Cirkus Jo-Joo

Klub mecenášů cirkusu Jo-Joo, vytvoření komunity příznivců tradičního cirkusu pro zvýhodněné návštevy cirkusu (zvýhodněné vstupné doplněné o benefity) za účelem přežití doby omezení z důvodu COVID-19.

218 €
vybrané z 594 €

36%

36% splnené

6 ľudí prispelo

Divadlo, Antivir

Česko

Všetko alebo nič. Projekt skončil 18.4.2020 v 17:12.

Zobraziť všetky odmeny

   Po ukončení státního podniku Československé cirkusy a varieté založil Jaromír Joo v roce 1991 svůj cirkus, se kterým se vydal na turné po Finsku, kde působil do roku 1996. Od tohoto roku cirkus působí na území České a Slovenské republiky. Brázdí s heslem Cirkus nové doby každý rok okolo 35 měst těchto krásných zemí. Pracovali jsme na řadě mediálních projektů. které byly jedničkami na televizních obrazovkách, ale také na divadle, odkazy na některé ukázky najdete níže. Aby tomu mohlo být nadále a my mohli nabídnout Vám, našim návštěvníkům tradiční cirkus v novém pojetí nabízíme Vám zvýhodněné vstupenky, jako poděkování, že nám pomůžete překonat stávající těžké období.

  Zaujal nás projekt Antivir. Jsme cirkus Jo-Joo, s.r.o., sídlící ve středočeském Zbožíčku, okr. Nymburk. Patříme k tradičním cirkusům, který se opírá o tři pilíře vystoupení, artistika, klaunerie, výcvik zvířat. Dlouhodobě jsme podporovali Nadaci policistů a hasičů. Bohužel v letošním roce jsme zvládli odehrát pouze tři představení a to v Milovicích, následná představení v Mělníku se již neuskutečnila a my z něj zajížděli do zimoviště. Zakládáme KLUB MECENÁŠŮ CIRKUSU JO-JOO. Pokud se chctete stát jeho členy a podpořit nás formou předplacení vstupenky do cirkusu. O cílovém výběru máme představu na 15 000,-Kč, peníze budou použity ze 100% na provoz a krmení při nucené pauze cirkusu,. Jako benefit jsme schopni umožnit návštěvu zákulisí a zoo cirkusu během obnoveného turné.

Účastnili jsme se festivalu Monte Carlo

https://www.montecarlofestival.mc/

Natáčeli seriál ZOO pro TV JOJ

http://zoo.joj.sk/zoo-epizody.html

https://videoportal.joj.sk/zoo 

Pořad "Když se řekne profese s Lucií Výbornou a Pavlem Dostálem, (bývalým ministrem kultury.)

Pravidelně jsme hostovali a hostujeme v Manéžích Bolka Polívky

https://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1093417350-manez-bolka-polivky/31329232011/obsah/412394-mali-artiste-z-cirkusu-jo-joo

Od roku 2001 jsme se zařadili mezi špičky na českém cirkusovém trhu. Každou zimu jezdíme reprezentovat ČR do zahraničí (Monaco, Las Vegas, Singapur, a další...)

Jako poděkování, když nám pomůžete přečkat toto období získáváte okamžitě benefit ve výrazné slevě na vstupném a můžete získat i přístup do míst, kam není standardně vstup povolen.:-)

Aktuality

4.4.2020 Nucená pauza

Aktuálně cirkus zimuje ve Zbožíčku u Nymburku. Pilně cvičíme, staráme se o zvířata a pokračujeme v udržvání formy na představení, která jak věříme Vám budme moci co nejdříve předvést. 

Viacej

Odkazy projektu

WEB

Komentáre

Vyberte si odmenu za váš príspevok

  • predané 2
    Vstupenka SEKTOR A

    Vstupenka sektor A – částka 250,- Kč, (standarní ceníková cena je 350,-Kč)
    Vstupenka je platná na území ČR, během kteréhokoliv představení.
     

    Doručenia odmeny: na adresu, do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    9,90 €
    (250 Kč)
  • predané 1
    DUO

    Dvě vstupenky na sektor B v ceně 350,- Kč
    (standardní ceníková cena je  500,- Kč.)
    Vstupenka je platná na území ČR, během kteréhokoliv představení.

    Doručenia odmeny: na adresu, do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    13,85 €
    (350 Kč)
  • predané 3
    Vstupenka RODINA

    Rodinná vstupenka - částka 1000,- Kč, (2 dospělí, dvě děti = 1000,-Kč + foto na památku, standardní ceníková cena je 1550,-Kč.)
    Vstupenka je platná na území ČR, během kteréhokoliv představení.

    Doručenia odmeny: na adresu, do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    39,58 €
    (1 000 Kč)