NEjblíže K LIDem - Divadlo Neklid

V našem vršovickém divadle zažijete jedinečnou komorní atmosféru, kde herce vidíte, slyšíte, cítíte a máte je nadosah ruky...

Autor: Ivo Šorman

  • LISTOPADOVÉ MATKY (Mária Uhrinová)

  • AKT(OFF)KA (Lukáš Křišťan)

  • LYRICKÝ ZLODĚJ (Karel Čapek)

  • LOUPEŽNICKÁ POHÁDKA (Karel Čapek)

0 €
vybrané z 2 087 €

0%

0% splnené

0 ľudí prispelo

Divadlo, Antivir

Česko

Všetko alebo nič. Projekt skončil 8.6.2020 v 15:24.

Zobraziť všetky odmeny

Jak to začalo

Nalezením prostoru, který nás nadchl. Jsme ve Vršovicích od 1.1. 2017 a nebýt neblahé současné situace...

Co je náš cíl?

Sdílet komunitní prostor s našimi návštěvníky - diváky malými i velkými. S adepty herectví a moderování neb provozujeme Hereckou školu Neklid. S občany městské části Praha 10, kteří si přejí komunikovat, vyjádřit se a případně i sebeprezentovat.   

Detaily

Komunitní centrum kultury a vzdělávání - Divadlo Neklid se nalézá v srdci starých Vršovic na Ruské ulici číslo orientační 60. V suterénním prostoru bývalé garáže se octnete v divadelně zadaptovaném blacboxu - patrně v nejmenším divadle na světě ! Naše kapacita 25 diváků je minimální, ale kdo se k nám vypraví, zažije něco, co v žádném jiném divadle... Komorní repertoár je stavěn na míru specifickému prostoru a spolu s našimi herci budete doslova a do písmene vtažení do probíhajícího děje autorských inscenací AKT(OFF)KA, LISTOPADOVÉ MATKY nebo dramatizací textů Karla Čapka a jeho rodiny. Každý, kdo tu byl, vystřídal své prvotní překvapení za pocit, na který se nezapomíná. Děti, dospělí i senioři. Nehrajeme, nezkoušíme a netrpělivě čekáme na klíčové datum 8. června, abychom vám všem opět mohli otevřít dveře. Pomozte nám do té doby přežít !!! Děkujeme vám a těšíme se na vás v lepších časech. A dobrá zpráva na závěr - budeme hrát po celé léto - i s vámi všemi se vejdeme do 50 osob.

... a ještě něco navíc

Máme tu malý divadelní bar a v létě i malou divadelní zahrádku.

Kdo jsme?

Jsme obecně prospěšná společnost Divadelní studio Neklid, o.p.s., která provozuje  stálou profesionální scénu s vyhraněným autorským repertoárem komorního charakteru a hereckou školu. Naši herci jsou převázně absolventy VOŠH v Michli. O studenty se starají zkušení lektoři s mnohaletou praxí. 

Proč to děláme?

Protože jsme profesionálové v oboru, přišli jsme ze dne na den o všechny příjmy. Jak z představení doma, tak především na zájezdech a herecká škola bohužel nesměla otevřít letní trimestr (učí lektoři - herci našeho divadla). Ale kde nás nejvíc tlačí bota ? Nebytový prostor divadla patří soukromému majiteli domu, který si nepřeje odklad nájmu !

Komentáre

Vyberte si odmenu za váš príspevok

  • predané 0
    Dvě vstupenky za cenu jedné - DĚTI

    Vážení rodiče, pokud si zakoupíte tuto odměnu za 100,- Kč, dostanete vstupenky pro dvě děti na dětské představení za cenu jedné standartní vstupenky.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    3,98 €
    (100 Kč)
  • predané 0
    Dvě vstupenky za cenu jedné - SENIOŘI

    Vážení senioři, pokud si zakoupíte tuto odměnu za 200,- Kč, dostanete vstupenky pro dvě osoby za cenu jedné standartní vstupenky.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    7,95 €
    (200 Kč)
  • predané 0
    Dvě vstupenky za cenu jedné - DOSPĚLÍ

    Vážení diváci, pokud si zakoupíte tuto odměnu za 250,- Kč, dostanete vstupenky pro dvě osoby za cenu jedné standartní vstupenky.

    Doručenia odmeny: na adresu, do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    9,94 €
    (250 Kč)