Nebe - filmová zpověď Tomáše Etzlera

Už při prvním natáčení filmu "Nebe" jsem věděl, že jsme objevili něco mimořádného. Nemýlil jsem se. Po letech práce je výjimečný dokument o dnešní Číně téměř hotov. Došly nám ale prostředky na postprodukci, propagaci a distribuci. Proto žádáme o pomoc.

DVD- omluva za zpoždění a žádost o poštovní adresu, kam DVD poslat.

7.12.2022

Dobrý den,

Opět po čase zdravím. Dobře si uvědomuji, že stále mnohým z vás dlužím podepsané DVD s filmem Nebe. DVDčka již jsou ve výrobě. Tlačím výrobce, aby se to stihlo do vánoc. 
Velmi se omlouvám za zpoždění. Způsobily jej jednak legální důvody: museli jsme čekat až film dokončí kolečko festivalů a na odvysílání filmu v ČT, ale hraje v tom roli i má prokrastinace. DVDčka jsem mohl objednat o pár měsíců dříve. 
Udělali jsme ještě jednu chybu. Nepožádali jsme vás o poštovní adresu, kam DVD zaslat. Prosím, zašlete mi svou adresu na tento email: 
hithitnebe@gmail.com
Děkuji všem za trpělivost a ještě jednou se omlouvám.
S pozdravem,
Tomáš

A je to konečně tady! Slavnostní premiéra v Praze má nové datum: pátek 11. června.

28.5.2021

Všechny srdečně zdravím,

A s radostí hlásím, že máme konečně nové datum Slavnostní premiéry filmu Nebe v Praze, která byla původně plánována na 30. října 2020.

Nové datum je pátek 11. ČERVNA, tedy už za dva týdny.  Tešíme se na vás všechny, kteří jste si zakoupili vstup na Slavnostní premiéru v Praze. Pozvánky s detaily dostanete emailem během několika příštích dnů.  

Moc se na vás všichni těšíme. Příjemný víkend,

Tomáš a tým Nebe

Pozvánku na slavnostní premiéru ve Světozoru máte v emailu.

22.9.2020

Milí a vážení,

Nikdo sice nevíme, co bude zítra, ale život jde dál a my plánujeme. Minulý týden jsme vám emailem poslali pozvánku na slavnostní premiéru v pražském kině Světozor. Pokud jste ji nenalezli ve svém inboxu, prosím, zkontrolujte si SPAM složku. Jsme optimisté a těšíme se na setkání,

Tomáš Etzler a tým Nebe

Osobní poděkování na FB za 100 Kč a více

9.9.2020

Milí a vážení, na svém FB profilu jsem zveřejnil jména vás všech, kdo jste nám na film Nebe přispěli částkou 100 Kč a mnohdy i více. A to bez nároku na odměnu, jen pro dobrý pocit. Ještě jednou vám všem ze srdce děkuji. 

Slavnostní premiéra v Praze

2.9.2020

Mnohokrát zdravím,

s radostí i s týmem oznamujeme, že slavnostní pražská premiéra filmu Nebe se uskuteční v pátek 30. ŘÍJNA večer v kině SVĚTOZOR. Pozvánky přispěvatelům teprve rozešleme. Jednak k rozhodnutí o Světozoru a potvrzení došlo teprve minulý týden a jednak máme stále plné ruce práce s organizováním a přípravou zářijových předpremiér. Pozvánky do Světozoru dostanete e-mailem minimálně měsíc před premiérou. 

Tu malou bestii, kvůli které teď opět nosíme roušky radši nebudu ani nebudu zmiňovat, ale připarvujeme i plán B. Jsem životní optimista a pevně věřím, že jej nebudeme muset aktivovat. 

Moc se na všechny těším.

Přejeme vám v těchto podivných dobách mnoho štěstí, trpělivosti a sil.

Tomáš a tým Nebe

Data a časy předpremiér ve všech městech známy

17.8.2020

Milí a vážení,

Všem, kteří jste si zakoupili vstupenky na PŘEDPREMIÉRU v různých městech byla v posledních 24 hodinách zaslána emailem zpráva se všemi potřebnými detaily.

Pokud jste ji nedostali, prosím, podívejte se do složky SPAM. Pokud se ani tam neobjevila, prosím, kontaktujte nás s vaší správnou emailovou adresou. (Pár emailů se mi vrátilo "nedoručeno" z důvodů neplatných emailových adres či plné schránky).

Vám, kteří jste si zakoupili jiné odměny se ozveme v nejbližších dnech s dalšimi detaily.

Těšíme se na viděnou a ještě jednou děkujeme.

Tomáš Etzler a tým Nebe

Začínáme oznamovat data a detaily předpremiér

14.8.2020

Vážení a milí,

právě jsme poslali email všem z vás, kdo si koupili lístky na předpremiéru do Liberce s detaily akce. Vy, kteří jste si lístek v Liberci koupili, ale nedostali žádný email, podívejte se prosím do SPAMU.

Emaily všem ostatním, kteří si koupili předpremiéry v jiných městech budou následovat během 2-3 dnů. V příštím týdnu také informace o dalších cenách.

Děkujeme za vaši trpělivost. Tohle všechno zkoordinovat a zorganizovat nebyl nejlehčí úkol. Ale učíme se a budeme rychlejší a rychlejší. 

Těšíme se na shledání s vámi.  

Příjemný víked.

Tomáš Etzler a produkční tým Nebe

Mnohokrát děkuji

6.7.2020

Dobrý den nebo ahoj,

moc děkuji všem, kteří přispěli do úspěšné sbírky na dokončení filmu "Nebe".  Velmi si toho s celým štábem vážíme. Bez Vás by se dokončení zpozdilo o další měsíce. Takto půjde film do kin 30. října. Mnohokrát Vám jesště jednou všem děkuji a těším se, až se s mnohýma s Vás v září nebo říjnu osobně potkám.
Přeji Vám příjemný sváteční den.

Tomáš

Vstup na předpremiéry

30.6.2020

Dobrý den všem,

po poradách s kiny, ve kterých se budou v září konat předpremmiéry budeme vstupy řešit tzv. guest listy. Každé kino bude mít seznam lidí, kteří přispěli a koupili si vstupenku nebo dostali vstup darem.

Jinak, stále jsou k mání vstupenky na představení v Brně, Hradci Králové, Liberci, Olomouci a Ostravě. Máte-li nějaké známé, kteří by mohli mít zájem, dejte jim prosím vědět.

Mnohokrát všem děkuji za podporu a moc se těším na setkání s Váma při besedách po filmu. 

Mejte se!
Tomáš

Živá debata ve středu 24.6. v 18:00 na Facebooku

23.6.2020

Srdečně Vás s producentem Janem Macolou zveme na živou on-line besedu o filmu "Nebe", která proběhne zítra, ve středu 24.6. v 18:00 večer na Facebooku. Během povídání budeme odpovídat na Vaše otázky o vzniku filmu, o tom jak používáme peníze vybrané na Hithitu nebo proč mi trvalo více než osm let dostat film do kin. Těšíme se na Vás, Tomáš a Honza

PRVNÍ MÍSTO A DATUM PŘEDPREMIÉRY

18.6.2020

Dobrý večer všem,

konečně máme první datum Hithitové předpremiéry.  Bude v Liberci, 7. září v 19:00 v kině Varšava. Jak je uvedeno v popisu odměn, do Liberce film sám přivezu a po promítnutí si s Vámi, kdo tam přijdou budu povídat o té nelehké osmileté anabázi vzniku filmu Nebe a o čemkoliv jiném. Moc se těším. Liberec jsme dali mezi odměny relativně pozdě, takže lístky ještě jsou. Znáte ll někoho, kdo by mohl mít zájem, dejte jim prosím vědět. Mnohokrát děkuji. Do konce týdne oznámím další města a data.  

Máme 102%!

11.6.2020

Dobrý večer,

mnohokrát děkujeme všem kdo nám pomohli splnit cíl sbírky. Máme obrovskou radost. Film teď konečně dobarvíme v procesu, kterému se v anličtině říká grading. Také předěláváme hudbu a tím pádem i  zvukový mix, protože čínskou hudbu, pro kterou jsme se snažili zakoupit práva nám Číňané bohužel na poslední chvili odmítl poskytnout. Takže nová se teď komponuje. Grafik pracuje na plakátu. Děje se to hodně a o všem Vás budu informovat. 

Data zářijových předpremiér oznámíme hned jak je budeme vědět. Kina plánují zhruba dva měsíce dopředu takže tady data uvedu někdy v červenci. 

Na Hithitu máme ještě tři týdny, takže budeme v propagaci sbírky pokračovat. Všechno jde dělat lépe a kvalitněji. Veškerá další podpora bude k distribuci do co největšího množství kin a promítacích sálů v ČR, k tomu, abych mohl s filmem jezdit a diskutovat o něm a o Číně, a ke kvalitnější, efektivnější inzerci.  

Mnohokrát ještě jednou děkujeme za Vaši štědrou pomoc. 

Tomáš  s produkčním týmem

Přidáváme vstupenky na brněnské a pražské předpremiéry!

9.6.2020

Dobrý den,

mám obrovskou radost ze zájmu o zářijové předpremiéry. V Brně a Praze se vyprodaly během 24 hodin, takže jsme ještě nějaké přidali. Mnohokrát Vám děkuji za zájem a podporu. Moc si toho s celým postprodukčním týmem vážíme.  Mějte se. Tomáš

Poděkování

7.6.2020

Mnohokrát děkuji všem přispěvatelům za neuvěřitelný víkend. Pomohli jste nám z 6 na 59 procent za posledních 24 hodin. Nesmírně si toho vážím já i celý tým, který film dokončuje. Těším se, až se s Vámi potkám. Příjemný večer. Tomáš

27 644 €
vybrané z 18 954 €

145%

145% splnené

1 009 ľudí prispelo

Film, Umenie

Všetko alebo nič. Projekt skončil 4.7.2020 v 18:58.

Vyberte si odmenu za váš príspevok

  • predané 188
    Osobní poděkování na Facebooku

    Poděkování na Facebooku a dobrý pocit z podpory filmu, který je silnou výpovědí nejenom o Číně, ale o současném světě. Samozřejmě můžete přispět i víc. Budeme potřebovat každou korunu. 

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    3,95 €
    (100 Kč)
  • zostáva 27 z 60
    Exkluzivní předpremiéra v OLOMOUCI

    Vstupenka na zářijovou předpremiéru filmu v Olomouci v Kině Metropol. Nejenom, že budete mezi prvními, kdo film uvidí, po filmu bude následovat debata s Tomášem Etzlerem a dalšími tvůrci dokumentu. 

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    13,82 €
    (350 Kč)
  • zostáva 26 z 60
    Exkluzivní předpremiéra v HRADCI KRÁLOVÉ

    Vstupenka na zářijovou předpremiéru filmu v Hradci Králové v kině Bio Central. Nejen, že budete mezi prvními, kdo film uvidí, ale po filmu bude následovat debata s Tomášem Etzlerem a dalšími tvůrci dokumentu. 

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    13,82 €
    (350 Kč)
  • zostáva 7 z 30
    NOVÉ: Exkluzivní předpremiéra v LIBERCI

    Vstupenka na zářijovou předpremiéru filmu  Nebe  v libereckém kině Varšava. Nejen, že budete mezi prvními, kdo film uvidí, ale po filmu bude následovat debata s Tomášem Etzlerem a dalšími tvůrci dokumentu. 

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    13,82 €
    (350 Kč)
  • zostáva 1 z 30
    ZNOVU PŘIDÁNO: Exkluzivní předpremiéra v BRNĚ

    Vstupenka na  zářijovou předpremiéru filmu v Brně v Kině Art. Nejenom, že budete mezi prvními, kdo film uvidí, po filmu bude následovat debata s Tomášem Etzlerem a dalšími tvůrci dokumentu. 

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    13,82 €
    (350 Kč)
  • zostáva 17 z 25
    PŘIDÁNO: Exkluzivní předpremiéra v OSTRAVĚ

    Vstupenka zářijovou na předpremiéru filmu v ostravském Minikině. Nejenom, že budete mezi prvními, kdo film uvidí, po filmu bude následovat debata s Tomášem Etzlerem a dalšími tvůrci dokumentu. 
    Předpokládané datum doručeníDo půl roku

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    13,82 €
    (350 Kč)
  • zostáva 5 z 50
    Plakát k filmu Nebe podepsaný tvůrci

    Plakát k filmu podepsaný tvůrci zaslán poštou.

    Doručenia odmeny: na adresu, do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    19,74 €
    (500 Kč)
  • zostáva 2 z 40
    Exkluzivní předpremiéra v HRADCI KRÁLOVÉ pro dva

    Dvě vstupenky na zářijovou předpremiéru filmu v Hradci Králové v kině Bio Central. Nejen, že budete mezi prvními, kdo film uvidí, ale po filmu bude následovat debata s Tomášem Etzlerem a dalšími tvůrci dokumentu. 

    Doručenia odmeny: nešpecifikované

    27,64 €
    (700 Kč)
  • zostáva 8 z 40
    Exkluzivní předpremiéra v OLOMOUCI pro dva

    Dvě vstupenky na zářijovou předpremiéru filmu v Olomouci v Kině Metropol. Nejenom, že budete mezi prvními, kdo film uvidí, po filmu bude následovat debata s Tomášem Etzlerem a dalšími tvůrci dokumentu. 

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    27,64 €
    (700 Kč)
  • zostáva 30 z 40
    NOVÉ: Exkluzivní předpremiéra v LIBERCI pro dva

    Dvě vstupenky na zářijovou předpremiéru filmu Nebe v libereckém kině Varšava.  Nejen, že budete mezi prvními, kdo film uvidí, ale po filmu bude následovat debata s Tomášem Etzlerem a dalšími tvůrci dokumentu. 

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    27,64 €
    (700 Kč)
  • zostáva 15 z 35
    ZNOVU PŘIDÁNO: Exkluzivní předpremiéra v BRNĚ pro 2

    Dvě vstupenky na  zářijovou předpremiéru filmu v Brně v Kině Art. Nejenom, že budete mezi prvními, kdo film uvidí, po filmu bude následovat debata s Tomášem Etzlerem a dalšími tvůrci dokumentu. 

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    27,64 €
    (700 Kč)
  • zostáva 13 z 20
    PŘIDÁNO: Exkluzivní předpremiéra v OSTRAVĚ pro dva

    Dvě vstupenky zářijovou na předpremiéru filmu v ostravském Minikině. Nejenom, že budete mezi prvními, kdo film uvidí, po filmu bude následovat debata s Tomášem Etzlerem a dalšími tvůrci dokumentu. 

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    27,64 €
    (700 Kč)
  • zostáva 7 z 20
    NOVÉ: Lístky pro dva na Slavnostní říjnovou PREMIÉRU v Praze plus plakát

    Vstupné pro dva. Setkejte se osobně s  Tomášem Etzlerem a ostatními tvůrci na Slavnostní říjnové premiéře  Nebe v Praze a domů si odneste na památku plakát.

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    49,36 €
    (1 250 Kč)
  • zostáva 47 z 100
    DVD v limitované neprodejné edici

    Exkluzivní neprodejné DVD s podpisy tvůrců. Zasláno poštou na Vaši adresu. 

    Doručenia odmeny: na adresu, do roka po ukončení projektu na Hithitu

    51,33 €
    (1 300 Kč)
  • zostáva 12 z 15
    Dvanáctkrát do Kina Pilotů

    Vstupné na zajímavé filmy dle Vašeho výběru v Kině Pilotů. Platné po dobu jednoho roku.

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    59,23 €
    (1 500 Kč)
  • zostáva 9 z 12
    Dvanáctkrát do Kina Pilotů pro dva

    Vstupné na zajímavé filmy dle Vašeho výběru v Kině Pilotů pro Vás a Váš doprovod. Platné po dobu jednoho roku.

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    118,46 €
    (3 000 Kč)
  • zostáva 10 z 10
    Pronájem kinosálu k soukromé projekci v Kině Pilotů s kapacitou 16 osob

    Pozvěte si přátele či kolegy a promítněte si jakýkoliv, třeba Váš film v opravdovém kinosále, který má kapacitu 16 osob. Datum a ostatní detaily si spolu dohodneme.

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    177,69 €
    (4 500 Kč)
  • zostáva 6 z 10
    Místo u stolu s tvůrci Nebe v Praze

    Projekce a povídání o vzniku filmu Nebe a jiných záležitostech, čínských i nečínských s Tomášem Etzlerem a dalšími tvůrci filmu. U povídání v příjemném prostředí Vás dobře nakrmíme a napojíme. Limit 10 osob na večeři.

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    217,18 €
    (5 500 Kč)
  • zostáva 8 z 10
    Poděkování v titulcích

    Vaše jméno nebo jméno Vaší společnosti bude uvedeno v zavěrečných titulcích filmu. A to samozřejmě i na mezinárodní verzi fimu, kterou plánujeme dokončit ještě letos. Vaše přítomnost  s doprovodem na slavnostní premiéře v Praze je samozřejmě součástí odměny a bude naší ctí. 

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    355,38 €
    (9 000 Kč)
  • zostáva 1 z 3
    Film Nebe i s autory přijede za Vámi

    ​Pomozte nám dokončit film a ten i s tvůrci přijede k Vám. Užijte si soukromou projekci v úzkém kruhu přátel či kolegů. Maximální počet účastníků 40. Datum a detaily si domluvíme osobně.

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    789,73 €
    (20 000 Kč)
  • zostáva 4 z 5
    Staňte se Partnerem filmu

    Staňte se partnerem filmu a Vaše jména uvedeme ve zvláštní sekci v závěrečných titulcích filmu. Také Vás pozveme na jeviště při Slavnostní premiéře, kde Vám osobně poděkujeme a předáme plakát s díky a podpisy tvůrců. Cena obsahuje akreditaci na festivaly v Evropě, na kterých se film bude promítat.

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    1 579,47 €
    (40 000 Kč)
  • zostáva 2 z 2
    Staňte se Generálním partnerem filmu

    Vaše jméno nebo jméno Vaší společnosti bude uvedeno nejen  úvodních a zavěrečných titulcích filmu, ale i v traileru filmu promítaného během propagace dokumentu a na všech materiálech, které k propagaci filmu vyrobíme. Od plakátů, inzerce až po pozvánky. A to samozřejmě i v mezinárodní verzi fimu, kterou plánujeme dokončit ještě letos. Vaše přítomnost na pódiu se všemi ostatními tvůrci na premiéře v Praze je samozřejmě součástí odměny a bude naší ctí. Cena obsahuje akreditaci na festivaly v Evropě, na kterých se film bude promítat.

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    5 923,00 €
    (150 000 Kč)
  • Vypredané!!
    Exkluzivní předpremiéra v OSTRAVĚ

    Vstupenka zářijovou na předpremiéru filmu v ostravském Minikině. Nejenom, že budete mezi prvními, kdo film uvidí, po filmu bude následovat debata s Tomášem Etzlerem a dalšími tvůrci dokumentu. 

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    13,82 €
    (350 Kč)
  • Vypredané!!
    Exkluzivní předpremiéra v BRNĚ

    Vstupenka na  zářijovou předpremiéru filmu v Brně v Kině Art. Nejenom, že budete mezi prvními, kdo film uvidí, po filmu bude následovat debata s Tomášem Etzlerem a dalšími tvůrci dokumentu. 

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    13,82 €
    (350 Kč)
  • Vypredané!!
    Exkluzivní předpremiéra v PRAZE

    Vstupenka na  zářijovou předpremiéru filmu v Praze v Kině Pilotů. Nejenom, že budete mezi prvními, kdo film uvidí, po filmu bude následovat debata s Tomášem Etzlerem a dalšími tvůrci dokumentu.

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    13,82 €
    (350 Kč)
  • Vypredané!!
    Exkluzivní předpremiéra v PLZNI

    Vstupenka na zářijovou předpremiéru filmu v Plzni, a to v Moving Station (Johancentrum). Nejenom, že budete mezi prvními, kdo film uvidí, po filmu bude následovat debata s Tomášem Etzlerem a dalšími tvůrci dokumentu. 

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    13,82 €
    (350 Kč)
  • Vypredané!!
    PŘIDÁNO: Exkluzivní předpremiéra v PRAZE

    Vstupenka na  zářijovou předpremiéru filmu v Praze v Kině Pilotů. Nejenom, že budete mezi prvními, kdo film uvidí, po filmu bude následovat debata s Tomášem Etzlerem a dalšími tvůrci dokumentu

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    13,82 €
    (350 Kč)
  • Vypredané!!
    PŘIDÁNO: Exkluzivní předpremiéra v BRNĚ

    Vstupenka na  zářijovou předpremiéru filmu v Brně v Kině Art. Nejenom, že budete mezi prvními, kdo film uvidí, po filmu bude následovat debata s Tomášem Etzlerem a dalšími tvůrci dokumentu. 

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    13,82 €
    (350 Kč)
  • Vypredané!!
    NOVÉ: Vstupenka na Slavnostní říjnovou PREMIÉRU v Praze

    Setkejte se osobně s  Tomášem Etzlerem a ostatními tvůrci na Slavnostní říjnové premiéře  Nebe v Praze. 

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    17,77 €
    (450 Kč)
  • Vypredané!!
    Exkluzivní předpremiéra v BRNĚ pro dva

    Dvě vstupenky na  zářijovou předpremiéru filmu v Brně v Kině Art. Nejenom, že budete mezi prvními, kdo film uvidí, po filmu bude následovat debata s Tomášem Etzlerem a dalšími tvůrci dokumentu. 

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    27,64 €
    (700 Kč)
  • Vypredané!!
    Exkluzivní předpremiéra v PLZNI pro dva

    Dvě vstupenky na zářijovou předpremiéru filmu v Plzni, a to v Moving Station (Johancentrum). Nejenom, že budete mezi prvními, kdo film uvidí, po filmu bude následovat debata s Tomášem Etzlerem a dalšími tvůrci dokumentu. 

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    27,64 €
    (700 Kč)
  • Vypredané!!
    Exkluzivní předpremiéra v OSTRAVĚ pro dva

    Dvě vstupenky zářijovou na předpremiéru filmu v ostravském Minikině. Nejenom, že budete mezi prvními, kdo film uvidí, po filmu bude následovat debata s Tomášem Etzlerem a dalšími tvůrci dokumentu. 

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    27,64 €
    (700 Kč)
  • Vypredané!!
    Exkluzivní předpremiéra v PRAZE pro dva

    Dvě vstupenky na  zářijovou předpremiéru filmu v Praze v Kině Pilotů. Nejenom, že budete mezi prvními, kdo film uvidí, po filmu bude následovat debata s Tomášem Etzlerem a dalšími tvůrci dokumentu.

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    27,64 €
    (700 Kč)
  • Vypredané!!
    PŘIDÁNO: Exkluzivní předpremiéra v PRAZE pro 2

    Dvě vstupenky na  zářijovou předpremiéru filmu v Praze v Kině Pilotů. Nejenom, že budete mezi prvními, kdo film uvidí, po filmu bude následovat debata s Tomášem Etzlerem a dalšími tvůrci dokumentu.

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    27,64 €
    (700 Kč)
  • Vypredané!!
    PŘIDÁNO: Exkluzivní předpremiéra v BRNĚ pro 2

    Dvě vstupenky na  zářijovou předpremiéru filmu v Brně v Kině Art. Nejenom, že budete mezi prvními, kdo film uvidí, po filmu bude následovat debata s Tomášem Etzlerem a dalšími tvůrci dokumentu. 

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    27,64 €
    (700 Kč)
  • Vypredané!!
    PŘIDÁNO: Exkluzivní předpremiéra v PLZNI pro dva

    Dvě vstupenky na zářijovou předpremiéru filmu v Plzni, a to v Moving Station (Johancentrum). Nejenom, že budete mezi prvními, kdo film uvidí, po filmu bude následovat debata s Tomášem Etzlerem a dalšími tvůrci dokumentu. 

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    27,64 €
    (700 Kč)
  • Vypredané!!
    NOVÉ: Lístky na Slavnostní říjnovou PREMIÉRU v Praze pro dva

    Vstupné pro dva. Setkejte se osobně s  Tomášem Etzlerem a ostatními tvůrci na Slavnostní říjnové premiéře   Nebe v Praze. 

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    35,54 €
    (900 Kč)
  • Vypredané!!
    Exkluzivní předpremiéra pro dva a plakát podepsaný tvůrci

    Odměnou jsou dvě vstupenky na předpremiéru v jednom z uvedených měst a plakát k filmu Nebe podepsaný jeho tvůrci, který Vám na předpremiéře předá Tomáš Etzler.

    Doručenia odmeny: nešpecifikované

    43,44 €
    (1 100 Kč)
  • Vypredané!!
    VIP lístky pro dva na Slavnostní říjnovou premiéru v Praze

    Setkejte se osobně s tvůrci na Slavnostní říjnové premiéře v Praze. Součástí odměny je vstupenka pro dva, přívítací drink a plakát podepsaný tvůrci, který Vám osobně předá Tomáš Etzler.

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    86,87 €
    (2 200 Kč)
  • Vypredané!!
    PŘIDÁNO: VIP lístky pro dva na Slavnostní říjnovou PREMIÉRU v Praze

    Setkejte se osobně s tvůrci na Slavnostní říjnové premiéře v Praze. Součástí odměny je vstupenka pro dva, přívítací drink a plakát podepsaný tvůrci, který Vám osobně předá Tomáš Etzler.

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    86,87 €
    (2 200 Kč)