Chci žít naplno, miniBYDLÍK pro Vás

Chceme Vám je ukazovat, chceme Vám je i půjčovat v Praze. Potřebujeme je ale vyrobit. Karavany vyrábíme v Ústí nad Labem, ale v Praze nemáme všechny modely na předvedení a půjčení. Pomůžete nám ? Za Vaši pomoc se Vás odměníme půjčením, prohlídkou, snahou.

Autor: miniBYDLIK.cz

  • Sejde se Vás víc? Není problém :)

  • Kajak v Rakousku

  • Autosalon

  • Celá výrobní řada

  • Tříkolka, ano, chce SPORTa

  • Family

  • GrossGlocknerStrasse, krásné výhledy

  • Spaní na ledovci ? Kouzelný výhled.

  • Spaní na ledovci ? Kouzelný výhled a Grill.

  • Sněží? Nevadí :)

  • Azuro po ránu ke snídani...

  • Family PLUS, 2 děti nejsou problém...

  • Expert Pepa testuje náš karavan.

  • Prošel dvouměsíčním testem.

  • Pepa a jeho nová souprava.

  • Kombinace miniBYDLÍKU a střešního stanu.

  • Odměna za Vaši podporu může být naše triko.

  • Odměna za Vaši podporu může být naše nálepka.

  • Odměna za Vaši podporu může být triko a nálepka.

  • Odměna za Vaši podporu může být náš držák pod SPZ.

132 €
vybrané z 28 436 €

0%

0% splnené

2 ľudia prispeli

Komunita, Šport

Průhonice, Středočeský kraj, Česko

Všetko alebo nič. Projekt skončil 4.12.2020 v 10:48.

Zobraziť všetky odmeny

V roce 2014 jsme začali přemýšlet o nákupu malého karavanu typu Teardrop (kapka). Bohužel měl pro mě zásadní nevýhodu v kuchyňce venku, což v podstatě vylučovalo použití v alpách při lyžování. Začal jsem tedy pátrat po Polácích (ponorka), nicméně ani to nebylo optimální.

Pak přišly miniBYDLÍKY od Ústeckého výrobce. Jeden jsem si pořídil a už 7 let jezdím s různými modely. Vylepšuji je a předávám všechny zážitky do výroby. Přece jen né každý spí 2800m.n.m. na ledovci, aby byl co nejblíž k lanu :-) Po letech testování a ježdění s miniBYDLÍKY bych rád dal možnost je půjčovat a ukazovat v Praze. Aktuálně máme všechny modely jen v Ústí, což mi díky vzdálenosti komplikuje tu možnost sdílet s dalšími v okolí.

Cílem je se podělit o zážitky a rady s ježděním. Možnost je ukázat a otestovat v reálu a na vlastní kůži a to v Praze.

Proto připravujeme plochu kde budou karavany vystavené k osobní prohlídce, případně zapůjčení. Vedle bude stát další plně vybavený a domazlený, aby bylo jasně vidět, že komfort minibydlíku je hodně podobný velkému a těžkému karavanu. Dále můžete se mnou diskutovat výbavu, a časem snad pořídit výbavu, která je otestovaná, funkční a je přímo pro naše miniBYDLÍKY optimální.

Jedná se o výrobu českých, lehkých a zaizolovaných karavanů. Protože ale nemáme finance na výrobu kusů pro předvádění a půjčování, potřebujeme Vaši pomoc. Rádi bychom v Praze ukazovali celou naši výrobní řadu, a dali i možnost, s nimi vyrazit na víkend, dovolenou, vodu, kolo a kam prostě chcete. :) Časem bych rádi vybudovali v Praze i StellPlatz s dalšími službami a možností poradit co a jak s kempováním a s našimi miniBYDLÍKy.

Trávím v miniBYDLÍKu většinu víkendů, kdo to máte podobně a můžete se podělit o zážitky...? :-)

Kdo jsem já ? Jsem adrenalinový a sportovní závislák, který se rád podělí o zkušenosti a zážitky z cest. Cestování je moje velká vášeň, proto i nějaké zázemí je velké plus. Ono je to jinak, když jedete jednou za měsíc, a když jedete každý víkend. Proto i zážitky a praktický náhled na věc hodně pomáhá výrobě. Každou věc, kterou jde vylepšit předám dál. A nejde jen o výrobu, ale i o praktické pomůcky a rady.

Proč HitHit ? Protože mám finance jen na jeden kus, rád bych nabídl lidem možnost, si prohlédnout a vyzkoušet celou výrobní řadu. U toho popovídat co kdo a jak, a podělit se o rady, možnosti a testovací jízdy. Přijďte si do něj sednou, připojit si ho k autu a zjistit, jak je to jednoduché a rychlé.

"Základní" model SPORT je opravu lehoučký, cca 350Kg. Takže opravdu může i za tříkolky a malá auta. Vejdou se do něho 2 dospělí a můžete s ním uhánět stejně jako se všemi ostatními modely 130Km/h. Vejde se opravdu do každé garáže.

Model FAMILY je pro 3 osoby, postel 180x200cm, možnost topení, vody, lednice, solárního kompletu s baterií dává absolutní nezávislost. I ten se vejde do garáže díky výšce 210cm vč. střešního okna.

A pak náš největší, i ten se vejde do 750Kg. Model FAMILY PLUS. Tady už je to pro 4osoby, jezdíme s ním na víkendy do Rakouska ve čtyřech dospělých. Topení se postará o základnu a díky zateplení ani teplo nemizí. Zde už můžete mít opravdu veškerou výbavu kterou nabízíme, vč. vysouvací střechy aby se v něm dalo postavit.

Jak to proběhlo, když si náš karavan půjčil na dva měsíce expert Pepa z Autosalonu ? Sledovat můžete na stránkách a podívat se i ze záznamu, jak byl opravdu spokojený. Projeli celou ČR křížem krážem...

Sledujte zde: https://www.autosalon.tv/fotr-v-cesku

Odkazy projektu

Komentáre

Vyberte si odmenu za váš príspevok

  • predané 1
    Chci Vám pomoci a přijet se podívat

    Pokud nás chcete popořit a zastavit se někdy v budoucnu na prohlídku, připravíme Vám k návštěvě kávu a něco sladkého k ní :) Děkujeme, že nám pomáháte dostat naše sny i k Vám... Pokud projekt dopadne pozitivně, rádi Vás uvítáme na návštěvě za cca 6-8měsíců.

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    13,15 €
    (333 Kč)
  • predané 0
    Triko s logem a EKG ve tvaru miniBYDLÍKU

    Chcete naše triko a zároveň nás podpořit ? Podpora je to trochu pekelná ale stojí za to :) Děkujeme, že nám pomáháte šířit naše sny. Triko Vám pošleme poštou a doprava je od nás ZDARMA, ale pokud se pro něj můžete zastavit v Průhonicích v kanceláři osobně, budeme moc rádi. :-)

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    26,30 €
    (666 Kč)
  • predané 0
    Nálepka s miniBYDLÍKEM + Triko

    Nálepka s naším logem + Triko ve Vaší velikosti, kterou Vám doručíme poštou ZDARMA na Vaši adresu. Děkujeme za pomoc šířit naše sny.

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    35,55 €
    (900 Kč)
  • zostáva 10 z 10
    Půjčení miniBYDLÍKU SPORT

    Za Vaši podporu Vám nově vyrobené kousky půjčíme na víkend. Užijte si víkend přesně podle své představy a bez limitů s naším nejmenším modelem, který se skoro vejde do kapsy a tahat ho můžete i za tříkolkou... A navíc od nás dostanete tipy kam vyrazit + kompletní zaučení, jak s ním cestovat a manipulovat.

    https://www.minibydlik.cz/model-k-sport/

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    59,24 €
    (1 500 Kč)
  • zostáva 14 z 15
    Půjčení miniBYDLÍKU Family

    Za Vaši podporu Vám nově vyrobené kousky půjčíme na víkend. Užijte si víkend přesně podle své představy a bez limitů s naším modelem pro 3 osoby. Na karavan nepotřebujete jiný řidičák než B, ani silné auto. Najdete v něm vodu, lednici, topení a další výbavu. A navíc od nás dostanete tipy kam vyrazit + kompletní zaučení, jak s ním cestovat a manipulovat.

    https://www.minibydlik.cz/model-k-family/ 
     

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    118,48 €
    (3 000 Kč)
  • zostáva 20 z 20
    Půjčení miniBYDLÍKU Family PLUS

    Za Vaši podporu Vám nově vyrobené kousky půjčíme na víkend. Užijte si víkend přesně podle své představy a bez limitů s naším modelem pro až 4 osoby. Na karavan nepotřebujete jiný řidičák než B, ani silné auto. Najdete v něm vodu, lednici, topení, vysouvací střechu pro pohodlí a další výbavu. A navíc od nás dostanete tipy kam vyrazit + kompletní zaučení, jak s ním cestovat a manipulovat.

    https://www.minibydlik.cz/model-k-family-plus/

    Doručenia odmeny: na adresu, do roka po ukončení projektu na Hithitu

    157,98 €
    (4 000 Kč)
  • zostáva 5 z 5
    Půjčení miniBYDLÍKU SPORT - na týden

    Za Vaši podporu Vám nově vyrobené kousky půjčíme a to na celý týden. Užijte si víkend přesně podle své představy a bez limitů s naším nejmenším modelem, který se skoro vejde do kapsy a tahat ho můžete i za tříkolkou... A navíc od nás dostanete tipy kam vyrazit + kompletní zaučení, jak s ním cestovat a manipulovat.

    https://www.minibydlik.cz/model-k-sport/

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    197,47 €
    (5 000 Kč)
  • zostáva 10 z 10
    Půjčení miniBYDLÍKU Family - na týden

    Za Vaši podporu Vám nově vyrobené kousky půjčíme a to na celý týden. Užijte si víkend přesně podle své představy a bez limitů s naším modelem pro 3 osoby. Na karavan nepotřebujete jiný řidičák než B, ani silné auto. Najdete v něm vodu, lednici, topení a další výbavu. A navíc od nás dostanete tipy kam vyrazit + kompletní zaučení, jak s ním cestovat a manipulovat.

    https://www.minibydlik.cz/model-k-family/ 

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    335,70 €
    (8 500 Kč)
  • zostáva 15 z 15
    Půjčení miniBYDLÍKU Family PLUS - na týden

    Za Vaši podporu Vám nově vyrobené kousky půjčíme a to na celý týden.. Užijte si víkend přesně podle své představy a bez limitů s naším modelem pro až 4 osoby. Na karavan nepotřebujete jiný řidičák než B, ani silné auto. Najdete v něm vodu, lednici, topení, vysouvací střechu pro pohodlí a další výbavu. A navíc od nás dostanete tipy kam vyrazit + kompletní zaučení, jak s ním cestovat a manipulovat.

    https://www.minibydlik.cz/model-k-family-plus/

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    473,93 €
    (12 000 Kč)
  • zostáva 6 z 6
    Adrenalinový víkend s miniBYDLÍKEM pro dva

    Chcete strávit víkend v našem miniBYDLíKU v Rakousku a zkusit si sjet divokou řeku Moll na dvoumístné nafukovací lodi ? Večer Vám ugrilujeme a ukážeme jak náš karavan využívat na 100%. Spaní v kempu jde také za námi, jestli si karavan dovezete sami, nebo ho dovezeme za Vás se domluvíme :) Více informací a termín poskytneme na vyžádání po domluvě.

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    789,89 €
    (20 000 Kč)