Dotisk knihy Zavádění formativního hodnocení

Rozmohl se nám tady takový dotaz: bude dotisk publikace Zavádění formativního hodnocení pro učitele? Máme na to jednoduchou odpověď: s vaší pomocí budeme schopni redigovanou verzi této skvělé knihy dodat všem zájemcům.

96 fanoušků přispělo anonymně
26.6.2020
Poděkování v knize + jeden výtisk
Přispěno částkou
499 Kč
Přispěno částkou
Uživatel si nepřál zveřejnit výši příspěvku.
26.6.2020
Dva výtisky (doručení domů či do práce)
Přispěno částkou
698 Kč
26.6.2020
Jeden výtisk (doručení domů či do práce)
Přispěno částkou
399 Kč
26.6.2020
Přispěno částkou
Uživatel si nepřál zveřejnit výši příspěvku.
26.6.2020
Jeden výtisk (doručení domů či do práce)
Přispěno částkou
399 Kč
Přispěno částkou
Uživatel si nepřál zveřejnit výši příspěvku.
26.6.2020
Dva výtisky (doručení domů či do práce)
Přispěno částkou
698 Kč
Přispěno částkou
Uživatel si nepřál zveřejnit výši příspěvku.
Přispěno částkou
Uživatel si nepřál zveřejnit výši příspěvku.
26.6.2020
Přispěno částkou
Uživatel si nepřál zveřejnit výši příspěvku.
25.6.2020
Jeden výtisk (doručení domů či do práce)
Přispěno částkou
399 Kč
25.6.2020
Dva výtisky (doručení domů či do práce)
CARITAS VOŠ sociální Olomouc, nám. Republiky 3 IČO: 64627233
Přispěno částkou
698 Kč
Přispěno částkou
Uživatel si nepřál zveřejnit výši příspěvku.
Přispěno částkou
Uživatel si nepřál zveřejnit výši příspěvku.
24.6.2020
Dobrý den, autoři projektu, pana Kaktuse si vyzvednu osobně.
Přispěno částkou
Uživatel si nepřál zveřejnit výši příspěvku.
Přispěno částkou
Uživatel si nepřál zveřejnit výši příspěvku.
Přispěno částkou
Uživatel si nepřál zveřejnit výši příspěvku.
Přispěno částkou
Uživatel si nepřál zveřejnit výši příspěvku.
24.6.2020
Jeden výtisk (doručení domů či do práce)
Přispěno částkou
399 Kč
Přispěno částkou
Uživatel si nepřál zveřejnit výši příspěvku.
23.6.2020
Přispěno částkou
Uživatel si nepřál zveřejnit výši příspěvku.
Přispěno částkou
Uživatel si nepřál zveřejnit výši příspěvku.
Přispěno částkou
Uživatel si nepřál zveřejnit výši příspěvku.
Přispěno částkou
Uživatel si nepřál zveřejnit výši příspěvku.
22.6.2020
Než jsem se rozhodl, byla kniha vykoupena. Těším se na dotisk.
Přispěno částkou
Uživatel si nepřál zveřejnit výši příspěvku.
Přispěno částkou
Uživatel si nepřál zveřejnit výši příspěvku.
Přispěno částkou
Uživatel si nepřál zveřejnit výši příspěvku.
22.6.2020
Přispěno částkou
Uživatel si nepřál zveřejnit výši příspěvku.
Přispěno částkou
Uživatel si nepřál zveřejnit výši příspěvku.

122 713 Kč
vybráno z 120 000 Kč

102%

102% splněno

175 lidí přispělo

Literatura, Vzdělávání

Česko

Vyberte si odměnu za váš příspěvek

  • 2 Benefaktor

    Pokud chcete podpořit zavádění formativního hodnocení v českých školách, naši publikaci už máte a jste s ní spokojení, zde máte ideální možnost.

    V dalším kroku je možné částku jakkoliv zvýšit.

    Doručení odměny: Do týdne

    99 Kč
  • 1 Benefaktor + pan Kaktus

    Chcete podpořit zavádění formativního hodnocení v českých školách? Zde máte ideální možnost. A my vám ještě pošleme či osobně předáme pana Kaktuse (viz níže).

    V dalším kroku je možné částku jakkoliv zvýšit.

    Doručení odměny: Do čtvrt roku

    199 Kč
  • 33 Jeden výtisk (vyzvednutí u nás)

    Základní odměnu představuje jeden výtisk publikace Zavádění formativního hodnocení s věnováním. Osobní vyzvednutí u nás obnáší jednu milou věc – setkali bychom se face to face a přinejmenším se pozdravili .)

    Doručení odměny: Do čtvrt roku

    299 Kč
  • 102 Jeden výtisk (doručení domů či do práce)

    Nechcete se k nám trmácet? Plně chápeme. Pošleme vám výtisk publikace Zavádění formativního hodnocení s věnováním domů či do práce. 

    Doručení odměny: Do čtvrt roku

    399 Kč
  • 9 Poděkování v knize + jeden výtisk

    Chtěli byste v knize najít své jméno, nebo jméno vašeho blízkého? S velkou radostí ho v knize uvedeme a jeden výtisk publikace Zavádění formativního hodnocení s věnováním vám zašleme. Eventuálně si ho můžete vyzvednout u nás.

    Doručení odměny: Do čtvrt roku

    499 Kč
  • 7 Dva výtisky (vyzvednutí u nás)

    Proč kupovat jeden výtisk – a ne rovnou dva? S věnováním pro vás i pro vaši kolegyni či vašeho kolegu. Osobní vyzvednutí u nás obnáší jednu milou věc – setkali bychom se face to face a přinejmenším se pozdravili .)

    Doručení odměny: Do čtvrt roku

    598 Kč
  • 12 Dva výtisky (doručení domů či do práce)

    Nechcete se k nám trmácet? To není problém. Pošleme vám dva výtisky publikace Zavádění formativního hodnocení s věnováním domů či do práce.

    Doručení odměny: Nespecifikováno

    698 Kč
  • 5 z 10 Formativní oběd s Květou a Michalem

    Chcete si s námi zajít na oběd, odnést si z něj publikaci Zavádění formativního hodnocení s věnováním a především se pobavit o pedagogice či úplně jiných tématech?

    Konkrétní místo vybereme, případně naše Květa umí famózně vařit.

    Doručení odměny: Do čtvrt roku

    999 Kč
  • 1 Podporovatel + dva výtisky

    Rádi byste podpořili rozvoj formativního hodnocení v českých školách více než symbolicky? Chtěli byste v knize najít své jméno, nebo jméno vašeho blízkého? S velkou radostí ho v knize uvedeme a dva výtisky  publikace Zavádění formativního hodnocení s věnováním vám zašleme. Eventuálně si je můžete vyzvednout u nás.

    Doručení odměny: Do čtvrt roku

    1 999 Kč
  • 1 Deset výtisků

    Nejste troškaři? Chcete vybavit svůj pedagogický tým? Pořiďte si rovnou desítku a poštovné je na nás.

    Bude chtít věnování? Máte ho tam.

    Doručení odměny: Do čtvrt roku

    2 990 Kč
  • 0 Dvacet výtisků

    Nejste troškaři? Chcete vybavit svůj pedagogický tým? Pořiďte si rovnou dvacítku a poštovné je na nás.

    Bude chtít věnování? Máte ho tam.

    Doručení odměny: Do čtvrt roku

    5 980 Kč
  • 6 z 6 Logo v knize + tři výtisky

    Chcete podpořit zavádění formativního hodnocení v českých školách a zároveň být vidět? S velikou radostí začleníme do knihy logo vaší firmy či organizace. K tomu vám tři výtisky publikace Zavádění formativního hodnocení s věnováním zašleme. Eventuálně si je můžete vyzvednout u nás.

    A jedna technická: dbáme na své dobré jméno, a proto si vyhrazujeme právo některé dary nepřijmout.

    Doručení odměny: Do čtvrt roku

    9 999 Kč
  • 2 z 3 Přednáška + deset výtisků

    Přednáška zaměřená na formativní hodnocení (90 minut) pro vaši školu či organizaci a k tomu deset výtisků publikace Zavádění formativního hodnocení s věnováním.

    Datum a místo realizace je na naší domluvě – limitem je pouze ČR .)

    Doručení odměny: Do půl roku

    14 990 Kč
  • Vyprodáno!! DVPP + patnáct výtisků

    Kurz Formativní hodnocení I (8 x 45 minut) akreditovaný MŠMT v systému DVPP pro 15 účastníků a k tomu patnáct výtisků publikace Zavádění formativního hodnocení s věnováním.

    Datum a místo realizace je na naší domluvě – limitem je pouze ČR .)

    Doručení odměny: Do půl roku

    29 485 Kč
  • 1 z 1 Partner publikace

    Jste úspěšná firma či organizace a za svůj úspěch vděčíte i dobrému vzdělání? Víte, že pokud nebudeme dobře vzdělávat, bude jakékoli podnikání u nás vždy o něco těžší? Chcete podpořit české školství a vzdělávání, jen jste ještě nenašli cestu, jak tak učinit?

    Staňte se partnerem druhého dotisku, bude mít logo na obálce, v knize pro svou prezentaci vyčleněnu jednu stránku a obdržíte dvacet výtisků publikace Zavádění formativního hodnocení s věnováním.

    A jedna technická: dbáme na své dobré jméno, a proto si vyhrazujeme právo některé dary nepřijmout.

    Doručení odměny: Do čtvrt roku

    119 999 Kč