Kniha Tenkrát na Spartě

Rádi bychom vydali fotografickou knihu o zákulisí fotbalu v 80. letech. Zdeněk Lhoták fotografoval fotbalisty Sparty při trénincích, v šatnách i při zápasech v době její největší slávy, kdy získala 6 titulů mistrů. Získané peníze využijeme na tisk knihy.

Zápas odpískán! Fantastický výsledek! Děkujeme.

27.10.2020

Sbírání peněz na knihu Tenkrát na Spartě na Hithitu skončilo. Díky vám kniha zaznamenala velký úspěch. Máme neobyčejnou radost, že i v této komplikované době koronavirové se podařilo vybrat na knihu Tenkrát na Spartě přes dvě stě tisíc a dosáhli jsme na úžasných 179%. Je to fantastický výsledek a moc si jej považujeme.

Rychle jsme zpracovali a zařadili do knihy jména dárců a v tuto chvíli se už tiskne v tiskárně v Příbrami. Rádi bychom Vám poděkovali za váš příspěvek na Hithit. Očekáváme, že v polovině listopadu bude kniha k dispozici. Vzhledem k současné situaci zatím nevíme, jak a v jakém režimu se ji podaří pokřtít. Věříme ale, že se do konce roku v nějaké formě podaří uskutečnit slibované křty na stadionu a v galerii. V každém případě ji budeme rozesílat těm, kdo si objednali poštovné a zveřejníme kdy a kde si ji budou moci (a další odměny) vyzvednout ostatní. Budeme se všemožně snažit, aby se k vám dostala do Vánoc.

Jedeme dále!

6.10.2020

Už po 20 dnech jsme měli vybránu potřebnou částku. Dolaďujeme poslední detaily a kniha půjde do tisku 25. října, jen co budeme znát jména přispěvatelů a budeme je moci uvést na samostatné stránce. Ale jedeme dál! Knihu je zde stále možné zakoupit za jedinečnou cenu, která taková nízká už nikde v knihkupectví nebude. Ještě 15 dní!

Polovina za týden!

17.9.2020

V bývalé sparťanské hospodě, kde máme studio, jsme nachystali fotografickou knihu o fotbalové Spartě. Po týdnu máme na knihu vybráno více jak 50 % cílové částky. To nás velice těší a děkujeme moc všem podporovatelům. Přesto prosíme o maximální možné sdílení projektu s dalšími, aby kniha mohla skutečně vzniknout. Konečně Vánoce se nezadržitelně blíží a věříme, že naše kniha o Železné Spartě potěší jak fanoušky Sparty tak i fanoušky fotografie.

Novinkou je potvrzení oficiálního křtu knihy, který proběhne v Leica Gallery v pondělí 23. listopadu 2020. Zde si budete moci převzít svoje knihy, odměny, potkat se s autory a samozřejmě dorazí i legendy Sparty.

Druhý křest ACS přislíbila na přímo stadiónu, ale při kterém zápase se tak stane zatím jednáme a hlavně také bohužel společně musíme sledovat aktuální karanténní situaci.

9 033 €
vybrané z 5 027 €

179%

179% splnené

343 ľudí prispelo

Šport, Fotografie

Praha, Hlavní město Praha, Česko

Všetko alebo nič. Projekt skončil 22.10.2020 v 14:16.

Vyberte si odmenu za váš príspevok

  • predané 57
    Uvedení vašeho jména v knize jako podporovatele

    Děkujeme za vaši podporu a neopomeneme ji zmínit v knize.

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    3,92 €
    (99 Kč)
  • predané 62
    Kniha za stále skvělou cenu OSOBNÍ ODBĚR

    Uvažujete o tom, že byste si knížku koupili, kdybyste ji viděli v knihkupectví? Paráda! A co takhle si ji koupit v předprodeji a umožnit nám, aby vůbec vyšla? Za odměnu si ji můžete osobně vyzvednout na křtu předtím, než půjde do oficiální distribuce a k tomu otiskneme vaše jméno v knize jako podporovatele.

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    19,39 €
    (490 Kč)
  • predané 85
    Kniha za stále skvělou cenu DO VAŠÍ SCHRÁNKY

    Uvažujete o tom, že byste si knížku koupili, kdybyste ji viděli v knihkupectví? Paráda! A co takhle si ji koupit v předprodeji a umožnit nám, aby vůbec vyšla? Za odměnu vám odešleme poštou předtím, než půjde do oficiální distribuce a k tomu otiskneme vaše jméno v knize jako podporovatele. (V ceně je zahrnuto 100,- Kč jako poštovné).

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    23,35 €
    (590 Kč)
  • predané 24
    Balíček FANOUŠEK

    Kniha s uvedením vašeho jména jako podporovatele a k tomu plakát Honzy Bergera ve formátu A1 v tubuse a 5 kusů barevných pohlednic s mistrovskými sestavami Sparty z 80. let. Vyzvednutí na křtu nebo u autora.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    35,35 €
    (893 Kč)
  • zostáva 13 z 36
    Balíček SBĚRATEL

    Limitovaná edice knih v plátěném pouzdru s uvedením vašeho jména jako přispěvatele a k tomu 3 originály autorské fotografie – vše číslováno a signováno. Jen omezená edice 36 kusů stejně jako získaných titulů mistrů ligy. Odměna vám bude doručena do schránky.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    74,93 €
    (1 893 Kč)
  • zostáva 14 z 20
    Originální fotografie 30 × 45 cm

    Originální podepsaná fotografie Zdeňka Lhotáka. Dodatečně možnost výběru. Vyzvednutí na křtu nebo u autora.

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    98,95 €
    (2 500 Kč)
  • zostáva 10 z 10
    5× Originální fotografie 30 × 45 cm

    Série pěti originálních fotografií Zdeňka Lhotáka s podpisem. Dodatečně možnost výběru. Vyzvednutí na křtu nebo u autora.

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    395,80 €
    (10 000 Kč)
  • zostáva 3 z 3
    Logo v knize

    Nabídka pro firmy! Chcete spojit s naším projektem svoje logo? Máte je mít na straně s poděkováním – a k tomu deset podepsaných výtisků třeba jako vánoční dárek pro vaše partnery, klienty nebo zaměstnance.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    791,61 €
    (20 000 Kč)
  • Vypredané!!
    Prvních 50 knih za mimořádnou cenu

    Uvažujete o tom, že byste si knížku koupili, kdybyste ji viděli v knihkupectví? Paráda! A co takhle si ji koupit v předprodeji a umožnit nám, aby vůbec vyšla? Za odměnu si ji u nás můžete osobně vyzvednout na křtu předtím, než půjde do oficiální distribuce a k tomu otiskneme vaše jméno v knize jako podporovatele.

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    17,42 €
    (440 Kč)
  • Vypredané!!
    Setkání s fotografem a hráčskou legendou Sparty 80. let

    Kromě knihy s uvedením vašeho jména jako podporovatele se zůčastníte přednášky, prohlídky stadiónu* a posezení a vzpomínání s fotografem Zdeňkem Lhotákem a hráčskou legendou Sparty 80. let Jozefem Chovancem, Ivanem Haškem nebo Václavem Němečkem. (* bude upřesněno později s ohledem na aktuální karanténní situaci)
     

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    39,58 €
    (1 000 Kč)