Nová tělocvična Stěžery

Naším cílem je získat dostatek finančních prostředků na provoz a modernizaci nevyužívaných prostorů pro účely gymnastické tělocvičny v obci Stěžery nedaleko Hradce Králové.

Autor: Tým SGP

  • vizualizace nové tělocvičny v obci Stěžery

  • vizualizace nové tělocvičny v obci Stěžery

  • vizualizace nové tělocvičny v obci Stěžery

  • lahev na trénink SGP

  • týmové tričko (bílé)

  • Náš tým ve finále soutěže Díky trenére.

  • překonávání překážek, každý trénink

  • koncentrace před závodem

  • soustředěnost před závodem

  • vzpomínky na tábor

  • závodní tým SGP

  • soustředění závodních družstev

  • odhodlání

  • bronzový úspěch našich gymnastek na Mistrovství

  • bronzové medaile za družstvo na MČR

  • Náš tým v soutěži na díky trenére, 2. místo

  • I rodiče jsou součástí našeho týmu

  • stanování celého týmu

  • letní tábor SGP

6 554 €
vybrané z 5 952 €

110%

110% splnené

75 ľudí prispelo

Komunita, Šport

Stěžery, Královéhradecký kraj, Česko

Všetko alebo nič. Projekt skončil 25.3.2021 v 10:00.

Zobraziť všetky odmeny

Sportovní gymnastika je krásný sport. Sportovec se v něm učí rozvíjet své všestranné pohybové dovednosti. Cvičí vytrvale a vidina splněného cíle ho motivuje ke stále větší výkonnosti. Ať už trénuje v moderní tělocvičně nebo cvičí v sále za hospodou.

Gymnastou se člověk nenarodí, gymnastou se člověk stává. A to především díky silnému odhodlání, pravidelným tréninkům, ale hlavně tím, že tomuto sportu odevzdá celé své srdce.

.

Co je náš cíl?

Naším cílem je získat dostatek finančních prostředků na provoz a modernizaci nové tělocvičny  v obci Stěžery nedaleko Hradce Králové. Tělocvičnu zvětšíme, vymalujeme a připravíme na otevření. Můžete se těšit na moderní prostředí  a specializované gymnastické vybavení, které bude sloužit nejen pro gymnastické sporty.  Najdete zde kvalitní zázemí pro závodní gymnastiku, nejmenší dětičky, ale bude ideální i pro oddíly, které zde chtějí uspořádat sportovní soustředění (k dispozci bude kuchyňka, 3x šatna, sociální zařízení, sprchy, místo na přespání) 

Jak to začalo

Sportovní klub SGP byl založen v roce 2015 Zuzanou  Mohylčákovou v Předměřicích nad Labem. Od tréninků jednou týdně se společně propracovali k prvním závodům. Postupně se tým sportovců, ale i jejich rodičů a přátel, rozrůstal do velké rodiny, jejímž cílem bylo vytvořit prostředí, kde bude dětem dobře a kde se naučí mít své pohyby i mysl pod kontrolou, a také místo, kde se budou všichni navzájem podporovat, pomáhat si, spolupracovat, kde budou mít partu přátel, se kterými budou vyrůstat a vytvoří si vzpomínky na celý život. Kam se budou těšit a rády vracet. Těch dětí, které touží stát se takovými gymnasty, které vídáme na olympiádě, neustále přibývá.

Dnes po několika letech fungování má tým SGP více než sto členů, kde každý člen má svou skupinu, se kterou se pravidelně schází na trénincích, ať jen jednou za týden v rámci kurzů přípravky, gymnastiky pro radost nebo gymnastiky pro kluky, nebo jako sportovec závodního týmu čtyřikrát týdně. Zástupci závodních týmů SGP se zpravidla účastní závodů ČGF a ČASPV, kde se pravidelně umisťují na předních místech. Během školního roku jezdí děti na gymnastické soustředění a každé léto mají navíc možnost zúčastnit se letního pobytového nebo příměstského tábora. Pro rodinu a přátele již tradičně pořádáme vánoční akademii a oddílové závody.

Detaily

Jsme sportovní tým působící v Hradci Králové. Již dlouhodobě hledáme vhodné prostory pro vytvoření gymnastické tělocvičny. Především díky času během pandemie se nám naskytla příležitost pronajmout komerční prostory o velikosti 500m2, které budeme postupně předělávat a modernizovat. Tělocvična bude nejmodernějším gymnastickým prostředím v regionu a bude sloužit pro všechny věkové kategorie. Natočili jsme krátké video, kde představujeme náš sen prostřednictvím gymnastek, které svými výkony, vytrvalostí a odhodláním tento sen společně s námi vytváří. Hlavním účelem sdílení našeho projektu přes platformu HITHIT je získat dostatek finančních prostředků pro první fázi obnovy dlouho nevyužívaného prostoru. Vybrané peníze přidáme k vlastnímu kapitálu a začneme opravovat a rekonstuovat prostory, které byly více než 15 let prázdné. Pro cestu crowdfundingu jsme se rozhodli z důvodu transparentnosti a jsme přesvědčeni, že zde najdeme sportovní komunitu, které bude náš sen dávat smysl.

V první fázi nás čeká bourání sádrokartonových příček a likvidace staré vzduchotechniky se záměrem zvětšit celý prostor. Následně budeme malovat stěny a kompletně rekonstruovat sociální zařízení (toalety, sprchy, šatny). V další části našich příprav přijde na řadu pokládání podlahy, stěhování gymnastického nářadí a zařizování interiéru kuchyňky a šaten. Spolu s dalšími menšími úpravami si vytvoříme příjemné zázemí, kde se budou všichni cítit dobře a budou se k nám rádi vracet. Je před námi spousta práce, ale my se i tak na celý proces modernizace tělocvičny těšíme.

Věříme v úspěch našeho projektu, a to především díky podpoře rodin našich sportovců a široké sportovní komunitě, kterou si SGP za více než 5 let své činnosti vytvořila.

#vícnežtým

Odkazy projektu

Komentáre

Vyberte si odmenu za váš príspevok

  • predané 6
    Pro dobrý pocit :)

    I drobná pomoc znamená velkou podporu!

    Doručenia odmeny: nešpecifikované

    7,94 €
    (200 Kč)
  • predané 0
    Placka SGP

    Placku SGP nosí s hrdostí každý člen týmu.

    Odměnu Vám rádi předáme osobně v okolí Hradce Králové nebo v naší tělocvičně.

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    8,73 €
    (220 Kč)
  • zostáva 11 z 22
    Lahev na pití SGP

    Pořiďte svým dětem na trénink nebo do školy jasně červenou lahev s logem SGP. Podpoříte tím naši tělocvičnu.

    Vzhled lahve najdete v naší galerii.

    Lahev Vám rádi předáme osobně v okolí Hradce Králové nebo v naší tělocvičně. Pokud chcete svou odměnu raději zaslat, napiště nám svou adresu a my Vám ji zašleme poštou. (Poštovné a balné je samozřejmě na nás.)

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    19,84 €
    (500 Kč)
  • predané 14
    Profesionální focení sportovců

    Zakoupením této odměny získáte sérii profesionálních fotografií svých gymnastů, o které se postará skvělá fotografka Eliška Pilařová.

    Termín focení je naplánován na léto 2021.

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    23,81 €
    (600 Kč)
  • predané 12
    Týmové tričko SGP

    Pořiďte si tričko v našich barvách. Můžete si zvolit bílou nebo černou variantu. Velikosti máme pro ty nejmenší sportovce, ale i jejich rodiče. Podpořte naši tělocvičnu a buďte viděť. 

    Náhled trička najdete v naší galerii. Pro výběr barvy a velikosti nám prosím napište Vaše přání do poznámky.

    Tričko Vám rádi předáme osobně v okolí Hradce Králové nebo v naší tělocvičně. Pokud chcete svou odměnu raději zaslat, napiště nám svou adresu a my Vám ji zašleme poštou. (Poštovné a balné je samozřejmě na nás.)

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    29,76 €
    (750 Kč)
  • predané 2
    Online tréninky pro děti

    Tělocvičny jsou stále zavřené, ale my Vám nabízíme možnost tréninku s našimi trenéry. Nejen, že si zacvičíte, ale pravidelně se budete potkávat se svými KAMARÁDY z týmu.

    Tréninky probíhají přes google meet, kde se připojíte pomocí Vašeho počítače a po dobu, kdy nemůžeme do tělocvičny, budeme cvičit z pohodlí domova.

    První variantu online tréninků povede naše trenérka Verča. Můžete se těšit na protahování, zpevňování a základní gymnastické průpravy. Tréninky jsou opravdu pro všechny a cílem je si to užít a zlepšit kondici, když i škola je od počítačů.

    Druhou variantou jsou kondiční online tréninky pod vedením trenérky Zuzky. Pokud si někdo chce dát opravdu do těla, může si zvolit varintu tréninků společně se závodním týmem. Čeká Vás posilování, kondiční cvičení, stojky, stojky a zase stojky. Určitě nebude chybět podpora celého našeho týmu. Dostaňte se společně s námi do formy a získejte náskok před svými soupeři. 

    V ceně odměny je kurz online tréninků s jedním trenérem pro jednu osobu. Napište nám do poznámky zvolenou variantu a my Vám zašleme další informace.

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    59,52 €
    (1 500 Kč)
  • predané 13
    Předplatné kurzovné na další pololetí (září 2021 - leden 2022)

    Zakupte si kurzovné na příští rok a již teď se můžete těšit na další společné zážitky.

    Doručenia odmeny: nešpecifikované

    83,33 €
    (2 100 Kč)
  • predané 11
    Příměstský sportovní tábor v nové tělocvičně

    Tábor je o tom, zažít něco nezapomenutelného, na co budeš rád vzpomínat a o čem nebudeš moct přestat vyprávět. SGP právě takový tábor pořádá a ty můžeš být u toho!

    Tábor je určen pro všechny sportovní nadšence. Nudu u nás rozhodně nehledejte.

    Letos jsme si  připravili dva termíny:
    26.-30.7. 2021
    02.-06.8. 2021

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    119,05 €
    (3 000 Kč)
  • predané 2
    Víkendové soustředění v nové tělocvičně s výletem do trampolínového centra

    Poslední srpnový víkend 28.-29.8.2021 budeme pořádat gymnastické soustředění v naší nové tělocvičně.

    Soustředění bude opravdu pro všechny, tedy pro malé i větší děti, závodní i nezávodní. Jde nám o to, abychom se poznali jako tým, naučili se něco nového a zažili spoustu zábavy. Jako bonus děti vezmeme do trampolínového centra, kde bude legrace pokračovat.

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    158,73 €
    (4 000 Kč)
  • predané 0
    Zvěčníme Vaše jméno v naší nové tělocvičně, aby ho všichni pěkně viděli

    ​​Příspějte na modernizaci tělocvičny a na nové gymnastické nářadí. Jako poděkování zvěčníme Vaše jméno u nás v tělocvičně.

    Každý, kdo půjde na trénink, uvidí jména těch, kteří nám pomohli na cestě za naším snem a podíleli se na vytvoření moderní tělocvičny. 

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    198,41 €
    (5 000 Kč)
  • zostáva 2 z 5
    Členství v klubu na další sezónu

    Členství v našem týmu pro celou Vaši rodinu na další sezónu.

    Zapojte do akce všechny členy domácnosti. Pro děti máme připravené zajímavé sportovní kurzy a pro rodiče chystáme kruhové tréninky, kde si dají do těla, anebo si zacvičí společně se svými dětmi.

    Všechny naše pořádané kurzy (dopolední, odpolední a víkendové soustředění) budou  pro Vás a Vaše děti zdarma po dobu jedné sezóny. Jste-li vícečlenná rodinna, je tato odměna přesně pro Vás.

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    396,83 €
    (10 000 Kč)
  • predané 0
    Staňte se partnerem SGP

    Staňte se kmenovým partnerem, podpořte nás na naší cestě a pomozte společně vytvořit takové místo pro děti, kam se budou rády vracet.

    Nabízíme Vám nebo Vaší firmě prostor pro reklamu v tělocvičně, propagaci na klubovém webu a sociálních sítích a roční členství v SGP Vašim dětem zdarma. Také Vám rádi zprostředkujeme vystoupení našich gymnastek na firemní akci a mnoho dalšího.

    Staňte se součástí našeho týmu.

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    992,06 €
    (25 000 Kč)