Letní Streetdance tábor Soul United Summer

Letní taneční tábor se zaměřením na streetdance se skvělým přístupem a špičkovými lektory v jejich oboru. Celkově si zakládáme na osobním a kvalitním přístupu ve výuce, jak na našich kurzech, tak i zde na soustředění. Více o streetdance v nabídce :)

Autor zatiaľ žiadne otázky a odpovede nepridal. Pokiaľ vás niečo zaujíma, opýtajte sa! Otázku nemusíte zverejniť, len sa odošle autorom na e-mail a oni sa vám ozvú späť s odpoveďou.

0 €
vybrané z 2 375 €

0%

0% splnené

0 ľudí prispelo

Antivir, Tanec

Počepice, Středočeský kraj, Česko

Všetko alebo nič. Projekt skončil 14.6.2020 v 11:00.

Vyberte si odmenu za váš príspevok

  • predané 0
    Podpora chodu skupiny

    Pokud nám chcete pomoci v chodu jen tak, můžete poslat i tento malý příspěvek. V průběhu letních prázdnin se náklady bohužel nekrátí, ale každá pomoc je vítaná :) 

    Doručenia odmeny: nešpecifikované

    5,94 €
    (150 Kč)
  • predané 0
    Workshop

    Taneční workshop různých stylů (zaměřený na streetdance styly jako je streetdance, house dance, waacking, house dance, locking, atd..). O termínu konání workshopu budete včas informováni. Přihlášení bude probíhat přes voucher, který Vám zašleme emailem. Zveme si lektory, kteří mají co předat a mají za sebou zkušenosti. Workshop bude cca 3 o lekcích. Jedna lekce je 75-90 minut  dlouhá a budou probíhat na Praze 9. Detailní informace o konkrétních blocích Vám budou zaslány až bude workshop aktuální a budeme ho zařizovat. 

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    25,73 €
    (650 Kč)
  • predané 0
    Přihlášení na kurzy Soul United 2020/2021

    Pokud byste chtěli začít tančit (nebo Vaše dítě), můžete si zakoupit naše kurzy. Zaměřujeme se na streetdance a breakdance od školkových dětí až po dospělé. Informace o kurzech si můžete prohlédnout ZDE. V případě přeplatku/nedoplatku rozdíl vykomunikujeme na začátku nové sezony v září 2020.

    Doručenia odmeny: do pol roka po ukončení projektu na Hithitu

    98,95 €
    (2 500 Kč)
  • predané 0
    Přihlášení SU Summer 2020

    Přihlašte se na naše soustředění Soul United Summer 2020. Špičkoví lektoři, kteří se budou ještě doplňovat, skvělé lekce a zábava zaručena. Pokud projekt skončí úspěšně, bude Vám emailem zaslána přihláška k vyplnění. V odměně je zahrnuto ubytování, lektorné, strava 5x denně. Doprava je vlastní.

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    172,17 €
    (4 350 Kč)