Malý kousek nebe-poděkování pro zdravotní sestřičky

Poděkujte a podpořte funkčním dárkem unavené zdravotníky. Vyrobíme a pošleme Vašim jménem 1000 blankytně modrých elegantních šál zdravotním sestřičkám v první linii. A šálu můžete jako podporovatelé přikoupit i pro sebe. Děkujeme, že pomáháte!

Pokračujeme v projektu na webu www.modrasala.cz

31.12.2020

Vážení a milí podporovatelé,

rozhodli jsme se v projektu Malý kousek nebe pokračovat i po ukončení zde na Hithitu, kde byl neúspěšný. Přes veškerou snahu o získání publicity a předání informací o záměru a cílech projektu široké veřejnosti se nám cílovou částku vybrat nepodařilo a tak Vám budou Vaše příspěvky vráceny administrátory Hithitu. Kontaktovali jsme řadu veřejně známých osobností i institucí z oblasti médií (ČT, tisk, magazíny), sportu, zdravotnictví, politiky i vybrané influencery, ale ve vetšině přípdadů bez jakékoli odezvy. Je to zajímavá zkušenost. Nenecháme se tímto neúspěchem odradit (známé anglické přísloví říká: "Ztracená bitva neznamená ztracená válka") a budeme pokračovat. Připravili jsme web www.modrasala.cz kde vás budeme o dalších aktivitách projektu informovat. Najdete nás také na Facebooku: Modrasala. Nechali jsme vyrobit na vlastní náklady 100 ks šál, o jejich distribuci budeme informovat během ledna 2021.

Děkujeme Vám za přízeň a podporu a přeje vám i všem lidem dobré vůle dobrý rok 2021!

Martin Veselík a spolupracovníci z VItapuru

1 002 €
vybrané z 17 811 €

5%

5% splnené

19 ľudí prispelo

Antivir

Litomyšl, Pardubický kraj, Česko

Všetko alebo nič. Projekt skončil 3.1.2021 v 15:05.

Vyberte si odmenu za váš príspevok

  • predané 13
    Malý kousek nebe: Modrá šála s poděkováním

    Pokud vyberete tuto odměnu zajistíme výrobu a předání 1 kusu blankytně modré šály 160x30cm s našitou etiketou s textem "Děkujeme zdravotníkům první linie"! v obalu opatřeném nálepkou s Vaším jménem a textem, např.: "Děkuji Vám, Jan Novák, Praha", na COVID pracoviště nemocnice z uvedeného seznamu. 

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    15,44 €
    (390 Kč)
  • predané 3
    Malý kousek nebe: Modrá šála s poděkováním a jedna pro Vás

    Pokud vyberete tuto odměnu zajistíme výrobu a předání 1 kusu blankytně modré šály 160x30cm s našitou etiketou s textem "Děkujeme zdravotníkům první linie"! v obalu opatřeném nálepkou s Vaším jménem a textem, např.: "Děkuji Vám, Jan Novák, Praha", na COVID pracoviště nemocnice z uvedeného seznamu a druhou šálu pošleme Vám jako dárek na Vaši adresu. Odměna je včetně balného a poštovného na Vaši adresu.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    35,62 €
    (900 Kč)
  • predané 0
    Malý kousek nebe: Dvě modré šály s poděkováním a dvě pro Vás

    Pokud vyberete tuto odměnu zajistíme výrobu a předání 2 kusů blankytně modrých šál 160x30cm s našitou etiketou s textem "Děkujeme zdravotníkům první linie"! v obalu opatřeném nálepkou s Vaším jménem a textem, např.: "Děkuji Vám, Jan Novák, Praha", na COVID pracoviště nemocnice z uvedeného seznamu a 2 ks šál pošleme Vám jako dárek na Vaši adresu. Odměna je včetně balného a poštovného na Vaši adresu.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    66,89 €
    (1 690 Kč)
  • predané 1
    Větší kousek nebe: Pět modrých šál pro sestřičky s poděkováním

    Pokud vyberete tuto odměnu zajistíme výrobu a předání 5 kusů blankytně modrých šál 160x30cm s našitou etiketou s textem "Děkujeme zdravotníkům první linie"! v obalu opatřeném nálepkou s Vaším jménem a textem, např.: "Děkuji Vám, Jan Novák, Praha", na COVID pracoviště nemocnice z uvedeného seznamu. 

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    77,18 €
    (1 950 Kč)
  • predané 0
    Větší kousek nebe: Deset modrých šál pro sestřičky s poděkováním

    Pokud vyberete tuto odměnu zajistíme výrobu a předání 10 kusů blankytně modrých šál 160x30cm s našitou etiketou s textem "Děkujeme zdravotníkům první linie"! v obalu opatřeném nálepkou s Vaším jménem a textem, např.: "Děkuji Vám, Jan Novák, Praha", na zdravotnické pracoviště nemocnice nebo sociálního zařízení, které si sami vyberete a jehož adresu nám pošlete.

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    154,36 €
    (3 900 Kč)
  • predané 2
    Větší kousek nebe: Dvacet modrých šál pro sestřičky s poděkováním

    Pokud pošlete tuto částku, zajistíme výrobu a předání 20 kusů blankytně modrých šál 160x30cm s našitou etiketou s textem "Děkujeme zdravotníkům první linie"! v obalu opatřeném nálepkou s Vaším jménem a textem, např.: "Děkuji Vám, Jan Novák, Praha", na zdravotnické pracoviště nemocnice nebo sociálního zařízení, které si sami vyberete a jehož adresu nám pošlete.

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    308,73 €
    (7 800 Kč)