Na spravedlivějším světě záleží!

Jsme studenti, odborníci, akademici a společně pracujeme na úsilí odborně pokrývat největší lidskoprávní problémy u nás i ve světě. Abychom však mohli vydávat Bulletin lidských práv, organizovat diskuze a zajišťovat chod Centra, potřebujeme Vaši pomoc.

Autor: CLPD

  • Společná videokonference

  • Bulletin lidských práv - titulní strana

  • V4 Human Rights Review - titulní strana

  • Diskuze

  • Odměny čekající na Vás

3 519 €
vybrané z 3 369 €

104%

104% splnené

73 ľudí prispelo

Komunita, Vzdelávanie

Všetko alebo nič. Projekt skončil 25.1.2021 v 11:15.

Zobraziť všetky odmeny

Kdo jsme?

Projekt Centrum pro lidská práva a demokracii představuje spolek nadšených lidí, kteří se zajímají o problematiku lidských práv a rozvoj demokratického smýšlení. Naším cílem je spravedlivější svět. Jsme studenti, odborníci, akademici a mnozí další. Všichni společně pracujeme na úsilí odborně pokrývat největší lidskoprávní problémy u nás i ve světě, informovat nejen odborníky, ale celou širokou veřejnost a usilovat o řešení bezpráví. Vědět, co se děje a umět kriticky myslet je důležité pro ochranu lidských práv nás i ostatních. Protože na spravedlivějším světě záleží!

 

O Centru

V Evropě jsou centra jako je to naše typická, u nás to teprve doháníme. Pro naši činnost ale potřebujeme prostředky od dárců a podporovatelů. Jedním z nich můžete být i Vy. Jelikož se lidská práva týkají nás všech, debata o nich by neměla zůstávat pouze na akademické úrovni — měla by být přiblížená i široké veřejnosti. A tomu se právě věnujeme. Chceme pokračovat ve svém úsilí a vydávat Bulletin lidských práv, který každý měsíc přináší souhrn nejdůležitějšího dění, organizovat konference, přednášky a diskuze ve fyzické nebo online formě se zajímavými lidmi a vůbec zajišťovat chod Centra.

 

Co je Bulletin lidských práv?

Bulletin je výsledkem naší snahy o přiblížení závažných lidskoprávních problémů akademikům i široké veřejnosti. Vychází každý měsíc a pokrývá pestrou paletu témat v oblastech lidských práv a demokracie. Naše Centrum jakož i Bulletin jsou členěné do čtyř tematických sekcí - Mezinárodní trestní spravedlnost; Evropský systém ochrany lidských práv; Mezinárodní politika, byznys a lidská práva; a Česká republika a lidská práva. Na přibližně třiceti stránkách se dozvíte všechny podstatné novinky v oblastech lidských práv a demokracie z České republiky, Evropy i celého světa. Abychom mohli nadále garantovat vysokou kvalitu našeho Bulletinu a jeho pravidelné vydávání, potřebujeme pomoc i od Vás, našich stálých nebo potenciálních čtenářů.

 

Kdo tvoří Centrum pro lidská práva a demokracii?

Naše Centrum tvoří stálí členové, stážistky a stážisté, odborníci i lidé zodpovědní za chod Centra jako takového. Na všechno dohlížejí naši vedoucí jednotlivých sekcí, kterými jsou:

Jan Lhotský, vedoucí Centra, editor Bulletinu lidských práv, editor V4 Human Rights Review a vedoucí sekce Mezinárodní trestní spravedlnost,

Monika Hanych, vedoucí sekce Evropský systém ochrany lidských práv,

Hubert Smekal, vedoucí sekce Evropský systém ochrany lidských práv,

Lucie Nechvátalová, vedoucí sekce Česká republika a lidská práva,

Pavel Doubek, vedoucí sekce Česká republika a lidská práva,

Nela Černota, vedoucí sekce Mezinárodní politika, byznys a lidská práva.

Tito všichni a mnozí další se starají o to, aby všechny akce proběhly jak mají, aby byl Bulletin pořád čtivý a zajímavý, zkrátka aby všechno klapalo jak má. Jestli o nás chcete vědět víc, neváhejte a navštivte naše webové stránky www.centrumlidskaprava.cz, kde najdete nejen informace o nás, ale i archiv našich publikací, článku a Bulletinů.

 

Co potřebujeme?

Vaši pomoc. Bez Vás a Vašich finančních příspěvků bychom nemohli dál pokračovat ve stejné a nezměněné kvalitě. Naši činnost vytváříme pro Vás, teď však od Vás potřebujeme přiložit ruku k společnému dílu a pomoct nám vybrat částku nutnou na další fungování Centra. Peníze, které nám pomůžete vysbírat, použijeme na financování tvroby Bulletinu lidských práv, organizaci přednášek s odborníky z České republiky i ze zahraničí, a dalšího chodu Centra. Zároveň počítáme s tím, že je využijeme taky na společné debaty a konference, na které se po dlouhém období lockdownů a omezení už nesmírně těšíme!

Na každé Vaší pomoci pro naše Centrum záleží a vážíme si jí. Nezapomeňte proto prosím náš projekt sdílet mezi svými přáteli a na sociálních sítích, abychom ho kolektivně mohli dovést až ke zdárnému cíli. Připojte se, nám všem přece společně záleží na spravedlivějším světě!

 

Co nabízíme jako odměnu?

Samozřejmě, za Vaši pomoc bychom se Vám rádi aspoň trochu odvděčili. Nabízíme Vám proto několik zajímavých dárků a odměn.

Můžete si vybrat:

  • osobní poděkování na našem webu;
  • dva druhy záložek do knihy (Lidská práva jsou práva všech / Lidská práva = moje práva);
  • odznáček (Jsem pro lidská práva);
  • plechový hrníček (Lidská práva: můj šálek kávy);
  • triko (vpředu: Lidská práva mi leží na srdci, vzadu: logo Centra);
  • všechny odměny v kompletním setu.

​​Dárky budeme zasílat poštou po skončení této sbírky. Doufáme, že se Vám budou naše dárky líbit! Děkujeme za všechny Vaše příspěvky a pokud je Vám náš projekt a naše snaha sympatická, nezapomeňte sdílet!

 

Pokud máte dotaz nebo podnět, nezapomeňte nám napsat. Všechny potřebné kontakty naleznete na našich stránkách, můžete psát i na webovou adresu clpdprojekt@gmail.com.

Aktuality

11.4.2021 Dárky již zanedlouho vyrazí na cestu

Zdravíme všechny podporovatele, rádi bychom Vás za Centrum pro lidská práva a demokracii informovali, že během minulého měsíce se zhotovovaly odměny, které máme konečně již u sebe. V blízké době Vám tak budeme moci odeslat dárky, které jste si vybrali. Ještě jednou děkujeme za Vaši podporu a…

Viacej

27.1.2021 Děkujeme :)

Podařilo se! Náš projekt Na spravedlivějším světě záleží byl úspěšný. Jen díky Vám se povedlo společně vysbírat cílovou částku. Máme obrovskou radost! Ještě jednou Vám všem děkujeme a doufáme, že Vás naše dárky potěší!

Viacej

Komentáre

Vyberte si odmenu za váš príspevok

  • predané 12
    Poděkování na webu Centra

    Za Váš dar Vám poděkujeme tím, že uvedeme Vaše jméno jako dárce na webovou stránku Centra pro lidská práva ( www.centrumlidskaprava.cz). Vaši štědrost tak oceníme nejen my, ale také ti, kteří na naše stránky zavítají.

     

    Doručenia odmeny: do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    3,96 €
    (100 Kč)
  • predané 18
    Záložka do knihy: Lidská práva jsou práva všech

    Veříme, že naši čtenáři a čtenařky rádi čtou nejen Bulletin lidských práv, ale také jiné knihy. Pro každého tu proto máme záložku do knihy s naším logem, které vám bude připomínat Váš dar.

    Vaši záložku Vám doručíme poštou zdarma, proto nezapomeňte uvést adresu.

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    9,91 €
    (250 Kč)
  • predané 2
    Záložka do knihy: Lidská práva = moje práva

    Veříme, že naši čtenáři a čtenářky rádi čtou nejen Bulletin lidských práv, ale také jiné knihy. Pro každého tu proto máme záložku do knihy s naším logem, které vám bude připomínat Váš dar.

    ​Vaši záložku Vám doručíme poštou zdarma, proto nezapomeňte uvést adresu.

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    9,91 €
    (250 Kč)
  • predané 4
    Odznáček: Jsem pro lidská práva

    Angažovaní lidé jako Vy určitě ocení i placku, kterou si mohou připnout na svůj batoh a dát tak celému světu najevo, že podpořili skvělý a smysluplný projekt.

    ​Váš odznáček Vám doručíme poštou zdarma, proto nezapomeňte uvést adresu.

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    19,82 €
    (500 Kč)
  • predané 23
    Plecháček: Lidská práva - můj šálek kávy

    Jsou lidská práva Váš šálek kávy? Jestli ano, určite oceníte oblíbený plechový hrníček na kafe, čaj nebo cokoliv budete chtít!

    ​Váš hrníček Vám doručíme poštou zdarma, proto nezapomeňte uvést adresu.

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    31,71 €
    (800 Kč)
  • predané 3
    Pánské triko s potiskem: Lidská práva mi leží na srdci

    Jestli jste věrný fanoušek, máme tady pro Vás i triko, kterým Vás dozajista potěšíme! Vypadá skvěle a dá každému jasně najevo, že Vám lidská práva leží na srdci! Nezapomeňte nám ale do poznámky napsat Vaší velikost.

    ​Vaše triko Vám doručíme poštou zdarma, proto nezapomeňte uvést adresu.

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    59,45 €
    (1 500 Kč)
  • predané 2
    Dámské triko s potiskem: Lidská práva mi leží na srdci

    Jestli jste věrná fanynka, máme tady pro Vás i triko, kterým Vás dozajista potěšíme! Vypadá skvěle a dá každému jasně najevo, že Vám lidská práva leží na srdci! Nezapomeňte nám ale do poznámky napsat Vaší velikost.

    Vaše triko Vám doručíme poštou zdarma, proto nezapomeňte uvést adresu.

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    59,45 €
    (1 500 Kč)
  • predané 9
    Kompletní set

    Pro opravdu věrné fanoušky tady máme všechy dárky dohromady! Nepropásněte příležitost získat všechny odměny za jeden příspěvek! Dostanete tak triko, plecháček, odznáček, záložku i poděkování najednou!

    Celý kompletní set Vám doručíme poštou zdarma, proto nezapomeňte uvést adresu. Prosím, uveďte do poznámky také vaši velikost trika a jestli budete mít zájem o dámský nebo pánský střih.

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    118,91 €
    (3 000 Kč)