Ozdobme společně Královskou cestu!

Pomozte nám vybudovat srdce - showroom - Elegantního Česka. Budeme se tam moct potkávat, ukazovat práci nejšikovnějších českých tvůrců a inspirovat se. Zároveň rozproudíme debatu o budoucí podobě Královské cesty a turismu v momentálně trpící Praze.

Belle époque - při volbě Já a moje Praha nebo my dva a Praha

2.4.2021

Drazí elegantní přátelé, děkujeme za dosavadní příspěvky a Vaše milé reakce. Pokud chcete zažít něco výjimečného, doporučujeme mimojiné fotoseanci Já a moje Praha (odměna při 3 100 Kč) nebo My dva a Praha (4 900 Kč). Téma a lokaci si budete moct ovlivnit při konzultaci s týmem. Mezi možnostmi bude po delší době i styl Belle époque, tedy začátek 20.století. A to v ikonickém Obecním domě. Tyto shooty jsou produkčně náročné, a tak je míváme spíše výjimečně. Využijte tedy limitovanou příležitost, kterou jsme vypsali u příležitosti této kampaně;-) Přejeme krásné svátky a věříme, že se nám vše podaří dotáhnout do úspěšného konce!

8 379 €
vybrané z 7 520 €

111%

111% splnené

124 ľudí prispelo

Antivir, Dizajn

Praha, Hlavní město Praha, Česko

Všetko alebo nič. Projekt skončil 14.4.2021 v 17:35.

Vyberte si odmenu za váš príspevok

  • predané 24
    Dobrý pocit

    Pokud chcete mít dobrý pocit, že jste pomohli našim myšlenkám a jejich realizaci, je tu pro Vás tato varianta. Moc si vážíme každého, kdo se zapojuje, tím spíš v této složité době. I Vy tak pomůžete Elegantnímu Česku po covidu plně rozkvést.

    Tip: Pokud chcete s dobrým pocitem spojit jakoukoli jinou částku, můžete ji změnit dle své libosti po kliknutí na tuto odměnu v dalším kroku.

    Doručenia odmeny: do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    7,52 €
    (190 Kč)
  • predané 1
    Omalovánka Královská cesta - OBLAK

    Chcete, aby se Vaše ratolesti něco naučily při procházce a mohly si zároveň vymalovávat? Pořiďte si naučnou zábavnou omalovánku Královská cesta od vydavatelství Oblak. Blanka Kučerová je velká srdcařka a tyto chytré omalovánky jsou pro rodinné výlety jako stvořené. 

    Obrázky najdete na našem FB ;-)

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    9,50 €
    (240 Kč)
  • predané 8
    Vyvoněná pohlednice z Prahy

    Pošleme Vám krásný pohled z hlavního města. Vybereme co nejpěknější obrázky a pohled Vám přijde jako za starých časů poštou a ještě k tomu hezky vyvoněný levandulí.

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    11,48 €
    (290 Kč)
  • predané 16
    Kávička a bábovka s týmem Elegantního Česka na kouzelném malostranském místě

    Můžete se za námi stavit na kávičku a bábovku a podomácku poklábosit s Pavlínou, Sissi a dalšími členy týmu Elegantního Česka. Vybereme naše oblíbená "neprofláknutá" místa na Malé Straně, u každého nabídneme termíny - a tam se s Vámi potkáme na kus řeči o životě. 

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    15,44 €
    (390 Kč)
  • zostáva 95 z 100
    Zvýhodněná vstupenka na Česko tropí hlouposti v Obecním domě

    Pořiďte si v rámci těchto dvou týdnů projektu základní vstupenku na Česko tropí hlouposti - naši legendární party, kterou se chystáme opakovat 18.6., tentokrát s podtitulem #vybudujmezlatadvacata. A to za lepší cenu. Místo činu: málo známé podzemí Obecního domu, kde vznikalo Československo. Cena 420 Kč místo 590 Kč. Zahrnuty jsou nealko nápoje a víno. V případě pokračování covidových zákazů posuneme termín na pozdější dobu.

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    16,62 €
    (420 Kč)
  • zostáva 198 z 200
    Velká debata: Jak pomoct po koroně zdecimované Praze

    Pořiďte si vstupenku na diskusní večer, který bude moderovat Pavlína. Jako vždy bude velmi interaktivní a zaostříme na to, jak oživit po covidu ztrápené centrum našeho jinak nádherného a magického hlavního města. Pozveme veřejně činné a známé osobnosti, které mají k tématu co říct. Debatu budeme nahrávat a později ji budeme publikovat na FB TV Elegantní Česko a na našem kanálu na Seznamu. Termín určíme hned poté, co vláda přijde s postupem rozvolňování restrikcí.

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    19,39 €
    (490 Kč)
  • predané 8
    Hledání pokladu - pro malé rytíře a dámy

    Chcete hezký víkendový program pro Vaše ratolesti? Pokud vše zrealizujeme a projekt se povede, v našem showroomu začne cesta za pokladem pro malé rytíře a dámy. Dostanou zapečetěný dopis, ve kterém budou pokyny pro hledání. Něco se tak naučí o Malé Straně a Hradčanech, příběhů je tu nespočetně. A zároveň na ně na konci, pokud vše úspěšně rozluští, čeká poklad - tedy odměna. A možná se u toho něco dozvědí i rodiče ;-)

    Doba trvání: 2 hodiny 
    Termíny vypíšeme po uvolnění opatření
     

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    20,58 €
    (520 Kč)
  • predané 0
    Lekce vznosné prvorepublikové konverzace a vytříbeného písemného styku

    Přijďte na hodinu, kde se zaměříme na rozkošné jazykové obraty, jimiž hýřili naši předci v dobách První republiky. Jaké termíny používali? Jaká byla pravidla hodnotné konverzace? Jak oslovovali v dopisech, jak komunikovali písemně? Uvidíte, že najdeme mnoho rozkošných prvků, které mohou obohatit i Váš styl. I v emailech to jde ;-).
    Zcela jistě pak ostatním rozzáříte den.

    Místo: Praha - Malá Strana 
    Doba trvání: 1,5 hodiny 
    Termíny pošleme po uvolnění vládních opatření 

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    23,35 €
    (590 Kč)
  • predané 6
    Procházka po Královské cestě s elegantním výkladem

    Možná těmi místy chodíte často. Ale vlastně nevíte o domech, které míjíte, o sochách, které Vás obklopují, o příbězích, které jsou se srdcem Prahy spojeny. Díky této speciální procházce nabudete nové vědomosti a navíc, strávíme příjemný čas společně na zdravém vzduchu. Na závěr si dáme sklenku bublinek na jednom z malebných malostranských míst.

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    27,31 €
    (690 Kč)
  • zostáva 58 z 70
    Zvýhodněná vstupenka - Česko tropí hlouposti - pro 2 hosty

    Pořiďte si v rámci těchto dvou týdnů projektu základní vstupenku pro 2 hosty na Česko tropí hlouposti - naši legendární party, kterou se chystáme opakovat 18.6., tentokrát s podtitulem #vybudujmezlatadvacata. A to za lepší cenu. Místo činu: málo známé podzemí Obecního domu, kde vznikalo Československo. Cena 790 Kč místo 990 Kč. Zahrnuty jsou nealko nápoje a víno. V případě pokračování covidových zákazů posuneme termín na pozdější dobu.

    Doručenia odmeny: nešpecifikované

    31,27 €
    (790 Kč)
  • predané 3
    Ruční psaní místo ťukání do mobilu a compu

    Přijďte Vy nebo Vaše děti nebo všichni na Psavé odpoledne. Vyzkoušíme si různé papíry, tužky, pera, inkousty. Ukážeme si některé kaligrafické prvky a sami se pokusíte je napodobit. Napíšete dopis tomu, koho máte rádi. Objevíme společně znovu kouzlo psaní rukou, což může být krásně meditativní po roce, kdy už jsme ubití všemi našimi digitálními přístroji :-)

    Místo: Praha - Malá Strana
    Doba trvání: 3 hodiny 
    Termíny pošleme po uvolnění vládních opatření

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    35,23 €
    (890 Kč)
  • predané 5
    Dopisní sada z ručního papíru - s Vaším monogramem

    Mezi českými tvůrci, s nimiž dlouhodobě spolupracujeme, je i ruční papírna Papyrea. Její majitel Michal Gorec už před lety sundal bankovní sako a vrhnul se se vší vervou na tuto práci. Pokud zvolíte tuto variantu, dostanete dopisní sadu (10 obálek a 10 listů) s Vaším monogramem, ručně vyrobenou. 
     

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    39,18 €
    (990 Kč)
  • predané 4
    Luxusní pánské šle s ražbou monogramu - Avantgard

    ✂︎ Ručně šité šle na desítky způsobů ✂︎

    Kvalitní česká pruženka, doplňky z pravé kůže a kovové komponenty Kohinoor Praha. Dokonalá kombinace ;-)

    Tradiční šle vyrábí Avantgard v Pardubicích hezky postaru - ručně a s ohledem na ty nejmenší detaily. Máte tak jistotu, že dostanete opravdu kvalitní zboží, které vydrží několik let. 

    Na fotky můžete mrknout v aktualitách tady na HitHitu nebo na našem FB Elegantní Česko. 

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    47,10 €
    (1 190 Kč)
  • zostáva 32 z 40
    Elegantní tenisový dýchánek - v prvorepublikových dresech s focením, jahodami a bublinkami

    Pořiďte si vstupenku na výjimečný zážitek - tenisový den na málo známém kurtu, skrytém na romantickém místě v Praze. Sejdeme se v prvorepublikových dresech, zahrajeme si, dáme si jahody se šlehačkou a bublinky. A samozřejmě se u toho vyfotíme, abyste měli něco na památku. Tenisové oblečení můžete mít buď vlastní nebo se dohodneme podle Vašich měr na jeho zajištění.

    Doručenia odmeny: nešpecifikované

    75,20 €
    (1 900 Kč)
  • predané 4
    Skvostná a dokonale padnoucí košile na míru - Galard - pro pány i dámy

    Po covidu zapomeňte na teplákovky! Tedy pokud to nebude na sport ;-) Do práce i na volný čas je ideálním životním partnerem výborně padnoucí košile, ušitá na míru. A navíc se sami můžete podílet na jejím designu - co se týče výběru materiálu, knoflíčků, nití, můžete si nechat vyšít monogram...

    S láskou ji pro Vás připraví náš dlouhodobý partner - salón GALARD. Nebo celý zážitek šití na míru můžete pořídit samozřejmě jako dárek. 

    Do konce projektu - tedy do večera 14.4. pro pány i dámy za speciální cenu 2 800 Kč (místo 3 190 Kč).

    Na fotky se můžete podívat v naší aktualitě zde na HitHitu nebo na FB stránce Elegantní Česko. Nebo se mrkněte na náš kanál na https://www.televizeseznam.cz/porad/elegantni-mix, kde si ve videích s doktorem Slavenem můžete prostudovat, jak celý proces probíhá i jak má správná košile vypadat.

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    110,83 €
    (2 800 Kč)
  • predané 5
    Nádherné v Česku vyrobené pero Kayu Egino 2.0 - Mandloň

    Pořiďte si něco jednoduše dokonalého. Michal Klaška pro Vás vyrobí plnicí designové pero z masivního dřeva, titanu a mosazi. Vzniká kombinací ruční práce a CNC obrábění. Vychytávkou je i magnetické zavírání a frézovaná ploška proti kutálení na rovném povrchu. 

    Úžasná česká pera, která vznikají v místních dílnách, byla k vidění i na Designbloku a chceme určitě, aby v našem budoucím showroomu nechyběla. 

    Tuto novinku v rámci projektu můžete mít za zvýhodněnou cenu 2 900 Kč a sami si vyberete svoji kombinaci povrchu kovu, hrotu a plnění ;-)

    Fotky si můžete prohlédnout zde na HitHitu u nejnovější aktuality nebo na našem FB Elegantní Česko.

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    114,78 €
    (2 900 Kč)
  • zostáva 24 z 30
    Jen já a Praha - speciální fotoseance na nejčarovnějších místech hlavního města - pro 1 osobu

    Chcete být na chvíli jako model nebo modelka a mít nádherné fotky z našeho milovaného hlavního města? Pořiďte si voucher na tuto fotoseanci. Společně promyslíme lokaci i outfit. Výstupem bude 10 fotek, které posíláme elektronicky. Další lze případně dokoupit. 

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    122,70 €
    (3 100 Kč)
  • zostáva 26 z 30
    My dva a Praha - zamilované fotky z romantické Prahy

    Chcete si užít svou lásku a taky ji krásně zvěčnit?  Nechte si jako pár udělat fotky z naší jedinečné Prahy, které budete mít na památku. Společně probereme lokace a outfit a pustíme se do toho. Výstupem bude 10 fotek, které posíláme elektronicky, další si můžete dokoupit později.

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    193,94 €
    (4 900 Kč)
  • predané 0
    Výjimečné pero české výroby - Kayu 130.2 - Přírodní titan

    Něco pro opravdové fajnšmekry a milovníky psaní. Plnící pero patentované konstrukce z titanu a leteckého hliníku s výsuvným hrotem fixovaným pomocí magnetického víčka. 

    Balení obsahuje také masivní dřevěnou kazetu pro uložení pera a designové papírové pouzdro. Kromě toho si zvolíte sami variantu hrotu a plnění.

    Úžasná česká pera, která vznikají v místních dílnách díky Michalu Klaškovi, byla k vidění i na Designbloku a chceme určitě, aby v našem budoucím showroomu nechyběla. 

    Tuto novinku si v rámci projektu můžete pořídit do 14.4. za zvýhodněnou cenu 7 900 Kč ;-) 

    Fotky si můžete prohlédnout zde na HitHitu u nejnovější aktuality nebo na našem FB Elegantní Česko.

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    312,69 €
    (7 900 Kč)
  • predané 2
    Mecenáš zlatých českých ručiček

    Pokud máte volné peníze a chcete, aby rozpohybovaly tento projekt a namotivovaly české šikovné tvůrce, toto je varianta pro Vás. Budete v porotě soutěže Zlaté české ručičky a zároveň dostanete 2 VIP vstupenky na Česko tropí hlouposti #vybudujmezlatadvacata. Zároveň můžete po dobu 1 roku po covidu chodit na jakékoli naše akce dle Vašeho výběru (členská karta Elegantní klub - Diamant).

    Doručenia odmeny: na adresu, dlhšie než rok po ukončení projektu na Hithitu

    395,80 €
    (10 000 Kč)
  • zostáva 4 z 5
    Patron zlatých českých ručiček

    Pomozte nám vybudovat důstojné místo na Královské cestě. Dejte šanci větší debatě o budoucnosti centra Prahy. A dejte základ našemu fondu pro talentované české malé tvůrce. Umožníte tak, abychom podporovali ty nejzajímavější z nich a zviditelňovali aktivně jejich práci. Pomůžete kreativitě a podnikání v Česku. Součástí odměny jsou 4 VIP vstupenky na Česko tropí hlouposti #vybudujmezlatadvacata v Obecním domě. A zároveň 2 členské karty Elegantního klubu Diamant, díky kterým můžete rok po covidu chodit na všechny naše akce. 

    Doručenia odmeny: nešpecifikované

    1 979,02 €
    (50 000 Kč)