ZRNÍČKO - rodinná pražírna

Jsme rodinná pražírna výběrové kávy a pro přečkání dnešní situace potřebujeme právě vás. Ochutnejte naší výběrovou kávu!

  • Naše pražírna

  • Naše prodejna

  • Zelené zrno

  • Upražená káva

275 €
vybrané z 2 375 €

11%

11% splnené

19 ľudí prispelo

Antivir, Jedlo

Český Brod, Středočeský kraj, Česko

Všetko alebo nič. Projekt skončil 26.4.2020 v 10:06.

Zobraziť všetky odmeny

Proč to děláme?

Káva nás baví a věříme, že našim zákazníkům také chutná! Touto cestou chceme překlenout těžké období, které zužuje každého z nás. Věříme, že i vám naše káva bude chutnat a nebudete tak litovat. Jen se přesvědčte!

Kdo jsme?

Jsme rodinná pražírna výběrové kávy z Českého Brodu ve Středočeském kraji.

Jak to začalo

"Před deseti lety jsem kávu vůbec nepil. Turek od rodičů mi nic neříkal. Až skrze jiné obchodní aktivity jsem poznal člověka, kterému v kávovém světě vděčím za vše. Pan Josef Hora mi otevřel oči, co vlastně to malé kávové zrnko v sobě skrývá. Káva není jen jedna, není jen hnědá a už vůbec nevoní a nechutná stejně. Výběrová a kvalitní káva má svá specifika a ta získává při pražení. Být právě u tohoto začátku je to, co mě láká. Z kávy se u nás stal životní styl, který chceme sdílet s vámi," pražič Milan Bydžovský.

Detaily

V Českém Brodě jsme v květnu 2019 otevřeli pražírnu výběrové kávy. Před Vánocemi se nám podařilo otevřít e-shop s naší kávou a po 10 měsících růstu nás dostává na kolena Covid-19. Můžeme nabídnout nejen předplacení kávy v naší kavárně, ale také poukazy na náš e-shop, dárkové předplatné kávy na půl roku s doručením až do domu nebo jedinečný zážitek v podobě pražení vlastní kávy v naší pražírně.

Odkazy projektu

Komentáre

Vyberte si odmenu za váš príspevok

  • predané 3
    Dobrý pocit

    Jsme rádi za každou podporu. I takto nás můžete podpořit a mít tak dobrý pocit. My vám za to poděkujeme na našich sociálních sítích.

    Doručenia odmeny: do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    1,98 €
    (50 Kč)
  • predané 3
    Na kávu

    Přijďte ve dvou a dejte si u nás v Zrníčku dvě kávy. Můžete posedět a třeba se od nás dozvědět i něco víc o tom, jak kávu pražíme.

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    3,96 €
    (100 Kč)
  • predané 10
    Zrnko

    Speciálně pro Hithit naše podporovatele upražíme  jednu z nejlepších afrických káv pocházející z Keni. Obdržíte tak jedinečnou kávu v balení 300g. A charakteritika? Nádherná harmonická vůně, v chuti lze najít citrusy, sladké ovoce i banán obalený v kakaovém prášku. Tu musíte zkusit!

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    11,87 €
    (300 Kč)
  • predané 2
    Voucher 500

    Náš voucher v hodnotě 500 Kč můžete využít v našem e-shopu nebo v kamenné prodejně. Využít jej můžete vy a nebo s ním obdarovat někoho blízkého. Naše čerstvá káva vám provoní byt!

    Doručenia odmeny: do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    19,79 €
    (500 Kč)
  • predané 1
    Kávové předplatné - 6 měsíců

    Po dobu šesti měsíců vám budeme pravidelně zasílat dva balíčky po 200 g (celkem jde tedy o 2,4 Kg) výběrové kávy z naší pražírny. A pokaždé se bude jednat o jinou kávu s vlastním příběhem. Už nikdy se vám nestane, že by vám doma káva došla!

    Doručenia odmeny: na adresu, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    94,99 €
    (2 400 Kč)
  • predané 0
    Pražení kávy

    Jste milovníci kávy a chtěli byste si ji sami upražit? Připravili jsme pro vás hodinovou přednášku o kávě, o procesu sběru, logistice a především pak samotné pražení. Poukaz platí pro 2 osoby a samozřejmostí jsou také 2 kilogramy kávy, kterou si napražíte a zabalíte v naší pražírně v Českém Brodě.

    Doručenia odmeny: do štvrť roka po ukončení projektu na Hithitu

    138,53 €
    (3 500 Kč)