Malý orel - Studentský film

Příběh astronauta, který nešťastně ztroskotá na dosud neznámé planetě, odkud se pokouší o návrat domů. Cesta je však trnitá, a proto prosíme Vás o pomoc, bez který se neobejdeme. Buďte součástí tvorby filmu s námi!

Autor: Rado & Adam

1 223 €
vybrané z 792 €

154%

154% splnené

29 ľudí prispelo

Film

Písek, Jihočeský kraj, Česko

Všetko alebo nič. Projekt skončil 20.8.2020 v 10:23.

Zobraziť všetky odmeny

Co je náš cíl?

Náš cíl je jednoduchý. Vytvořit co nejlepší studentský krátkometrážní film, díky kterému nejen úspěšně ukončíme druhý ročník školy FAMO v Písku, ale také obohatíme diváky o skutečně jedinečným způsobem zpracované dílo. Rádi bychom prostřednictvím filmu řekli příběh, avšak je to ambiciózní projekt, na který sami zcela nestačíme, a proto VÁS prosíme o pomoc.

O filmu

Jde o hraný studentský film se stopáží v rozmezí 12 - 15 minut, jehož finální vizuál bude založen na unikátní barevné škále, odlišné od té, jakou známe z každodenního života. Obrazu bude sekundovat přímo pro tento projekt komponovaná hudba. V hlavní roli se představí David Kraus jako astronaut, který se na své neúspěšné výpravě setká s různými nástrahami, ba až existenciálním vnitřním konfliktem, založeným na jeho vztahu k planetě, na níž nešťastně ztroskotal. Neznámá planeta je však plná těch nejrůznějších nástrah a tajemství, které se postupně vyplavují na povrch.

Režisér filmu nese svůj osobitý styl, který se vyznačuje především obrazovou a zvukovou hravostí. Pro každého člena štábu bude toto natáčení výzvou, jejíž výsledek však nemůže být nic jiného, ​​než unikát.

Něco málo o nás

Základní štáb a vůbec drtivá většina lidí podílejících se na výrobě tohoto filmu je zložená ze studentů školy FAMO v Písku, se snahou povznést filmovou tvorbu a přinést na stůl něco nového, dosud nepoznaného. 

Proč sháníme peníze?

Do velké míry si zakladáme na kvalitě zpracování filmu v každém směru. Proto je nesmírně důležité, abychom vám, divákům, zvládli podat příbeh v té pravé podobě. V podobě, v jaké byl od samého začátku zamýšlen. Bez omezení a kompromisů... Čistý.

A jelikož film financujeme z vlastní kapsy, ne vždy to stačí na pokrytí veškerých nákladů. Ať už na rekvizity, kostýmy, lokace, samotné přesuny po lokacích a mnoho dalšího. 

Proto prosíme VÁS, všech filmových nadšenců, kamarádů, známých a vůbec všechny duše, které natrefili na náš projekt, aby nám pomohli získat potřebné finance na vytvoření filmu Malý orel a staly se tak významnou součástí tohoto projektu... Protože i malá částka pro nás znamená skutečně mnoho. 

Kdo stojí za vznikem filmu?

Mezi scénáristou, režisérem, vedoucím produkce, střihačem a zvukařem se jedná již o čtvrtou spolupráci, co se školských projektů týče. O vizuální stránku filmu se postará z našeho pohledu nová kameramanská posila, díky které jsme schopni dosáhnout potřebnou obrazovou hodnotu snímku.

Členové základního štábu:

Herecké obsazení:

Komentáre

Vyberte si odmenu za váš príspevok

  • predané 2
    Poděkování

    Srdečné poděkování od tvůrců filmu prostřednictvím e-mailu. 

    Vašeho příspěvku si nesmírně vážíme!

    Doručenia odmeny: do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    5,94 €
    (150 Kč)
  • predané 4
    Osobní dopis

    Karta s podpisy základních členů štábu a poděkováním + samolepky s motivem filmu. 

    Nechť Vám tyto samolepky slouží alespoň tak dobře, jako Vaše štědrost.

    (poštovné v ceně)

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    7,92 €
    (200 Kč)
  • predané 2
    Dopis a čestné místo v titulcích

    Karta s podpisy základních členů štábu a poděkováním + Vaše ctěné jméno uvedené na úctyhodném místě v titulcích filmu.

    Náš nehynoucí vděk patří právě Vám, štědrý mecenáši!

    (poštovné v ceně)

     

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    11,87 €
    (300 Kč)
  • zostáva 4 z 15
    Film s osobním listem

    Limitovaná DVD edice filmu Malý orel (+ link na stáhnutí filmu) s podpisy a poděkováním tvůrců + Vaše ctěné jméno uvedené na úctyhodném místě v titulcích filmu.

    Vychutnejte si svěží grafický design obalu DVD a ponořte se nejen do světa filmu, ale také našeho bezmezného respektu a uznání.

    (poštovné v ceně)

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    19,79 €
    (500 Kč)
  • zostáva 9 z 10
    DVD a plakát

    Limitovaná DVD edice filmu Malý orel (+ link na stáhnutí filmu) a unikátní plakát s podpisy tvůrců + Vaše ctěné jméno uvedené na úctyhodném místě v titulcích filmu.

    Naplno si vychutnejte film a vyvěste si vzpomínku na svou štědrost, ať všichni vědí, jak moc si Vás nutno vážit.

    (poštovné v ceně)

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    27,71 €
    (700 Kč)
  • zostáva 6 z 10
    DVD a osobní složka člena vesmírného programu

    Limitovaná DVD edice filmu Malý orel (+ link na stáhnutí filmu) s podpisy a poděkováním tvůrců + kompletní dokumenty člena vesmírné posádky + Vaše ctěné jméno uvedené na úctyhodném místě v titulcích filmu.

    Naplno si vychutnejte film a pochlubte se známým osobním pilotním průkazem, vysvědčením z vesmírné akademie, nebo členstvím v interplanetárním těžebním programu N0-Y3R.

    (poštovné v ceně)

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    39,58 €
    (1 000 Kč)
  • zostáva 8 z 8
    DVD a povídka Malý orel

    Limitovaná DVD edice filmu Malý orel (+ link na stáhnutí filmu) s podpisy a poděkováním tvůrců + tištěné vydání autorské povídky Malý orel, která je nedílnou součástí stejnojmenného filmu + Vaše ctěné jméno uvedené na úctyhodném místě v titulcích filmu.

    Právě vy se můžete kromě filmu samotného pustit i do čtení povídky o malém orlovi a modré slunečnici. Příběh zdánlivě odlišný má se sci-fi dramatem společného víc, než by se zdálo... Poznejte sami!

    (poštovné v ceně)

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    59,37 €
    (1 500 Kč)
  • zostáva 1 z 2
    Patron natáčení

    Limitovaná DVD edice filmu Malý orel (+ link na stáhnutí filmu) a unikátní plakát s podpisy tvůrců + pozvánka přímo na plac natáčení filmu (natáčení proběhne 7. - 11. srpna 2020) a možnost osobního setkání s tvůrci filmu a herci + Vaše ctěné jméno uvedené na úctyhodném místě v titulcích filmu.

    Staňte se patronem natáčení a nahlédněte do zákulisí továrny na zázraky!

    (poštovné v ceně)

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    197,90 €
    (5 000 Kč)
  • Vypredané!!
    DVD a autentická rekvizita přímo z filmu

    Limitovaná DVD edice filmu Malý orel (+ link na stáhnutí filmu) s podpisy a poděkováním tvůrců + skutečná rekvizita, která je nepostradatelnou součástí astronautské výstroje hrdiny filmu + Vaše ctěné jméno uvedené na úctyhodném místě v titulcích filmu.

    Prožijte příběh filmu nejen očima diváka, ale vžijte se přímo do role hlavního hrdiny s autentickou rekvizitou (přímo z placu). 

    (poštovné v ceně)
     

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    79,16 €
    (2 000 Kč)
  • Vypredané!!
    Vlastní jméno nebo logo ve filmu

    Limitovaná DVD edice filmu Malý orel (+ link na stáhnutí filmu) a unikátní plakát s podpisy tvůrců + Vaše ctěné jméno i logo uvedené na úctyhodném místě ve filmu.

    Unikátní šance uvést své jméno / logo nejen na filmové plátno, ale také na plakát a obal DVD jakožto hlavního spoznora snímku.

    (poštovné v ceně)

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    316,64 €
    (8 000 Kč)