Pomozte nám otevřít 2. stupeň pro Pivoňku!

Cílem projektu je vytvořit 2. stupeň na inovativní základní škole Pivoňka v zapadlé obci Chříč na severním Plzeňsku. Vybraná částka by měla pomoci dokončit rekonstrukci prostor bývalého kulturního domu, kde 2. stupeň bude sídlit.

  • placka Podporuji Pivoňku

  • Veselé pivoňkové záložky do knížky

  • Pivovar

  • Ozdoby od Žanety

  • Krajinka od Pepina

  • Oslík od Adély, na kterém se můžete projet

  • Háčkované šátky od Jany

  • Přespání v Muzeu každodennosti v pivovaru Chříč

  • Sud chříčského piva

  • Křič fest - získejte vstupenku s VIP prohlídkou

  • Podívejte se, jak se u nas uci - 1 den v Pivoňce

  • Na prochazce s ornitologem Mirou a nasimi detmi

  • První stupeň - naše škola

  • Školní divadlo o Vánocích

  • školní brigáda prostranství před školou

  • Retro křesílka

  • ručně háčkovaný šátek od Jany

  • ručně háčkovaný šátek od Jany

10 913 €
vybrané z 9 943 €

109%

109% splnené

200 ľudí prispelo

Vzdelávanie

Chříč, Plzeňský kraj, Česko

Všetko alebo nič. Projekt skončil 5.7.2020 v 09:44.

Zobraziť všetky odmeny

Jak to začalo

Pivoňka začala růst před třemi lety. Tehdy jsme otevřeli naši novou základní školu, do které nastoupily děti do 1. až 3. třídy. Samotnému otevření předcházelo naše osmileté působení v obci Chříč na severním Plzeňsku, kde jsme koupili ruinu barokního pivovaru. Pivovar jsme opravili, rozjeli sociální firmu zaměstnávající lidi s mentálním a tělesným postižením, pořádali dětské tábory, řemeslné kurzy a řešili, kam naše děti půjdou do školy. Nakonec jsme se rozhodli založit vlastní školu, která by vycházela z inovativních ověřených metod a hlavně jiného vztahu učitel - žák, než s jakým jsme měli zkušenost my. Škola, která stojí na vzájemném respektu učitele a žáka, na větším spolurozhodování o svém vzdělávání na základě myšlenek Marie Montessori, na individuálním přístupu ke každému žákovi a na podpoře jeho silných stránek. Školu, kde budou předměty tématicky propojené, kde se budou děti učit kriticky myslet a kromě vědomostí se bude klást stejný důraz na sociální, pracovní a komunikační dovednosti. Školu, kde bude dětem dobře. 1. stupeň vznikl kompletní rekonstrukcí bývalých traktorových dílen, kterou jsme stihli dokončit i díky darům desítek dárců za neuvěřitelných 6 měsíců.  

Školu se snažíme neustále rozvíjet - podařilo se nám postavit horolezeckou stěnu, zřídit výtvarný ateliér a dílnu, venkovní altán - učebnu, chováme králíky, morčata, včely, upravujeme školní zahradu. Z původních 15 dětí škola narostla na 26, od září na 31 žáků. Trávíme hodně času venku a rozvíjíme venkovní a projektové učení. Založili jsme 4 dětské start - upové firmy: truhlářskou, šicí, včelařskou a rukodělnou, kde se děti učí nejen praktické dovednosti, ale i základy finanční gramotnosti a podnikání. Všechny děti hrají na flétnu, rozvíjíme divadelní talent a připravujeme s dětmi 2x ročně hudebně - divadelní představení. 

Co je náš cíl?

Cílem tohoto projektu je vybudovat vhodné zázemí pro 2. stupeň rekonstrukcí bývalé obecní školy v kulturním domě ve Chříči. 2. stupeň navazující svým vzděláváním na 1. stupeň chceme otevřít od školního roku 2021 / 2022, ale dle zákonů ČR musí být rekonstrukce hotova a zkolaudována do září 2020. Sháníme tedy nyní potřebné finance pro náš záměr. 

Detaily

ZŠ Pivoňka je malá inovativní škola s rodinnou atmosférou, kterou jsme otevřeli před 3 lety také díky úspěšné kampani na hit-hitu. V mnohém je výjimečná - sjíždí se do ní děti z okruhu 45 km, škola přilákala do vesnice již několik mladých rodin, které se do vymírající vesnice přistěhovali. Sídlíme ve zrekonstruovaných prostorách traktorové dílny (kam se ale již další třída nevejde), učíme se v projektech, chováme včely, králíky, děti se spolupodílejí na svých výukových cílech, máme dětské start-upové dílny atd...Rádi bychom, aby děti mohly dále pokračovat v obdobném duchu na 2. stupni, který chceme otevřít 2021/2022. 2. stupeň by se měl opírat více o spolurozhodování žáků o svém vzdělávání, o větší praktické projekty a zapojení odborníků z praxe. Abychom mohli 2. stupeň otevřít, musíme kompletně zrekonstruovat část budovy bývalého kulturního domu do září tohoto roku. Jako soukromá a navíc malá škola dostáváme státní příspěvek v menší míři než státní školy, proto i když jsme část peněz ušetřili, nepokryjeme zdaleka všechny výdaje. Abychom stihli rekonstrukci úspěšně dokončit, zbývá stále částka, kterou potřebujeme získat od dárců přes hit-hit - 251 200 Kč. Za vybranou částku budou pokryty některé náklady na rekonstrukci, konkrétně musíme udělat: kompletní rekonstrukci dvou tříd a jazykové učebny (podlahy, výměna a zvětšení oken, nová elektroinstalace), vytvoření zázemí na chodbě prostor 2. stupně (knihovna, posezení, elektroinstalace), vybudování šaten, nového sociálního zařízení, úklidové místnosti, vybourání dveří na střechu a vybudování venkovních prostor na učení a setkávání. 

... a ještě něco navíc

2. stupeň by se měl opírat ještě více o zájmy dětí a praktické dovednosti. Děti by se na budování měly přímo podílet a rozvíjet tak praktické projekty. Plánujeme vybudovat na 2. stupni s žáky fotokomoru, hudební zkušebnu, řezbářskou a truhlářskou dílnu, ve Chříči skate park a  rozvíjet naši zvířecí farmu. 

Kdo jsme?

Školu budujeme od začátku v malém týmu 5 lidí, ke kterým se postupně přidávají někteří z rodičů, kteří pomáhají s určitou oblastí (účetnictví, IT technologie, propagace, vedení kroužků...). Zakládáme si na tom, aby do naší školy chodily jak místní děti, tak děti, jejichž rodiče naši školu vyhledávají kvůli rodinné atmosféře a inovativnímu vzdělávacímu programu a dojíždí do školy až 25 km. Naše škola vyplňuje bílé místo na vzdělávací mapě ČR, neboť jsme jediná škola našeho typu v okruhu 40 km. Do Chříče se kvůli práci v Pivoňce nebo kvůli docházce dětí do školy přistěhovalo již několik rodin, čímž se oživuje dříve vymírající vesnice. Při škole pořádáme řadu seminářů, kurzů, puťáky, jarmarky, divadelní představení pro širokou veřejnost. 

Proč to děláme?

Jsme přesvědčeni, že vybudování 2. stupně můžeme naši školu zcelit a naplnit všechny naše představy o komplexním základním vzdělávání. Chceme využít naše zkušenosti z budování a rozvoji 1. stupně a nabídnout dětem, které k nám chodí, možnost pokračovat dál ve stejném kolektivu a plně se rozvíjet. Vidíme, co všechno dobrého přineslo vybudování školy Chříči - kolik rodin zde našlo zázemí pro svůj rozvoj, vznikla nová přátelství, děti se do školy těší. Věříme, že budováním dobré školy pomáháme rozvíjet lidi, kteří si třeba v budoucnu vzpomenou, že jim u nás bylo dobře a co tu zažili a pozitivně je to nastartuje do jejich vlastního života. 

Aktuality

7.7.2020 Hurá, dokázali jsme to. I díky vám. Děkujeme!

Dobrý den, naše kampaň Pomozte nám otevřít 2. stupeň Pivoňky je úspěšně u konce. Dokázali jsme vybrat nakonec i o 9% více. Celkově jsme vybrali 275 729 Kč na hithitu, další dárci se nám ozývali i zvlášť, takže celkově jsme na 2. stupeň vybrali přes 300 000 Kč. Děkuji moc všem, kdo jste přispěli a…

Viacej

2.7.2020 Hurá!! Máme už 106%! Finišujeme, běžte s námi až za cílovou pásku.

Sláva! Vybrali jsme naši cílovou částku 251 200 Kč a stále pokračujeme. Velké díky všem, kdo jste přispěli a pomáháte tak v realizaci našeho projektu, v plnění našeho snu. Jelikož jsou náklady na celou rekonstrukci samozřejmě vyšší než částka, kterou jsme na hithitu stanovili (celkové náklady na…

Viacej

Odkazy projektu

Komentáre

Vyberte si odmenu za váš príspevok

  • zostáva 19 z 50
    Dobrý pocit:)

    Chcete přispět a nic za to nechcete? Stačí vám dobrý pocit? Tady ho máte. A i oficiálně:) Díky za příspěvek!!

    Doručenia odmeny: do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    3,96 €
    (100 Kč)
  • zostáva 38 z 40
    Originální pivoňková záložka do knížky

    Hledáte opakovaně kde jste to v knize vlastně skončili? S naší pivoňkovou záložkou už budete vždy vědět, kde čtete. A navíc vás potěší svou veselostí. 

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    4,75 €
    (120 Kč)
  • zostáva 19 z 30
    Placka Podporuji Pivoňku

    Noste v klopě kabátu Pivoňku. Placka s naším symbolem vypadá nejen hezky, ale i voní jarem a zlepšuje náladu:). 

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    7,92 €
    (200 Kč)
  • zostáva 5 z 5
    Dřevěný stojánek na svíčku s obrázkem a svíčkou vyráběné dětmi ze start-upové rukodělné dílny

    Užijte si letní večery při svíčce v krásném dřevěném stojánku vytvořené a ozdobené dětmi z Pivoňky. Stojánek a svíčka - každý kus originál jen pro vás. 

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    11,87 €
    (300 Kč)
  • zostáva 59 z 75
    Skleněná láhev piva Scholastic two

    Pivo Scholastic two vyrobené a vydané pouze pro tuto mimořádnou příležitost. Limitované edice etiket z rukou Františka Štorma pouze pro vás. Buďte první kdo toto pivo bude doma mít. 
    PIVO  - KVŮLI MOŽNÉMU ROZBITÍ NEPOSÍLÁME, ALE VYŽADUJE VYZVEDNUTÍ V PIVOVARU CHŘÍČE NEBO V PRAZE NA VÝDEJNÍM MÍSTĚ. 

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    13,85 €
    (350 Kč)
  • zostáva 17 z 30
    Volný lístek na festival Křič fest s VIP prohlídkou nových prostor 2. stupně

    Přijďte na festival Křič fest a získejte navíc speciální prohlídku zrekonstruovaných prostor školy. Buďte první z veřejnosti, kdo prostory uvidí. Projdete se po 2. stupni vonícím novotou s chříčským pivem či ciderem v ruce a pak se zaposloucháte do kapel na festivalu. 

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    15,83 €
    (400 Kč)
  • zostáva 2 z 2
    Vstupenka pro dvě osoby na ochutnávku moravských vín vinařství Víno Rovenius v Jesenici

    Vstupenka na ochutnávku moravských vín vinařství Víno Rovenius, která se bude konat 18.9. od 17.00 hodin v obchůdku Nebe na zemi v Jesenici u Rakovníka.
         Degustaci povede majitel vinařství, který nám k ochutnání nabídne 13 vzorků těch nejlepších vín. 
         Atmosféru bude dolaďovat skupina nadšenců hrajících na kytaru, flétnu a další nástroje. Nebude chybět ani zpěv, později možná i tanec :-).

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    19,79 €
    (500 Kč)
  • zostáva 22 z 30
    Set dvou lahví chříčských speciálů

    Pro velký zájem přidáváme další sety lahví. Neváhejte, počet je omezen. Set dvou lahví chříčských speciálů (Scholastic a další speciál) v dárkovém balení Speciál Scholastic (samostatně neprodejný) a další sezonní pivo Pivovaru Chříč ve vkusném kartónovém balení.
    Z důvodu možnosti rozbití neposíláme - k vyzvednutí v pivovaru či v Praze, Plzni či v Liberci. 

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    23,75 €
    (600 Kč)
  • zostáva 9 z 10
    Originální grafický kolorovaný tisk dřevorytu vyřezaný dětmi na řezbářském kroužku

    Hledáte krásný doplněk na zeď vašeho bytu? Nechte prozářit váš dům veselím z krásných černobílých a kolorovaných tisků dřevorytu - můžete si vybrat z několika variant zvířecích veselých motivů. V paspartě, každý originál podepsán a očíslován, připraven hned na vaši zeď. 

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    23,75 €
    (600 Kč)
  • zostáva 1 z 5
    Ručně vyráběné originální výrobky od vedoucí start-upové rukodělné dílny Žanety

    Textilní ozdoba od Žanety - zkrášlí vás a dodá vám dobrý pocit z příspěvku pro Pivoňku. 

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    25,73 €
    (650 Kč)
  • zostáva 3 z 6
    Hodina výukové jízdy s Vlaďkou

    Začínáte jezdit na koni a chcete poradit? Nebo chcete vylepšit váš styl? Či si prostě zajezdit s odbornicí? Zkušená chovatelka koní Vlaďka (maminka žákyně naší školy) vám zprostředkuje skvělou projížďku pod jejím vedením na Zbirožsku. 

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    29,69 €
    (750 Kč)
  • zostáva 5 z 10
    Kroužkování ptáků s ornitologem Mírou u Chříče

    Kroužkování ptáků pořádáme pravidelně v naší škole s kamarádem ornitologem Mírou. Pro děti i dospělé je to vždy velký zážitek. Vyražte s námi v brzkém ránu do okolí Chříče, kde okroužkujeme ptáky chycené v noci do speciálních sítí a vypustíme je na svobodu. Jedinečný zážitek vidět a určovat jednotlivé druhy ptáků zblízka. 

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    31,66 €
    (800 Kč)
  • zostáva 6 z 8
    Šachový dvouhodinový trénink s mistryní ČR v šachu Katkou

    POkud máte rádi šachy a chcete se zlepšit, pak je tato odměna přímo pro vás. Katka (maminka jednoho z žáků Pivoňky) je mistryně ČR v šachu schopná, jak jsme byli svědky,12 lidí najednou při hře!! Naučte se od ní nejrůznější taktiky a nebo si prostě jen zahrajte s opravdu dobrým soupeřem. Jedinečný zážitek navíc s půlitrem chříčského piva či kávou. 

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    59,37 €
    (1 500 Kč)
  • zostáva 3 z 7
    Workshop výroby korbáčků s Václavkou Mitáčkovou

    Nezapomenutelnou chuť korbáčků nemusíte cítit jen když si je koupíte v obchodě. Říkáte si, jak jen ty sýrové provázky vznikají? Jak se to dělá. Pojďte se naučit je vyrábět. Jedinečný workshop s Václavkou Mitáčkovou (maminka jedné žákyně naší školy), která je doma vyrábí. Celodenní workshop v prostorách školy s půlitrem chříčského piva k tomu. Neváhejte!

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    79,16 €
    (2 000 Kč)
  • zostáva 3 z 5
    Workshop výroby kimchi

    Tradiční korejský pikantní pokrm oživí nejen váš jídelníček, ale je i skvělou prevencí proti nemocem. Naučte se ho vyrábět a obohaťte tak váš rodinný stůl. Celodenní dílnu vede zkušená kimchi vyráběčka - jinak učitelka z Pivoňky - Markéta. Odnesete si nejen postup, ale i krabičku vlastnoručně udělaného kimchi. 

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    79,16 €
    (2 000 Kč)
  • zostáva 2 z 3
    Přespání v Muzeu každodennosti v Pivovaru Chříč pro 2 osoby

    Spali jste někdy v muzeu? Máte příležitost. Přenocujte v našem muzeu v nejstarší sladovně na severním plzeňsku. Ve voňavých babičinných peřinách v obklopení starých časů. Večer si dáte naše pivo a ráno pod pivovarskými lípami snídani, kávu a koláč od paní učitelky. Jedinečný zážitek (pro dvě osoby).

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    98,95 €
    (2 500 Kč)
  • zostáva 1 z 6
    Víkendový pobyt pro 2 osoby v romantickém pokoji ve hvozdu pivovaru Chříč

    Lípy, houpačka, muzeum, Berounka, zahrada, kočky, slunce, výhled na školu Pivoňka a její prohlídka. Romantické noci ve zrekonstruovaném pokoji ve hvozdu pivovaru a domácí strava, chříčské pivo, snídaně, ranní káva a koláč od paní učitelky. To chcete zažít! Užijte si letní či podzimní víkend u nás v pivovaru. Jako dárek navíc dostanete speciální itinerář doporučených výletů v našem okolí sestavených odbornicí na náš kraj Katkou. 

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    138,53 €
    (3 500 Kč)
  • zostáva 4 z 8
    Sud Scholastic two

    Pro velký zájem přidáváme další sudy piva Scholastic two. Neváhejte, počet sudů je omezen. Nestačí vám láhev? Kupte si celý třiceti litrový sud Scholastic two a zažeňte žízeň. Pozvěte kamarády a zavzpomínejte na školní léta. Sud k vyzvednutí v pivovaru či dovezeme až k vám domů v Praze, okolí či v Plzni, v Liberci. 

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    178,11 €
    (4 500 Kč)
  • zostáva 1 z 3
    Zážitkový kurz vaření piva s přespáváním a stravou pro 1 osobu

    Láká vás dozvědět se více o vaření piva? Chcete poznat více náš Pivovar Chříč? Náš zkušený sládek vám ukáže, jak se pivo vaří, a pod jeho vedením si budete moci zkusit uvařit pivo krok za krokem. Celodenní akce bude doplněna domácí stravou, pivem a přespáním v pivovarském hvozdu. 

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    197,90 €
    (5 000 Kč)
  • zostáva 3 z 3
    Předplacený pokoj v pivovaru Chříč - 4 víkendy v roce

    Chcete poznat náš pivovar a školu, Chříč a naši komunitu víc? Chcete mít jistotu, že budete moci přijet na akci pivovaru - masopust, pouť, posvícení, advent a mít vlastní krásně uklizený a voňavý pokoj v pivovarském hvozdu jen pro sebe a plnou penzi? Chcete se podívat na místa, která jsou jiným návštěvníkům ukryta? Vezmeme vás na pivovarský komín, do chříčského zámku, na střechu kulturního domu nebo do budoucí kaple přímo ve špičce hvozdu. 4 víkendy s plnou penzí pro 2 osoby v pivovaru Chříč exluzivně jen pro vás

    Doručenia odmeny: do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    593,71 €
    (15 000 Kč)
  • zostáva 1 z 2
    300 piv - celoroční pivo a káva zdarma v Pivovaru Chříč a uvedení jména na ceduli školy

    Vyrytí jména na ceduli na ZŠ Pivoňka, veřejné poděkování při otevření školy na festivalu Křič fest a hlavně - po celý rok pivo a káva zdarma pro 1 osobu štědrého dárce, který přispěje na školu Pivoňka velkorysým darem. Předplaťte si u nás 300 piv a buďte u nás ve sladovně celoročním hostem:). 1 Káva na lahvovně s chasou z pivovaru každý den v roce pro vás zdarma. 

    Doručenia odmeny: na adresu, do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    910,35 €
    (23 000 Kč)
  • Vypredané!!
    Hry vyrobené školní start - upovou rukodělnou dílnou

    Užijte si Cestovní deskové hry  - Člověče nezlob se a piškvorky. V originálním sáčku, namalované, vyřezané a ušité dětmi z Pivoňky. 

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    11,08 €
    (280 Kč)
  • Vypredané!!
    Hrnek či látková taška s originálním citátem o výchově

    Kdo má rád citáty a rád na očích vidí moudra nechť nelení a tuto odměnu si zakoupí. Hrnek či látková taška (napište prosím do poznámek o co máte zájem) s citátem o respektující výchově, o životě a vůbec tak z rukou naší asistentky pedagoga Blanky. 

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    19,79 €
    (500 Kč)
  • Vypredané!!
    Hodina výukové jízdy na koni s Vlaďkou

    Začínáte jezdit na koni a chcete poradit? Nebo chcete vylepšit váš styl? Či si prostě zajezdit s odbornicí? Zkušená chovatelka koní Vlaďka (maminka žákyně naší školy) vám zprostředkuje skvělou projížďku pod jejím vedením na Zbirožsku. 

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    19,79 €
    (500 Kč)
  • Vypredané!!
    Balíček z obchůdku Nebe na zemi se zdravou výživou

    Do balíčku Vám zabalíme to nejlepší, co v našem obchůdku najdete. Výbornou kávu z domácí pražírny, výběrový čaj, oříšky, sušené ovoce. Na přání můžeme vytvořit balíček například s přírodní kosmetikou, či ekodrogerií. Anebo si sami můžete vybrat, co Vám do balíčku zabalíme ;-) 

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    19,79 €
    (500 Kč)
  • Vypredané!!
    Set dvou pivních lahví

    Set dvou lahví chříčských speciálů (Scholastic a další speciál) v dárkovém balení Speciál Scholastic (samostatně neprodejný) a další sezonní pivo Pivovaru Chříč ve vkusném kartónovém balení.
    Z důvodu možnosti rozbití neposíláme - k vyzvednutí v pivovaru či v Praze, Plzni či v Liberci. 

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    23,75 €
    (600 Kč)
  • Vypredané!!
    Povoz se na oslíkovi s Adélou

    Oslík je prostě roztomilé huňaté zvíře. Je nižší než kůň, bezpečný pro děti a navíc vypadá pohádkově. Kdo ví, jestli neumí také sypat penízky, když se řekne: Oslíku, otřes se. Můžete to zkusit a každopádně si parádně užít jízdu s krásnými výhledy na Berounku. Jedinečný zážitek s oslíkem ze Zvíkovce:)

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    31,66 €
    (800 Kč)
  • Vypredané!!
    Den v Pivoňce

    Chcete se podívat do naší školy Pivoňka a poznat naše žáky a vidět, jak se u nás učí? Navštivte Pivoňku, podívejte se do hodiny, dejte si kávu ve vestibulu školy a  nechte se provést dětskými průvodci. Ti Vám ukážou školu, vysvětlí systém výuky a na závěr ukážou školní králíky:)

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    31,66 €
    (800 Kč)
  • Vypredané!!
    Kroužkování ptáků s ornitologem Mírou u Chříče

    Kroužkování ptáků pořádáme pravidelně v naší škole s kamarádem ornitologem Mírou. Pro děti i dospělé je to vždy velký zážitek. Vyražte s námi v brzkém ránu do okolí Chříče, kde okroužkujeme ptáky chycené v noci do speciálních sítí a vypustíme je na svobodu. Jedinečný zážitek vidět a určovat jednotlivé druhy ptáků zblízka. 

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    31,66 €
    (800 Kč)
  • Vypredané!!
    Originální akvarel na dřevu od Pepina

    Zkrášlete si byt originálním akvarelem na dřevu od Pepina (tatínka našich žáků), který pravidelně zaznamenává zdařile momentky ze školních akcí ve svých malbách a kresbách. Přeneste se do našeho kraje kdykoli se podíváte na stěnu. Síla přírody v obýváku!

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    35,62 €
    (900 Kč)
  • Vypredané!!
    Originální akvarel od Pepina

    Zkrášlete si byt originálním akvarelem od Pepina (tatínka našich žáků), který pravidelně zaznamenává zdařile momentky ze školních akcí ve svých malbách a kresbách. Jeho krajiny Vás zklidní a přenesou do divočin severního plzeňska.  Přeneste se do našeho kraje kdykoli se podíváte na stěnu. Síla přírody v obýváku!

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    35,62 €
    (900 Kč)
  • Vypredané!!
    Originální ručně háčkovaný šátek od Jany

    Buďte krásná nebo dopřejte být krásnou někomu dalšímu. Dárek co jistě potěší. Ručně háčkovaný šátek od Jany (maminka jednoho z žáků), který vyráběla s láskou a pečlivostí jí vlastní. Nadýchaný a měkký, jako letní louka. 

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    47,50 €
    (1 200 Kč)
  • Vypredané!!
    Originální ručně háčkovaný šátek od Jany

    Buďte krásná nebo dopřejte být krásnou někomu dalšímu. Dárek co jistě potěší. Ručně háčkovaný šátek od Jany (maminka jednoho z žáků), který vyráběla s láskou a pečlivostí jí vlastní. Nadýchaný a měkký, jako letní louka. 

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    51,45 €
    (1 300 Kč)
  • Vypredané!!
    Šachový dvou hodinový trénink s mistryní ČR Katkou

    POkud máte rádi šachy a chcete se zlepšit, pak je tato odměna přímo pro vás. Katka (maminka jednoho z žáků Pivoňky) je mistryně ČR v šachu schopná, jak jsme byli svědky,12 lidí najednou při hře!! Naučte se od ní nejrůznější taktiky a nebo si prostě jen zahrajte s opravdu dobrým soupeřem. Jedinečný zážitek navíc s půlitrem chříčského piva či kávou. 

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    59,37 €
    (1 500 Kč)
  • Vypredané!!
    Sud Scholastic two

    Nestačí vám láhev? Kupte si celý třiceti litrový sud Scholastic two a zažeňte žízeň. Pozvěte kamarády a zavzpomínejte na školní léta. Sud k vyzvednutí v pivovaru či dovezeme až k vám domů v Praze, okolí či v Plzni, v Liberci. 

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    178,11 €
    (4 500 Kč)
  • Vypredané!!
    Čalouněné retro křesílko - historický zrenovovaný kousek z dílny Terezy

    Učiňte váš domov ještě krásnějším a příjemnějším. Pohodlné krásně zrenovované křesílko od odborníků na retro nábytek Terezy a Tomáše (rodiče našich žáků) udělá radost vám i vašim blízkým. Jedinečný kousek. Možnost domluvit si jiné čalounění. 

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    237,48 €
    (6 000 Kč)
  • Vypredané!!
    Čalouněné retro křesílko - historický zrenovovaný kousek z dílny od Terezy z mlýna

    Učiňte váš domov ještě krásnějším a příjemnějším. Pohodlné krásně zrenovované křesílko od odborníků na retro nábytek Terezy a Tomáše (rodiče našich žáků) udělá radost vám i vašim blízkým. Jedinečný kousek. Možnost domluvit si jiné čalounění. 

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    237,48 €
    (6 000 Kč)
  • Vypredané!!
    Vesnická zabijačka a produkty z ní až k vám do domu (max. 8 lidí)

    Zúčastněte se s přáteli vesnické zabijačky v Pivovaru Chříč a hned na místě ochutnejte prdelačku, ovar a další dobroty, tlačenku, klobásy a maso, které si pak odvezete i domů. Během celého dne jídlo a chříčské pivo zdarma, přespání v pivovarském hvozdu zajištěno

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    791,61 €
    (20 000 Kč)
  • Vypredané!!
    Celoroční pivo a káva zdarma v Pivovaru Chříč a uvedení jména na ceduli školy

    Vyrytí jména na ceduli na ZŠ Pivoňka, veřejné poděkování při otevření školy na festivalu Křič fest a hlavně - po celý rok pivo a káva zdarma pro 1 osobu štědrého dárce, který přispěje na školu Pivoňka velkorysým darem. 

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    989,51 €
    (25 000 Kč)