Kouzlenky - písničky od Veselušky

Veseluška zpívá a baví děti od těch nejmenších. Svoje písničky vydává na prvním autorském CD/flash disku. Podpořte náš projekt a pomozte nám dostat veselé a chytré písničky zpět mezi děti!

Autor: Veseluška

2 fanúšikovia prispeli anonymne

74 €
vybrané z 2 771 €

2%

2% splnené

2 ľudia prispeli

Hudba, Vzdelávanie

Všetko alebo nič. Projekt skončil 14.6.2021 v 14:48.

Vyberte si odmenu za váš príspevok

  • predané 0
    Veseluščina omalovánka

    Za Váš příspěvěk Vás odměníme originální omalovánkou s Veseluškou a jejími kamarády. Veseluščinu omalovánku Vám pošlu na mail v pdf formátu... Opravdu si vážíme vaší podpory!

    Doručenia odmeny: do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    3,96 €
    (100 Kč)
  • predané 0
    Veseluščina omalovánka + samolepka

    K originální omalovánce s Veseluškou a jejími kamarády dostanete navíc podepsanou samolepku průměru 9 cm. Veseluščinu omalovánku Vám pošlu na mail v pdf formátu, podepsanou samolepku poštou...
    Za odměnu již neplatíte žádné poštovné, to je v ceně. ​Opravdu si vážíme vaší podpory!

    Doručenia odmeny: na adresu, do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    9,90 €
    (250 Kč)
  • predané 0
    CD Veseluška - Kouzlenky

    Veseluščino CD Kouzlenky, to je 14 autorských písniček pro děti, z toho 1 v angličtině. A o čem že si to Veseluška s dětmi a pro děti zpívá? O přírodě, o vodě, o hlavičce, o budíčku, o dešti a o dalších a dalších zajímavých věcech. V jedné logopedické písničce si s dětmi procvičí výslovnost písmena L. V písničkách uslyšíte také dětské hlasy v podání sboru Fčeličky. Doručení odměny je již v ceně. Opravdu si vážíme vaší podpory!

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    15,04 €
    (380 Kč)
  • predané 1
    Flashdisk Veseluška - Kouzlenky

    Veseluščiny písničky si teď můžete pustit v té nejlepší kvalitě a vpodstatě kdekoli díky umístění na flashdisk. Je to 14 autorských písniček pro děti, z toho 1 v angličtině. A o čem že si to Veseluška s dětmi a pro děti zpívá? O přírodě, o vodě, o hlavičce, o budíčku, o dešti a o dalších a dalších zajímavých věcech. V jedné logopedické písničce si s dětmi procvičí výslovnost písmena L. V písničkách uslyšíte také dětské hlasy v podání sboru Fčeličky. Doručení odměny je již v ceně. Opravdu si vážíme vaší podpory!

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    15,04 €
    (380 Kč)
  • predané 0
    Veseluščina sukýnka

    Super točící a pohodlná Veseluščina sukýnka v růžové nebo žluté barvě pro každou holčičku, velikost můžete zadat do poznámky... Doručení odměny je již v ceně, žádné další poštovné platit nebudete... Opravdu si vážíme vaší podpory!

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    30,87 €
    (780 Kč)
  • predané 1
    Role v klipu

    Zahrajte si v klipu k písničce od Veselušky. Zažijete den plný legrace a nových zkušeností. A Vaše tvář bude "navždy" součástí portfoila písniček na YouTube. Roli můžete koupit i jako dárek pro svoje děti, přátele... Termín natáčení bude upřesněn individuálně. Opravdu si vážíme vaší podpory!

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    59,37 €
    (1 500 Kč)
  • predané 0
    Veseluščin paket

    V balíčku získáte CD nebo flash disk s písničkami Kouzlenky, 2x tričko s logem Veselusky (velikost můžete zadat do poznámky), 2x samolepku Veselušky a dárek, který sice není součástí projektu, ale ocení ho každá maminka, protože díky němu může vyrobit pro svoje děti domácí a zdravý jogurt a celé je to hodně eko a cool:) Je to jogurtovač + probiotika k domácí výrobě zdravého bioaktivního "živého" jogurtu. Za odměnu již neplatíte žádné poštovné, ta je v ceně. Opravdu si vážíme vaší podpory!

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    197,90 €
    (5 000 Kč)
  • predané 0
    Koncert pro Vás

    Soukromý 50 minutový koncert Veselušky a berušek u Vás doma - při oslavě narozenin vašich dětí, při jakékoli další třeba i veřejné akci podle domluvy. Vesluška Vám přiveze další dárky, podepsané CD s věnováním jen pro Vás je samozřejmostí... Máte možnost strávit s námi skvělé odpoledne, popovídat si a udělat radost třeba svým dětem, vnoučatům, známým, obyvatelům města, vesnice... 

    Doručenia odmeny: na adresu, do roka po ukončení projektu na Hithitu

    395,80 €
    (10 000 Kč)