První deska MOONSHYE

Debutové album písničkářky Moonshye - CURTAIN OF THE MOON - to jsou ptáci, noc, vesmír, voda, barvy, vítr….v zahradě lidské duše. Pierwsza płyta Moonshye - CURTAIN OF THE MOON - to ptaki, noc, kosmos, woda, kolory, wiatr....w ogrodzie ludzkiej duszy.

Autor: Moonshye

  • Plakát River / foto: Dominika Strobel

  • Obrázek Garden / kresba: Moonshye

  • Curtain of the Moon / foto: Dominika Strobel

  • Na festivalu Soundrive / foto: Przemek Mazur

  • Ve studiu Rustical Records / peruánské charango

  • Krásný zvuk Array mbiry uslyšíte na desce...

  • Na novou desku! S Pavlem Šmídem a Martinem Pírem

  • *Moonshye* Dopisní sada / Zestaw do pisania listów

  • *Moonshye* Dopisní sada / Zestaw do pisania listów

  • *Moonshye* Dopisní sada / Zestaw do pisania listów

  • *Moonshye* Dopisní sada / Zestaw do pisania listów

3 854 €
vybrané z 3 765 €

102%

102% splnené

91 ľudí prispelo

Hudba

Dobratice, Moravskoslezský kraj, Česko

Všetko alebo nič. Projekt skončil 7.11.2020 v 14:40.

Zobraziť všetky odmeny

(dla polskich fanów - tekst w języku polskim poniżej)

Jak to začalo…

Když mi bylo 17 let, začala jsem psát písničky. Nestačilo mi hudbu jen poslouchat, chtěla jsem ji také tvořit. Časem se přidala kapela (The Lights of Reims ve Frýdku-Místku). Později jsem odjela na busking do Norska, za vydělané peníze si koupila pořádnou kytaru a přestěhovala se do polské Lodže - města, které mne velmi inspirovalo a kde jsem napsala spoustu nových písní. Mojí konzervatoří se stalo hraní coverů  "do talíře" v restauracích. V roce 2017 jsem začala vystupovat se svou tvorbou sólově, a příležitostně také s jinými muzikanty (Ráďa, Matt, Michał, Asia, Nico).

Před rokem jsem se vrátila zpátky do rodných Beskyd ve Slezsku, pořád mám však k Polsku blízko a koncertuji také tam. Písničky častým koncertováním uzrály a přišel čas je nahrát. Když jsem před rokem hledala vhodné místo a ty správné lidi ke spolupráci, potkala jsem šťastnou náhodou Martina Píro s Pavlem Šmídem z brněnského studia a vydavatelství Rustical Records. Vážím si jejich nadšení pro mou muziku a toho, že dělají věci naplno. Deska Curtain of the Moon je výsledkem poctivé práce ve studiu, která začala už před rokem. A protože jsem vždy měla představu, že mé skladby budu jednou hrát také s kapelou, přizvala jsem na album vzácné hosty. Díky tomu  písničky, které na koncertech hraji většinou sama s kytarou, looperem a charangem uslyšíte na desce v nových aranžích. Věřím, že pokud to okolnosti dovolí, v téhle podobě je představím brzy také na koncertech. Curtain of the Moon - to jsou ptáci, noc, vesmír, voda, barvy, vítr….v zahradě lidské duše.

Co je cílem sbírky?

Jelikož se z původního plánu nahrání EP s pěti písničkami stal velký projekt o deseti písních a několika skvělými hudebními hosty, není v mých možnostech vše zafinancovat z vlastních zdrojů. Proto bych ráda našla podporu prostřednictvím portálu hithit.cz.  Díky této sbírky budu moci zaplatit část nákladů na: práci ve studiu, mix, mastering, lisování CD včetně tisku přebalů a další náklady spojené s distribucí a propagací desky. 

O čem deska je a koho na ní uslyšíte...

V písních hledám krásu lidské duše i v jejích temných stránkách a vyprávím o ní prostřednictvím symbolů z přírody, která mne velmi inspiruje. Na desce můžete  kromě mého zpěvu, hry na kytaru a na Array mbiru uslyšet také:

kytaru, baskytaru, syntezátory, Array mbiru a djembe v podání ostříleného kytaristy a kreativního producenta z Rustical Records Pavla Šmída (King'n'doom, KoraJungleJazz, Dáša Ubrová)

housle, zpěv, syntezátory a ukulele mé kamarádky a talentované multiinstrumentalistky Asii Szczęsnowicz, která vystupuje se svým sólovým projektem jablkagruszki a s kapelou Odpoczno

špičkového muzikanta Daniela Šoltise (Vertigo, -123minut, MaBaSo), který obohatil několik písní svým bubenickým uměním

syntezátory hudebního magika Antonína Fajta

nezvyklý africký nástroj calabash drum producenta a vizionáře Martina Píro, který vlastně může za to, že nahrávám právě ve studiu Rustical Records plném i jiných krásně znějících afrických podivností

předního českého kontrabasistu Tomáš Lišku (Invisible World, Druhá Tráva).

V jedné skladbě uslyšíte také činely Štěpána Podrazila (Cocotte Minute).

Mixu desky se výborně zhostil Vojtěch Svatoš a masteringu taktéž profesionálně Deaf Wizzard.

Všem těmto vzácným hostům bych chtěla ze srdce poděkovat za ochotu, kreativitu a čas, který do své práce vložili. Především pak Pavlovi Šmídovi, který s mými písničkami strávil spoustu času a díky svému otevřenému, kreativnímu a trpělivému přístupu pomohl na svět Curtain of the Moon právě v takové podobě, v jaké ji uslyšíte. 

Něco pro oči

Vizuální stránka hudby je pro mne velmi důležitá, proto jsem k vytvoření obalu CD pozvala mou kamarádku, studentku animace a originální fotografku Dominiku Strobel, se kterou spolupracuji od počátku svého sólového vystupování. Společně s ní a se zkušenou filmovou kostýmní výtvarnicí Lenou Firak připravujeme nyní také videoklip k jedné z písní, takže se máte na co těšit. Prozatím se můžete podívat na klip k původní verzi skladby  Feathers v režii mého inspirujícího manžela  Robina Lipo: 

Co ještě můžete vědět...

MOONSHYE - odehrála jsem desítky koncertů v ČR i Polsku, z toho také na festivalech Opole Songwriters Festival 2018, Soundrive Festival 2019 (Gdańsk), festival Cool v plotě (Písek) 2020. Vystoupila jsem také v Norsku (Horten, 2018) u příležitosti premiéry absolventského filmu Robina Lipo TSANTSA, pro který jsem složila hudbu - píseň Kamyczki kamyki si můžete pustit na tomto odkazu:

RUSTICAL RECORDS - je hudební studio a vydavatelství sídlící na kouzelném kopci nad Brnem, kterému se říká Kaménka. Producenti a muzikanti Pavel Šmíd s Martinem Píro v něm mají spoustu krásných afrických nástrojů a nahrávají tu zajímavou muziku – třeba projekt King‘n‘Doom feat. Cheikh Lô nebo novou desku Vladimíra Václavka (Dunaj)…

Děkuji Vám za pozornost!

Moonshye

_____________________________________________________________________________________

Jak to się zaczęło…

Kiedy miałam 17 lat, zaczęłam pisać piosenki. Nie wystarczyło mi jedynie słuchanie muzyki, chciałam też ją tworzyć. Z czasem dołączył zespół (The Lights of Reims). Następnie pojechałam na busking do Norwegii. Za zarobione tam pieniądze kupiłam dobrą gitarę i przeprowadziłam się do Łodzi, miasta, które bardzo mnie zainspirowało i gdzie napisałam wiele nowych piosenek. Moim konserwatorium stało się granie coverów „do kotleta” w restauracjach. W 2017 roku zaczęłam występować śpiewając autorskie piosenki solo lub z towarzyszeniem innych muzyków (Ráďa, Matt, Michał, Asia, Nico).

Rok temu wróciłam w swoje rodzinne strony – Beskidy na Śląsku Czeskim, ale nadal Polska jest bliska mojemu sercu i tam też koncertuję. Wraz z częstymi koncertami moje piosenki dojrzały i nadszedł czas, aby je nagrać. Rok temu, kiedy szukałam odpowiedniego miejsca i odpowiednich ludzi do współpracy, przypadkowo spotkałam producentów Martina Píro i Pavela Šmída ze studia Rustical Records w Brnie. Doceniam ich entuzjazm do mojej muzyki i to, że robią wszystko na maksa. Album Curtain of the Moon to efekt rzetelnej pracy w studiu, która rozpoczęła się rok temu. Ponieważ zawsze miałam wizję, że będę swoje piosenki grać też z zespołem, zaprosiłam do nagrania album znakomitych gości. Stąd piosenki, które na koncertach zazwyczaj gram sama z gitarą, looperem i charango, na płycie będziecie mogli usłyszeć w nowych aranżacjach. Wierzę, że jeśli okoliczności na to pozwolą, niebawem zaprezentuję je w takiej formie również na koncertach. Curtain of the Moon - to ptaki, noc, kosmos, woda, kolory i wiatr…... w ogrodzie ludzkiej duszy.

Jaki jest cel zrzutki?

Ponieważ pierwotny plan nagrania EP z pięcioma piosenkami rozrósł się do rozmiarów dużego projektu, liczącego aż dziesięć utworów i z udziałem wspaniałych gości muzycznych, nie jestem w stanie sfinansować wszystkiego ze środków własnych. Dlatego chciałabym uzyskać wsparcie finansowe za pośrednictwem portalu hithit.cz. Dzięki temu będę mogła pokryć część kosztów: pracy w studio, miksu, masteringu, tłoczenia płyt CD, w tym druku okładki oraz inne koszty związane z dystrybucją i promocją płyty. 

O czym jest płyta i kogo na niej usłyszysz ...

W piosenkach szukam piękna ludzkiej duszy i jej ciemnych stron, opowiadam o tym poprzez symbole natury, która bardzo mnie inspiruje. Oprócz mojego śpiewu, gitary i gry na Array mbira, na płycie można usłyszeć również:

gitarę, gitarę basową, syntezatory, instrument Array mbira oraz djembe w wykonaniu doświadczonego gitarzysty i producenta z Rustical Records Pavela Šmída (KoraJungleJazz, King'n'doom, Dáša Ubrová)

skrzypce, wokal, syntezatory i ukulele mojej przyjaciółki i utalentowanej multiinstrumentalistki Asii Szczęsnowicz, która występuje z solowym projektem jablkagruszki oraz z zespołem Odpoczno

czołowego perkusistę Daniela Šoltisa (Vertigo,-123minut, MaBaSo)​, który wzbogacił piosenki swoimi niesamowitymi umiejętnościami perkusyjnymi

piękne syntezatory muzycznego magika Antonína Fajta

niezwykły afrykański bęben calabash drum producenta i wizjonera Martina Píro, dzięki któremu nagrywam właśnie w studiu Rustical Records, pełnym też innych pięknie brzmiących afrykańskich cudów.

Jedną z piosenek wzbogacił również kontrabas profesjonalisty Tomáša Liški (Invisible World, Druhá Tráva) oraz talerze  Štěpána Podrazila (Cocotte Minute).

Miks płyty świetnie wykonał Vojtěch Svatoš, a mastering również​ profesjonalnie - Deaf Wizzard.

Serdecznie dziękuję tym wszystkim za ich chęć, kreatywność i poświęcony czas. Szczególnie Pavelowi Šmídowi, który spędził dużo czasu nad moimi piosenkami i dzięki swojemu otwartemu, twórczemu i cierpliwemu podejściu pomógł stworzyć Curtain of the Moon w formie, w jakiej ją będziecie mogli usłyszeć już niebawem.

Coś dla oczu

Wizualna oprawa do muzyki jest dla mnie bardzo ważna, dlatego zaprosiłam Dominikę Strobel – studentkę animacji, fotografkę oraz moją serdeczną przyjaciółkę, z którą współpracuję od początku mojego solowego występowania – do stworzenia okładki płyty. Wraz z nią i doświadczoną projektantką kostiumów filmowych, Leną Firak, przygotowujemy obecnie teledysk do jednej z piosenek. W oczekiwaniu na tę produkcję, można już teraz oglądać teledysk do pierwotnej wersji utworu Feathers wyreżyserowany przez mojego inspirującego męża Robina Lipo:

Co jeszcze możesz wiedzieć….

MOONSHYE – zagrałam kilkadziesiąt koncertów w Czechach i Polsce, w tym też na festiwalach Opole Songwriters Festival, Soundrive Festival  (Gdańsk), Cool v plotě Festival (Písek) 2020. Wystąpiłam również w Norwegii (Horten, 2018) z okazji premiery filmu dyplomowego Robina Lipo TSANTSA, do którego skomponowałam muzykę - utwór Kamyczki kamyki można posłuchać pod tym linkiem:

RUSTICAL RECORDS – to studio muzyczne i wydawnictwo położone na magicznym wzgórzu nad Brnem, zwanym Kaménka. Producenci i muzycy Pavel Šmíd i Martin Píro mają w nim wiele pięknych afrykańskich instrumentów i nagrywają ciekawą muzykę – na przykład projekt King‘n‘Doom feat. Cheikh Lô czy nową płytę Vladimíra Václavka (Dunaj).

Dziękuję za uwagę!

Moonshye

Aktuality

6.11.2020 *D*Ě*K*U*J*U* *D*Z*I*Ę*K*U*J*Ę*

!Mám velikou radost! Den před koncem sbírky se na CD *Curtain of the Moon* vybralo 100%!!! Děkuji Vám všem mým fanouškům a dárcům za Vaši obrovskou podporu! Takhle to teď vypadá v království Můnšáj..... Stejně jako cédéčko a své písničky, tvořím teď s láskou pro Vás vaše odměny. Moc bych si…

Viacej

5.11.2020 Počteníčko* a krásných 92 procent!

   Hezký den,  do konce sbírky zbývají dva dny a já mám už teď VELKOU radost, protože díky VÁM se nasbíralo krásných 92 procent! Přikládám odkaz na rozhovor s Lenkou Vaškovou, který se mnou dělala pro Kulturu FM (Frýdek-Místek).  Povídaly jsme si o desce a jejích hostech (a taky tam prozradím to…

Viacej

Komentáre

Vyberte si odmenu za váš príspevok

  • predané 15
    RÁD/A PŘISPĚJU JEN TAK / Tak po prostu - chcę wesprzeć

    Pro dobrý pocit...mám rád/a hudbu Moonshye a chci podpořit vydání desky.

    Pro všechny, kdo chtějí podpořit novou hudbu.
    _____________________________________

    Dla dobrego samopoczucia. Lubię muzykę Moonshye i chcę wesprzeć wydanie albumu.

    Dla wszystkich, którzy chcą wspierać nową muzykę.

    Doručenia odmeny: nešpecifikované

    3,96 €
    (100 Kč)
  • predané 15
    CURTAIN OF THE MOON V DIGITÁLNÍ FORMĚ / Płyta Curtain of the Moon w formie cyfrowej

    Na procházce, ve vlaku, v parku, na houpačce....všude, kde vám bude libo, si můžete pustit Curtain of the Moon do svých sluchátek a duší. Pošlu Vám link ke stažení CD.

    Pro všechny praktické posluchače hudby, kteří neradi hromadí věci.
    _____________________________________

    Na spacerze, w pociągu, w parku, na huśtawce ... gdziekolwiek chcesz, możesz wpuścić Curtain of the Moon do swoich słuchawek i duszy. Prześlę Ci link do pobrania płyty w formie cyfrowej.

    Wariant dla wszystkich praktycznych słuchaczy muzyki, którzy nie lubią gromadzić rzeczy.

     

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    7,93 €
    (200 Kč)
  • predané 31
    CD CURTAIN OF THE MOON "DO RUKY" / Curtain of the Moon „do ręki” (płyta w formie materialnej)

    Dostanete album Curtain of the Moon ve fyzické podobě. Krásný obal s malým překvapením uvnitř zpracovala má talentovaná kamarádka Dominika Strobel. Můžete si přečíst texty všech písní, nechat se vtáhnout do světa Curtain of the Moon také vizuálně a založit si album do své hudební sbírky. CD obdržíte poštou (poštovné zahrnuto v odměně) nebo osobním předáním ve Frýdku-Místku.

    Pro všechny, kteří rádi hudbu vnímají všemi smysly.
    _____________________________________

    Album Curtain of the Moon otrzymasz w formie fizycznej pocztą lub osobiście. Piękną okładkę z małą niespodzianką w środku wykonała moja utalentowana przyjaciółka Dominika Strobel. Możesz przeczytać teksty wszystkich piosenek, dać się wciągnąć również wizualnie w świat Curtain of the Moon i dodać album do swojej kolekcji muzycznej. (Przesłąnie pocztą).

    Dla tych, którzy lubią odbierać muzykę wszystkimi zmysłami.

     

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    13,87 €
    (350 Kč)
  • zostáva 19 z 30
    CD + POETICKÝ DÁRKOVÝ SET / Płyta + poetycki zestaw prezentowy

    Kromě CD Curtain of the Moon s podpisem a věnováním dostanete také 2 pohlednice s natištěnými obrázky – kopiemi ručních kreseb Moonshye s texty písní z desky, které lze použít jako přání nebo dopisní papíry. CD společně s dárkovým setem obdržíte poštou (poštovné zahrnuto v odměně) nebo osobním předáním ve Frýdku-Místku.


    Pro ty, co chtějí někoho obdarovat.
    _____________________________________

    Oprócz płyty Curtain of the Moon z podpisem i dedykacją  otrzymasz również 2 pocztówki z wydrukowanymi zdjęciami - kopiami oryginalnych rysunków Moonshye z tekstami z albumu, które można wykorzystać jako kartki okolicznościowe lub do pisania listów. (Dostawa pocztą).

    Dla tych, którzy chcą komuś podarować prezent.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    23,78 €
    (600 Kč)
  • zostáva 39 z 40
    PLAKÁT + ALBUM V DIGITÁLNÍ FORMĚ / Plakat + płyta Curtain of the Moon w formie cyfrowej

    Dostanete link ke stažení desky Curtain of the Moon a k tomu krásný plakát Moonshye vytvořený Dominikou Strobel. Fotografie na plakátu vznikla během spontánní foto session na břehu řeky Visly a v zahradách starobylých vil v okolí Varšavy. Velikost plakátu je A2. Plakát obdržíte poštou (poštovné zahrnuto v odměně) nebo osobním předáním ve Frýdku-Místku.

    Pro milovníky fotografií.
    _____________________________________

    Prześlę Ci link do pobrania płyty Curtain of the Moon w formie cyfrowej i otrzymasz również piękny plakat Moonshye stworzony przez Dominikę Strobel. Zdjęcie na plakacie zostało zrobione podczas spontanicznej sesji zdjęciowej na brzegu Wisły oraz w ogrodach dawnych willi w okolicach Warszawy. Rozmiar plakatu: A2. (Przesłąnie pocztą).

    Dla miłośników fotografii.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    31,71 €
    (800 Kč)
  • zostáva 12 z 20
    CD + RUČNĚ VYTVOŘENÁ DOPISNÍ SADA MOONSHYE / Płyta + zestaw do pisania listów Moonshye

    V balíčku kromě CD Curtain of the Moon s podpisem a věnováním dostanete také krásnou dopisní sadu Moonshye, kterou pro vás ručně vytvořím. Sada obsahuje 10 dopisních papírů s obrázky a citacemi textů písní a 10 dopisních obálek. CD společně s dopisní sadou obdržíte poštou (poštovné zahrnuto v odměně) nebo osobním předáním ve Frýdku-Místku.

    Pro všechny, kdo rádi píšou dopisy a nebo ty, kteří je nikdy nepsali a chtěli by začít.
    _____________________________________

    W pakiecie oprócz płyty CD Curtain of the Moon otrzymasz również piękny zestaw do pisania listów Moonshye, który stworzę dla Ciebie własnoręcznie. Zestaw zawiera 10 notesów z rysunkami i cytatami z tekstów piosenek oraz 10 kopert listowych. (Przesłąnie pocztą).

    Dla wszystkich, którzy lubią pisać listy lub tych, którzy nigdy ich nie pisali i chcieliby zacząć.
     

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    39,64 €
    (1 000 Kč)
  • zostáva 3 z 5
    ORIGINÁLNÍ OBRÁZEK CURTAIN OF THE MOON / Oryginał rysunku Curtain of the Moon

    „black cloud 
    curtain of the moon
    look at it just now
    the next night
    the moon will be lonely
    ´cause clouds live only for a while
    beauty is often lonely…”


    Ručně kreslený obrázek od Moonshye inspirovaný písní Curtain of the Moon, kreslený tuší a fixem na papír, zarámovaný (velikost A4). Každý kousek je originál. Obrázek obdržíte poštou (poštovné zahrnuto v odměně) nebo osobním předáním ve Frýdku-Místku.

    Pro všechny milovníky umění.
    _____________________________________

    Ręcznie rysowany obrazek autorstwa Moonshye inspirowany piosenką Curtain of the Moon. Obraz wykonany tuszem i flamastrem na papierze, oprawiony w format A4, w ramce. Każdy egzemplarz jest oryginalny. (Dostawa pocztą lub odbiór osobisty - miejsce do ustalenia).

    Dla wszystkich miłośników każdej sztuki.
     

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    59,45 €
    (1 500 Kč)
  • zostáva 3 z 6
    ORIGINÁLNÍ OBRÁZEK GARDEN / Oryginał rysunku Garden

    „in the garden
    i was looking for
    a source of scent 
    ´twas luring me
    but that charming song of a bird
    was only in my head…”



    Ručně kreslený obrázek od Moonshye inspirovaný písní Garden, kreslený tuší a fixem na papír, zarámovaný (velikost A4). Každý kousek je originál. Obrázek obdržíte poštou (poštovné zahrnuto v odměně) nebo osobním předáním ve Frýdku-Místku.

    Pro všechny milovníky umění.
    _____________________________________

    Ręcznie rysowany obrazek autorstwa Moonshye inspirowany piosenką Garden. Obraz wykonany tuszem i flamastrem na papierze, oprawiony w format A4, w ramce. Każdy egzemplarz jest oryginalny. (Dostawa pocztą lub odbiór osobisty - miejsce do ustalenia).

    Dla wszystkich miłośników każdej sztuki.


     

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    59,45 €
    (1 500 Kč)
  • zostáva 6 z 8
    VELKÝ DÁRKOVÝ SET MOONSHYE / Specjalny zestaw prezentowy Moonshye

    Ráda Vás pozvu na křest nové desky, který proběhne v Brně, Ostravě a v Praze. Dostanete 2 vstupy na Vámi zvolené místo křtu, CD Curtain of the Moon s podpisem a věnováním a k tomu ručně kreslený zarámovaný obrázek Garden nebo Curtain of the Moon (předání na místě koncertu). Konkrétní čas a místo koncertu budou upřesněny.

    Pro nejvěrnější fanoušky.
    _____________________________________

    Z przyjemnością zaproszę na "chrzciny" nowego albumu, które odbędą się w Brnie, Ostrawie i Pradze (dla polskich fanów możliwy następny wariant - koncert wybrany przez Ciebie w Polsce). Otrzymasz 2 bilety na wybrany przez siebie koncert premierowy, płytę Curtain of the Moon z podpisem i dedykacją oraz ręcznie wykonany obraz Garden lub Curtain of the Moon w ramce (wszystko dostajesz na miejscu koncertu). Konkretny czas i miejsce koncertu zostaną określone później.

    Dla największych fanów.

     

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    138,72 €
    (3 500 Kč)
  • zostáva 2 z 4
    KONCERT PRO TEBE / Koncert dla Ciebie

    Zahraji ráda koncert jen pro Vás a Vámi pozvané hosty na Vašem oblíbeném místě - u Vás doma, na zahradě, v hospůdce, na půdě, v parku, na střeše, ve zkušebně, ........Hodinové sólové vystoupení s kytarou, charangem a loop station. (Koncert je možný jen v ČR, Polsku nebo na Slovensku, v ceně jsou zahrnuty cestovní náklady a ozvučení). Na koncert Vám jako dárek přivezu také CD Curtain of the Moon  s podpisem a věnováním a plakát Moonshye.

    Pro ty, co mají rádi živou hudbu!
    _____________________________________

    Będzie mi miło zagrać koncert tylko dla Ciebie i zaproszonych gości w Twoim ulubionym miejscu - u Ciebie w domu, w ogrodzie, w pubie, na strychu, w parku, na dachu, w sali prób... Godzinny występ solo z gitarą, charango oraz loop station. (Koncert możliwy tylko w Czechach, Polsce oraz na Słowacji). Na koncercie jako present otrzymasz również płytę CD Curtain of the Moon z podpisem i dedykacją oraz plakat Moonshye.

    Dla lubiących muzykę na żywo!
     

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    317,08 €
    (8 000 Kč)
  • zostáva 1 z 2
    SPONZORSKÝ DAR

    Zahraji ráda koncert jen pro Vás jakožto sponzora desky a pro Vámi pozvané hosty na Vašem oblíbeném místě (koncert je možný jen v ČR, Polsku nebo na Slovensku). K tomu dostanete (na místě koncertu) jako symbolický dárek  2ks CD Curtain of the Moon s podpisem a věnováním a dva vstupy na Vámi vybraný koncert Moonshye v roce 2021.

    Pro ty, kteří věří, že podporování nové hudby má smysl.
    _____________________________________

    Będzie mi miło zagrać koncert tylko dla Ciebie - sponsora płyty - i zaproszonych gości w Twoim ulubionym miejscu (koncert możliwy tylko w Czechach, Polsce oraz na Słowacji). W prezencie (na miejscu koncertu) otrzymasz 2x płytę CD Curtain of the Moon z podpisem i dedykacją i 2x wstęp na wybrany przez Ciebie koncert Moonshye v 2021r. 

    Dla tych, którzy uważają, że wspieranie nowej muzyki ma sens.

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    990,88 €
    (25 000 Kč)