Vánoční nadílka od PUNQY

Před rokem a půl jsem začal opravovat pár nevyhovujících věcí uvnitř provozovny, které přerostly v kompletní rekonstrukci celé budovy. Zbyly nám jen obvodové stěny, jinak je vše úplně nové. I ty buď součástí dokončení projektu. Tak do toho pojď s námi!

Autor: Jan Smejkal

  • Festival Boskovice - pro židovskou čtvrť 2020

  • Koupaliště Újezd u Boskovic - sezóna 2020

  • Burger Aréna 2020 - 6. Místo Nejlepší burgrárna ČR

  • Návrh naší nové provozovny - vchod

  • Návrh naší nové provozovny - u kuchyně

  • Návrh naší nové provozovny - bar

  • Začátek mojí cesty a oprav - rok 2019

  • Čtvrtek 25. listopadu 2021

  • Náš originální merch - PUNQA

  • Náš originální merch - PUNQA

  • Pivovar ROJC, pan Hemr a vaření našeho PUNQÁČKA

  • Bílá nebo černa? Stačí si vybrat!

  • Školení u firmy RATIONAL - dodavatel konvektomatu

  • QUACAMOLE BURGER

  • TRIPLE CHEESE BURGER

  • TRHANÝ JELEN - MINI BURGERS

2 354 €
vybrané z 9 116 €

25%

25% splnené

51 ľudí prispelo

Jedlo, Vzdelávanie

Boskovice, Jihomoravský kraj, Česko

Všetko alebo nič. Projekt skončil 20.12.2021 v 16:54.

Zobraziť všetky odmeny

Začalo to nevinně.

Jednou večer jsem se potkal s kamarádkou Lucií. Nad sklenicí piva jsme si notovali a tak trochu “poplakávali” nad tím, že v okolí není pořádně kam zajít na pivo. 

Vzápětí přišla řeč na pronájem prostor jedné hospůdky v Boskovicích. Slovo dalo slovo a najednou jsme měli jasno - jdeme do toho! 

Z našeho původního “pronajmeme to jen tak pro zábavu” se ale stalo něco víc. Stala se z toho srdeční záležitost, prostě PUNQA - momentálně jedna z nejlepších burgráren v Česku a místo, kde vždycky dostaneš jak skvělé jídlo, tak pití. 

V současné době jsme vyhráli 6. nejlepší burgrárnu v Česku a všichni naše burgery milují! Dělám to s láskou a maximálním důrazem ke kvalitě použitých surovin. Zdá se to až pohádkově, ale můj příběh měl jednu malou vadu na kráse - tou byla samotná provozovna. 

A tak došlo na její úpravy a modernizaci, abychom mohli čepovat to nejlepší pivo a dělat nejlepší burgery široko daleko. 

Společně s pomocí přátel a známých jsme se do toho pustili. Ale ani já, ani nikdo ze zúčastněných, zdaleka nečekal takhle rozsáhlý projekt. 

Dům je totiž starý 250 let, a tak se toho vyskytlo víc, než jsme zpočátku předpokládali.

Proto žádám o pomoc s financováním dokončovacích prací vás, naše příznivce, a chci vám nabídnout krásné dárky pod stromeček.

Hithit je skvělou cestou, jak s přestavbou doběhnout do cílové rovinky, a zároveň dát lidem plno skvělých a jedinečných zážitků spojených s dokonalým jídlem a pitím. 

Budu moc rád, když mi zde umožníte dojít zas o trochu blíž ke splněného snu a spokojenosti všech. Mě i zákazníků!

Něco víc o mně a o začátcích PUNQY

Jmenuju se Jan Smejkal, vystudoval jsem střední průmyslovou školu - zaměření na projekční činnost TZB. Po škole jsem dělal spoustu různých prací, a to všude možně po světě. 

Po návratu z cest jsem se chtěl už trochu víc usadit a žít v naší krásné zemi, prostě tam, kde jsem se narodil. Proto jsem si našel práci jako projektový manažer pro jednu výstavářskou firmu kousek od Brna. 

A pak se to stalo. Přišla možnost pronajmout si hospůdku v Boskovicích, která upřímně neměla zrovna valnou pověst. 

O to větší to ale byla výzva! 

Původně to byla sranda a spíš to mělo být místo, kam si zajdu na výbornou Plzeň (kterou nesmírně miluju), když se vrátím ze zahraničních pracovních cest. Nečekaně se ale z celého projektu stalo něco víc. 

To, jakým způsobem se u nás přistupovalo k pivu, jakou dostávali zákazníci kvalitu všech nabízených produktů a to, jak moc mě to celé bavilo. 

Jednou jsem si řekl, že by bylo fajn udělat burgery, které se zde dávno před tím dělali, a tak jsme udělali první burgrovací neděli pro veřejnost! To, co se stalo, byla naprostá smršť! 

Během nedělního odpoledne jsem udělal na mini grilu zhruba 130 kusů prvních burgerů. Lidi byli naprosto nadšení (i když čekali třeba i 3 hodiny na svou objednávku). To mě tak dostalo, že jsem se rozhodl zkusit festival a udělat si stánek s burgrama. 

Burgry jedou!

Nakonec jsem se s týmem přihlásil do výběru na Burger Arénu 2020, kde se zúčastnilo přes 30 nejlepších burgráren z Česka a my byli jednou z nich. 

Porota nás vybrala mezi 30 “mástrů” a my se mohli utkat o nejlepší burgrárnu v ČR. Díky této příležitosti jsme se stali 6. nelepší burgrárnou v Česku

To mě vedlo k myšlence, že bychom si zasloužili krásný prostor. To jediné chybělo k naprosté dokonalosti. Jelikož jsem vždycky chtěl být architekt, tak začala v součastnosti už skoro rok a půl dlouhá cesta oprav vnitřních a teď i venkovních prostor provozovny v Boskovicích. 

Blížím se ke konci, a to jenom díky vám všem. Už stačí jen malý krůček ke zdárnému dokončení a otevření zbrusu nové provozovny, která nenechá v klidu nejednoho návštěvníka. 

Budeme originální Pilsner Urquell provozovna s nejlepším pivem a burgrama v širokém okolí

Proč jsme se rozhodli vybrat peníze přes Hithit.cz? 

Protože právě Hithit.cz pomohl, společně s vámi, dovést k úspěšnému konci spoustu srdcových projektů. 

A právě takový je i naše PUNQA. 

Chceme dát lidem možnost získat mnoho skvělých služeb a netradičních a neopakovatelných zážitků. Chceme být jiní, jedineční a věřím, že právě k tomu nám HitHit.cz, a třeba právě TY, pomůžete.

Komentáre

Vyberte si odmenu za váš príspevok

  • predané 3
    Udělej dobrý skutek a měj krásný den

    Chceš nám i sobě udělat radost a mít hezčí den? Přesně pro Tebe je zde možnost udělat dobrý skutek a darovat nám pozornost. Budeme ti za to moc vděční. Jako poděkování ti pošleme dopis s poděkováním. Samozřejmostí je poděkování na www. stránkách, Facebooku a Instagramu, které proběhne ještě před Vánocemi. 

    Doručenia odmeny: na adresu, do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    5,95 €
    (150 Kč)
  • zostáva 98 z 100
    Speciální "REKONSTRUKCE" burger! Jen na Hithit.cz

    Jedinečná možnost chutnat speciální "REKONSTRUKCE" burger, který je vymyšlený  jedinečně pro tento projekt. Budeš si ho moci objednat rozvozem nebo si ho přijít sníst k nám do provozovny od 3.1.2022, kdy startuje provoz (zatím rozvoz :)). Tenhle burger si budeš moci užívat během prvních 5 měsíců (tzn. ledna, únoru března, dubna a května). Bude obsahovat naši skvělou bulku plnou lásky, zeleninku, stařené hovězí maso, černý lanýž a další výborné suroviny, které jsou teď ještě trochu tajemství.  Pokud si ho nedáš teď, tak už nikdy! Využiješ toho vyzkoušet něco speciálního? Zkus ho! Je to velká paráda. Pošlu ti poukázku na mail, ale pokud budeš do 50 km od Boskovic dovezu i tištěný dárkový poukaz do Vánoc a to osobně! 

    Doručenia odmeny: na adresu, do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    9,91 €
    (250 Kč)
  • zostáva 36 z 50
    Speciální "REKONSTRUKCE" burgery pro 2! Jen na Hithit.cz

    Jedinečná možnost chutnat speciální "REKONSTRUKCE" burger, který je vymyšlený  jedinečně pro tento projekt, a to hned pro 2 osoby. Budeš si ho moci objednat rozvozem nebo si ho přijít sníst k nám do provozovny od 3.1.2022, kdy startuje provoz (zatím rozvoz :)). Tenhle burger si budeš moci užívat během prvních 5 měsíců (tzn. ledna, únoru března, dubna a května). Bude obsahovat naši skvělou bulku plnou lásky, zeleninku, stařené hovězí maso, černý lanýž a další výborné suroviny, které jsou teď ještě trochu tajemství.  Pokud si ho nedáš teď, tak už nikdy! Využiješ toho vyzkoušet něco speciálního? Zkus ho! Je to velká paráda. Pošlu ti poukázku na mail, ale pokud budeš do 50 km od Boskovic dovezu i tištěný dárkový poukaz do Vánoc a to osobně! 

    Doručenia odmeny: na adresu, do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    19,82 €
    (500 Kč)
  • zostáva 48 z 50
    Dárkový poukaz v hodnotě 500,- Kč

    Pokud tě nic z dané nabídky nazaujalo, anebo si jen nejsi jistý, co přesně by ti udělalo největší radost pod stromečkem, můžeš zvolit tuhle klasiku v podobě dárkového poukazu v hodnotě 500,- Kč na cokoliv z naší nabídky. Rozvoz, zajít na pivko nebo cokoliv jiného. Využít ho budeš moci celý rok 2022. Jednak na rozvoz a jednak na zaplacení v provozovně. To už nechám na tobě. Pokud bys chtěl někoho obdarovat tímhle poukazem, tak to stihneme i pod stromeček. Můžu ti poukaz dovézt osobně (pokud budeš do 50 km od Boskovic) nebo poslat poštou, ale stoprocentně do Vánoc!

    Doručenia odmeny: na adresu, do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    19,82 €
    (500 Kč)
  • zostáva 27 z 30
    Čepice PUNQA v limitované edici s jmenovkou

    Máš rád náš merch? Tak teď máš možnost získat něco unikátního. Čepici PUNQA v černé barvě s číslováním a tvým jménem. Jde o limitovanou edici, která je navrhnutá jen a pouze pro tuto příležitost. Máš rád kvalitní čepice a PUNQU? Tak si pořiď tuhle nádheru od Snapback Original a firmy Activ. Ideální dárek, co říkáš? Pod stromeček ti dodáme krásný dárkový certifikát, po Vánocích se spojíme se všemi majiteli oblečení a domluvíme se jakou uděláme velikost a co budou chtít vyšít za jméno nebo třeba přezdívku. Dodáno bude během ledna osobně přímo až k majiteli  domů (pokud bude adresa do 50km od Boskovic), nebo bude možnost si čepici vyzvednout u nás v Boskovicích, popřípadě ti ji pošleme poštou. Pod stromeček ti můžu poslat krásný dárkový certifikát na mail anebo přivést osobně až domů (opět pokud bude adresa do 50 km od Boskovic), takže to stihneme určitě do Vánoc!

    Doručenia odmeny: na adresu, do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    23,78 €
    (600 Kč)
  • zostáva 47 z 50
    Řízená degustace rumů

    Jedinečná možnost, jak zažít jednu z prvních řízených degustací v nových prostorech PUNQY, kde si pro Tebe nachystám naprosto špičkovní selekci rumů a kde se otevře jedna speciální láhev z mé osobní sbírky. Nachystal jsem si pro Tebe 6 vzorků. Jeden z nich bude Don Papa 10 y.o., který je už dlouhou dobu u nás v ČR vyprodaný, dále pak budou zařazeny další dva Don Papa rumy, ale jaké to budou? To je překvapení! Bude vypsáno opět několik termínů, takže se nemusíš obávat, že to nestihneš. Tohle se nebude již nikdy opakovat. Je to jedinečná nabídka, kterou ocení každý milovník rumu! Garantuju Ti neopakovatelný zážitek, na který jen tak nezapomeneš. Pokud bys chtěl dát tenhle nesmírně silný zážitek někomu jako dárek pod stromeček, tak máš jedinečnou možnost. Stačí poslat adresu a já Ti dárkový certifikát buď pošlu, nebo dovezu osobně (pokud bude adresa do 50 km od Boskovic) do Vánoc.

    Doručenia odmeny: na adresu, do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    23,78 €
    (600 Kč)
  • zostáva 19 z 20
    Strávené odpoledne s Honzou

    Jedinečná možnost, jak se dozvědět plno zajímavých informací. To, jak to vlastně celý bylo. Vlastně, cokoliv budeš chtít dělat a co tě bude zajímat. Protože se budu celé odpoledne věnovat jenom Tobě. Můžeme si zajít na kafe, na něco dobrého anebo jen tak klábosit. Ale tak jako tak to bude velice netradiční zážitek. To ti slibuju! Tenhle dárek si budeš moci vybrat během první půlky roku. Stačí se jen domluvit na termínu a budu jen Tvůj! Pokud budeš chtít, tak za tebou přijedu kamkoliv se ti jen zamane (limit cesty je nastaveny na 100 km od Boskovic).  Pod stromeček ti můžu poslat certifikát na mail, anebo přivést osobně až domů (pokud bude adresa do 50 km od Boskovic), takže to stihnu určitě do Vánoc!

    Doručenia odmeny: na adresu, do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    27,74 €
    (700 Kč)
  • zostáva 28 z 30
    Speciální "REKONSTRUKCE" burgery pro 3! Jen na Hithit.cz

    Jedinečná možnost chutnat speciální "REKONSTRUKCE" burger, který je vymyšlený  jedinečně pro tento projekt, a to hned pro 3 osoby. Budeš si ho moci objednat rozvozem nebo si ho přijít sníst k nám do provozovny od 3.1.2022, kdy startuje provoz (zatím rozvoz :)). Tenhle burger si budeš moci užívat během prvních 5 měsíců (tzn. ledna, únoru března, dubna a května). Bude obsahovat naši skvělou bulku plnou lásky, zeleninku, stařené hovězí maso, černý lanýž a další výborné suroviny, které jsou teď ještě trochu tajemství.  Pokud si ho nedáš teď, tak už nikdy! Využiješ toho vyzkoušet něco speciálního? Zkus ho! Je to velká paráda. Pošlu ti poukázku na mail, ale pokud budeš do 50 km od Boskovic dovezu i tištěný dárkový poukaz do Vánoc a to osobně! 

    Doručenia odmeny: na adresu, do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    29,73 €
    (750 Kč)
  • zostáva 29 z 30
    Triko PUNQA v limitované edici s jmenovkou

    Máš rád náš merch? Tak teď máš možnost získat něco unikátního. Triko PUNQA v pěti barvách s číslováním a tvým jménem. Jde o limitovanou edici, která je navrhnutá jen a pouze pro tuto příležitost. Máš rád kvalitní trička a PUNQU? Tak si pořiď tuhle nádheru od firmy Engelbert Strauss a firmy Activ. Ideální dárek, co říkáš? Pod stromeček ti dodáme krásný dárkový certifikát, po Vánocích se spojíme se všemi majiteli oblečení a domluvíme se jakou uděláme velikost, jakou bude chtít barvu, střih a co budou chtít vyšít za jméno. Nebo třeba přezdívku? Dodáno bude během ledna osobně přímo až k majiteli  domů (pokud bude adresa do 50km od Boskovic), nebo bude možnost si tričko vyzvednout u nás v Boskovicích, popřípadě ti ji pošleme poštou. Pod stromeček ti můžu poslat krásný dárkový certifikát na mail, anebo přivést osobně až domů (opět pokud bude adresa do 50 km od Boskovic), takže to stihneme určitě do Vánoc!

    Doručenia odmeny: na adresu, do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    37,65 €
    (950 Kč)
  • zostáva 10 z 10
    "NEFRONTOVÁ Karta" aneb nikdy nestůj frontu

    Máš rád naše burgery a rád si je dáváš na festivalech, kde nás potkáš? Nebaví tě čekat v těch nekonečných frontách? Jo, lidi naše burgery milují a někdy je to opravdu otrava. Tak přesně pro tebe a dalších 9 šťastlivců máme jedinečnou možnost pořídit si nepřenosnou "NEFRONTOVOU Kartu", která ti zaručí jediné. To, že nebudeš muset nikdy čekat ve frontě. Jednoduše, uvidíš náš stánek a máš právo dostat burger hned a bez čekání! Tato karty NEMÁ omezenou platnost. Takže ji máš do konce života. Můžu ti ji poslat mailem nebo doručit osobně až k tobě domů (pokud bude adresa do 50 km od Boskovic). Platnost karty je od 3.1.2022 do nekonečna...:) Pokud to máš jako dárek, tak to stihnu určitě do Vánoc!

    Doručenia odmeny: na adresu, do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    39,64 €
    (1 000 Kč)
  • zostáva 25 z 30
    Thajská škola vaření s Honzou

    Taky miluješ Thajskou kuchyni? Tak to jsme dva. Já tuhle kuchyni úplně miluju. Už delší dobu se věnuju této části kuchyně a chtěl bych ti dát možnost uvařit si semnou několik skvělých thajských pokrmů z prvotřídních surovin. Uděláme si hezký odpoledne a ukážeme si vychytávky, který je dobrý znát, když chceš vařit tuhle neuvěřitelně pestrou kuchyň plnou chutí a vůní. Škola proběhne v našich prostorách během jarních a letních měsíců. Bude trvat zhruba 4 hodiny, všechny suroviny budou připraveny na každého účastníka se vším vybavením. Tak se rychle přihlas a pojďme vařit. Pokud bys chtěl dát tuhle školu někomu jako dárek pod stromeček, tak máš jedinečnou šanci. Stačí poslat adresu a já ti dárkový certifikát buď pošlu, nebo dovezu osobně do Vánoc.

    Doručenia odmeny: na adresu, do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    39,64 €
    (1 000 Kč)
  • zostáva 30 z 30
    Škola správného čepování piva na PUNQĚ

    Miluješ naše pivo a to jak ho čepujeme? Jelikož nás učil čepovat jeden z největších vzorů z plzeňského Prazdroje, pan Josef Jeglík. Chtěli bychom ti ukázat, jak se to správně dělá. Co je potřeba udělat před každým čepováním? Správný styl čepování a všechny správné postupy, které z Tebe udělají naprostou hvězdu na každé akci. Tohle by měl zkusit každý opravdový milovník piva. Škola bude probíhat v několika termínech, které vždy vypíšeme měsíc dopředu. Školení bude trvat zhruba 3 hodiny a nemusíš se bát, hlady neumřeš. Krom piva bude i občerstvení. Škola bude probíhat v naší provozovně a budeš moct vypít všechno co si načepuješ. A to se vyplatí. Těšíme se na tebe! Pokud bys chtěl dát tuhle školu někomu jako dárek pod stromeček, tak máš jedinečnou šanci. Stačí poslat adresu a já ti dárkový certifikát buď pošlu, nebo dovezu osobně (pokud bude adresa do 50 km od Boskovic) do Vánoc.

    Doručenia odmeny: na adresu, do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    39,64 €
    (1 000 Kč)
  • zostáva 29 z 30
    Dárkový poukaz v hodnotě 1000,- Kč

    Pokud tě nic z dané nabídky nezaujalo, anebo si jen nejsi jistý, co přesně by ti udělalo největší radost pod stromečkem, můžeš zvolit tuhle klasiku v podobě dárkového poukazu v hodnotě 1000,- Kč na cokoliv z naší nabídky. Rozvoz, zajít na pivko nebo cokoliv jiného. Využít ho budeš moci celý rok 2022. Jednak na rozvoz a jednak na zaplacení v provozovně. To už nechám na tobě. Pokud bys chtěl někoho obdarovat tímhle poukazem, tak to stihneme i pod stromeček. Můžu ti poukaz dovézt osobně (pokud budeš do 50 km od Boskovic) nebo poslat poštou, ale stoprocentně do Vánoc!

    Doručenia odmeny: na adresu, do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    39,64 €
    (1 000 Kč)
  • zostáva 28 z 30
    Řízená degustace rumů pro 2 osoby

    Jedinečná možnost, jak zažít jednu z prvních řízených degustací v nových prostorech PUNQY, kde si pro Vás nachystám naprosto špičkovní selekci rumů a kde se otevře jedna speciální láhev z mé osobní sbírky. Tahle degustace je hned pro 2 osoby. Nachystal jsem si pro Vás 6 vzorků. Jeden z nich bude Don Papa 10 y.o., který je už dlouhou dobu u nás v ČR vyprodaný, dále pak budou zařazeny další dva Don Papa rumy, ale jaké to budou? To je překvapení! Bude vypsáno opět několik termínů, takže se nemusíte obávat, že to nestihnete. Tohle se nebude již nikdy opakovat. Je to jedinečná nabídka, kterou ocení každý milovník rumu! Garantuju Ti neopakovatelný zážitek, na který jen tak nezapomeneš. Pokud byste chtěl dát tenhle nesmírně silný zážitek někomu jako dárek pod stromeček, tak máte jedinečnou šanci. Stačí poslat mail, anebo adresu a já Vám dárkový certifikát buď pošlu, nebo dovezu osobně (pokud bude adresa do 50 km od Boskovic) do Vánoc.

    Doručenia odmeny: na adresu, do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    47,56 €
    (1 200 Kč)
  • zostáva 17 z 20
    Uvaříme spolu našeho PUNQÁČKA - aneb půl den v pivovaru ROJC

    Máš rád pivo? Chutná ti naše vlastní pivo PUNQÁČEK? Chtěl bys zkusit jaký to je zúčastnit se vaření přímo v pivovaru? Po boku s hlavním sládkem p. Hemrem a se mnou? Máš jedinečnou možnost užít si velice netradiční a jedinečný zážitek. Tahle šance je zde jen jednou a to teď! Počet míst je omezen, tak naskoč do party. Jdeme vařit....! Pokud bys chtěl někoho obdarovat, tak pod stromeček ti můžu poslat krásný dárkový certifikát na mail, anebo přivést osobně až domů (opět pokud bude adresa do 50 km od Boskovic), takže to stihneme určitě do Vánoc!

    Doručenia odmeny: na adresu, do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    59,45 €
    (1 500 Kč)
  • zostáva 39 z 40
    Burger škola s Honzou

    Chtěl bys taky umět dělat skvělý burgery jako se dělají na PUNQĚ? Tak pojď semnou na školu vaření. Uděláme si hezký odpoledne a já ti ukážu, jak upéct skvělou bulku, jaké maso používám a proč? Naučím tě moji majonézu, ukážu plno rad a tipů, jak udělat fakt skvělej burger, kterým vyrazíte dech nejedné návštěvě. Jakou zeleninu koupit, který chutě spolu suprově ladí? Uděláme si karamelizovanou cibulku a spoustu dalších zajímavostí. Tak jdem burgrovat! Tohle chceš zažít. Pod stromeček ti můžu poslat krásný dárkový certifikát na mail, anebo přivést osobně až domů (pokud bude adresa do 50 km od Boskovic), takže to stihnu určitě do Vánoc!

    Doručenia odmeny: na adresu, do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    59,45 €
    (1 500 Kč)
  • zostáva 30 z 30
    Dárkový poukaz v hodnotě 1500,- Kč

    Pokud tě nic z dané nabídky nezaujalo, anebo si jen nejsi jistý, co přesně by ti udělalo největší radost pod stromečkem, můžeš zvolit tuhle klasiku v podobě dárkového poukazu v hodnotě 1500,- Kč na cokoliv z naší nabídky. Rozvoz, zajít na pivko nebo cokoliv jiného. Využít ho budeš moci celý rok 2022. Jednak na rozvoz a jednak na zaplacení v provozovně. To už nechám na tobě. Pokud bys chtěl někoho obdarovat tímhle poukazem, tak to stihneme i pod stromeček. Můžu ti poukaz dovézt osobně (pokud budeš do 50 km od Boskovic) nebo poslat poštou, ale stoprocentně do Vánoc!

    Doručenia odmeny: na adresu, do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    59,45 €
    (1 500 Kč)
  • zostáva 29 z 30
    Mikina PUNQA v limitované edici s jmenovkou

    Máš rád náš merch? Tak teď máš možnost získat něco unikátního. Mikinu PUNQA v černé barvě s číslováním a tvým jménem. Jde o limitovanou edici, která je navrhnutá jen a pouze pro tuto příležitost. Máš rád kvalitní oblečení a PUNQU? Tak si pořiď tuhle nádheru od firmy Engelbert Strauss a firmy Activ. Tohle bude hodně vyladěná záležitost, která nemá obdoby. Tak si udělej radost. Pod stromeček ti dodáme krásný dárkový certifikát, po Vánocích se spojíme se všemi majiteli oblečení a domluvíme se jako uděláme velikost a co budou chtít vyšít za jméno nebo třeba přezdívku. Dodáno bude během ledna osobně přímo až k majiteli  domů (pokud bude adresa do 50km od Boskovic), nebo bude možnost si čepici vyzvednout u nás v Boskovicích, popřípadě ti ji pošleme poštou. Pod stromeček ti můžu poslat krásný dárkový certifikát na mail, anebo přivést osobmě až domů (opět pokud bude adresa do 50 km od Boskovic), takže to stihnu určitě do Vánoc!

    Doručenia odmeny: na adresu, do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    63,42 €
    (1 600 Kč)
  • zostáva 12 z 12
    Měj u nás svůj vlastní burger! Může se jmenovat jako Ty!

    Chceš si se mnou užít fajn půl den? Půl den, kde výsledkem bude Tvůj vlastní burger, který spolu kompletně vymyslíme a bude se moci jmenovat třeba po Tobě?? Tak tahle odměna je přešně pro Tebe nebo někoho blízkého. Pojď semnou vymyslet TVŮJ burger. Všechny vymyšlené burgery budeme mít v nabídce vždy po jednom a to minimálně měsíc! burger budeme sestavovat v první půlce roku. Začínáme v březnu, kdy začneme vymýšlet první pašáky a od dubna už budeš moci ochutnat vždycky jednu specialitku přímo od někoho z Vás šťastlivců a tvůrců. Cool dárek pro nejednoho burger milovníka. Pod stromeček ti můžu poslat certifikát na mail, anebo přivést osobně až domů (pokud bude dodací adresa do 50 km od Boskovic), takže to stihneme určitě do Vánoc!

    Doručenia odmeny: na adresu, do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    79,27 €
    (2 000 Kč)
  • zostáva 30 z 30
    Dárkový poukaz v hodnotě 2000,- Kč

    Pokud tě nic z dané nabídky nezaujalo, anebo si jen nejsi jistý, co přesně by ti udělalo největší radost pod stromečkem, můžeš zvolit tuhle klasiku v podobě dárkového poukazu v hodnotě 2000,- Kč na cokoliv z naší nabídky. Rozvoz, zajít na pivko nebo cokoliv jiného. Využít ho budeš moci celý rok 2022. Jednak na rozvoz a jednak na zaplacení v provozovně. To už nechám na tobě. Pokud bys chtěl někoho obdarovat tímhle poukazem, tak to stihneme i pod stromeček. Můžu ti poukaz dovézt osobně (pokud budeš do 50 km od Boskovic) nebo poslat poštou, ale stoprocentně do Vánoc!

    Doručenia odmeny: na adresu, do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    79,27 €
    (2 000 Kč)
  • zostáva 16 z 20
    Řízená degustace rumů pro 4 osoby

    Jedinečná možnost, jak zažít jednu z prvních řízených degustací v nových prostorech PUNQY, kde si pro Vás nachystám naprosto špičkovní selekci rumů a kde se otevře jedna speciální láhev z mé osobní sbírky. Tahle degustace je určena hned pro 4 osoby. Nachystal jsem si pro Vás 6 vzorků. Jeden z nich bude Don Papa 10 y.o., který je už dlouhou dobu u nás v ČR vyprodaný, dále pak budou zařazeny další dva Don Papa rumy, ale jaké to budou? To je překvapení! Bude vypsáno opět několik termínů, takže se nemusíte obávat, že to nestihnete. Tohle se nebude již nikdy opakovat. Je to jedinečná nabídka, kterou ocení každý milovník rumu! Garantuju Ti neopakovatelný zážitek, na který jen tak nezapomeneš. Pokud byste chtěl dát tenhle nesmírně silný zážitek někomu jako dárek pod stromeček, tak máte jedinečnou šanci. Stačí poslat adresu a já Vám dárkový certifikát buď pošlu, nebo dovezu osobně (pokud bude adresa do 50 km od Boskovic) do Vánoc.

    Doručenia odmeny: na adresu, do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    95,12 €
    (2 400 Kč)
  • zostáva 8 z 10
    Udělej si na PUNQĚ oslavu a měj ji jen pro sebe

    Pronájem kompletně celého baru na společenskou událost (narozeniny, narození potomka, rozlučka se svobodou,...) podle tvého přání. V pronájmu je zahrnutý pronájem prostor až pro 26 lidí, personál na akci, tematická výzdoba a budget v hodnotě 2000,-Kč. Obsluhovat Vás bude sám Honza. Plánuješ v roce 2022 oslavu nebo cokoliv co bys chtěl mít na PUNQĚ? Tak zde je jedinečná možnost, jak mít už teď jasno, kde to bude. Startujeme už 3.1.2022, ale pokaz budeš moci využít od března 2022 do konce roku 2023! Pokud bys chtěl dát někomu tuhle oslavu pod stromeček, tak to určitě není problém. Rád ti certifikát doručím (pokud bude adresa do 50 km od Boskovic), anebo pošlu mailem. Vše do Vánoc!

    Doručenia odmeny: na adresu, do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    198,18 €
    (5 000 Kč)
  • zostáva 9 z 10
    Sleva 20 % na celkovou útratu po dobu 2 let

    Chodíš na PUNQU často? Objednáváš si i rozvoz? Tak to se ti vyplatí tahle super vychytávka v hodnotě 20 % na komplet útratu po dobu 2 let! Největší výhoda je, že můžeš slevu použít i pro lidi, kteří s tebou přišli. Takže to není jenom pro tebe samotného, ale klidně pro celý stůl. Nebo na celý rozvoz. Tahle věc je platná přesně 2 roky od aktivace. Pokud bys chtěl někoho obdarovat touhle slevou, tak to stihneme i pod stromeček. Můžu ti poukaz dovézt osobně (pokud bude adresa do 50 km od Boskovic) nebo poslat na přiložený mail, ale stopro do Vánoc!

    Doručenia odmeny: na adresu, do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    198,18 €
    (5 000 Kč)
  • zostáva 15 z 15
    DETOXOVÁ KŮRA na 28 dní - ŽENA

    Slyšela jsi už o našem programu na 28 dní, který je inspirován detoxem od Antonie Mačingové? Pokud jsi ho už zkoušela a víš, jak moc je to skvělý, nemusím ti to dlouhavě vysvětlovat a rovnou ho můžeš přihodit do košíku! Pokud jsi o něm jen slyšela, anebo máš chuť ho vyzkoušet, tak zde je pár informací:
    - budeme ti vozit 3 jídla
    - v jakémkoliv množství
    - 28 dní v kuse
    - vždy den dopředu
    Abys měla možnost si naplánovat svůj den podle potřeb. Po celou dobu máš k detoxu poradenství a pronájem skleněných misek zdarma! Již minulý rok jsme dokázali "obšťastnit" několik desítek zákazníků a ty můžeš být další z nich! Tak pojď do změny a dopřej svému tělu zaslouženou očistu. Budeš se cítit naprosto skvěle! Zde je odkaz na více informací.
    Pokud bys chtěla dát někomu tuhle oslavu pod stromeček, tak to určitě není probém. Rád ti certifikát doručím (pokud bude adresa do 50 km od Boskovic), anebo pošlu mailem. Vše do Vánoc!
     

    Doručenia odmeny: na adresu, do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    293,30 €
    (7 400 Kč)
  • zostáva 15 z 15
    DETOXOVÁ KŮRA na 28 dní - MUŽ

    Slyšel jsi už o našem programu na 28 dní, který je inspirován detoxem od Antonie Mačingové? Pokud jsi ho už zkoušel a víš, jak moc je to skvělý, nemusím ti to dlouhavě vysvětlovat a rovnou ho můžeš přihodit do košíku! Pokud jsi o něm jen slyšel, anebo máš chuť ho vyzkoušet, tak zde je pár informací:
    - budeme ti vozit 3 jídla
    - v jakémkoliv množství
    - 28 dní v kuse
    - vždy den dopředu
    Abys měl možnost si naplánovat svůj den podle potřeb. Po celou dobu máš k detoxu poradenství a pronájem skleněných misek zdarma! Již minulý rok jsme dokázali "obšťastnit" několik desítek zákazníků a ty můžeš být další z nich! Tak pojď do změny a dopřej svému tělu zasloužěnou očistu. Budeš se cítit naprosto skvěle! Zde je odkaz na více informací.
    Pokud bys chtěla dát někomu tuhle oslavu pod stromeček, tak to určitě není problém. Rád ti certifikát doručím (pokud bude adresa do 50 km od Boskovic), anebo pošlu mailem. Vše do Vánoc!

    Doručenia odmeny: na adresu, do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    332,94 €
    (8 400 Kč)
  • zostáva 10 z 10
    Sleva 20 % na celkovou útratu po dobu 4 let

    Chodíš na PUNQU často? Objednáváš si i rozvoz? Tak to se ti vyplatí tahle super vychytávka v hodnotě 20 % na komplet útratu po dobu 4 let. Největší výhoda je, že můžeš slevu použít i pro lidi, kteří s tebou přišli. Takže to není jenom pro tebe samotného, ale klidně pro celý stůl, který s tebou přišel. Nebo na celý rozvoz. Tahle věc je platná přesně  4 rok od aktivace. Pokud bys chtěl někoho obdarovat touhle slevou, tak to stihneme i pod stromeček. Můžu ti poukaz dovézt osobně (pokud bude adresa do 50 km od Boskovic) nebo poslat poštou, ale stoprocentně do Vánoc! 

    Doručenia odmeny: na adresu, do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    396,35 €
    (10 000 Kč)