SaM je sám. Chybíte nám. A my vám?

Rádi bychom, abyste nám pomohli udržet v chodu malé studio, kde se cvičí hlavně jóga, ale rozhodně to není jen o józe.

Poslední den kampaně

25.2.2021

Dnes večer se naše kampaň uzavře. Zařadíme se mezi úspěšné projekty, to je jasné už teď, limit 100% byl splněn a dokonce překročen. Hurááá, uf, paráda.

Už teď bych ale ráda všem přispěvatelům moc a moc poděkovala. Vážíme si vaší podpory, jste báječní. Pro nás je to signál, že studio není samo, a že až to jen trochu bude možné a my opět otevřeme, budeme se zas potkávat při cvičeních nebo seminářích, a to hezky naživo, tváří v tvář, blízko sebe. Určitě budeme mít sami se sebou a hlavně na sobě hodně práce a nemyslím jen na našich "rozvolněných" tělech, ale také s naším myšlením, přístupem k sobě, k druhým, k hodnotám, autoritám. S tím vším vám pomůžeme.  Při józe nebo při meditacích, konstelacích, spontánním tanci nebo třeba při vyrábění náramků z minerálů, při výkladu tarotu a třeba také jen při posezení u kávičky a vedení vážných i nevážných debat. Studio tu pro vás bude přichystané, i kdyby mělo ještě nějakou dobu čekat.

Už teď se můžete těšit na všechny zakoupené odměny, jakmile to půjde, vypíšeme termíny slíbených akcí.  A až budeme mít připravené hmotné odměny, ozveme se a domluvíme předání.

Kdo by ještě chtěl něčím přispět a zakoupit některou z nabízených odměn, určitě budeme jen a jen rádi, čas je do dnešní cca 20. hodiny.

Ještě jednou upřímné poděkování nejen za mě a za Martinu, ale za celé studio i za lektorky. Těšíme se na vás.

Vlaďka

Posledních 7 dní

18.2.2021

Před námi je poslední týden kampaně. Jsme ohromeni, že už přispělo přes 120 lidí, to je nádherné. Ale ještě nemáme vyhráno. Teprve při stoprocentním splnění limitu je projekt považovaný za úspěšný, tzn. k nám dorazí vybrané peníze a naopak od nás k vám poputují zaplacené odměny. Pokud se zadaných 77.777,- Kč nepodaří vybrat, všechny již zaslané peníze budou vráceny, odkud přišly. Studio nedostane nic a ani odměny se nebudou konat. Taková jsou pravidla.

Pojďme tedy ještě zabojovat. Zatím jsou všechny odměny k dispozici, stále je z čeho vybírat. Oslovme další a další lidi, rozešleme informaci o kampani, kam jen to půjde. A to by bylo, aby nebylo :-)

Přidali jsme nové odměny

8.2.2021

Nesedíme, nezahálíme, nemarníme čas. Přidali jsme tři nové odměny, poznáte které? Projděte si ještě jednou, co u nás můžete získat, čeho se můžete zúčastnit, čím můžete přispět :-)

A sdílejte a sdílejte a šiřte dál. To nám také nesmírně pomůže. Díky za všechno.

Svíčky už se tvoří ...

31.1.2021

Také máte radost, když něco vytváříte a ono to jde úplně samo a hladce a výsledek vůbec nevypadá špatně?

Díky vašemu ohlasu (a děkujeme, jak nám přispíváte) mi přišla chuť už teď hned se pustit do vyrábění přáníčkových svíček. A ráda bych se podělila o dosavadní výsledek.

Ještě určitě budou modré a bílé. A poslední, sedmou barvu, tu si ještě rozmyslím.

A bude jich opravdu hodně, klidně nakupujte, materiálu a chuti do vyrábění je dost :-)

Zdravím, Vlaďka

3 162 €
vybrané z 3 071 €

102%

102% splnené

145 ľudí prispelo

Komunita, Antivir

Plzeň, Plzeňský kraj, Česko

Všetko alebo nič. Projekt skončil 25.2.2021 v 21:56.

Vyberte si odmenu za váš príspevok

  • zostáva 212 z 250
    Chci jen tak přispět

    Dávat něco je vlastně daleko jednodušší, než brát. Máme to tak v sobě, učili nás to.

    Zřejmě si v této době máme vyzkoušet, jaké to je přesunout se na tu zřejmě náročnější stranu, na stranu obdarovávanou. Tedy požádat, přijmout a maximálně poděkovat. Nic víc. Nic za to, žádná protislužba, jen dovolit druhému nezištně darovat.

    Prosíme tedy, pokud se vám bude chtít a bude vám to dělat radost, pošlete pro studio jakýkoliv obnos. Nic za to od nás nedostanete. My ho rádi přijmeme. Předem děkujeme.

    Vlastně pro vás přece jen něco máme. Plánujeme koupit velkou tabuli, kam se budou moci všichni dárci a kupci odměn podepsat. Tabuli pak vyvěsíme v hale ve studiu. Váš otisk, a tak i kousek vás, bude ve studiu pořád s námi.

    Ještě poznámka - jde změnit výše zadané částky, my uvádíme jen tu nejnižší možnou, zbytek je na vás.

    A to samozřejmě platí u všech odměn :-)

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    2,17 €
    (55 Kč)
  • zostáva 28 z 50
    Balíček se sedmi plovoucími přáníčkovými svíčkami

    Svíčky pro vás s láskou vytvoříme my sami. Víme, jak na to a baví nás to. Budeme je dělat s vědomím, proč vznikají a ke komu doputují.

    Svíčky hoří cca 30 minut. Při zapálení vyslovíte přání a když svíčka dohoří, ještě jednou ho zopakujete. To je vše. A krásné je, když si svíčky zapálíte dohromady se svými blízkými, dáte je do větší mísy a pozorujete, jak se pohybují po hladině, která se se kterou kamarádí, která chce zůstat sama. A postupně, jak dohořívají, vysíláte jedno přání za druhým.  


    Balíčky si budete moci vyzvednout osobně ve studiu (a kdybyste s tím měli velký problém, jistě se domluvíme jinak).

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    3,04 €
    (77 Kč)
  • zostáva 248 z 250
    Společné foto s věnováním

    Až jednou nastane doba, kdy budete svým vnoučatům vyprávět, jaké to bývalo, možná se bude hodit doplnit vyprávění o hmotný důkaz. A Vy vytáhnete fotku pořízenou na jaře 2021 a řeknete: "tak koukej, kam jsem chodil/a, jaké lidi jsem znal/a, kam jsem patřil/a".

    Vypíšeme jeden termín, kdy se budeme společně ve studiu fotit. A Vy buď dorazíte a budete moci být na fotce s námi a nebo ne a pak dostanete společnou fotku, ale bez Vás. Fotky opět budou k osobnímu vyzvednutí ve studiu.

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    3,47 €
    (88 Kč)
  • zostáva 48 z 50
    Vlastní studiové pantoflíčky

    Kdo to u nás zná a ví, jak to chodí, jistě nebude touto odměnou překvapen. Pro ostatní malé vysvětlení. Ve studiu nechodíme v botech, hned po příchodu si je odkládáme v šatně a po studiu se pohybujeme buď bosky, v ponožkách, ve vlastní domácí obuvi, a nebo ve studiových pantoflích. Ty jsou k dispozici v šatně, ale samozřejmě všem.

    A vy si nyní koupí této odměny můžete zajistit, že dostanete pantofle zbrusu nové, pro vaši nožku jak dělané a že vám je nikdy nikdo nosit nebude.

    Předpokládáme, že je budete mít uložené ve studiu, jinak by tato odměna moc nedávala smysl, že?

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    3,91 €
    (99 Kč)
  • zostáva 32 z 50
    Protirýmový balíček

    Rýma je neřád. Každý se s ní potkal a nikdo ji nemá rád. Je otravná a všichni se jí chceme co nejrychleji zbavit. A co dělat, když už si nás najde?

    Použijete náš balíček. Bude v něm zabalená jedna inhalační tyčinka napuštěná směsí těch správných protirýmových éterických olejů, dále olejíček na masáž dutin, opět zpestřený nějakým éterickým olejem a nakonec přibalíme popis (a určitě i alespoň jeden obrázek), jak pracovat s akupresurními body na hlavě a jaké cviky praktikovat jako prevenci.

    Balíček na vás bude až do vyzvednutí čekat ve studiu. Nebo ho pošleme poštou, to pokud si o to požádáte. Poštovné platíme my.





     

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    8,77 €
    (222 Kč)
  • zostáva 16 z 20
    Společný pozdrav slunci - venku, v pravé poledne, v den jarní rovnodennosti

    Letos nám jarní rovnodennost, pokud se nepleteme a je vždy 21. března, připadá na neděli. A to by bylo dobré využít.

    Navrhujeme tedy se v neděli 21.3. na jarní rovnodennost sejít krátce před polednem na předem určeném místě a když bude slunce nejvýše, odcvičit mu několik pozdravů. Samozřejmě, když už budeme ve cvičebním, trochu se protáhneme před i po pozdravech, nebojte, nejméně hodinku si společně pobudeme a zacvičíme.

    Kdo by sestavu neznal, pošleme odkaz na video, aby se mohl předem trochu připravit.

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    9,71 €
    (246 Kč)
  • zostáva 17 z 20
    Meditace na uvolnění stresu

    Jsme nesmírně rádi, že můžeme přidat tuto odměnu, která nám od lektorky byla nabídnuta jako další pomoc pro studio.

    Bude se jednat o večerní dvou až tří hodinovou meditaci s relaxací a trochou povídání. Uspořádáme ji některou sobotu u nás ve studiu, začátek bude 18:00 nebo 18:30. Čas naplánovat umíme, ale konkrétní datum zatím ne, hodně bude záležet, budou-li nebo nebudou-li na jaře vládní omezení. A abyste neměli problém s tím, že ten který víkend se vám zrovna nebude hodit, uspořádáme meditaci hned 2x. K dispozici budou veškeré studiové pomůcky od jogamatek, přes židle, sedáky až po deky nebo polštářky.

    Meditaci povede Šárka Jirková, velice milá a vlídná dáma. Stejně vlídná a milá jsou vždy i setkání s ní. Rozhodně se můžete připravit na to, že domů budete odcházet vyklidněni, odpočati, poladěni.

    Vřele doporučujeme.

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    10,07 €
    (255 Kč)
  • zostáva 13 z 20
    Společná procházka se cvičením a překvapením

    Chodíte rádi ven? Pak se přidejte. Slibujeme, že se pokusíme vybrat termín/y, kdy nám bude počasí přát. Vybereme nějaké krásné místo v okolí Plzně. Terén i délku zvolíme tak, aby to dal každý.

    Po cestě bude prostor poklábosit s ostatními, občas si zacvičit a protáhnout se, nasát čerstvý vzduch a pokochat se okolím.

    A to překvapení? Nechte se překvapit :-)

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    13,15 €
    (333 Kč)
  • zostáva 16 z 20
    Přespání ve studiu s ranním cvičením, snídaní a čtenou pohádkou na dobrou noc

    Přespat ve studiu už jsme si zkusili. Vůbec to není špatné. A teď tu možnost máte i vy.

    Určitě to bude páteční nebo sobotní večer a noc, včas bychom nahlásili možnosti. Zřejmě i na jaře budeme limitovaní vládními omezeními a taky trochu sjednaným programem ve studiu, ale budeme se snažit co nejdřív, aby byly noci co nejdelší.

    Večerní program organizovat nebudeme, dáme volnou zábavu. Zapálíme pár svíček, něco mlsneme a třeba i popijeme, probereme život ze všech možných stran. Před spaním pak dáme tu slíbenou čtenou pohádku a zalezeme do peřin. Pod tím si představte karimatku na zemi a spacák nebo deky :-). Ráno se, kdo chce, může společně protáhnout a trochu si zacvičit, následovat bude dlouuuuuuhá a vydatná snídaně. A to je vše. Na oběd už vás budou mít vaši milí zpátky doma.

    To zní jako dobrý plán, ne?

     

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    14,57 €
    (369 Kč)
  • zostáva 15 z 20
    Hrátky s tarotem

    V malé skupince 4-5 lidí můžete strávit příjemné odpoledne s tarotovými kartami. Poznáte, jak se s kartami pracuje, co vám mohou ukázat, kam vás mohou nasměrovat. "Osahat" si budete moci hned několik sad. A vyzkoušíte si i práci s nimi. Zkrátka bude to takové pohodové odpoledne s kávou, čajem a vašimi příběhy.

    Termínů bude několik, včas vám dáme vědět možnosti, ale určitě počítejte s pracovními dny. Setkání proběhne opět ve studiu, kde jinde, že? :-)

    Máte-li vlastní karty, určitě je vezměte sebou.


     

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    17,53 €
    (444 Kč)
  • zostáva 11 z 20
    Korálkové odpoledne

    Někdo ví, někdo ne, ale už delší dobu máte možnost si ze studia odnést náramky z minerálů a polominerálů. A my vám teď nabízíme, že uspořádáme jedno nebo víc tvůrčích odpolední, do studia nanosíme všechny pomůcky a korálky a vy si budete moct tvořit. Pro sebe a hlavně podle sebe.

    V ceně budete mít možnost si odnést 3 náramky, ale kdyby vás to bavilo a vy jich nadělali mnohem víc, zbytek věnujeme někam, kde by udělaly radost. Tak si připravte i nápad, kam by to mohlo být.

     

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    21,92 €
    (555 Kč)
  • zostáva 15 z 20
    Jógový marathon

    Plánujeme pro vás upořádat jógový marathon, nebo-li víkend plný jógy. Chěli bychom vám dát možnost seznámit se s našimi lektorkami, okusit styl jejich cvičení, nasát atmosféru studia, vyzkoušet, jestli je jóga to pravé pro vás.

    O co tedy půjde? Od sobotního rána do nedělního odpoledne se budou podle daného rozpisu střídat jednotlivé lektorky ve vedení lekcí. A vy si můžete zacvičit, s kým budete chtít, kolikrát budete chtít. Tato odměna pro vás bude celovíkendovou vstupenkou, samozřejmě za lepší cenu, než pak bude pro ostatní.

    A kdyže se toto uskuteční? S největší pravděpodobností koncem června nebo v průběhu léta. To abyste se mohli lépe rozhodovat, do jakého podzimního kurzíku se u nás přihlásite.

    Vystavíme vám víkendový woucher přímo na vaše jméno a pošleme na e-mail.

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    30,68 €
    (777 Kč)
  • zostáva 17 z 20
    Jogamatka s podpisem vaší oblíbené lektorky (nebo lektorek)

    Sehnat jogamatku umíme, to pro nás není problém. Dostane se k vám právě taková, na jakých cvičíme ve studiu, tedy dlouhá 2 m, barva cihlová (vidět jsou na fotkách)

    Jogamatka bude opatřená podpisem jedné nebo více lektorek dle vašeho přání a to těch, které u nás pravidelně vedou lekce jógy - tedy Eva, Klárka, Verča, Lucka nebo Lenka.

    K vyzvednutí budou ve studiu.




     

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    39,45 €
    (999 Kč)
  • zostáva 6 z 10
    Soukromá lekce jógy

    K této odměně asi není moc co doplňovat. Snad jen, že bude potřeba si předem domluvit lektorku (Eva, Klárka, Verča, Lucka, Lenka) a následně i čas a místo (ve studiu nebo i kdekoliv jinde).

    Lekce bude trvat 60 minut. A na co se zaměříte, to bude čistě na domluvě vás a lektorky.

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    43,87 €
    (1 111 Kč)
  • zostáva 5 z 20
    Meditační sedák

    Jsme holky šikovné a to vám chceme ukázat i na tom, že pro vás našijeme meditační sedáky.

    Jak na to, to víme. A také víme, že zrovna u této odměny chceme využít tzv. upcycling. Co to je? Když použijeme krátkou definici ( upcyklace je přeměnou starých a nepotřebných produktů na produkty s vyšší užitnou hodnotou), v našem případě to znamená, že budeme šít převážně z už jednou použitých látek. Jako výplň použijeme nepoužité :-) pohankové slupky. Tak to jen stručně, abyste případně věděli, do čeho jdete.

    Kdo k nách chodí pravidelně, sedáky zná, běžně je ve studiu používáme. Jsou s kulatou základnou (průměr cca 25 cm), výška 15-20 cm.

    Až budou sedáky hotové, přijdete si je vybrat do studia. Poštou je posílat nebudeme, to se předem omlouváme.
     

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    48,25 €
    (1 222 Kč)
  • zostáva 6 z 10
    Pronájem celého studia na jeden víkendový den

    Organizujete setkávání menších skupinek lidí? Vedete různé semináře, workshopy, skupinová cvičení?

    Pak využijte této odměny, kdy vám nabízíme celodenní pronájem studia včetně veškerého vybavení na některý s podzimních víkendových dní.

    Konkrétní datum domluvíme podle vašich požadavků a podle možností studia.

    Rádi byste se dozvěděli více o tom, jak to u nás vypadá a jak to u nás chodí. Pak navštivte naše stránky nebo volejte 724 677 777.

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    57,02 €
    (1 444 Kč)
  • zostáva 1 z 1
    Vlastní skříňka v šatně

    Tato odměna je jedinečná a neopakovatelná. A taky jedna z nejdražších :-)

    V šatně máme právě 21 skříněk. Možná už se vám někdy stalo, možná je to pravidlo, že vámi vyvolená a oblíbená skříňka je obsazená. Zkazí vám to den (nebo aspoň chvíli před cvičením).

    Jde tomu zabránit. Koupí této odměny si budete moct vybrat jakoukoliv z těch dvacetijedné skříněk a my vám od ní dáme klíček. Bude jen a jen váš a skříňka jen a jen vaše.

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    219,35 €
    (5 555 Kč)
  • zostáva 5 z 5
    Dobře ty!

    Nabízí se napsat: "Kdo si koupí tuto nejdražší odměnu, je opravdu borec, mecenáš a my ho budeme mít hooodně mooooc rádi." Ale protože si velmi vážíme úplně všech, kdo přispívají, kdo se zapojí a koupí si jakokoliv odměnu, tak jen napíšeme obyčejné DĚKUJEME ZA TO. Děkujeme z celého srdce, jste u nás vždy vítáni.

    A jako odměnu za koupi této odměny jsme vymysleli, že NEJdonátor má od nás ve studiu vždy a celoživotně kávu zdarma. A s láskou dělanou. Naučíme se ji připravovat tak, jak ji má nejraději. S mlékem nebo bez, našlehaným - nenašlehaným, se smetanou - bez, s cukrem - necukrem, s medem. Jakkoliv. A kdykoliv.

    A když bude svolný, vyhlásíme jeho jméno do celého světa (minimálně studiového světa, tj. webovky, FB, nástěnka apod). A pokud by se chtěl stát tajným mecenášem, budeme to respektovat a budeme mlčet a nikde nic neřekneme. 

    Doručenia odmeny: do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    263,22 €
    (6 666 Kč)