy z cest. Věřím, že vás brožurka přinese hodnotu a zábavu. 📕

    Vyzvednutí před Vánoci v Praze. V bistru na adrese Kandertova 13 nebo na trzích po Praze, kde budu těsně před Vánoci - bude upřesněno.

    Brožurka a poděkování dojdou e-mailem.

    Reward delivery: in a month after the Hithit project end

    EUR 35.55
    (CZK 900)
  • Sold out!!
    S Bauesem za dobrodružstvím do tržnice SAPA

    Pojeďte se mnou do Sapy. Vezmu vás na moje oblíbená a méně známá místa pro jídlo i nákupy.
    Víte, kde se dobře nakupují čínské ingredience? Kde mají nejlepší Bahn Xeo na planetě nebo kde nakoupit za kilo bylinek, že se vám to nevejde do tašky? A už jste zkoušeli mušlové snacky nebo nejlepší kachní pařát? Ne? Tak mužem. :)

    1x voucher na dobrodružství v SAPĚ 😋🦐🤷‍♂️🐣😮


    Hupsnem do dodávky, probereme život, kulinářské vášně a zapáleně prodiskutujeme všechno, co ochutnáme. I s cestou je to výlet na 4-5 hodin.

    Zvu vás na oběd nebo dva, podle toho jak se nám bude chtít.

    Cena je nastavena za jednu osobu. Pokud vás pojede víc, víc si to užijeme. Do dodávky se vejdou čtyři lidi. Když vás bude víc, je potřeba aby se část lidí dostala na místo po vlastní ose.

    Poděkování a odměnu zašlu e-mailem. Bude následovat domluva termínu.

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 43.44
    (CZK 1,100)
  • Sold out!!
    Kachlička slávy + jídlo v bistru + digitální kuchařská brožurka

    Získejte čestné místo v Bauesově bistru. Vaše jméno bude zvěčněno na jedné z interiérových kachliček.

    Po dohodě můžeme přidat vzkaz, moudro nebo smajlíka.

    Až se příjdete pokochat tou nádherou, tak si u toho můžete něco dobrého z menu.
    • 1x Kachlička s vaším jménem a textem 😎
    • 1x voucher jídlo v bistru 🍜
    • Součástí ceny je Bauesova kuchařská brožurka v digitální podobě s 10 recepty, tipy a příběhy z cest. Věřím, že vás brožurka přinese hodnotu a zábavu. 📕

    Brožurka, voucher a poděkování dojdou e-mailem. Tam také domluvíme co a jak s kachličkou.

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 78.99
    (CZK 2,000)
  • Sold out!!
    Kachlička slávy II. + jídlo v bistru + digitální kuchařská brožurka

    Získejte čestné místo v Bauesově bistru. Vaše jméno bude zvěčněno na jedné z interiérových kachliček.

    Po dohodě můžeme přidat vzkaz, moudro nebo smajlíka.

    Až se příjdete pokochat tou nádherou, tak si u toho můžete něco dobrého z menu.
    • 1x Kachlička s vaším jménem a textem 😎
    • 1x voucher jídlo v bistru 🍜
    • Součástí ceny je Bauesova kuchařská brožurka v digitální podobě s 10 recepty, tipy a příběhy z cest. Věřím, že vás brožurka přinese hodnotu a zábavu. 📕

    Brožurka, voucher a poděkování dojdou e-mailem. Tam také domluvíme co a jak s kachličkou.

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 78.99
    (CZK 2,000)
  • Sold out!!
    EARLY BIRD: Box Chilli Křup (12 ks) + digitální kuchařská brožurka (VYZVEDNUTÍ PŘED VÁNOCI)

    EARLY BIRD - zvýhodněná cena o 15 %

    12x chilli olej Chilli Křup (300 ml) pro celou rodinu, hardcore fans a evangelizátory. Pokud chcete mix 6x Originál a 6x Cibule a česnek, pište do poznámky.
    • 1x Krabice chilli oleje Chilli Křup (300 ml) 12 ks 🤤🤤🤤
    • Součástí ceny je Bauesova kuchařská brožurka v digitální podobě s 10 recepty, tipy a příběhy z cest. Věřím, že vás brožurka přinese hodnotu a zábavu. 📕

    Vyzvednutí před Vánoci v Praze. V bistru na adrese Kandertova 13 nebo na trzích po Praze, kde budu těsně před Vánoci - bude upřesněno.

    Brožurka a poděkování dojdou e-mailem. 

    Reward delivery: Zásilkovna, in a month after the Hithit project end

    EUR 118.48
    (CZK 3,000)
  • Sold out!!
    EARLY BIRD: 4x Trio premiových dochucovadel + digitální kuchařská brožurka (VYZVEDNUTÍ PŘED VÁNOCI)

    EARLY BIRD - zvýhodněná cena o 15 %

    Pro rodiny, gurmánské partičky, evangelizátory či chataře.
    • 4x chilli olej Chilli Křup (300 ml) 🤤
    • 4x Knedlíčkový Sós (300 ml) NOVINKA 💥
    • 4x Ou, Mami Spice Mix (300 ml) NOVINKA 💥
    • Součástí ceny je Bauesova kuchařská brožurka v digitální podobě s 10 recepty, tipy a příběhy z cest. Věřím, že vás brožurka přinese hodnotu a zábavu. 📕

    Vyzvednutí před Vánoci v Praze. V bistru na adrese Kandertova 13 nebo na trzích po Praze, kde budu těsně před Vánoci - bude upřesněno.

    Brožurka a poděkování dojdou e-mailem.

    Reward delivery: Zásilkovna, in a month after the Hithit project end

    EUR 118.48
    (CZK 3,000)
  • Sold out!!
    EARLY BIRD: Privátní večeře v bistru pro čtyři osoby

    EARLY BIRD - zvýhodněná cena o 1 000 Kč

    Přijďte do Baues Bistra s přáteli nebo rodinou na soukromou večeři v intimní atmosféře. Těšte se na čtyřchodové kreativní menu. Složení menu podle sezóny a preferencí hostů. Ale tu tempuru byste si měli dát!
    • 1x voucher na čtyřchodové menu pro 4 osoby + 2 lahve skvělého moravského vína 🍜👨‍👨‍👧‍👧
    • Dáreček 🎁

    Pokud byste chtěli přijít třeba v pěti nebo šesti lidech navyšte částku o 1500 Kč za každou osobu. Vše pak následně dohodneme při specifikaci data a preferencí.

    Poděkování a odměnu zašlu e-mailem.

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 197.47
    (CZK 5,000)
  • Sold out!!
    EARLY BIRD: Baues vaří večeři u vás doma

    EARLY BIRD - zvýhodněná cena o 2 000 Kč

    Chcete mě k vám domů? Přejete si zažít zábavný večer, užít si dobré jídlo nebo se mě zeptat na nějaká tajemství? Já jsem pro!
    • 1x voucher na čtyřchodové menu u vás doma pro 4-6 osoby 🍜👨‍👨‍👧‍👧
    • Neformálně lazený večer, možnost zapojit se do procesu a zábava 🎉

    Připravím večeři pro skupinku 4-6 lidí, případně podle dohody. 4 chody či  podle dohody. Nastavení večera je neformální, takže bude jen na vás jak si to budete chtít užít. Chcete sedět a hlavně se bavit s příteli, není problém. Chcete zjistit, co do těch jídel dávám a jak se to dělá. Paráda. Vemte zástěru a já vás zasvětím.

    V okruhu 50 km okolo Prahy cesťák neřešíme. Když by to bylo dál budeme se muset dohodnout na nějakém navýšení ceny. Díky za pochopení. A to si pište, že rád zajedu do Chomutova, Vimperka, Hradce Králové nebo Brníčka!

    Poděkování a odměnu zašlu e-mailem. Tam také dohodneme detaily.

    Reward delivery: in a year after the Hithit project end

    EUR 197.47
    (CZK 5,000)
  • Sold out!!
    Privátní večeře v bistru pro čtyři osoby

    Přijďte do Baues Bistra s přáteli nebo rodinou na soukromou večeři v intimní atmosféře. Těšte se na čtyřchodové kreativní menu. Složení menu podle sezóny a preferencí hostů. Ale tu tempuru byste si měli dát!
    • 1x voucher na čtyřchodové menu pro 4 osoby + 2 lahve skvělého moravského vína 🍜👨‍👨‍👧‍👧
    • Dáreček 🎁

    Pokud byste chtěli přijít třeba v pěti nebo šesti lidech navyšte částku o 1500 Kč za každou osobu. Vše pak následně dohodneme při specifikaci data a preferencí.

    Poděkování a odměnu zašlu e-mailem.

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 236.97
    (CZK 6,000)
  • Sold out!!
    EARLY BIRD: Zážitková večeře až pro 12 osob - vaří pro vás Baues

    EARLY BIRD - zvýhodněná cena o 2 000 Kč

    Zážitkový večer s pokrmy servírovanými family style. Na menu čekejte 6 a více chodů zahrnující Bauesovi klasiky, sezónní inspirace a hedonistické kompozice.
    • 1x voucher na zážitkovou večeři o 6 chodech pro 12 lidí 🍖👨‍👨‍👧‍👧👨‍👨‍👧‍👧👨‍👨‍👧‍👧
    • Dáreček 🎁

    Gin&Tonic salát, játrové bahn mi, plněné tofu skins, gyoza knedlíčky nebo double fried pork and more... To jen, abyste si udělali představu.

    Součástí ceny je welcome drink a malý dáreček.
    V rámci pitného režimu budou dostupná výborná moravská vína a bežné alko i nealko nápoje.

    Poděkování a odměnu zašlu e-mailem. Tam také dohodneme detaily.

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    EUR 513.43
    (CZK 13,000)