Podpořte výtvarnou Dílnu K16 pro děti a dospělé

Zachraňte kreativní Dílnu K16 a podpořte prostor, který týdně navštěvuje více jak 20 předškolních dětí, a kde probíhají o víkendech kurzy pro dospělé. Dílna byla kvůli covid-19 skoro celý rok uzavřena a vybrané peníze bych tak využila na pokrytí nájmu.

Autor: Dílna K16

  • Váza zdobená decoupage technikou

  • Mísa zdobená decoupage technikou

  • Mísa zdobená decoupage technikou a zlatými plátky

  • Dílna K16 interiér

  • Dílna K16 exteriér

  • Miska zdobená decoupage technikou

  • Váza zdobená decoupage technikou

  • Váza pohled zevnitř

  • Plakát 20x30 cm jako jedna z odměn

  • Taburet z Dílny K16

  • Miska zdobená zlatými plátky

  • Plakát 30x40 cm jako jedna z odměn

  • Dětské tvoření

  • Jednorožec z papírových ruliček

  • Naše parta před Dílnou K16

2 440 €
vybrané z 2 381 €

102%

102% splnené

43 ľudí prispelo

Umenie, Antivir

Praha, Hlavní město Praha, Česko

Všetko alebo nič. Projekt skončil 6.2.2021 v 12:58.

Zobraziť všetky odmeny

Jak to celé začalo

Jmenuji se Nikola Korčáková a vystudovala jsem politologii na FSV UK. Před dvěma lety jsem založila Dílnu K16 s myšlenkou, že bych ráda předávala své dosavadní zkušenosti s interiérovým designem prostřednictvím výtvarných kurzů a workshopů pro děti a dospělé. Miluji starý nábytek, a tak u mne v obchodě najdete jak renovované starožitné kousky, tak i retro nábytek a bytové doplňky, jako jsou decoupage stínítka, taburety nebo zdobené skleněné předměty, které sama vyrábím. Moje dílna se specializuje na zdobení skla oboustranou decoupage technikou, které se věnuji více něž deset let. 

                                      

Co je můj cíl?

Mým cílem je rozvíjet nabízené výtvarné kurzy, jak pro děti, tak pro dospělé. Ráda bych lidem ukázala originální techniku decoupage a dala vědět o tom, že originální a barevné kousky, ať už nábytku nebo skla, mohou být skvělou součástí našich domácností. 

                              

Zajímavosti

Technika oboustranné decoupage, kterou používám, je v Čechách známá zejména pro používání ubrousků. Já ubrousky ke zdobení nepoužívám vůbec. Pracuji s thajským a japonským papírem, zlatými plátky a drobnými papírovými výstřižky. Vázy a mísy jsou voděodolné, protože se zdobí pouze z vnější strany.

                              

Proč to dělám?

Ráda bych dílnu zachovala i v této šílené covidové době, a tak jsem se rozhodla založit projekt na HitHitu. Bylo by pro mě skvělé dát o sobě vědět lidem, kteří mají také blízko k umění a rádi by si zkusili nějaký kurz, který nabízím, nebo si ode mne koupili originální kousek do své domácnosti či kanceláře.

Všem za podporu předem moc děkuji a moc si toho vážím.

                                                                      

Odkazy projektu

Web

Komentáre

Vyberte si odmenu za váš príspevok

  • predané 11
    Rád/a podpořím Dílnu K16 a stačí mi jen poděkování

    Podpořím Dílnu K16 bez dárku, jen pro dobrý pocit.

    Doručenia odmeny: nešpecifikované

    7,90 €
    (199 Kč)
  • predané 9
    Výtvarný kurz pro děti 4-7 let

    Na svých lekcích s dětmi vycházím z principů Montessori a snažím se, aby děti zapojily svou představivost a kreativitu. Nemalujeme, ale tvoříme a vyrábíme.

    Materiál je v Dílně k dispozici. Kurz pro předškolní děti a prvňáčky začíná v 16:00 a končí 17:30. Kurzu je platný max. 6 měsíců od data zakoupení.

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    9,92 €
    (250 Kč)
  • predané 1
    Kreativní sada na tvorbu decoupage

    Motivy z papíru, které sama používám ke zdobení skla. Poskládala jsem krásné motivy do sady, díky které docílíte originálně zdobeného skla. Obrázky jsou vytištěné na papíře o velikosti A3 a je nutné je tedy před použitím vystřihnout. Obrázky nejsou mnou malované.

    Sadu mohu zaslat e-mailem nebo také poštou. Věřím, že se Vám s obrázky bude pracovat jedna radost. 

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    14,25 €
    (359 Kč)
  • predané 1
    Plakát s originálním motivem 20x30 cm

    Obrázek přenesené fotografie mé koláže na papír s vyšší gramáží a reliéfem. Papír není čistě bílý, ale je použit jemně krémový, aby dodal dílu originální patinu. Plakát bude odeslán v tubusu, abychom předešli poškození papíru.

    Plakáty je možné zarámovat a pověsit doma nebo v kanceláři jako originální obraz. Na plakát je možné si vybrat motiv ze dvou variant (plameňák nebo pták). Cena za poštovné v ceně.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    19,80 €
    (499 Kč)
  • predané 3
    Plakát s originálním motivem 30x40 cm

    Obrázek přenesené fotografie mé koláže na papír s vyšší gramáží a reliéfem. Papír není čistě bílý, ale je použit jemně krémový, aby dodal dílu originální patinu. Plakát bude odeslán v tubusu, abychom předešli poškození papíru.

    Plakáty je možné zarámovat a pověsit doma nebo v kanceláři jako originální obraz. Na plakát je možné si vybrat ze dvou motivů obrázků (plameňák nebo pták). Cena za poštovné v ceně.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    31,71 €
    (799 Kč)
  • predané 0
    On-line kurz decoupage na sklo

    Kurz, kde Vám ukáži, jakou technikou zdobím sklěněné předměty. Před konáním kurzu Vám odešlu potřebné informace k materiálům, které byste si měli koupit, a doporučím, kde nakoupuji já.  

    Kurz trvá zhruba 2 hodiny a materiál si pořizujete vlastní. Kurz je platný max. 6 měsíců od data zakoupení. Termíny kurzů průběžně aktualizuji na svém webu www.dilnak16.cz a na sociálních sítích. Kurz je možné darovat také jako voucher, který Vám na žádost vystavím a odešlu e-mailem. 

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    51,55 €
    (1 299 Kč)
  • predané 0
    Kurz decoupage na stínítko

    Kurz, kde si můžete vyzkoušet zdobení stínítka lampy thajským papírem nebo rýžovými motivy. Kurz bude probíhat na adrese Dílny K16. Materiál dostanete na místě (papíry, lepidla, stínítko). Z kurzu si odnášíte hotový výrobek s sebou domů.

    Kurzu je platný max. 6 měsíců od data zakoupení. Na kurzu dostanete malé občerstvení. Termíny kurzů průběžně aktualizuji na svém webu www.dilnak16.cz a na sociálních sítích. Kurz začíná v 10:00 a trvá cca 6 hodin včetně hodinové pauzy na oběd. Kurz je možné darovat také jako voucher, který Vám na žádost vystavím a odešlu e-mailem. 

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    63,45 €
    (1 599 Kč)
  • predané 4
    Kurz decoupage a patina nábytku

    Kurz, na kterém si můžete vyzkoušet míchání barev a patinování vlastního, menšího kusu nábytku. Materiál je na kurzu zajištěn (barvy, vosky, lepidla). Vy si donesete pouze menší kus nábytku, truhličku, malý stolek nebo cokoliv jiného Vás napadne.

    Kurzu je platný max. 6 měsíců od data zakoupení. Na kurzu dostanete malé občerstvení. Termíny kurzů průběžně aktualizuji na svém webu www.dilnak16.cz a na sociálních sítích. Kurz začíná v 10:00 a trvá cca 6 hodin včetně hodinové pauzy na oběd. Kurz je možné darovat také jako voucher, který Vám na žádost vystavím a odešlu e-mailem. 

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    67,42 €
    (1 699 Kč)
  • predané 5
    Kurz decoupage skla

    Kurz pro jednu osobu bude probíhat v Dílně K16. Na místě si vyberete, zda chcete zdobit misku nebo vázu. Potřebný materiál ke tvoření zajistím na místě (lepidlo, papíry, motivy, misku nebo vázu). 

    Kurz je platný max. 6 měsíců od data zakoupení. Na kurzu dostanete malé občerstvení. Termíny kurzů průběžně aktualizuji na svém webu www.dilnak16.cz a na sociálních sítích. Kurz začíná v 10:00 a trvá cca 6-7 hodin včetně hodiné pauzy na oběd. Kurz je možné darovat také jako voucher, který Vám na žádost vystavím a odešlu e-mailem. 
     

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    71,39 €
    (1 799 Kč)
  • predané 1
    Kurz vyrob si svůj taburet

    V kurzu se naučíte základní techniky, díky kterým si sestavíte vlatní taburet. Od nás obdržíte veškerý materiál (dřevěné nohy, desky, výplně, sponky) a sami si donesete pouze látku dle vlastního výběru, či si ji zakoupíte na místě za velmi příznivou cenu.

    Kurz probíhá pravidelně v týdnu od 17:00 zhruba do 21:00 v prostorné čalounické dílně na Praze 5. Kurz je určen i pro úplné začátečníky, takže nemusíte mít obavu, že ho nezvládnete.

    Na konci kurzu si odnášíte Vámi navržený originání taburet, což vždycky velmi potěší.

    Kurzu je platný max. 6 měsíců od data zakoupení. Na kurzu dostanete malé občerstvení. Termíny kurzů průběžně aktualizuji na svém webu www.dilnak16.cz a na sociálních sítích. Kurz je možné darovat také jako voucher, který Vám na žádost vystavím a odešlu e-mailem. 

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    91,23 €
    (2 299 Kč)
  • predané 0
    Originální talíř zdobený decoupage technikou

    Prodej talíře o průměru 26 cm z Dílny K16. Originální kousek zdobený decoupage technikou. Jedná se o originální kousek (nikdy nedělám dva stejné). Na zadní straně je háček na pověšení. Talíř je zdoben papírovými výstřižky, thajským nebo japonským papírem a na závěr 20 vrstev laku.

    Talíř odesílám zabalený v dárkové krabici, může sloužit tedy jako krásný dárek. Výběr talíře ponechám na Vás, aktuálně budu měnit zásoby na svém eshopu na www.dilnak16.cz nebo na sociálních sitích, kam budu vkládat novinky, na kterých pracuji a ze kterých si můžete vybrat. Cena za poštovné v ceně.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    103,13 €
    (2 599 Kč)
  • predané 2
    Originální miska/váza zdobená decoupage technikou

    Originální kousek zdobený decoupage technikou. Jedná se o originální kousek (nikdy nedělám dva stejné). Miska/váza je zdobena papírovými výstřižky, thajským nebo japonským papírem a na závěř a na závěr 20 vrstev laku.

    Mísku/vázu odesílám zabalené v dárkové krabici, mohou sloužit tedy jako krásný dárek. Výběr misky/vázy nechám na Vás, aktuálně budu měnit zásoby na svém eshopu na www.dilnak16.cz nebo na sociálních sitích, kam budu vkládat novinky, na kterých pracuji a ze kterých si můžete vybrat. Cena za poštovné v ceně.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    138,85 €
    (3 499 Kč)
  • predané 2
    Individuální kurz decoupage skla

    Individuální kurz pro jednu osobu bude probíhat v Dílně K16. Na místě si vyberete, zda chcete zdobit misku nebo vázu. Potřebný materiál ke tvoření zajistím na místě (lepidlo, papíry, motivy, misku nebo vázu). 

    Kurz je platný max. 6 měsíců od data zakoupení. Na kurzu dostanete malé občerstvení. Termíny kurzů průběžně aktualizuji na svém webu www.dilnak16.cz a na sociálních sítích. Kurz začíná v 10:00 a trvá cca 6-7 hodin včetně hodinové pauzy na oběd. Kurz je možné darovat také jako voucher, který Vám na žádost vystavím a odešlu e-mailem. 

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    142,82 €
    (3 599 Kč)
  • zostáva 6 z 10
    Voucher na nákup patinované komody

    Můžeme se domluvit na tvorbě komody na přání. Jakou velikost nebo barvu si budete přát. Nábytek předem renovuji, poté brousím a natírám patinovou barvou, kterou si sama míchám. Nakonec nábytek potírám voskem, světlým na zachování barvy, tmavým na zvýraznění patiny.

    Voucher je platný 6 měsíců od zakoupení. Voucher je možné darovat také jako dárek a na žádost Vám ho mohu odeslat e-mailem nebo poštou.

    Doručenia odmeny: nešpecifikované

    198,41 €
    (5 000 Kč)