MOKSHA club - MĚSÍČNÍ dávka online inspirace na cestě jógy

On-line program plný jógy, sebepoznání a spirituality: vytvořili jsme pro vás prostor pro tvorbu nové reality sebe sama v oblasti tradiční jógy, práce s myslí a kolektivní energií s těmi nejpovolanějšími. S námi vám nic neunikne!

Autor: Studio MOKSHA

  • Náhrdelník JAPA MALA

  • Butik MOKSHA

  • Náhrdelníky JAPA MALA

  • Tílko MOKSHA - velikosti S, M, L

  • Čakrová svíce od Petry Legnerové

  • Vysokovibrační svíce od Petry Legnerové

  • Autorský šperk MOKSHA

222 €
vybrané z 23 748 €

0%

0% splnené

6 ľudí prispelo

Technológie, Šport

Česko

Všetko alebo nič. Projekt skončil 3.4.2021 v 14:30.

Zobraziť všetky odmeny

Každá doba má své výzvy. My jsme hozenou rukavici přijali a spustili jsme pro vás on-line MOKSHA CLUB. Naším cílem je zprostředkovat vám jógu v její celistvosti tak, aby vaše cesta za poznáním mohla být přesně tím správným autentickým zážitkem. Chceme vám dopřát jedinečné chvíle, které jste s námi mohli prožívat v našich unikátních prostorech. V těch budete mít díky vaší současné podpoře dveře i nadále otevřené. V jednotě je síla a síla hory i lockdown přenáší. Získané prostředky nám pomohou nejen udržet naše studia připravená na opětovné otevření, ale především:

  • zprostředkovat co nejvíce lidem možnost dále cvičit, vzdělávat se, růst s otevřenou myslí a vnitřním klidem i v této náročné době pomocí online podpory
  • finančně odměnit všechny lektory, významné učitele a další tvůrce, kteří se podílejí na tvorbě celého online programu MOKSHA CLUB
  • kontinuálně zdokonalovat online program MOKSHA CLUB, zvát další významné lektory a učitele ke spolutvorbě
  • zaplatit nájem obou našich studií, která jsou již několik měsíců zavřená, a přesto je potřebujeme stále udržovat ve vnitřním chodu a čistotě

Děkujeme za vaši důvěru a podporu, která nám umožní dělat to, co považujeme za své poslání.

Simona, Katka a Pavla. Jsme tři ženy s celoživotní vášní pro jógu a vše, co s ní souvisí. Jóga není jen životní styl, považujeme ji za své poslání. Chceme ji předávat dál, podělit se s vámi o své zkušenosti, pomoci vám najít vaši vlastní jógovou cestu. Jsme jogínky, ale jsme také mámy a víme, jak je někdy náročné vše skloubit a najít si v běžném životě čas jen pro sebe. V našich studiích děláme vše pro to, abyste u nás našli nejen kvalitní lekce jógy, ale užili si v příjemném a inspirujícím prostředí právě ty chvíle, který jsou jen vaše.

Butikové STUDIO MOKSHA Říčany je rituálně zasvěceným prostorem pro váš dokonalý pocit harmonie a osobního růstu. Nacházíme se v impozantních půdních prostorech, kde na vás zapůsobí kouzlo skryté v každém detailu. Najdete u nás místnost pro terapii, butikový obchodsál o velikosti 100 m2. V našem butiku nabízíme kvalitní produkty, které zpříjemní a zpestří vaši jógovou cestu. Najdete zde jógamatky, pomůcky pro cvičení jógy, oblečení nejen na cvičení, maly, náramky a další šperky. 

STUDIO MOKSHA Břežany je designové studio moderního typu v samém centru Dolních Břežan. Nacházíme se v útulném suterénním prostoru Corsa Břežany, stvořeném s velkým citem pro detail. Najdete tu vše, co vaše tělo a duše potřebují ke své regeneraci. Sál o rozloze 70 m2 je možné rozdělit na dva menší sály a využít jako multifunkční prostor nejen pro jógu, ale i pro konzultace, terapie, masáže, přednášky a workshopy. Nechybí ani malý obchůdek. Studio nabízí rozmanité jógové lekce osobitých lektorů pro děti i dospělé. 

  • Toužíte najít vhodné průvodce a spojence pro osobní rozvoj v souladu s univerzální harmonií ve věku Vodnáře?
     
  • Hledáte prostor pro tvorbu nové reality sebe sama v oblasti tradiční jógy, práce s myslí a kolektivní energií s těmi nejpovolanějšími?
     
  • Chcete být ve spojení se stejně naladěnými lidmi, kteří také touží po pospolitém vzestupu naší společnosti?
     
  • Prostor pro všechny, kteří se chtějí probudit a posunout svůj vnitřní potenciál k vnitřnímu světlu, radosti a univerzální lásce.
     
  • Prostor, kde se můžete vzdělávat, inspirovat, otevřít se vnitřní pravdě, spojit se se svou duší, najít životní harmonii v souladu s univerzální a budovat láskyplné vztahy.

 

  • Každý měsíc na vás čeká dávka inspirace, učení a motivace, díky které budete jemnou cestou vedeni k procitnutí a trvalé pozitivní přeměně.
     
  • Vydejte se spolu s námi a dalšími uznávanými učiteli a průvodci, kteří budou otevřeně sdílet svou moudrost a prožité zkušenosti, na dobrodružnou cestu probuzení a poznání toho, KÝM JSME A PROČ TADY JSME.
     
  • Naším přáním a zároveň i směřováním je, abyste tímto náročným transformačním obdobím prošli s lehkostí, jemností a laskavostí k sobě samým. A to pomocí praktických a osvědčených nástrojů vycházejících z tradiční jógy, východních učení, práce s energií, očistných praktik, meditací či dechových technik.

Pro každý měsíc roku 2021 přinášíme jedno téma, které probereme do hloubky skrze video, článek či satsang. Podělíme se s vámi o své osobní zkušenosti, vhledy a tipy. Můžete se těšit na zajímavé osobnosti české jógy, které se staly patrony MOKSHA CLUBu

Čeká nás společně pravidelný měsíční program, dávka inspirace, učení a motivace, díky níž budete jemnou cestou vedeni k procitnutí a trvalé pozitivní přeměně.

  • Na dané téma naváže série čtyř lekcí s jógovým cvičením, transformační relaxace, meditace či dechové a energetické techniky. Po zaplacení členství vám zpřístupníme celý online archiv, včetně předchozích měsíců. Přístup k videím končí dnem, kdy vaše členství vyprší.
     
  • S našimi patrony pro vás připravujeme tematické články, podcasty či online workshopy.
     
  • Těšit se můžete také na pravidelné jógové lekce v určitý den a čas.
     
  • Součástí je i uzavřená FB skupina, kde najdete podporující výzvy a sdílení ostatních členů MOKSHA CLUBU. Cílem je vybudovat komunitu vědomých, otevřených a láskyplných lidí, kteří se chtějí vzájemně podporovat a obohacovat ve vzestupu naší kolektivní společnosti.
     
  • Pravidelně se budeme potkávat u videokonference, kde vám odpovíme na všechny otázky či podněty.

Komentáre

Vyberte si odmenu za váš príspevok

  • predané 0
    Chci podpořit projekt MOKSHA

    Chcete podpořit náš projekt MOKSHA? Odměnou vám bude dobrý pocit – a to za to stojí. 

    Částku můžete libovolně navýšit. Moc si vážíme vaší podpory!
     

    Doručenia odmeny: nešpecifikované

    4,39 €
    (111 Kč)
  • predané 0
    On-line workshop: Jak začít s jógou?

    Chcete začít s jógou a rádi byste získali správné jógové základy, abyste mohli cvičit i sami doma třeba podle videí na YouTube? 

    Připravili jsme pro vás ucelený kurz, který vám ukáže, o čem jóga je a jak pro vás může být přínosná. Naučíme se základní jógová pravidla týkající se jak fyzických ásan, tak dýchání.

    Jógový workshop trvá 90 minut.
    Doručení: obdržíte pozvánku na workshop do aplikace ZOOM

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    7,92 €
    (200 Kč)
  • predané 0
    On-line workshop: Jak praktikovat jógu bezpečně

    Praktikujete už delší dobu jógu sami doma, například u videa? Cítíte, že jste si v pozicích nejistí? Bez znalosti správného nastavení základních ásan nelze  stavět ásany obtížnější. Je to stejné jako stavět dům. Bez dobrých základů ho nepostavíme.

    Přihlašte se na on-line workshop, ve kterém půjdeme do hloubky vybraných základních pozic. Například tolik obáváných záklonů, předklonů vestoje i v sedu. Nastavení základních ásan je základem pro bezpečné praktikování jógy!

    Jógový workshop trvá 90 minut. 
    Doručení: obdržíte pozvánku na workshop do aplikace ZOOM

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    7,92 €
    (200 Kč)
  • predané 0
    On-line workshop: Základní principy u klíčových pozic v józe

    Zvládnout základní pozice je jádro každé jógové sekvence. Správné zvládnutí vám zaručí příjemný zážitek a dobrý podklad pro rozvoj domácí praxe.

    Jóga ve svém repertoáru nabízí mnoho pozic, ale zaměříme se pouze na několik základních, které vás nasměrují tou správnou jógovou cestou. 

    Jógový workshop trvá 90 minut.
    Doručení: obdržíte pozvánku na workshop do aplikace ZOOM

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    7,92 €
    (200 Kč)
  • predané 1
    Měsíční členství v MOKSHA CLUBu

    • Prohlubte svoji jógovou praxi pod vedením zkušených lektorů z pohodlí vašeho domova.  Čeká vás pravidelná dávka inspirace, učení a motivace, díky které budete jemnou cestou vedeni k procitnutí a trvalé pozitivní přeměně. 

    Na co se můžete v pravidelném programu MOKSHA CLUBu těšit? 
    • Téma daného měsíce, které probereme do hloubky
    • Čtyři praktické lekce cvičení
    • Podcast se zajímavým hostem
    • Meditace pro podporu daného tématu měsíce
    Doručení: obdržíte přístupové údaje do členské sekce, kde najdete zpřístupněný daný měsíc.

    Doručenia odmeny: do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    17,81 €
    (450 Kč)
  • predané 2
    Čakrová svíce

    Vytvořte si doma příjemnou atmosféru, zahleďte se do plamene svíčky a aspoň na chvíli zapomeňte na všechny starosti.

    Vysokovibrační čakrové svíčky s krystalem od Petry Legnerové jsou vyráběny z přírodního vosku a bez parfemace. Do čakrových svíček je vkládána pozitivní energie, která je důležitá pro harmonizaci a proudění energie. Barvy svíček odpovídají barvám sedmi základních čaker. 

    E-mailem obdržíte nabídku čakrových svící a budete si moci vybrat tu pravou pro vás. Doručení zdarma.

    Foto produktu v galerii.
     

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    17,81 €
    (450 Kč)
  • predané 0
    Dárkový poukaz v hodnotě 500 Kč

    Dárkovou poukázku můžete čerpat u nás ve studiu na nákup zboží z našeho butiku, nabízíme například svíčky, oblečení i pomůcky na jógu. Využít ji můžete i na dobití kreditu pro běžné lekce.

    Doručení: obdržíte poukaz elektronicky

    Doručenia odmeny: do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    19,79 €
    (500 Kč)
  • predané 2
    Vysokovibrační svíčka s krystalem a se záměrem od Petry Legnerové

    Vytvořte si doma příjemnou atmosféru, zahleďte se do plamene svíčky a aspoň na chvíli zapomeňte na všechny starosti.

    Elementy  VODA, ZEMĚ, VZDUCH A OHEŇ. Vysokovibrační svíčky od Petry Legnerové s krystalem a se záměrem jsou vyráběny z  přírodního vosku a bez parfemace

    E-mailem obdržíte nabídku vysokovibračních svící se záměrem a budete si moci vybrat tu pravou pro vás. Doručení zdarma.

    Foto produktu v galerii.
     

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    25,73 €
    (650 Kč)
  • predané 0
    Bambusové tílko MOKSHA

    Estetika, funkčnost a elegance, to je naše tričko na jógu Moksha!

    Tílko z bambusu ve sportovním střihu s uzlem, navíc s praktickým spodním lemem, který oděv udrží na správném místě i při náročnějších pozicích. Vyrobeno s láskou!

    Bude vám doručen e-mail, kde si budete moci vybrat velikost S nebo M. Doručení zdarma.

    Foto produktu v galerii.

     

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    39,18 €
    (990 Kč)
  • predané 1
    Dárkový poukaz v hodnotě 1000 Kč

    Dárkovou poukázku můžete čerpat u nás ve studiu na nákup zboží z našeho butiku, například svíčky, oblečení či pomůcky na jógu, nebo ji můžete použít na dobití kreditu pro běžné lekce.

    Doručení: obdržíte poukaz elektronicky

    Doručenia odmeny: do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    39,58 €
    (1 000 Kč)
  • predané 0
    Individuální lekce jógy - 60 minut

    Ať už s jógou začínáte, nebo se chcete posunout o kus dál, soukromá lekce je vždy tou nejlepší volbou.

    Lekce trvá 60 minut. Bude probíhat v našich prostorách v Říčanech, Břežanech nebo na Janáčkově nábřeží v centru Prahy. Také můžeme v rámci Prahy za vámi dorazit i domů.

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    39,58 €
    (1 000 Kč)
  • predané 0
    Dárkový poukaz v hodnotě 1500 Kč

    Dárkovou poukázku můžete čerpat u nás ve studiu na nákup zboží z našeho butiku, například svíčky, oblečení či pomůcky na jógu, nebo ji můžete použít na dobití kreditu pro běžné lekce.

    Doručení: obdržíte poukaz elektronicky

    Doručenia odmeny: do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    59,37 €
    (1 500 Kč)
  • predané 0
    Individuální lekce jógy - 90 minut

    Ať už s jógou začínáte, nebo se chcete posunout o kus dál, soukromá lekce je vždy tou nejlepší volbou.

    Lekce trvá 90 minut. Bude probíhat v našich prostorách v Říčanech, Břežanech nebo na Janáčkově nábřeží v centru Prahy. Také můžeme v rámci Prahy za vámi dorazit i domů.

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    59,37 €
    (1 500 Kč)
  • predané 0
    Náhrdelník JAPA MALA

    Módní a výrazný šperk, doplněk pro jakoukoliv příležitost!

    Co jsou posvátné buddhistické modlitební korálky neboli mála?
    • Korálky byly používány po staletí mnoha duchovními tradicemi jako nástroj, který pomáhá uklidnit mysl a spojit se s tím, co je v nás.
    • Slovo "MÁLA" označuje náhrdelník používaný k modlitbě.
    • Je tradiční pomůckou k počítání opakujících se manter při meditaci, k počítání dýchání během meditace nebo k opakování jména Buddhy, což se nazývá "JAPA" (džapa).
    • Korálky se používají zejména v buddhismu a hinduismu. Mála korálky jsou podobné modlitebním korálkům v jiných náboženstvích, a proto se někdy nazývají "buddhistický růženec".
    Bude vám doručen e-mail, ve kterém vám zašleme nabídku náhrdelníků japa mala a vy si sami vyberete barvu náhrdelníku. Doručení zdarma. Foto produktu v galerii.
     

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    87,08 €
    (2 200 Kč)
  • predané 0
    Seminář hormonální jógy s Pavlou Rožumberskou

    MÁTE PROBLÉMY SPOJENÉ S HORMONÁNÍ NEROVNOVÁHOU A TOUŽÍTE SE JICH NADOBRO ZBAVIT?

    Řešíte nepravidelnou menstruaci, nemůžete otěhotnět, máte sníženou funkci štítné žlázy, trápí vás symptomy spojené s menopauzou, trpíte syndromem karpálního tunelu nebo řešíte špatnou kvalitu svých vlasů, kůže a nehtů?

    Se všemi těmito potížemi vám může sestava HORMONÁLNÍ JÓGOVÉ TERAPIE pomoci a my vás srdečně zveme na kurz s certifikovanou lektorkou Pavlou Rožumberskou, která vás ji naučí.

    Během pěti společných setkání se naučíte nejen kompletní sestavu hormonální jógové terapie, ale i nejúčinnější dechová cvičení a antistresové cviky. Dozvíte se spoustu informací o ženské cykličnosti a možnostech podpory hormonálního systému a dostanete mnoho pomocných informací a tipů pro kvalitnější a plnohodnotnější život v ženském těle.

    Doručení: Seminář proběhne ve studiu v Říčanech nebo Dolních Břežanech. Pokud nejste z okolí, nevadí, zařídíme vám ON-LINE seminář. 

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    98,95 €
    (2 500 Kč)
  • predané 0
    Půlroční členství v MOKSHA clubu

    Prohlubte svou jógovou praxi pod vedením zkušených lektorů z pohodlí vašeho domova.  Čeká vás pravidelná dávka inspirace, učení a motivace, díky které budete jemnou cestou vedeni k procitnutí a trvalé pozitivní přeměně. 

    Na co se můžete v pravidelném programu  MOKSHA CLUBu těšit? 
    • Téma daného měsíce, které probereme do hloubky
    • Čtyři praktické lekce cvičení
    • Podcast se zajímavým hostem
    • Meditace pro podporu daného tématu měsíce
    Doručení: obdržíte přístupové údaje do členské sekce, kde najdete zpřístupněných šest měsíců a bonusový balíček terapeutické jógy s Olgou Tajovskou v hodnotě 590 Kč.

    Doručenia odmeny: do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    102,91 €
    (2 600 Kč)
  • predané 0
    Náhrdelník MOKSHA

    Náš autorský šperk z nefritu a stříbra Náhrdelník MOKSHA je silným duchovním amuletem, jehož vzhled jsme připravili tak, aby ladil s vaším pracovním i soukromým životem. Souzní se svým majitelem a stává se jeho součástí.
    • Vnáší do života harmonii, štěstí, mír a přátelství
    • Posiluje náš střed
    • Stabilizuje osobnost
    • Uvádí duši do souladu s tělem
    Foto produktu v galerii. Doručení zdarma.
     

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    118,35 €
    (2 990 Kč)
  • predané 0
    Firemní jóga - jógový program 2 lekce + 1 lekce ZDARMA

    Dopřejte také svým zaměstnancům hodiny jógy přímo v prostorách vaší firmy. Zajistíme program podporující fyzické i duševní zdraví na pracovišti. Zaměříme se na protažení těla, dýchací, relaxační a meditační techniky. 
    To vše v lekcích   jógy proti stresu nebo tzv.  jógy na židli. Není potřeba žádné vybavení, stačí "zasedačka".

    Posílíme bolavá záda a zklidníme mysl vašich zaměstnanců!

    Lekce trvá 60 minut. Po dohodě se jí může zúčastnit více klientů.

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    118,74 €
    (3 000 Kč)
  • predané 0
    Roční členství v MOKSHA clubu

    • Prohlubte svoji jógovou praxi pod vedením zkušených lektorů z pohodlí vašeho domova.  Čeká vás pravidelná dávka inspirace, učení a motivace, díky které budete jemnou cestou vedeni k procitnutí a trvalé pozitivní přeměně. 

    Na co se můžete v pravidelném programu  MOKSHA CLUBu těšit? 
    • Téma daného měsíce, které probereme do hloubky
    • Čtyři praktické lekce cvičení
    • Podcast se zajímavým hostem
    • Meditace pro podporu daného tématu měsíce
    Doručení: obdržíte přístupové údaje do členské sekce, kde najdete zpřístupněných dvanáct měsíců, bonusový balíček terapeutické jógy s Olgou Tajovskou v hodnotě 590 Kč a navíc balíček Aštanga vinyása I. s Láďou Pokorným v hodnotě 590 Kč.

    Doručenia odmeny: do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    189,99 €
    (4 800 Kč)
  • predané 0
    Firemní jóga - jógový program 5 lekcí + 1 lekce ZDARMA

    Dopřejte také svým zaměstnancům hodiny jógy přímo v prostorách vaší firmy. Zajistíme program podporující fyzické i duševní zdraví na pracovišti. Zaměříme se na protažení těla, dýchací, relaxační a meditační techniky. 
    To vše v lekcích  jógy proti stresu nebo tzv.  jógy na židli. Není potřeba žádné vybavení, stačí "zasedačka".

    Posílíme bolavá záda a zklidníme mysl vašich zaměstnanců!

    Lekce trvá 60 minut. Po dohodě se jí může zúčastnit více klientů.

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    296,85 €
    (7 500 Kč)
  • predané 0
    Firemní jóga - jógový program 10 lekcí + 1 lekce ZDARMA

    Dopřejte také svým zaměstnancům hodiny jógy přímo v prostorách vaší firmy. Zajistíme program podporující fyzické i duševní zdraví na pracovišti. Zaměříme se na protažení těla, dýchací, relaxační a meditační techniky. 
    To vše v lekcích jógy proti stresu nebo tzv. jógy na židli. Není potřeba žádné vybavení, stačí "zasedačka".

    Posílíme bolavá záda a zklidníme mysl vašich zaměstnanců!

    Lekce trvá 60 minut. Po dohodě se jí může zúčastnit více klientů.

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    474,97 €
    (12 000 Kč)