Dotisk knihy Zavádění formativního hodnocení

Rozmohl se nám tady takový dotaz: bude dotisk publikace Zavádění formativního hodnocení pro učitele? Máme na to jednoduchou odpověď: s vaší pomocí budeme schopni redigovanou verzi této skvělé knihy dodat všem zájemcům.

96 fanúšikov prispelo anonymne
26.6.2020
Poděkování v knize + jeden výtisk
Prispené čiastkou
20,15 €
(499 Kč)
Prispené čiastkou
Užívateľ si neprial zverejniť výšku príspevku.
26.6.2020
Dva výtisky (doručení domů či do práce)
Prispené čiastkou
28,18 €
(698 Kč)
26.6.2020
Jeden výtisk (doručení domů či do práce)
Prispené čiastkou
16,11 €
(399 Kč)
26.6.2020
Prispené čiastkou
Užívateľ si neprial zverejniť výšku príspevku.
26.6.2020
Jeden výtisk (doručení domů či do práce)
Prispené čiastkou
16,11 €
(399 Kč)
26.6.2020
Dva výtisky (doručení domů či do práce)
Prispené čiastkou
28,18 €
(698 Kč)
Prispené čiastkou
Užívateľ si neprial zverejniť výšku príspevku.
Prispené čiastkou
Užívateľ si neprial zverejniť výšku príspevku.
26.6.2020
Prispené čiastkou
Užívateľ si neprial zverejniť výšku príspevku.
25.6.2020
Jeden výtisk (doručení domů či do práce)
Prispené čiastkou
16,11 €
(399 Kč)
25.6.2020
Dva výtisky (doručení domů či do práce)
CARITAS VOŠ sociální Olomouc, nám. Republiky 3 IČO: 64627233
Prispené čiastkou
28,18 €
(698 Kč)
Prispené čiastkou
Užívateľ si neprial zverejniť výšku príspevku.
Prispené čiastkou
Užívateľ si neprial zverejniť výšku príspevku.
24.6.2020
Dobrý den, autoři projektu, pana Kaktuse si vyzvednu osobně.
Prispené čiastkou
Užívateľ si neprial zverejniť výšku príspevku.
Prispené čiastkou
Užívateľ si neprial zverejniť výšku príspevku.
Prispené čiastkou
Užívateľ si neprial zverejniť výšku príspevku.
Prispené čiastkou
Užívateľ si neprial zverejniť výšku príspevku.
24.6.2020
Jeden výtisk (doručení domů či do práce)
Prispené čiastkou
16,11 €
(399 Kč)
Prispené čiastkou
Užívateľ si neprial zverejniť výšku príspevku.
23.6.2020
Prispené čiastkou
Užívateľ si neprial zverejniť výšku príspevku.
Prispené čiastkou
Užívateľ si neprial zverejniť výšku príspevku.
Prispené čiastkou
Užívateľ si neprial zverejniť výšku príspevku.
Prispené čiastkou
Užívateľ si neprial zverejniť výšku príspevku.
22.6.2020
Než jsem se rozhodl, byla kniha vykoupena. Těším se na dotisk.
Prispené čiastkou
Užívateľ si neprial zverejniť výšku príspevku.
Prispené čiastkou
Užívateľ si neprial zverejniť výšku príspevku.
Prispené čiastkou
Užívateľ si neprial zverejniť výšku príspevku.
22.6.2020
Prispené čiastkou
Užívateľ si neprial zverejniť výšku príspevku.
Prispené čiastkou
Užívateľ si neprial zverejniť výšku príspevku.
20.6.2020
Jeden výtisk (doručení domů či do práce)
Prispené čiastkou
16,11 €
(399 Kč)

4 955 €
vybrané z 4 846 €

102%

102% splnené

175 ľudí prispelo

Literatúra, Vzdelávanie

Česko

Všetko alebo nič. Projekt skončil 28.6.2020 v 15:42.

Vyberte si odmenu za váš príspevok

  • predané 2
    Benefaktor

    Pokud chcete podpořit zavádění formativního hodnocení v českých školách, naši publikaci už máte a jste s ní spokojení, zde máte ideální možnost.

    V dalším kroku je možné částku jakkoliv zvýšit.

    Doručenia odmeny: do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    4,00 €
    (99 Kč)
  • predané 1
    Benefaktor + pan Kaktus

    Chcete podpořit zavádění formativního hodnocení v českých školách? Zde máte ideální možnost. A my vám ještě pošleme či osobně předáme pana Kaktuse (viz níže).

    V dalším kroku je možné částku jakkoliv zvýšit.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    8,04 €
    (199 Kč)
  • predané 33
    Jeden výtisk (vyzvednutí u nás)

    Základní odměnu představuje jeden výtisk publikace Zavádění formativního hodnocení s věnováním. Osobní vyzvednutí u nás obnáší jednu milou věc – setkali bychom se face to face a přinejmenším se pozdravili .)

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    12,07 €
    (299 Kč)
  • predané 102
    Jeden výtisk (doručení domů či do práce)

    Nechcete se k nám trmácet? Plně chápeme. Pošleme vám výtisk publikace Zavádění formativního hodnocení s věnováním domů či do práce. 

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    16,11 €
    (399 Kč)
  • predané 9
    Poděkování v knize + jeden výtisk

    Chtěli byste v knize najít své jméno, nebo jméno vašeho blízkého? S velkou radostí ho v knize uvedeme a jeden výtisk publikace Zavádění formativního hodnocení s věnováním vám zašleme. Eventuálně si ho můžete vyzvednout u nás.

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    20,15 €
    (499 Kč)
  • predané 7
    Dva výtisky (vyzvednutí u nás)

    Proč kupovat jeden výtisk – a ne rovnou dva? S věnováním pro vás i pro vaši kolegyni či vašeho kolegu. Osobní vyzvednutí u nás obnáší jednu milou věc – setkali bychom se face to face a přinejmenším se pozdravili .)

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    24,15 €
    (598 Kč)
  • predané 12
    Dva výtisky (doručení domů či do práce)

    Nechcete se k nám trmácet? To není problém. Pošleme vám dva výtisky publikace Zavádění formativního hodnocení s věnováním domů či do práce.

    Doručenia odmeny: nešpecifikované

    28,18 €
    (698 Kč)
  • zostáva 5 z 10
    Formativní oběd s Květou a Michalem

    Chcete si s námi zajít na oběd, odnést si z něj publikaci Zavádění formativního hodnocení s věnováním a především se pobavit o pedagogice či úplně jiných tématech?

    Konkrétní místo vybereme, případně naše Květa umí famózně vařit.

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    40,34 €
    (999 Kč)
  • predané 1
    Podporovatel + dva výtisky

    Rádi byste podpořili rozvoj formativního hodnocení v českých školách více než symbolicky? Chtěli byste v knize najít své jméno, nebo jméno vašeho blízkého? S velkou radostí ho v knize uvedeme a dva výtisky  publikace Zavádění formativního hodnocení s věnováním vám zašleme. Eventuálně si je můžete vyzvednout u nás.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    80,72 €
    (1 999 Kč)
  • predané 1
    Deset výtisků

    Nejste troškaři? Chcete vybavit svůj pedagogický tým? Pořiďte si rovnou desítku a poštovné je na nás.

    Bude chtít věnování? Máte ho tam.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    120,73 €
    (2 990 Kč)
  • predané 0
    Dvacet výtisků

    Nejste troškaři? Chcete vybavit svůj pedagogický tým? Pořiďte si rovnou dvacítku a poštovné je na nás.

    Bude chtít věnování? Máte ho tam.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    241,47 €
    (5 980 Kč)
  • zostáva 6 z 6
    Logo v knize + tři výtisky

    Chcete podpořit zavádění formativního hodnocení v českých školách a zároveň být vidět? S velikou radostí začleníme do knihy logo vaší firmy či organizace. K tomu vám tři výtisky publikace Zavádění formativního hodnocení s věnováním zašleme. Eventuálně si je můžete vyzvednout u nás.

    A jedna technická: dbáme na své dobré jméno, a proto si vyhrazujeme právo některé dary nepřijmout.

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    403,76 €
    (9 999 Kč)
  • zostáva 2 z 3
    Přednáška + deset výtisků

    Přednáška zaměřená na formativní hodnocení (90 minut) pro vaši školu či organizaci a k tomu deset výtisků publikace Zavádění formativního hodnocení s věnováním.

    Datum a místo realizace je na naší domluvě – limitem je pouze ČR .)

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    605,29 €
    (14 990 Kč)
  • zostáva 1 z 1
    Partner publikace

    Jste úspěšná firma či organizace a za svůj úspěch vděčíte i dobrému vzdělání? Víte, že pokud nebudeme dobře vzdělávat, bude jakékoli podnikání u nás vždy o něco těžší? Chcete podpořit české školství a vzdělávání, jen jste ještě nenašli cestu, jak tak učinit?

    Staňte se partnerem druhého dotisku, bude mít logo na obálce, v knize pro svou prezentaci vyčleněnu jednu stránku a obdržíte dvacet výtisků publikace Zavádění formativního hodnocení s věnováním.

    A jedna technická: dbáme na své dobré jméno, a proto si vyhrazujeme právo některé dary nepřijmout.

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    4 845,51 €
    (119 999 Kč)
  • Vypredané!!
    DVPP + patnáct výtisků

    Kurz Formativní hodnocení I (8 x 45 minut) akreditovaný MŠMT v systému DVPP pro 15 účastníků a k tomu patnáct výtisků publikace Zavádění formativního hodnocení s věnováním.

    Datum a místo realizace je na naší domluvě – limitem je pouze ČR .)

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    1 190,59 €
    (29 485 Kč)