Domácí bylinkárna, kouzelný dárek, potěší maminku i partnery

Dárkové balení domácí bylinkárny je ideální dárek jak pro příznivce přírodní medicíny tak pro ty, kteří si cestu k přírodě ještě nenašli. Udělá vám radost. Vyrobili jsme 150 vzorků a vidíme veliký zájem. Na výrobu dalších prosím potřebujeme vaší podporu.

Autor: Mojebylinky

  • Uvnitř bylinkárny

  • Bylinky revue a Dobromysl

  • Konopné číslo Bylinek vychází vždy v dubnu

  • Bylinky revue, pravidelná knížka již 10 let

  • Bookazín Dobromysl, nové číslo knížky

960 €
vybrané z 8 906 €

10%

10% splnené

31 ľudí prispelo

Média, Literatúra

Česko

Všetko alebo nič. Projekt skončil 22.12.2020 v 15:25.

Zobraziť všetky odmeny

Jmenuji se Aleš Vodička a před 10 lety jsem založil firmu a stejnojmenný magazín Bylinky revue. Měl jsem tehdy zdravotní obtíže a najednou zjišťoval, jak je těžké vyskočit ze zajetých stereotypů. Změnit práci, jídlo i celý životní styl. Když jsem na sobě viděl, že to jde a bylo mi díky nalezení přírodní cesty lépe, uvědomil jsem si, že lidí podobných mě může být hodně. Cítím jako poslání, šířit informace o návratu k přírodě, chránit naší planetu a pomáhat dalším potřebným, kteří jsou třeba smutní nebo je něco bolí.

Letos na jaře při prvním lock downu bylo méně práce. Vnímal jsem to také jako nějáký vzkaz od planety, že bychom se měli k přírodě více navracet. Chtěl jsem nabídnout něco z lokálních bylin rostoucích v Čechách a na Moravě, co by zájemcům dlouhodobě pomáhalo a zároveň v přiložené knize přinést informace, jak se co užívá a jaké další přírodní recepty běžně zvládne každý.

Výsledkem více než ročního vývoje, hledání a konzultací s odborníky je Domácí bylinkárna. Dárkové balení obsahující bylinné pomocníky z domácí produkce v nejvyšší kvalitě a krásnou knížku s radami.

První krok jsme zvládli a ty další můžeme udělat jen společně s vámi. Vyrobili jsme 150 Domácích bylinkáren, ale na další výrobu potřebujeme vaši pomoc. Buďte součástí zásadního kroku Bylinek a pojďte s námi nastartovat VÝROBU DOMÁCÍ BYLINKÁRNY!

Za pár let se knížky Bylinky revue staly oblíbeným zdrojem informací o domácím pěstování, léčení i zdravém vaření a získaly úctyhodný počet předplatitelů. To bych nedokázal bez kvalitní práce celé redakce a nadšení svých kolegů. Ano jsme trochu blázni. A také proto přicházíme nyní s Domácí bylinkárnou.

Dárkové balení domácí bylinkárny je ideální dárek jak pro příznivce přírodní medicíny tak pro ty, kteří si cestu k přírodě ještě nenašli. Není špatné trochu se poučit o bylinkách, svém těle a přírodě obecně. Bylinky jsou nejlepší prevencí, neměli bychom však zapomínat, že moderní lékařská věda je nezastupitelná.

Cílem projektu Domácí bylinkárna je přivést co nejvíce zájemců blíže přírodě, seznámit je s bylinkami a ukázat jim, že se dá s běžnými zdravotními obtížemi celkem snadno poradit. Lékaře však nahradit nemůže a je třeba jeho konzultaci brát vážně. Navíc díky kvalitnímu designu Domácí bylinkárny může čtenář a obdarovaný zažívat pocit štěstí a radosti. To je možná ten hlavní cíl ;)

Domácí bylinkárna obsahuje

  • bezový sirup
  • tinkturu echinacea
  • tinkturu grep
  • kopřivu
  • bylinné kapsle trávení
  • bylinný čaj odkyselení
  • bylinný čaj něžné pohlazení
  • knihu Domácí bylinková lékárna
  • knihu Bylinky revue

Jsme česká firma Bylinky revue existující již 10 let bez dotací, reklam nebo zahraničního kapitálu. Snažíme se rozšiřovat povědomí o možnostech, jak se přírodně léčit doma a nepodléhat zbytečné panice. Tradiční znalosti i moderní poznatky o bylinkách kolem nás, které vám mohou pomoci lépe pochopit své tělo, duši a také aktuální životní situaci.

Vaší pomoc potřebujeme na další výrobu. Z první série vyrobených bylinkáren vidíme velký zájem, nemáme ale prostředky na pokračování. Za vybrané finance nám umožníte nadále posouvat bylinkářství. Máme velké plány a každý váš příspěvek je pro nás krokem kupředu. Nehledě na výši příspěvku si vážíme každého, kdo se do naší cesty zapojí. Byli, jste a budete to vždycky právě vy, kdo tvoří kroky Bylinek

Bylinné přípravky jsou vybrány tak, aby napomáhaly silné imunitě a vzájemně se doplňovaly. Zároveň jsme si vědomi, že kvalitní design může umocnit pozitivní pocit, když držíte Domácí bylinkárnu v rukou a podnítit chuť objevovat. Přiložená kniha ukazuje jak Domácí bylinkárnu používat a také nabízí recepty pro ty, kteří by si chtěli příště své domácí bylinkaření dělat sami. Na knihu jsme použili matný sametový papír a na obálku vyrazili stříbrné logo Bylinky. Stříbrná linka také běží po dalších produktech uvnitř bylinkárny aby byla zachována harmonie vzhledu.

Na co konkrétně použijeme vybrané peníze?

Zaplatíme lokálním výrobcům bylinných produktů z Podkrkonoší a Sokolova, produktů obsažených v Domácí bylinkárně. Zaplatíme rodinné tiskárně pana Lišky v Berouně za výrobu boxu dárkového balení. Zaplatíme panu Dvořákovi výrobu knihy Domácí bylinková lékárna, která je uvnitř. Uhradíme náklady na marketing a provizi Hithitu.

Pochopitelně, nejvíce pomůžete, pokud nás podpoříte finančně. Může však být složité vybrat cílovou částku, když se náš projekt nedostane k dostatečnému počtu lidí. Vážení, máte-li sociální sítě, e-mail, telefon, nebo jakýkoliv další komunikační prostředek, který by mohl pomoci naši kampaň šířit, budeme za vaše sdílení velmi vděční.

Sdílet nás můžete na:

    

Pokud na nás máte jakékoliv otázky, využijte prosím "Otázky a odpovědi", kontaktujte nás na emailu redakce@mojebylinky.cz nebo zavolejte na telefonní číslo +420 226 254 347.

To je za nás vše. Z celého srdce vám děkujeme za podporu! ♥️

Aleš Vodička a tým Bylinky revue

Poštovné je v ceně u všech odměn. Adresy pro doručení odměn prosíme uvádějte při zadání objednávky. Předplatné knížek Bylinky a Dobromysl posíláme poštou od nadcházejícího čísla (Bylinky leden, Dobromysl únor). Bookazín Dobromysl je krásna knižní série, formátu A4 v barevném provedení. Bylinky revue jsou moudré knížky kabelkového formátu.

Aktuality

21.12.2020 Online voucher a poděkování

Vážení a milí, děkuji vám za podporu našeho projektu. Projekt na Hithitu dnes končí a vložené prostředky se vám vrátí na účet. Níže jako poděkování přikládáme kód na slevu 20% na jakýkoli nákup na naší stránce. Najdete zde také DÁRKOVÉ VOUCHERY, které můžete vytisknout a darovat pod stromeček.…

Viacej

18.12.2020 Odměny odešleme již teď

  Vážení a milí, chtěl jsem vám upřímně poděkovat za podporu našeho projektu. Cílovou částku pravděpodobně nevybereme, ale to nevadí a mě těší, že si i tak projekt Domácí bylinkárny našel fanoušky a já i kolegové v redakci Bylinek jsme se naučili mnoho nového. Ve výrobě Domácí bylinkárny budu…

Viacej

Komentáre

Vyberte si odmenu za váš príspevok

  • predané 9
    Podporuji bylinky a mám dobrý pocit

    Upřímně si vážíme každého příspěvku, byť jen symbolického a děkujeme vám.
    ---
    Na oplátku dostanete děkovný email s bylinkovými recepty.

    Doručenia odmeny: do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    7,88 €
    (199 Kč)
  • zostáva 243 z 250
    Podporuji bylinky a chci knihu Vegetarián

    Podpořte vznik DOMÁCÍ BYLINKÁRNY a my vám pošleme krásnou knížku Vegetarián.
    ---
    Vše co byste měli vědět o vegetariánství a lahodné recepty šéfkuchaře Karla Bise v povedené  knize Vegetarián.
    ---
    Poštovné je v ceně, tak jako je to u všech ostatních odměn.

    Doručenia odmeny: na adresu, do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    11,83 €
    (299 Kč)
  • predané 5
    Podpořím zakoupením předplatného knížek Dobromysl - zvýhodněná cena

    Podpořte nás zakoupením předplatného. Knížky začnou chodit poštou do vaší schránky od dalšího vydání.
    ---
    Zábava, duše, tělo, vzdělávání. Dobromysl je knižní série zvaná bookazín pro každého, kdo chce mít klid v duši, zdravé tělo a vědět jak žít spokojený život. Předplatné můžete i darovat, tady je DÁRKOVÝ CERTIFIKÁT v pdf ke stažení.
    ---
    Poštovné je v ceně, tak jako je to u všech ostatních odměn.

    Doručenia odmeny: na adresu, do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    23,59 €
    (596 Kč)
  • predané 5
    Podpořím zakoupením předplatného knížek Bylinky revue - zvýhodněná cena

    Podpořte nás zakoupením předplatného. Knížky začnou chodit poštou do vaší schránky od dalšího vydání.
    ---
    Bylinky revue jsou pravidelné knížky, přinášející radost a zároveň jedinečné informace ze světa bylinek. Najdete v nich tradiční a dávno zapomenuté znalosti našich předků i poslední poznatky dnešní vědy. Předplatné můžete i darovat, tady je DÁRKOVÝ CERTIFIKÁT v pdf ke stažení.
    ---
    Poštovné je v ceně, tak jako je to u všech ostatních odměn.

    Doručenia odmeny: na adresu, do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    39,54 €
    (999 Kč)
  • predané 3
    Podporuji a beru jednu domácí bylinkárnu - zvýhodněná cena

    Podpořte vznik DOMÁCÍ BYLINKÁRNY rychlou objednávkou a mějte ji za zvýhodněnou cenu. Tady je DÁRKOVÝ VOUCHER k vytištění, pokud ji chcete darovat.

    Zdraví po celý rok, vše co potřebujete mít doma v jednom dárkovém balení. Uvnitř je pěkná kniha a přírodní bylinné produkty pro dlouhodobou silnou imunitu. Recepty, jak a kdy užívat * Sezónní nemoci * Imunita * Psychická vyrovnanost * Správné trávení * Kvalitní české bylinky * Sirup, tinktury, bylinné čaje i bylinkové kapsle na dobré trávení.
    ---
    Poštovné je v ceně, tak jako je to u všech ostatních odměn.

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    55,37 €
    (1 399 Kč)
  • zostáva 299 z 300
    Podporuji bleskovou objednávkou a mám jednu domácí bylinkárnu & jedno předplatné Bylinky revue

    Podpořte vznik DOMÁCÍ BYLINKÁRNY zakoupením této kombinace za zvýhodněnou cenu. Při bleskovém objednání posíláme ihned po skončení kampaně.
    ---
    DOMÁCÍ BYLINKÁRNA - DÁRKOVÝ VOUCHER
    BYLINKY REVUE - DÁRKOVÝ VOUCHER
    ---
    Zdraví po celý rok, vše co potřebujete mít doma v jednom dárkovém balení. Uvnitř je pěkná kniha a přírodní bylinné produkty pro dlouhodobou silnou imunitu. Recepty, jak a kdy užívat * Sezónní nemoci * Imunita * Psychická vyrovnanost * Správné trávení * Kvalitní české bylinky * Sirup, tinktury, bylinné čaje i bylinkové kapsle na dobré trávení.
    ---
    Poštovné je v ceně, tak jako je to u všech ostatních odměn.

    Doručenia odmeny: na adresu, do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    94,95 €
    (2 399 Kč)
  • predané 0
    Dvě domácí bylinkárny - zvýhodněná cena

    Podpořte nás, ušetřete a ještě máte dvě.
    ---
    DOMÁCÍ BYLINKÁRNA - DÁRKOVÝ VOUCHER
    ---
    Zdraví po celý rok, vše co potřebujete mít doma v jednom dárkovém balení. Uvnitř je pěkná kniha a přírodní bylinné produkty pro dlouhodobou silnou imunitu. Recepty, jak a kdy užívat * Sezónní nemoci * Imunita * Psychická vyrovnanost * Správné trávení * Kvalitní české bylinky * Sirup, tinktury, bylinné čaje i bylinkové kapsle na dobré trávení.
    ---
    Poštovné je v ceně, tak jako je to u všech ostatních odměn.

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    102,87 €
    (2 599 Kč)
  • predané 0
    Domácí bylinkárna & jedno předplatné Bylinky revue & jedno předplatné Dobromysl - zvýhodněná cena

    Ideální kombinace, obohatíte svou mysl jedinečnými informacemi ze světa bylinek, pohladíte duši při čtení knižního bookazínu Dobromysl a získáte DOMÁCÍ BYLINKÁRNU výjodněji.
    ---
    DOMÁCÍ BYLINKÁRNA - DÁRKOVÝ VOUCHER
    PŘEDPLATNÉ - DÁRKOVÝ VOUCHER
    ---
    Zdraví po celý rok, vše co potřebujete mít doma v jednom dárkovém balení. Uvnitř je pěkná kniha a přírodní bylinné produkty pro dlouhodobou silnou imunitu. Recepty, jak a kdy užívat * Sezónní nemoci * Imunita * Psychická vyrovnanost * Správné trávení * Kvalitní české bylinky * Sirup, tinktury, bylinné čaje i bylinkové kapsle na dobré trávení.
    ---
    Poštovné je v ceně, tak jako je to u všech ostatních odměn.

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    114,74 €
    (2 899 Kč)
  • predané 0
    Dvě Domácí bylinkárny & jedno předplatné Bylinky revue - zvýhodněná cena

    Podpořte nás a získáte výhodněji dvě DOMÁCÍ BYLINKÁRNY plus obohatíte svou mysl jedinečnými informacemi ze světa bylinek.
    ---
    DOMÁCÍ BYLINKÁRNA - DÁRKOVÝ VOUCHER
    PŘEDPLATNÉ - DÁRKOVÝ VOUCHER
    ---
    Zdraví po celý rok, vše co potřebujete mít doma v jednom dárkovém balení. Uvnitř je pěkná kniha a přírodní bylinné produkty pro dlouhodobou silnou imunitu. Recepty, jak a kdy užívat * Sezónní nemoci * Imunita * Psychická vyrovnanost * Správné trávení * Kvalitní české bylinky * Sirup, tinktury, bylinné čaje i bylinkové kapsle na dobré trávení.
    ---
    Poštovné je v ceně, tak jako je to u všech ostatních odměn.

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    142,45 €
    (3 599 Kč)
  • predané 1
    Tři domácí bylinkárny - zvýhodněná cena

    Podpořte nás a získejte výhodněji tři DOMÁCÍ BYLINKÁRNY.
    ---
    DOMÁCÍ BYLINKÁRNA - DÁRKOVÝ VOUCHER
    ---
    Zdraví po celý rok, vše co potřebujete mít doma v jednom dárkovém balení. Uvnitř je pěkná kniha a přírodní bylinné produkty pro dlouhodobou silnou imunitu. Recepty, jak a kdy užívat * Sezónní nemoci * Imunita * Psychická vyrovnanost * Správné trávení * Kvalitní české bylinky * Sirup, tinktury, bylinné čaje i bylinkové kapsle na dobré trávení.
    ---
    Poštovné je v ceně, tak jako je to u všech ostatních odměn.

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    158,28 €
    (3 999 Kč)
  • predané 0
    Deset domácích bylinkáren pro vaší firmu - zvýhodněná cena

    Toto je lahůdka pro vaše nejlepší zaměstnance nebo partnery. Získáte výhodněji 10 DOMÁCÍCH BYLINKÁREN a zároveň podpoříte dobrou věc.
    ---
    DOMÁCÍ BYLINKÁRNA - DÁRKOVÝ VOUCHER
    ---
    Zdraví po celý rok, vše co potřebujete mít doma v jednom dárkovém balení. Uvnitř je pěkná kniha a přírodní bylinné produkty pro dlouhodobou silnou imunitu. Recepty, jak a kdy užívat * Sezónní nemoci * Imunita * Psychická vyrovnanost * Správné trávení * Kvalitní české bylinky * Sirup, tinktury, bylinné čaje i bylinkové kapsle na dobré trávení.
    ---
    Poštovné je v ceně, tak jako je to u všech ostatních odměn.

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    514,51 €
    (12 999 Kč)
  • predané 0
    Jedna domácí bylinkárna & jedna strana v Bylinkách pro vaší prezentaci

    Podpořte nás svým inzerátem v Bylinkách.
    ---
    DOMÁCÍ BYLINKÁRNA - DÁRKOVÝ VOUCHER
    ---
    Dostanete domácí bylinkárnu a možnost využít 1 stranu ke své prezentaci v magazínu Bylinky revue. Obsah inzerce by neměl jakkoli odporovat zákonům nebo dobrým mravům.
    ---
    Poštovné je v ceně, tak jako je to u všech ostatních odměn.

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    751,99 €
    (18 999 Kč)
  • predané 0
    Patnáct domácích bylinkáren pro vaší firmu

    Toto je lahůdka pro vaše nejlepší zaměstnance nebo partnery. Získáte výhodněji 15 DOMÁCÍCH BYLINKÁREN a zároveň podpoříte dobrou věc.
    ---
    DOMÁCÍ BYLINKÁRNA - DÁRKOVÝ VOUCHER
    ---
    Zdraví po celý rok, vše co potřebujete mít doma v jednom dárkovém balení. Uvnitř je pěkná kniha a přírodní bylinné produkty pro dlouhodobou silnou imunitu. Recepty, jak a kdy užívat * Sezónní nemoci * Imunita * Psychická vyrovnanost * Správné trávení * Kvalitní české bylinky * Sirup, tinktury, bylinné čaje i bylinkové kapsle na dobré trávení.
    ---
    Poštovné je v ceně, tak jako je to u všech ostatních odměn.

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    791,57 €
    (19 999 Kč)
  • predané 0
    Jedna domácí bylinkárna & dvě strany v Bylinkach pro vaší prezentaci

    Podpořte nás svým inzerátem v Bylinkách.
    ---
    DOMÁCÍ BYLINKÁRNA - DÁRKOVÝ VOUCHER
    ---
    Dostanete domácí bylinkárnu a možnost využít 2 strany ke své prezentaci v magazínu Bylinky revue. Obsah inzerce by neměl jakkoli odporovat zákonům nebo dobrým mravům.
    ---
    Poštovné je v ceně, tak jako je to u všech ostatních odměn.

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    1 147,79 €
    (28 999 Kč)
  • predané 0
    Jedna domácí bylinkárna & jedna strana v Bylinkách pro vaší prezentaci po dobu 6 měsíců

    Podpořte nás svým inzerátem v Bylinkách.
    ---
    DOMÁCÍ BYLINKÁRNA - DÁRKOVÝ VOUCHER
    ---
    Dostanete domácí bylinkárnu a možnost využít 1 stranu v nadcházejících 6 číslech magazínu Bylinky revue ke své prezentaci. Obsah inzerce by neměl jakkoli odporovat zákonům nebo dobrým mravům.
    ---
    Poštovné je v ceně, tak jako je to u všech ostatních odměn.

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    2 968,49 €
    (74 999 Kč)
  • predané 0
    Jedna domácí bylinkárna & jedna strana v Bylinkách pro vaší prezentaci po dobu 12 měsíců

    Podpořte nás svým inzerátem v Bylinkách.
    ---
    DOMÁCÍ BYLINKÁRNA - DÁRKOVÝ VOUCHER
    ---
    Dostanete domácí bylinkárnu a možnost využít 1 stranu v nadcházejících 12 číslech magazínu Bylinky revue ke své prezentaci. Obsah inzerce by neměl jakkoli odporovat zákonům nebo dobrým mravům.
    ---
    Poštovné je v ceně, tak jako je to u všech ostatních odměn.

    Doručenia odmeny: na adresu, do roka po ukončení projektu na Hithitu

    4 749,61 €
    (119 999 Kč)
  • predané 0
    Jedna domácí bylinkárna & dvě strany v Bylinkách pro vaší prezentaci po dobu 12 měsíců

    Podpořte nás svým inzerátem v Bylinkách.
    Dostanete domácí bylinkárnu a možnost využít 2 strany ke své prezentaci v nadcházejících 12 číslech magazínu Bylinky revue.
    ---
    DOMÁCÍ BYLINKÁRNA - DÁRKOVÝ VOUCHER
    ---
    Dostanete domácí bylinkárnu a možnost využít 1 stranu v nadcházejících 12 číslech magazínu Bylinky revue ke své prezentaci. Obsah inzerce by neměl jakkoli odporovat zákonům nebo dobrým mravům.
    ---
    Poštovné je v ceně, tak jako je to u všech ostatních odměn.

    Doručenia odmeny: na adresu, do roka po ukončení projektu na Hithitu

    6 728,64 €
    (169 999 Kč)