Malý kousek nebe-poděkování pro zdravotní sestřičky

Poděkujte a podpořte funkčním dárkem unavené zdravotníky. Vyrobíme a pošleme Vašim jménem 1000 blankytně modrých elegantních šál zdravotním sestřičkám v první linii. A šálu můžete jako podporovatelé přikoupit i pro sebe. Děkujeme, že pomáháte!

Pokračujeme v projektu na webu www.modrasala.cz

31.12.2020

Vážení a milí podporovatelé,

rozhodli jsme se v projektu Malý kousek nebe pokračovat i po ukončení zde na Hithitu, kde byl neúspěšný. Přes veškerou snahu o získání publicity a předání informací o záměru a cílech projektu široké veřejnosti se nám cílovou částku vybrat nepodařilo a tak Vám budou Vaše příspěvky vráceny administrátory Hithitu. Kontaktovali jsme řadu veřejně známých osobností i institucí z oblasti médií (ČT, tisk, magazíny), sportu, zdravotnictví, politiky i vybrané influencery, ale ve vetšině přípdadů bez jakékoli odezvy. Je to zajímavá zkušenost. Nenecháme se tímto neúspěchem odradit (známé anglické přísloví říká: "Ztracená bitva neznamená ztracená válka") a budeme pokračovat. Připravili jsme web www.modrasala.cz kde vás budeme o dalších aktivitách projektu informovat. Najdete nás také na Facebooku: Modrasala. Nechali jsme vyrobit na vlastní náklady 100 ks šál, o jejich distribuci budeme informovat během ledna 2021.

Děkujeme Vám za přízeň a podporu a přeje vám i všem lidem dobré vůle dobrý rok 2021!

Martin Veselík a spolupracovníci z VItapuru

Přejeme hezké vánoční svátky

23.12.2020

Vážení a milí podporovatelé,

děkujeme Vám za podporu projektu, velmi si jí važíme! Rozhodli jsme se v projektu Malý kousek nebe pokračovat i po ukončení zde na Hithitu, mezi svátky Vás budeme o tomto kroku informovat.

Přejeme Vám i Vašim blízkým hezké a klidné vánoční svátky a v novém roce 2021 je to dobré,

především pevné zdraví!!!

Martin Veselík a kolegové spolupracovníci z Vitapur teamu

Náhled našité etikety

8.12.2020

Představujeme další krůček finalizace šály. Etiketa majiteli šály vždy připomene jeho nezměrný podíl na pomoci nemocným a potřebným během pandemie Covid 19.

Už se to plete...Není na co čekat. Pokud máme udělat radost bez otálení, je třeba vyhrnout rukávy a hurá do práce...

1.12.2020

Není na co čekat, pokud máme udělat radost bez otálení, je třeba vyhrnout rukávy a hurá do práce...

Pan Petr Švancara podporuje projekt Malý kousek nebe! Děkujeme!

30.11.2020

Projekt, který myslí na zdravotnické pracovníky podporuji proto, že jsem si jako sportovec vědom, jak důležitou roli zdravotníci hrají ve společnosti.Děkuji jim za to i tím, že jsem se k projektu sám připojil a budu jeho myšlenku šířit dál.  Petr Švancara

Kdy rychle dává, dvakrát dává! Celý karton modré příze již dorazil do pletárny!

27.11.2020

Poslouchejte tu novinku!

V pletárně máme již první přízi. Je to předčasný optimismus? Ale ne,není!

Rozjezd projektu je sice trochu vlažný, ale to nás nemůže absolutně zviklat. Věříme vám, že nás v naší snaze podpoříte a finále bude impozatní. A tak není na co čekat, ať jsme připraveni a sestřičky ať na svoji zaslouženou odměnu dlouho nečekají. Vždyť jak nás doma učili: "Kdy rychle dává, dvakrát dává"!

Tak neváhejte....Děkujeme..:-)

Spolek litomyšlských firem Made in Litomyšl podporuje projekt "Malý kousek nebe:1000 blankytně modrých šál pro sestřičky“

26.11.2020

Spolek litomyšlských firem Made in Litomyšl podporuje projekt „Malý kousek nebe: 1000 blankytně modrých šál pro sestřičky“

David Edlman, ředitel
Made in Litomyšl, z.s.

Často kladené dotazy

26.11.2020

Do složky Často kladené otázky jsme shromáždili odpovědi na vaše písemné nebo telefonické dotazy.Složku průběžně aktulizujeme. Děkujeme za zájem a přejeme hezký den! Martin Veselík

Asociace výrobců a dodavatelů zdravotnických prostředků podporuje projekt Malý kousek nebe-poděkování pro zdravotní sestřičky

24.11.2020

Tento projekt chápeme jako vyjádření poděkování zdravotnickému personálu za jejich obrovské nasazení a profesionální péči o všechny pacienty a má naši podporu.

Ing. Jana Vykoukalová
Předsedkyně představenstva
Asociace výrobců a dodavatelů zdravotnických prostředků

Hlavní sestra ČR Mgr. Alice Strnadová, MBA, podporuje projekt „Malý kousek nebe:1000 blankytně modrých šál jako dárek pro zdravotníky v první linii“

24.11.2020

Velice vítám aktivitu společnosti Vitapur, která se rozhodla iniciovat projekt s názvem „Malý kousek nebe: 1000 blankytně modrých šál jako dárek pro zdravotníky v první linii“, neboť tímto způsobem můžeme vyjádřit svoje poděkování, vděčnost a uznání zdravotnickým pracovníkům za  jejich nelehkou práci.

Aktivita spojuje poděkování s dárkem, který potěší i zahřeje. Zahřeje na těle, na srdci, i na duši.

Děkuji zdravotníkům, studentům, dobrovolníkům, tedy všem, kteří pomáhají i těm, kteří si koupí šály a vyjádří tím své poděkování.

Mgr. Alice Strnadová, MBA
ředitelka Odboru ošetřovatelství a nelékařských povolání
Hlavní sestra ČR                                                                                                                                          Ministerstvo zdravotnictví České republiky

prof. PhDr. Andrea Pokorná, Ph.D. podporuje projekt „Malý kousek nebe:1000 blankytně modrých šál jako dárek pro zdravotníky v první linii".

23.11.2020

Projekt „Malý kousek nebe: 1000 blankytně modrých šál jako dárek pro zdravotníky v první linii“, je úžasnou aktivitou, v níž mohou pacienti, jejich blízcí a další laická veřejnost poděkovat zdravotníkům za jejich nelehkou práci. Umožňuje, aby se slova díků přetavila v hmatatelný a praktický dárek. Já sama jsem šálu koupila. Mě koupě hřeje u srdce a jinou kolegyni zahřeje na těle a věřím, že i na duši. Je to projev péče o ty, kteří běžně opečovávaní nejsou, ale poskytování péče druhým je jejich denní chléb. Protože vím, že do pomoci v klinické praxi je nyní zapojeno i velké množství studentů, cítím vysokou morální odpovědnost i za ně.

Děkuji všem studentům lékařských fakult, zdravotně-sociálních fakult všech zdravotnických oborů a vůbec všem, kteří zvládají studovat i pomáhat zároveň. Jste rovněž hrdiny všedních dní a díky Vám se dny pacientů stávají nevšedními.

Předem děkuji všem, kteří koupí šály vyjádří své poděkování zdravotníkům.

prof. PhDr. Andrea Pokorná, Ph.D.
Přednostka Katedry ošetřovatelství a porodní asistence
Proděkanka pro nelékařské studijní programy a informační technologie

Masarykova univerzita Brno| Lékařská fakulta
Katedra ošetřovatelství a porodní asistence, Institut biostatistiky a analýz

Dotaz k šále

20.11.2020

Dobry den, prosim o upresneni z ceho sala bude, o jaky se jedna material a gramaz. Dik

------------------------------------------------------------------------------------------------

Šála je kvalitní, příjemná na omak. Ze stejného materiálu vyrábí pletárna osvědčené a oblíbené svetry. Popis, rozměry a materiálové složení šály je uvedené v textu projektu, převažuje 46% Modal, 40% PC (polyakryl), 14% PA (polyamid), gramáž je 423 g/m2.

Pravidelné informace o projektu.

16.11.2020

Zde budeme zvěřejňovat informace, jak projekt postupuje. V Odkazech je základní seznam nemocnic, který budeme postupně doplňovat. Také zde uvěřejníme fotky z výroby šál.

1 003 €
vybrané z 17 832 €

5%

5% splnené

19 ľudí prispelo

Antivir

Litomyšl, Pardubický kraj, Česko

Všetko alebo nič. Projekt skončil 3.1.2021 v 15:05.

Vyberte si odmenu za váš príspevok

  • predané 13
    Malý kousek nebe: Modrá šála s poděkováním

    Pokud vyberete tuto odměnu zajistíme výrobu a předání 1 kusu blankytně modré šály 160x30cm s našitou etiketou s textem "Děkujeme zdravotníkům první linie"! v obalu opatřeném nálepkou s Vaším jménem a textem, např.: "Děkuji Vám, Jan Novák, Praha", na COVID pracoviště nemocnice z uvedeného seznamu. 

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    15,45 €
    (390 Kč)
  • predané 3
    Malý kousek nebe: Modrá šála s poděkováním a jedna pro Vás

    Pokud vyberete tuto odměnu zajistíme výrobu a předání 1 kusu blankytně modré šály 160x30cm s našitou etiketou s textem "Děkujeme zdravotníkům první linie"! v obalu opatřeném nálepkou s Vaším jménem a textem, např.: "Děkuji Vám, Jan Novák, Praha", na COVID pracoviště nemocnice z uvedeného seznamu a druhou šálu pošleme Vám jako dárek na Vaši adresu. Odměna je včetně balného a poštovného na Vaši adresu.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    35,66 €
    (900 Kč)
  • predané 0
    Malý kousek nebe: Dvě modré šály s poděkováním a dvě pro Vás

    Pokud vyberete tuto odměnu zajistíme výrobu a předání 2 kusů blankytně modrých šál 160x30cm s našitou etiketou s textem "Děkujeme zdravotníkům první linie"! v obalu opatřeném nálepkou s Vaším jménem a textem, např.: "Děkuji Vám, Jan Novák, Praha", na COVID pracoviště nemocnice z uvedeného seznamu a 2 ks šál pošleme Vám jako dárek na Vaši adresu. Odměna je včetně balného a poštovného na Vaši adresu.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    66,97 €
    (1 690 Kč)
  • predané 1
    Větší kousek nebe: Pět modrých šál pro sestřičky s poděkováním

    Pokud vyberete tuto odměnu zajistíme výrobu a předání 5 kusů blankytně modrých šál 160x30cm s našitou etiketou s textem "Děkujeme zdravotníkům první linie"! v obalu opatřeném nálepkou s Vaším jménem a textem, např.: "Děkuji Vám, Jan Novák, Praha", na COVID pracoviště nemocnice z uvedeného seznamu. 

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    77,27 €
    (1 950 Kč)
  • predané 0
    Větší kousek nebe: Deset modrých šál pro sestřičky s poděkováním

    Pokud vyberete tuto odměnu zajistíme výrobu a předání 10 kusů blankytně modrých šál 160x30cm s našitou etiketou s textem "Děkujeme zdravotníkům první linie"! v obalu opatřeném nálepkou s Vaším jménem a textem, např.: "Děkuji Vám, Jan Novák, Praha", na zdravotnické pracoviště nemocnice nebo sociálního zařízení, které si sami vyberete a jehož adresu nám pošlete.

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    154,55 €
    (3 900 Kč)
  • predané 2
    Větší kousek nebe: Dvacet modrých šál pro sestřičky s poděkováním

    Pokud pošlete tuto částku, zajistíme výrobu a předání 20 kusů blankytně modrých šál 160x30cm s našitou etiketou s textem "Děkujeme zdravotníkům první linie"! v obalu opatřeném nálepkou s Vaším jménem a textem, např.: "Děkuji Vám, Jan Novák, Praha", na zdravotnické pracoviště nemocnice nebo sociálního zařízení, které si sami vyberete a jehož adresu nám pošlete.

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    309,09 €
    (7 800 Kč)