Kniha NEJLEPŠÍ ČESKÁ SLAM POETRY 2020

Slam poetry patří do Performing Arts, ale Covid rok 2020 nastřádal v žánru řadu textů, které nestihly být "vystříleny" do živého publika. Knižní sborník přináší nejlepší počiny slam poetry editorským okem mistra ČR Dr. Filipitche. Pomoz nám a odměň se!

  • Anatol Svahilec v akci

  • Anatol a hosté z Ghany

  • Honza Dibitanzl

  • Anatol v akci

  • Dr. Filipitch je editorem sbírky.

  • Dr. Filipitch v akci

  • Finále Mistrovství ČR a vyprodaná Meetfactory.

  • Šimon Felenda v akci.

  • Pan Fenek

  • Jura Juráň: TRY POE TRY

  • Karin

  • Luka Leonardi

  • Thea

  • Tim Postovit

  • Finále Mistrovství ČR - vyprodaná Fléda.

  • Vašek z Aše.

  • Večerka.

  • Ať žije Mistr ČR, Dr. Filipitch.

3 585 €
vybrané z 2 727 €

131%

131% splnené

174 ľudí prispelo

Umenie, Literatúra

Česko

Všetko alebo nič. Projekt skončil 17.6.2021 v 14:34.

Zobraziť všetky odmeny

Jak to začalo

Kdo by si před lety pomyslel, že na živou poezii budou chodit stovky diváků, kteří plní kluby napříč republikou? Slam poetry v sobě snoubí křehkost poezie s emocemi při sportovním utkání, vytváří interaktivní show, jejímiž hybateli a ovlivňovateli jsou kromě performerů (slamerů) také diváci a jejich reakce.

Slam poetry, žánr stojící na pomezí poezie a divadla, patří do Performing Arts, nicméně covidový rok 2020, kdy se kvůli vládním opatřením neuskutečnily desítky akcí, nastřádal v tomto žánru řadu textů, které nestihly být patřičně "vystříleny" do živého publika. A tak je vydáme knižně! Sborník NEJLEPŠÍ ČESKÁ SLAM POETRY bude i jistou resuscitací tohoto literárně performativního žánru po dlouhých měsících nuceného covidového mlčení v rámci živých akcí. K dostání bude od léta v běžné knižní distribuci a samozřejmě na našich živých akcích.

Co je náš cíl?

Doba je elektronická, ale papír pořád voní! Zvlášť když jde o poezii nebo slamový text. Sborník vydáme jako cool graficky zpracovanou tištěnou knihu v nákladu min. 500 ks - prostě kniha jako artefakt. Chceme si najít místo ve vaší knihovně, pojďme společně vydat první český reprezentativní sborník slam poetry a založit tak tradici!

Když se to teď pilotně povede, budeme NEJLEPŠÍ ČESKOU SLAM POETRY vydávat každý rok. Každý, kdo přispěje částkou vyšší než 199 Kč, najde své jméno v tiráži knihy - buď součástí historie českého slamu! K tomu máme spoustu dalších "živých" odměn, mezi kterými nechybí VIP osobní setkání s hvězdami české slam poetry... 

Detaily

Sborník NEJLEPŠÍ ČESKÁ SLAM POETRY 2020 navazuje na nedávno přerušenou tradici sborníků Nejlepší české básně, které 10 let vydávalo nakladatelství Host. (S nápadem vydávat podobné výbory poezie přišel v roce 1988 americký básník a kritik David Lehman. Podobné ročenky dnes vycházejí úspěšně v řadě zemí světa.)

Knižní sborník přinese 20 nejlepších počinů slam poetry minulého roku editorským okem mistra ČR, Dr. Filipitche. Samozřejmě si nehrajeme na objektivitu, uvědomujeme si, že dobrá slamová báseň se liší od nejlepší slamové básně pouze subjektivním vnímáním toho, kdo to zrovna hodnotí. Jeden z nejlepších kousků slam poetry samotného editora můžete skouknout zde: 

Těšit se můžete na neohrané texty hvězd českého slamu Anatola Svahilce, Tukana nebo Pana Fenka, stejně jako na texty čerstvých hlasů slam poetry Vaška z Aše, Tali nebo Kravála 123456.

ČÍM VÍC SE VYBERE, TÍM VÍC KNÍŽEK VYTISKNEME! Sborník se tak bude moci dostat k více lidem (zajistíme, aby byl k dispozici na většině našich živých akcí) a také bude mít ještě lepší knižní výpravu.

META 1: 69 000 Kč nám umožní vydat 500 ks v cool grafické úpravě.

META 2: 85 000 Kč nám umožní vydat 750 ks v cool grafické úpravě.

META 3: 100 000 Kč nám umožní vydat 1000 ks ve špičkové knižní výpravě. 

META ?: ...další prostředky získané navíc věnujeme do posílení reklamní kampaně na knihu.

... a ještě něco navíc

Podpoř nás a získej třeba průvodcovskou procházku po Olšanských hřbitovech nebo výlet vlakem s Anatolem Svahilcem. Anebo zvolíš ručně psaný dopis od Dr. Filipitche? Vlastnoručně uvařenou polévku Pho a pokec s Večerkou? Fanfikci napsanou na míru od Lefa L´Leviatana? Je toho spousta, mrkni na naše odměny :)

Kdo jsme?

Detour Productions, z.s. je hlavním organizátorem slam poetry akcí v ČR, včetně dlouholetého pořádání mistrovství ČR a mezinárodních projektů. Jsme tvůrci a správci platformy SLAM POETRY CZ, která sdružuje pod stejnojmennou hlavičkou všechny významné organizátory v tomto literárně performativním žánru v ČR a vystupuje společně na sociálních sítích, v médiích na www apod. Každý měsíc (v necovidovém režimu) pro vás připravujeme desítky akcí po celé ČR. S námi slam poetry roste a dostává se na místa, kde dosposud nebyla, ale kam patří: do hodin literatury ve škole, na veřejná místa, do online prostoru... Žijeme slamem, NÁŠ ŽIVOT JE SLAM POETRY!

Proč to děláme?

Sborník slam poetry bude i jistou resuscitací české slam poetry po dlouhých měsících nuceného covidového mlčení v rámci živých akcí. K dostání bude od léta v běžné distribuci i na našich živých akcích.

Sborník NEJLEPŠÍ ČESKÁ SLAM POETRY 2020 chceme vydat jako reprezentativní knihu s cool grafickým zpracováním, což zahrnuje náklady, které neodpovídají předpokladům příjmové stránky projektu. Pokud vybereme na odměnách vyšší než cílovou částku, veškeré tyto zdroje budou použity na adekvátní navýšení nákladu, viz. naše mety, uvedené výše. Česká slam poetry má už pěkných pár "hitů", které jsou hodny zaznamenání. Není Hithit pro takový projekt ideální? 

Slam poetry má u nás velmi silnou autorskou komunitu. Na podiu spolu slameři soupeří o body diváků, ale v zákulisí se objímají. Měli byste vidět atmosféru v backstage! (A to vlastně můžete díky jedné z odměn...) Za projektem sborníku stojí zásadní osobnosti českého slamu, které dobře znáte z prken, co znamenají svět. O akcích slam poetry se často říká, že jsou neopakovatelné, dílem atmosféry, energie diváků a účinkujících i génia loci místa, kde se slamy konají. Hoří to tady a teď a zůstane jen pocit nebo vzpomínka. Na knížku si ale můžete sáhnout kdykoli. Buďte součástí zhmotnění slam poetry do knihy, která zasáhne stovky čtenářů a přetrvá pro další generace v domácích i veřejných knihovnách.     

Aktuality

28.6.2021 Děkujeme všem za podporu! Díky vám už pracujeme na sborníku...

Děkujeme za zakoupení odměn a vybrání krásné částky na sborník NEJLEPŠÍ ČESKÁ SLAM POETRY 2020! Díky vám všem jsme si sáhli na druhou metu a už začínáme zpracovávat náš sborník, který tak bude moct vyjít v úctyhodných 750 ks. Brzy vás budeme informovat o vyřizování odměn, které jste si zakoupili, …

Viacej

17.6.2021 Ve 14:34 končí kampaň. Poslední možnost pomoci dobré knize na svět :)

Času už je málo, ale u nás si vybere odměnu každý! Dokážeme vybrat 100tis. Kč, což by znamenalo krásných 1000 ks výtisků našeho sborníku ve špičkové úpravě?  Ještě neslavíme... :)

Viacej

Komentáre

Vyberte si odmenu za váš príspevok

  • predané 12
    FOTOGENICKÉ PROBLÉMY: SBÍRKA POEZIE FILIPA KORYTY (DR. FILIPITCH)

    Dobrá knížka voní. Pošleme vám čerstvou sbírku poezie mistra ČR ve slam poetry Filipa Koryty (Dr. Filipitch), která vyšla na sklonku roku 2020. Nutné zadat doručovací adresu. Doručen Českou poštou v ceně.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    7,86 €
    (199 Kč)
  • zostáva 5 z 10
    MINIBÁSEŇ OD KRÁKOR

    Krákor Krchel je další z úspěšných žen na české slam poetry scéně. Napíše vám krátkou báseň na jméno, které jí zadáte. Jméno pro báseň zadejte do poznámky pro tvůrce. Doručení básně e-mailem.

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    11,86 €
    (300 Kč)
  • predané 95
    NEJLEPŠÍ ČESKÁ SLAM POETRY 2020 S PODPISY (knižní sborník)

    Pošleme vám sborník, na který přispíváte, s podpisy všech autorů! Najdete v něm 20 nejlepších slamů z roku 2020, které vybral přísným editorským okem Dr. Filipitch :) Uvedená cena odměny je včetně poštovného.  

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    15,77 €
    (399 Kč)
  • zostáva 9 z 10
    FANFIKCE OD LEFA L´LEVIATANA

    Finalista mistrovství ČR Lef L´Leviatan mnohokrát na slamu dokázal, že je fanouškem fanfikce. Zadejte mu indicie a jednu pro vás osobně napíše! Doručení e-mailem. Indicie zadejte přímo zde do doplňkové poznámky pro tvůrce. 

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    19,76 €
    (500 Kč)
  • zostáva 8 z 8
    HRA AGE OF EMPIRES S LUKOU LEONARDI

    Finalista Mistrovství ČR Luka Leonardi je fanouškem gamesy Age of Empires. Zahraje si vámi! Nutné dobré připojení k internetu. 

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    19,76 €
    (500 Kč)
  • zostáva 5 z 5
    DĚKOVAČKA OD VAŠKA Z AŠE

    Nadějný mladý slamer, vítěz řady exhibic, Vašek z Aše, má nejrychlejší hubu na české scéně. Pošle vám své děkovné video s kadencí sobě vlastní! Dodání e-mailem.

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    19,76 €
    (500 Kč)
  • zostáva 2 z 5
    THEA: MASÁŽ NOHOU A ZAD

    Finalistka Mistrovství ČR, Thea, umí čupr masírovat. Umyjte si nohy a vyražte za ní na masáž nohou a zad! Lokalita: Poděbrady.

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    19,76 €
    (500 Kč)
  • zostáva 1 z 3
    SEANCE S NOVINÁŘEM A SLAMEREM ŠIMONEM FELENDOU

    Finalista Mistrovství ČR, Šimon Felenda, vystudoval žurnalistiku a pracoval v řadě medií (Nova, Prima...). V současnosti má vlastní úspěšný podcast Quo Vadis a spolupracuje např. s magazínem Reportér. Pokecejte s ním o novinařině a slamu! Lokalita: Praha.

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    19,76 €
    (500 Kč)
  • zostáva 3 z 3
    MINISLAM NA 10 SLOV OD PANGUMPÁNA

    Plzeňský slamer Pangumpán vám napíše minislam na 10 slov, které mu zadáte! Dodání v textové podobě nebo video i s přednesem autora e-mailem. Slova zadejte do poznámky pro tvůrce a preferenci formy (text nebo video) také. 

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    19,76 €
    (500 Kč)
  • zostáva 2 z 2
    DO KINA S MICHELEM

    Finalista Mistrovství ČR, Michel, mj. student scénáristiky FAMU, s vámi zajde v Praze do kina! Michel vezme na film max. dva z vás. Do poznámky pro tvůrce můžete doplnit, zda byste chtěli vyrazit jako pár (+ Michel), podmínkou je, aby oba z páru zakoupili tuto odměnu. 

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    19,76 €
    (500 Kč)
  • zostáva 6 z 6
    NA PIVO S KRAVÁLEM

    Finalista Mistrovství ČR, Kravál 123456, s vámi zajde na pivko! Nepůjde o nějakou hromadnou pitku - Kravál vezme do hospody max. dva z vás. Do poznámky pro tvůrce můžete doplnit, zda byste chtěli vyrazit jako pár (+ Kravál), podmínkou je, aby oba z páru zakoupili tuto odměnu. Lokalita: Karlovy Vary. 

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    19,76 €
    (500 Kč)
  • zostáva 4 z 6
    BĚH S PANEM FENKEM

    Mistr ČR, Pan Fenek, je mj. zkušeným orientačním běžcem. Zajde si s vámi zaběhat v okolí Prahy či Liberce. Nepůjde jen o běh, ale i o super soukromý pokec během něj - Fenek na každý běh vezme max. dva z vás. Do poznámky pro tvůrce můžete doplnit, zda byste chtěli vyrazit jako pár (+ Pan Fenek), podmínkou je, aby oba z páru zakoupili tuto odměnu. 

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    19,76 €
    (500 Kč)
  • zostáva 10 z 10
    SDÍLENÍ A POKEC V BACKSTAGE

    Ať už jsi slamová gruppie, nebo tě jen zajímá atmosféra v backstage (nervozita, emoce a spousta zábavy) - slam poetry je totiž jedna rodina - tohle je odměna pro tebe! Vybereš si svoji živou akci (kdekoli v ČR) a můžeš mezi nás přijít. Slameři jsou fajn lidi, budou se ti věnovat, okamžitě zapadneš :)

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    19,76 €
    (500 Kč)
  • zostáva 1 z 2
    MINISONG OD TALI - nové

    Narozeniny? Svatba? Rozvod? Tali vám složí minisong na míru k jakékoliv příležitosti. Textařinu vystudovala na Ježkárně a vloni vydala vlastní EP Nelásky, takže vaše představy budou v těch nejlepších rukou. Zadejte Tali téma i s podrobnostmi a dostanete půlminutový až minutový klip. Ten někomu můžete dát třeba jako dárek nebo si ho nechat pro sebe. Téma uveďte do poznámky pro tvůrce. Dodání videa e-mailem.

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    19,76 €
    (500 Kč)
  • zostáva 2 z 3
    KURZ WIKIPEDIE S ANATOLEM

    Mistr ČR, anatol Svahilec, se stal v loňském roce nejplodnějším českým Wikipedistou. Zkuste s ním jednoodpolední kurz Wikipedie, který proběhne o víkendu v Praze s max. třemi účastníky. Autor více než 1000 článků je tím nejpovolanějším lektorem.   

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    29,64 €
    (750 Kč)
  • zostáva 7 z 8
    VOLŇÁSKY NA "SLAM NA STŘESE" 14/6 a SBORNÍK K TOMU!

    Jen osm z vás má šanci získat volný vstup na "Slam na střeše" , který se uskuteční 14/6 v Praze na Střeše Radost. A k tomu vám samozřejmě pošleme i sborník :)  

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    31,61 €
    (800 Kč)
  • zostáva 5 z 10
    RUČNĚ PSANÝ DOPIS OD DR. FILIPITCHE

    Žijeme v době, kdy už to není moc zvykem, ale víte, že mistr ČR Dr. Filipitch miluje psaní opravdových dopisů? Jakože papír a tužka? Napíše vám osobně dopis! Dodání Českou poštou v ceně. 

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    39,52 €
    (1 000 Kč)
  • predané 1
    MINISONG OD JENÍKA

    Plzeňský slamer Jeník je i muzkantem. Zadejte mu indicie a jeden krátký song vám napíše! Video vám přijde do e-mailu. Indicie zadejte do poznámky pro tvůrce.

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    39,52 €
    (1 000 Kč)
  • zostáva 3 z 5
    FOTOGRAFIE OD POETOGRAFA JURY JURÁNĚ

    Vicemistr ČR, Jura Juráň, vystupuje na Instagramu jako Poetograf - a jeho poetické fotky jsou hojně sledované. Poetograf vám osobně věnuje fotografii! Dodání fotografie ve vysokém tiskovém rozlišení e-mailem - vytisknete si v jakékoli velikosti a vyzdobíte byt.      

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    39,52 €
    (1 000 Kč)
  • zostáva 3 z 3
    SCÉNÁŘ OD MICHELA

    Finalista MIstrovství ČR, Michel, mj. student scénáristiky FAMU, pro vás napíše krátký scénář! Délka dvě normostrany na jeden scénář. Dodání e-mailem. Téma napište do poznámky pro tvůrce.

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    39,52 €
    (1 000 Kč)
  • zostáva 14 z 15
    VOLŇÁSEK NA FINÁLE MISTROVSTVÍ ČR a SBORNÍK NEJLEPŠÍ ČESKÁ SLAM POETRY K TOMU!

    Zažijte největší a nejdůležitější slam roku! Odměna zahrnuje volný vstup pro 1 osobu ke stání na Finále mistrovství ČR ve slam poetry, které se odehraje 4.9.2021 v Kasárna Karlín v Praze. K tomu vám pošleme i náš sborník! Odměna je včetně poštovného. 

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    39,52 €
    (1 000 Kč)
  • zostáva 4 z 5
    VOLŇÁSKY PRO 2 OSOBY (!) NA SLAM NA STŘEŠE 28/6 a SBORNÍK K TOMU

    Jen pět z vás má šanci získat volný vstup (pro dvě osoby) na "Slam na střeše" , který se uskuteční 28/6 v Praze na Střeše Radost. Vystoupí přední hvězdy českého slamu. A k tomu vám samozřejmě pošleme i sborník :)  

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    39,52 €
    (1 000 Kč)
  • zostáva 1 z 1
    KAFÍČKO S LUMI V OLOMOUCI

    Slamerka Lumi s vámi zajde na kafčo a příjemnej pokec v Olomouci! Délka setkání min.1 hodina.  

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    79,04 €
    (2 000 Kč)
  • zostáva 5 z 6
    DEN V SOKOLOVĚ S FILIPITCHEM A TUKANEM

    Dr. Filipitch a Tukan pocházejí ze Sokolova, to každý milovník slamu ví. Že je to hořká láska? Ano je, poslechněte si jejich báječný slam:  Každopádně jako celodenní průvodce tímto městem jste si nemohli vybrat nikoho lepšího a zábavnějšího!

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    79,04 €
    (2 000 Kč)
  • zostáva 2 z 2
    S ANATOLEM VLAKEM NA SLAM (Čechy)

    Vyražte vlakem s Anatolem a jeho slamovou crew na slam po Čechách. Odměna platí pro dvě osoby. V ceně odměny je i vstup pro 2 osoby na konkrétní akci, kterou si po skončení projektu s Anatolem vyberete. V ceně odměny nejsou jízdenky. Vyrážet se bude z Prahy.

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    79,04 €
    (2 000 Kč)
  • zostáva 1 z 1
    LOUTKOHRA NA PŘÁNÍ OD DEJVA

    Dave je zkušený český slamer, mj. 3. místo na Mistrovství ČR, a mj. student KATAP DAMU. Zahraje pro vás (nebo pro vás a vaše přátele) osobně loutkové divadlo. (Živě anebo online dle vašeho výběru - uveďte do poznámka pro tvůrce.) Datum s vámi Dejv osobně vykomunikuje po skončení projektu.

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    118,55 €
    (3 000 Kč)
  • zostáva 2 z 2
    SKUPINOVÝ WORKSHOP IMROVIZACE S HONZOU DIBITANZLEM

    Honza Dibitanzl je jedním z nejlepších českých slamerů, kteří do svých vystoupení zakomponovávají prvky improvizace. Získáte účast na jeho skupinovém workshopu improvizace. Odměna je určena pro 10 účastníků. Datum  s vámi Honza osobně vykomunikuje po skončení projektu. Lokalita: Praha.

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    197,59 €
    (5 000 Kč)
  • Vypredané!!
    OLŠANSKÉ HŘBITOVY S ANATOLEM

    Mistr ČR, Anatol Svahilec, je nadšeným návštěvníkem hřbitovů. Osobně vás provede po Olšanský hřbitovech a ukáže jejich kouzlo! Skupinka max. 10 osob (cena za jednu osobu je 400 Kč) se projde po Olšanských hřbitovech s odborným výkladem a znalostí místních specifik Anatola Svahilce. Délka prohlídky 1 - 1,5 hodiny.

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    15,81 €
    (400 Kč)
  • Vypredané!!
    MINISONG OD TALI

    Narozeniny? Svatba? Rozvod? Tali vám složí minisong na míru k jakékoliv příležitosti. Textařinu vystudovala na Ježkárně a vloni vydala vlastní EP Nelásky, takže vaše představy budou v těch nejlepších rukou. Zadejte Tali téma i s podrobnostmi a dostanete půlminutový až minutový klip. Ten někomu můžete dát třeba jako dárek nebo si ho nechat pro sebe. Téma uveďte do poznámky pro tvůrce. Dodání videa e-mailem.

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    19,76 €
    (500 Kč)
  • Vypredané!!
    DOMÁCÍ PHO A POKEC S VEČERKOU

    Jestli někdo z české scény slam poetry umí vařit vietnamskou polévku Pho, pak je to Hanka Nguyen aka Večerka. Rozhodla se 3 z vás pozvat na skvělou véču a pokec! Lokalita: Praha.

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    19,76 €
    (500 Kč)
  • Vypredané!!
    OBRÁZEK OD TUKANA

    Vicemistr ČR, Tukan, je kromě slam poetry vášnivým malířem. Daruje vám svůj obrázek v min. rozměru A4! Dodání Českou poštou v ceně, anebo osobní předání v Praze. 

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    19,76 €
    (500 Kč)
  • Vypredané!!
    CHŮZE PO ŽHAVÝCH UHLÍCÍCH S PANGUMPÁNEM

    Plzeňský slamer Pangumpán je mj. zkušeným chodcem po žhavých uhlících. Zasvětí vás do tohoto umění, včetně praxe! Lokalita: Plzeň a  okolí. Skupinka max. 3 osob.

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    19,76 €
    (500 Kč)
  • Vypredané!!
    ARTOVÝ POHLED OD LUMI

    Slamerka Lumi je mj. dobrá výtvarnice. Pošle vám artový pohled s věnováním! Dodání Českou poštou v ceně. 

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    19,76 €
    (500 Kč)
  • Vypredané!!
    PROHLÍDKA OPU S TUKANEM

    Tukan je jedním z mála, jehož slamy nesou prvky aktivismu. Nevyhnul se tomu ani ve svém civilním profesním životě, pracuje pro Organizaci pro pomoc uprchlíkům (OPU), kde vede zajímavé projekty, nejednou propojené i se slam poetry. Tukan vás v OPU provede, seznámí vás s jejím chodem a prodiskutuje s vámi nejedno (politické aj.) téma. Datum s vámi Tukan domluví po skončení projektu. Lokalita: Praha

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    19,76 €
    (500 Kč)
  • Vypredané!!
    VAŠEK Z AŠE PŘEDNESE TVOJÍ BÁSEŇ

    Vašek z Aše, slamer s nejrychlejším kulometem v hubě, přednese a natočí na video tvojí vlastní báseň. Dodání e-mailem nebo přes Úschovnu. 

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    39,52 €
    (1 000 Kč)
  • Vypredané!!
    DEN V PLZNI S DR. FILIPITCHEM

    Mistr ČR Dr. Filipitch pochází sice ze Sokolova, ale je plzeňským patriotem. Užijte si den v Plzni s osobním doprovodem jednoho z nejlepších českých slamerů. 

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    79,04 €
    (2 000 Kč)
  • Vypredané!!
    VÝLET VLAKEM PRO 2 OSOBY S ANATOLEM (ČECHY)

    Mistr ČR, Anatol Svahilec, cestuje na svá vystoupení zásadně vlakem. Ročně najezdí tisíce kilometrů. Zkuste s ním a jeho slamovou crew celodenní výlet vlakem v Čechách. Určeno pro 2 osoby, možné přespání dle standardu a režie účastníků výjezdu, start výletu: Praha. Podrobnosti a detaily výletu s vámi Anatol osobně vykomunikuje po skončení projektu.

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    79,04 €
    (2 000 Kč)
  • Vypredané!!
    VÝLET VLAKEM PRO 2 OSOBY S ANATOLEM (MORAVA)

    Mistr ČR, Anatol Svahilec, cestuje na svá vystoupení zásadně vlakem. Ročně najezdí tisíce kilometrů. Zkuste s ním a jeho slamovou crew celodenní výlet vlakem na Moravě. Určeno pro 2 osoby, možné přespání dle standardu a režie účastníků výjezdu, start výletu: Brno nebo Olomouc. Podrobnosti a detaily výletu s vámi Anatol osobně vykomunikuje po skončení projektu.

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    79,04 €
    (2 000 Kč)
  • Vypredané!!
    NEVÍM KAM JEDU (VLAKEM) PRO 2 OSOBY S ANATOLEM

    Mistr ČR, Anatol Svahilec, cestuje na svá vystoupení zásadně vlakem. Ročně najezdí tisíce kilometrů. Zkuste s ním a jeho slamovou crew tajemný celodenní výlet vlakem, kdy není přesně určený cíl cesty. Nechte se překvapit, kde vás napadne vystoupit, i cesta je cíl.  Určeno pro 2 osoby, možné přespání dle standardu a režie účastníků výjezdu, start výletu: Praha. Podrobnosti a detaily výletu s vámi Anatol osobně vykomunikuje po skončení projektu.

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    79,04 €
    (2 000 Kč)
  • Vypredané!!
    S ANATOLEM VLAKEM NA SLAM (Morava)

    Vyražte vlakem s Anatolem a jeho slamovou crew na slam na Moravu. Odměna platí pro dvě osoby. V ceně odměny je i vstup pro 2 osoby na konkrétní akci, kterou si po skončení projektu s Anatolem vyberete. V ceně odměny nejsou jízdenky. Odjíždět se bude z Prahy. 

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    79,04 €
    (2 000 Kč)