Zapni Knoflík aneb pomoz překlenout díru za pochroumaný čas

Knoflík. Místo pro setkávání malých i velkých. Pro lidi a s lidmi. Teď jde o to přežít mizerný čas, přehoupnout se spolu a díky milým lidem vůkol do lepších časů. Věříme, že takhle pospolu a společně to zvládneme. S vírou v lidi, komunitu, sounáležitost.

Autor: Knoflík

  • Knoflík...zastavení s výbornou kávou...

  • ...malé i velké radosti...

  • ...hudba a zpěv...

  • ...výuka v učebnách...

  • ...život na Náměstíčku...

  • ...příměstské tábory...

  • ...nejlepší buchty na světě...

  • ...divadélka...

  • ...trocha historie...

  • ...nový Knoflík a střecha k zabydlení, přespání...

  • ...příprava na hodiny...

  • ...ocenění za pomoc komunitě vůkol...

  • ...hry...třeba Zlatý PrKut a turnaj ve hře Kubb...

  • ...tradice...

  • ...veřejná projednávání, s radnicí a veřejností...

  • ...za každého času...

  • ...záležitosti radostné...koncerty...

  • ...buclaté hrnky...

  • ...tvoření...roušky, tašky, cokoliv...

  • To všechno a mnohem víc. Knoflík.

20 493 €
vybrané z 19 841 €

103%

103% splnené

525 ľudí prispelo

Komunita, Antivir

Česko

Všetko alebo nič. Projekt skončil 25.2.2021 v 16:10.

Zobraziť všetky odmeny

Začalo to na přelomu století, v jednom pražském činžáku. Tehdy si jedna máma s jedním tátou a dětmi řekli "Hele, tak založíme Knoflík"...a založili...A pak se děla hromada věcí, akcí, krásných momentů, okamžiků potkání, čas budování "toho knoflíkového". Sem tam veliký krok, s odvahou a troufalostí, pak pár let to všechno ustát. Třeba koupit hudební nástroje, kávovar, pronajmout velké prostory, vybudovat hudební školu...a mezitím se, koruna ke koruně, krok po kroku starat.

A pak 13. 3. 2020. Jeden čínský vir, co nerespektuje hranice a všechno je jinak. Tak začali, nejen knoflíkové, trable. Na jaře 2020 jsme dali ruku k dílu, v momentě se z Knoflíku stala dobrovolnická šicí dílna a ušili jsme bezmála 9000 roušek. Jeli jsme jak nejlíp jsme uměli online výuku, věřili, že se "to" v dobré obrátí. Neobrátilo se, ale vrátilo. V pochmurném podzimním a zimním čase. Snažíme se, nevzdáváme to, ale je to velmi, velmi těžké. Potřebujeme přežít tenhle čas, dluhy, které vznikly a nejsme schopni splatit pokud výuka nepoběží a kavárna bude liduprázdná. Pokud se nebudou konat akce a koncerty, pokud Knoflík nebude žít. Potřebujeme zapnout Knoflík, překlenout čas a knoflíkařit dál. Pro malé i velké. Aby se mohli vzdělávat, zastavit, pobavit, potkat. Aby komunita kolem Knoflíku žila dál, tak jak jsme si o tom snili v jednom pražském činžáku na přelomu století....

Cíl je přežít.. nadechnout se, nevzdat to. Cíl je pro nás i ta cesta. Cesta k cíli je pro nás i víra v lidi, že Knoflík  nedají, nenechají padnout, pomohou. Věříme, že Knoflík jsme my všichni a takhle společně to zvládneme...

Knoflík je místo k zastavení malých i velkých. Budova na jednom Náměstíčku v Praze 9. Na tom Náměstíčku nebyl vždycky. Byl bez prostoru, v malém prostoru, v prostoru školy, to Náměstíčko bylo škaredé...Teď je všechno jinak. Náměstíčko je krásné. A Knoflík tam pořád stojí..a my bychom moc rádi psali knoflíkovou historii dál. A tak prosíme o pomoc a podporu v pochroumaném čase...

Knoflík je rodinné centrum, kavárna, hudební škola, jsou to akce pro malé i velké. Je to spolupráce s mnoha dalšími organizacemi. Místo, kde se snažíme mít dveře otevřené pro všechny a za každých okolností. Místo pro setkávání malých i velkých, dostupné všem.

Knoflík a jeho lidé se v tuhle chvíli ocitá v čase, který potřebuje překlenout, aby se zas dobře žilo, rostlo, snadněji dýchalo. Potřebuje lidi a věří v sílu lidí vůkol. Potřebuje finance na srovnání dluhů této doby, na zabydlení se v novém prostoru naproti, kam by se rád rozšířil. A i tam psal dál svou historii. Knoflík žije, ale s touhle pomocí by se mu žilo určitě líp. Nikdy jsme nechodili s nataženou rukou, teď ale myslíme, že je to to nejlepší, co můžeme udělat. Společně. S lidmi a pro lidi, tak jak to měl Knoflík vždycky a má i teď.

Nechceme to vzdát i kvůli mnohým dalším. Nejde totiž jen o Knoflík. Jde i o řadu báječných lidí a organizací, se kterými spolupracujeme. Se kterými jsme vytvořili komunitu, síť těch co něco umí a dělají s láskou a dobře. Pekař, který peče skvělé buchty, moc milá cukrářka, co peče ty nejlepší dorty. Rodinná centra a organizace, se kterými sdílíme navzájem, pořádáme akce, učíme si a se to, co nejlépe umíme. Bezva lektorky a lektoři, studenti, kteří mají super nápady, senioři, kteří do toho všeho vnáší pokoru a zkušenost. Lidi, kteří spolu s Knoflíkem hledají a nalézají svůj "důlek". Neopakovatelný sbor ne/zpěváků. A mnozí další. I proto chceme zabojovat. Přežít.

Děláme to proto, protože prostě věříme v lidi, sílu komunity, kterou se snažíme už nějaký čas vnímat, oslovovat, pečovat o ni. Prostě proto, protože chceme přežít a bez lidí to nejde. Nejde to bez lidí v lekcích, v kavárně, na akcích. Ale ani, a o to tady jde, bez lidí, kteří jsou ochotní v pravý čas pomoci. Nejen v Knoflíku.

Nad každou odměnou jsme s pokorou i troufalostí uvažovali, nabízíme poukázky na lepší dny, stejně jako radosti s láskou vyráběné a originální. Jídlo, stejně jako zážitky.

Ke každé odměně dostane krásnou a originální děkovnou kartičku. Pošleme poštou včetně poštovné či s radostí předáme přímo v Knoflíku, mezi 9 - 18 hodinou, na adrese Jablonecká 724/6, Praha 9.

Vybranou částku peněz z této kampaně využijeme na provoz a zajištění chodu centra. Na nájem, energie, platy lidí knoflíkového týmu. Díky moc všem, kdo se rozhodnou Knoflík podpořit a díky tomu i komunitní život nejen na Praze 9.

Těšíme se na Vás kdykoliv a kdekoliv...a hlavně jak jen pochroumaný čas dovolí a ustane.

Díky, lidi ♥

Aktuality

3.3.2021 DĚKUJEME ♥

Díky moc všem. Píšeme Vám, lidem, kteří jste se rozhodli v uplynulých dnes podpořit Knoflík. Jste neskuteční, neuvěřitelní, celá kampaň byla dechberoucí. Veliká zkušenost, síla komunity, jednotlivé zprávy, jednotliví lidé a organizace. V těch 45 dnech kampaně se otiskla snad celá historie Knoflíku…

Viacej

22.2.2021 Finále je tu!

Vážení a milí, příznivci, kamarádi, sousedi, konstruktivní kritici, náhodní kolemjdoucí, ocitli jsme se ve finále naší podpůrné Hithitové kampaně Zapni Knoflík, našeho eshopu, který počítá a doufá v to, že lepší časy budou. Díky vám se troufale a potutelně usmíváme, že "tohle už prostě musí…

Viacej

Komentáre

Vyberte si odmenu za váš príspevok

  • zostáva 461 z 500
    ŠTĚSTÍ aneb vždycky je to tak trochu loterie

    Štěstí. Co je vlastně štěstí?! Dát korunu ke koruně, zaslechnout či přečíst si milé slovo, vědět, že štěstí se koupit nedá, potkat fajn lidi. Křehkost štěstí je nepolapitelná a nesdělitelná. My máme štěstí v lidech a chceme ho posílat dál. Tím, že tu bude Knoflík dál pro lidi. Tím, že tu lidi budou pro Knoflík. Pár slovy a skutky navzájem. My Vám nabízíme "radost a štěstí z pouti". Pár slov, citát, obrázek, co si vyberete, co si Vás najde. Kousek papíru pro radost a štěstí, zamotaný jen a jen pro Vás.

    Sumasumárum:
    • za odměnu dostanete svitek papíru, na kterém vás čeká citát, pár milých slov, obrázek
    • k vyzvednutí v Kavárně Knoflík nebo pošleme náhodně námi vybraný na vaši adresu, s milým poděkováním k tomu

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    1,98 €
    (50 Kč)
  • zostáva 182 z 200
    KNOFLÍK aneb zapnout a držet spolu

    První zmínky o knoflících pocházejí z roku 2800 - 2600 př. n. l. z oblasti řeky Indus. Ten náš vznikl v roce 2000. Knoflík se jmenuje proto, protože knoflíky spojují. A tak si jeden takový, krásný keramický, na kartičce přišitý a ručně vyrobený, pro štěstí a knoflíkovou podporu můžete pořídit.  Limitovaná edice 200 kousků, každý originál, pěkně zabalený a s věnováním.

    Sumasumárum:
    • touhle odměnou je originální keramický knoflík
    • krásně zabalený a s poděkováním
    • k vyzvednutí v Kavárně Knoflík či pošleme na vaši adresu, poštovné v ceně

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    5,95 €
    (150 Kč)
  • zostáva 64 z 100
    BUŘTY S HOŘČICÍ aneb upečme to spolu

    Za ta léta se nám podařilo pár parádních, už tradičních akcí. Jedna z nejlepších je pečení buřtů mezi paneláky. na ohni, se vším všudy. Pořiďte si poukázku na dva buřtíky s jedinečným stolováním a vše potřebné k tomu. Stačí si pořídit tuto odměnu, dorazit až budou buřty před Knoflíkem péct a bude pro vás přiipraveno.

    Sumasumárum:
    • v ceně téhle odměny jsou dva buřtíky a vše potřebné k tomu
    • oheň před Knoflíkem, dá-li počasí každou první středu v měsíci od 17 hodin
    • poděkování k tomu
    • poukázka k vyzvednutí v kavárně Knoflík

    Doručenia odmeny: na adresu, do roka po ukončení projektu na Hithitu

    5,95 €
    (150 Kč)
  • zostáva 211 z 300
    KÁVA & DORT aneb ať je to na pohodu

    Nikdo z nás není vlastně kavárník. Jen se nám v čase vyloupla pod rukama přátelská kavárna. A tak si tak kavárničíme s vámi, pro vás, díky vám. S radostí. Nabízíme vám kávovo-zákuskový voucher s vidinou toho, že si "to" pak přijdete v klidu vychutnat, že je to výborné a že jste udělali dobrý skutek. V ceně nápoj a dobrota na talířek k tomu Včetně vděčnosti od nás a milého zacházení.

    Sumasumárum:
    • ​díky téhle odměně získáte poukázku na porci dortu a nápoj k tomu v Kavárně Knoflík
    • děkovná kartička k tomu
    • k vyzvednutí v Kavárně Knoflík či zašleme poukázku poštou. Klidně a případně na adresu tomu, komu byste chtěli tuhle odměnu darovat. Poštovné v ceně.

    Doručenia odmeny: na adresu, do roka po ukončení projektu na Hithitu

    7,94 €
    (200 Kč)
  • zostáva 85 z 100
    ORIGAMI BROŽ aneb je třeba to poskládat

    Potřebujeme poskládat korunu ke koruně. Pomůžete-li nám, poskládáme vám s vděčností malou krásnou brož pro štěstí. Motýlka z origami papírů. Aby štěstí neodletělo, stejně tak aby mělo lehkost a svobodu letu. Pro radost či jako dárek. 

    Sumasumárum:
    • za koupi téhle odměny dostanete krásnou originální origami brož
    • k vyzvednutí v Kavárně Knoflík či pošleme poštou na vaši adresu. Poštovné v ceně.

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    9,92 €
    (250 Kč)
  • zostáva 15 z 40
    DŘEVO ZE STŘECHY SE ♥ aneb mít střechu nad hlavou

    Naproti Knoflíku vzniká díky spolupráci fajn lidí a radnice nový prostor. Snem bylo zabydlet střechu. Střechu mezi paneláky. Povedlo se. Bude tam náramná dřevěná podlaha. A my, syslové a zastánci toho cokoliv nevyhodit, jsme si vzali zbylé kousky do parády, s kamarády opracovali a vypálili do dřívek srdce od srdce. Vznikly tak jedinečné podložky pod hrnce či hrnečky. Jsou tu pro Vás. Jedinečné originály kousku střechy.

    Sumasumárum:
    • za tuhle odměnu dostanete krásně opracovaný kousek dřeva s jedinečně vypáleným srdíčkem
    • poděkování k tomu
    • k vyzvednutí v Knoflíku či pošleme na vaši adresu, poštovné v ceně

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    11,90 €
    (300 Kč)
  • zostáva 68 z 100
    TAŠKA aneb vzít to do vlastních rukou

    V Knoflíku se děje mnohé, někdy až nečekané..Třeba i šijí roušky, setkávají se neznámí lidé, kupí se materiál. A to se stalo na jaře 2020. Na jarní fcb výzvu se sešla parta báječných lidí, ušili jsme bezmála 9000 roušek pro seniory, sešlo se dost materiálu pro výrobu. Parta báječných lidí zůstala, viru se bráníme a materiálu zbylo. A tak vám je ta parta připravena vlastnoručně zrecyklovat krásné látky a ušít báječně jedinečnou látkovou tašku na nákup. Sto kousků tašek 55*55, s dlouhým uchem, včetně epesního pytlíčku bude ušito s láskou právě pro vás.

    Sumasumárum:
    • dostanete pevnou látkovou tašku, s dlouhým uchem, 55x55 cm, včetně pytlíčku na ni
    • originální poděkování k tomu
    • k vyzvednutí v Knoflíku či pošleme poštou na vaši adresu, poštovné v ceně

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    15,87 €
    (400 Kč)
  • zostáva 8 z 50
    KEX...knoflíková expedice s Eliškou aneb Knoflík je cesta

    Knoflíková historie je cestou. Cestou pokory i troufalosti. Cestou s překážkami i bez nich. Cestou radostí i strastí. Chceme zase díky vaší podpoře vyrazit na KEX. Na Knoflíkovu EXpedici. Pořiďte si výlet, vemte s sebou klidně čtyřnohého parťáka či dítko a jde se. Instrukce kde a kdy, dobrodružství a odměna k tomu, diplom jakbysmet. Bude to moc fajn den, to si pište. Vhodné pro malé i velké turisty.

    Sumasumárum:
    • odměnou vám bude fajn den na cestě
    • informace k cestě dostanete včas
    • součástí malá dobrodružná hra,  překvapení v cíli a poděkování
    • doprava a jídlo vlastní
    • poukázka k vyzvednutí v Knoflíku či Vám ji pošleme poštou

     

    Doručenia odmeny: na adresu, do roka po ukončení projektu na Hithitu

    19,84 €
    (500 Kč)
  • zostáva 266 z 300
    POUKÁZKA PRO LEPŠÍ DNY aneb dobře bude, díky Vám

    Je to vlastně celé o důvěře. Víře v to, že bude dobře. Že to zvládneme společně. Že pak to zase všechno půjde...A tak vám nabízíme poukázku na lepší časy. Až bude dobře, pořiďte si za ni cokoliv.  Kurz, vstupenku na knoflíkové divadlo či workshop, členství v šipkovém knoflíkovém klubu aj. Cokoliv, co Knoflík nabízí a tak rád vás při tom potkává.

    Sumasumárum:
    • získáte voucher v dané ceně na jakoukoliv aktivitu centra, jednorázové i pravidelné
    • neplatí na nápoje a nabídku kavárny
    • lze vybírat postupně dle vašeho uvážení
    • k vyzvednutí v kavárně Knoflík či pošleme poštou, poštovné v ceně

    Doručenia odmeny: na adresu, do roka po ukončení projektu na Hithitu

    19,84 €
    (500 Kč)
  • zostáva 33 z 50
    TANEČNÍ LEKCE NA ZBRUSU NOVÉM PARKETU S MARCELOU aneb ať je nám do tance

    Knoflík si bude svůj příběh žít i v novém, krásném domě naproti. Tam, kde se podařilo dotáhnout a vybudovat spolu s radnicí a báječnými architekty sen o velkém sále. O sále, kde se bude dít mnohé a kde jde mnohé poprvé vyzkoušet. Třeba tančit...A jednu takovou lekci můžete zažít i vy. S Marcelou, báječnou knoflíkovou duší, která vás spolu se svým partnerem a s radostí naučí jak náramné je zatančit si. Určeno všem, bez rozdílu, tancechtivým amatérům i už tancem vládnoucím. Padesát  míst pro báječné páry, Zveme vás na neopakovatelných 90 minut tanečního potkání.

    Sumasumárum:
    • součástí odměny je 90 minut taneční lekce s tanečními mistry Marcelou a Danem Tůmovými
    • poděkování, přestávka a občerstvení v ceně
    • koná se po dohodě termínu v novém sále Baráku, naproti Knoflíku, v Jablonecké ulici 723, Praha 9

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    39,68 €
    (1 000 Kč)
  • zostáva 66 z 100
    NOC POD ŠIRÁKEM NA STŘEŠE aneb sláva dobrodružstvím

    Pořiďte si neopakovatelné dobrodružství. Pojďte přespat pod širákem. Na střeše. Mezi pražskými paneláky. Užijte si večer, noc i ráno plné dobrodružství, dobrot, pohody i jedinečnosti. Knoflík si totiž bude svůj příběh žít i v novém, krásném domě naproti. Pojďte přespat na střeše. Zjistit společně jak zní v noci paneláky, jaké je to mít nadhled v nočním městě, že může být krásné snídat nad probouzejícím se sídlištěm. Potřebujete jen spácák a chuť to zažít...sto míst pro báječné dobrodruhy.

    Sumasumárum:
    • užijete si díky téhle odměně neopakovatelnou noc
    • před spaním si dáme večeři, třeba opečeme buřty,  užijeme fajn společnost
    • přespání na střeše, karimatky k zapůjčení
    • ráno snídaně dle libosti
    • naše originální poděkování k tomu

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    59,52 €
    (1 500 Kč)
  • zostáva 180 z 200
    POUKÁZKA PRO LEPŠÍ DNY aneb dobře bude, díky Vám

    Je to vlastně celé o důvěře. Víře v to, že bude dobře. Že to zvládneme společně. Že pak to zase všechno půjde...A tak Vám nabízíme poukázku na lepší časy. Až bude dobře, pořiďte si za ni cokoliv.  Kurz, vstupenku na knoflíkové divadlo či workshop, členství v šipkovém knoflíkovém klubu aj.. Cokoliv, co Knoflík nabízí a tak rád vás při tom potkává.

    Sumasumárum:
    • získáte voucher v dané ceně na jakoukoliv aktivitu centra, jednorázové i pravidelné
    • neplatí na nápoje a nabídku kavárny
    • lze vybírat postupně dle vašeho uvážení
    • k vyzvednutí v kavárně Knoflík či pošleme poštou, poštovné v ceně

    Doručenia odmeny: na adresu, do roka po ukončení projektu na Hithitu

    59,52 €
    (1 500 Kč)
  • zostáva 12 z 16
    STARTOVNÉ TURNAJE V KUBBU aneb je to hra

    Jednou z věcí, které moc rádi děláme je vymýšlení akcí pro radost a potkávání malých i velkých. Jednou z věcí, která se nám povedla a kterou bychom zas chtěli s vámi zažít je turnaj v severské hře Kubb. Sestavte tým čtyř, kupte si startovné a hrajem! Součástí turnaje dopolední lekce Kubbu, odpoledne turnaj, malé občerstvení k tomu.

    Sumasumárum:
    • díky téhle odměně si se svými spoluhráči z týmu zahrajete o hlavní cenu, Zlatého PrKuTa (putovního maskota prvního Kubbového turnaje)
    • určeno pro dvou až čtyřčlenná družstva, vhodné i pro děti
    • budete moci absolvovat dopolední cvičné hry, seznámit se se samotnou hrou a jejími pravidly
    • odpoledne turnaj hraný dle počtu přihlášených pavoukem či každý s každým
    • pro každého diplom a naše poděkování
    • malé občerstvení a zázemí součástí turnaje
    • další informace mailem před turnajem, termín dle dohody přihlášených

    Doručenia odmeny: na adresu, do roka po ukončení projektu na Hithitu

    79,37 €
    (2 000 Kč)
  • zostáva 88 z 100
    POUKÁZKA PRO LEPŠÍ DNY aneb dobře bude, díky Vám

    Je to vlastně celé o důvěře. Víře v to, že bude dobře. Že to zvládneme společně. Že pak to zase všechno půjde...A tak Vám nabízíme poukázku na lepší časy. Až bude dobře, pořiďte si za ni cokoliv.  Kurz, vstupenku na knoflíkové divadlo či workshop, členství v šipkovém knoflíkovém klubu aj.. Cokoliv, co Knoflík nabízí a tak rád vás při tom potkává.

    Sumasumárum:
    • získáte voucher v dané ceně na jakoukoliv aktivitu centra, jednorázové i pravidelné
    • neplatí na nápoje a nabídku kavárny
    • lze vybírat postupně dle vašeho uvážení
    • k vyzvednutí v kavárně Knoflík či pošleme poštou, poštovné v ceně

    Doručenia odmeny: na adresu, do roka po ukončení projektu na Hithitu

    119,05 €
    (3 000 Kč)
  • zostáva 5 z 10
    KNOFLÍKOVÝ MILEC za 10 000 aneb díky moc

    To, že jsme spustili tuhle kampaň je i díky Vám. Díky Vám jsme si troufli o svých trablích a nejistotách mluvit. Mnozí z Vás řekli "dejte nám číslo účtu,chceme pomoci, nechceme za to nic...". Tak tady číslo, resp. ta možnost je. Zaručujeme dobrý pocit, krásnou darovací listinu k tomu a reklamu. Na nástěnkách, webu a knoflíkových sítích.

    Sumasumárum:
    • svou pomocí pomůžete Knoflíku
    • dostanete za to reklamu na sociálních sítích a webu
    • získáte místo na nástěnce Knoflíkových milců v obou budovách Knoflíku
    • deset porcí lahodné knoflíkové kávy zdarma k tomu v kavárně Knoflík během roku 2021
    • krásnou děkovací listinu, ke které dostanete při osobním potkání skvělou kávu a knoflíkovou buchtu

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    396,83 €
    (10 000 Kč)
  • zostáva 3 z 5
    KNOFLÍKOVÝ MILEC za 50 000 aneb díky moc

    To, že jsme spustili tuhle kampaň je i díky Vám. Díky Vám jsme si troufli o svých trablích a nejistotách mluvit. Mnozí z Vás řekli "dejte nám číslo účtu,chceme pomoci, nechceme za to nic...". Tak tady číslo, resp. ta možnost je. Zaručujeme dobrý pocit, krásnou darovací listinu k tomu a reklamu. Na nástěnkách, webu a knoflíkových sítích.

    Sumasumárum:
    • svou pomocí pomůžete Knoflíku
    • dostanete za to reklamu na sociálních sítích a webu
    • získáte místo na nástěnce Knoflíkových milců
    • padesát porcí lahodné knoflíkové kávy zdarma k tomu v kavárně Knoflík během roku 2021
    • krásnou děkovací listinu, ke které dostanete při osobním potkání skvělou kávu a knoflíkovou buchtu

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    1 984,13 €
    (50 000 Kč)
  • Vypredané!!
    PEKÁČ BUCHET aneb jistota dobrého

    Knoflíkové buchty jsou legendární. Chcete-li, může být napečeno i pro Vás. Dvanáct rozplývajících se buchet a vůně vůkol. Makové, povidlové či tvarohové, vyberte si. Blaho na duši i jazyku.

    Sumasumárum:
    • koupíte-li, dostanete poukázku na dvanáct vypečených buchet
    • budete-li chtít vyzvednout, objednáte náplň buchet a čas upečení a pak vyzvednete v Kavárně Knoflík osobně

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    9,92 €
    (250 Kč)
  • Vypredané!!
    KNOFLÍKOVÝ HRNEK aneb jako doma

    Knoflíkový hrnek byl před lety tím prvním, co jsme nechali vyrobit. S tím dávným, letitým logem, které vzniklo u psacího stolu v jednom vysočanském činžáku. Ten barevný velký buclatý hrnek tehdy i dnes vlastně vystihuje Knoflík. Nebo vlastně to, o co se Knoflík snaží. Být po ruce, být barevný, pro všechny, pro pohodu a radost. Padesát z nich jsme se rozhodli nabídnout vám. Díky moc, když si tu pohodu spolu s hrnkem pořídíte.

    Sumasumárum:
    • v ceně krásný barevný hrnek s Knoflíkem
    • objem 430 ml
    • k vyzvednutí v Kavárně Knoflík či pošleme na vaši adresu, poštovné v ceně
    • děkovná kartička k tomu
     

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    19,84 €
    (500 Kč)