Brigita & Štěpán nahrávají desku!

Jsme Brigita & Štěpán, mladá pop-folková autorská dvojice. Máme velkou chuť a 14 písní k vytvoření prvního plnohodnotného CD. Pomůžete nám s jeho tvorbou?

  • Foto Tom Zahrádka

  • Foto Tom Zahrádka

  • Foto Nataliya Yashchuk

  • Kuba Juránek

  • Jedna z prvních bandových sestav

  • Křtíme EP desku Korálky

4 756 €
vybrané z 4 756 €

100%

100% splnené

122 ľudí prispelo

Hudba

Všetko alebo nič. Projekt skončil 17.7.2020 v 17:07.

Zobraziť všetky odmeny

Jak to začalo?

To bylo takhle. Potkali jsme se v Praze na konzervatoři. Pár let jsme spolu chodili do jedné třídy a během těch roků a kroků jsme začali spolu i zpívat, hrát, psát texty, skládat hudbu a koncertovat. Naší inspirací byla ze začátku folková tvorba Zuzany Navarové, Vlasty Redla, které máme pořád moc rádi. Teď už tvoříme ale vlastní osobitý styl, který se nese na vlně pop/folk/folklor. 

Písničky v komorním provedení najdete tady:

Jaká bude tahle deska? 

Vybrali jsme fragment z jedné naší písně (Bylo milo) a určili jsme název desky - bude se jmenovat

...a co bude teď?
 

Naše texty jsou plné barevných obrazů, osobních příběhů, ve kterých jsme se nacházeli, nacházíme a věříme, že se v nich najdete i vy. Hudba, která rozněžní i rozzáří. Profi provedení muzikantů, jejichž hraní je pohlazením a plynutím, které má grády! Dva hlasy, které to vše propojují. Takové bude naše CD.

Záznam koncertu s celou kapelou najdete tady:

Věříme... 

...že naše písničky mohou být osvěžením české hudební scény. A to především svojí prostotou a radostí, se kterou byly tvořeny a jsou interpretovány. Jestli to tak cítíte i vy, máme radost a budeme mít ještě o kousek větší, když tenhle projekt podpoříte. 

Co je náš cíl?

Nahrát 14 vlastních pop - folkových písní na CD nosič s názvem "... a co bude teď?", sdílet album skrze streemovací kanály jako např. Spotify, Youtube a hlavně vytvořit ve všech lidech, kteří si album poslechnou, prostor pro úsměv, zastavení, spočinutí a snad možná i inspiraci. 

Co nahrávání obnáší? Na co přispíváte? 

Vybraných 120 000 Kč využijeme na: 

*pokrytí nákladů ve studiu (nahrávání, mix)

*vytvoření hmatatelného CD (grafika, obal, lis)

*odměnění muzikantů

*uspořádání křtu desky

*motivaci do dalšího tvoření! 

Kdo jsme?

Brigita Cmuntová zpěvačka, herečka a textařka. Štěpán Klouček zpěvák, kytarista, skladatel. Už 7 let nás spojuje společné tvoření. 

Co se nám společně už podařilo

2012 EP Korálky

Polsechněte si naši první desku tady: 

https://open.spotify.com/artist/5OAb1b63fJvOz7tDdLSQGS?si=YBRQ_77cSOa2Z2-GCLT36A

2017 Videoklip Lístky z kopretin 

Podívejte se na klip tady: 

https://www.youtube.com/watch?v=L17V3CRzZYU

7 let společného koncertování

Aktuality

23.3.2022 Křest desky ...a co bude teď?

Milí přispěvatelé na Hithitu,  ráda bych Vám dala vědět, že máme datum křtu desky. A to: ... a co bude teď?  23/4/2022  od 20 hod Vila Štvanice Zde najdete FB událost: https://www.facebook.com/events/1143843626389203/?ref=newsfeed Pokud Vaše odměna byla Volný vstup na křest desky, napište ná…

Viacej

14.11.2021 Koncert v Malostranské besedě! A kdy bude deska? *

Milí podporovatelé naší hudby,  rádi bychom Vám dali vědět, že plánovaný termín naší desky je JARO 2022!!! Věříme, že se desky nemůžete dočkat stejně jako my. Z technických důvodů se nám nepodařilo desku vydat v plánovaný čas, za to se Vám omlouváme a věříme, že s námi ještě těch pár měsíců vyčkát…

Viacej

Komentáre

Vyberte si odmenu za váš príspevok

  • predané 18
    Přihazuji stovku a budu mít lepší den!

    Tím, že nám přispěješ 100 a při odesílání této částky se budeš usmívat, tvůj den se prosvítí! No vážně! :-)  A my budeme mít o kousíček CDčka víc. Jupí! Pokud budeš mít chuť, částku lze i navýšit a den si prosvítíš ještě více :-). 

    Doručenia odmeny: do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    3,96 €
    (100 Kč)
  • predané 16
    CD v digitální podobě

    Pokud nejsi materiálně založená osůbka, pošleme Ti přednostně odkaz na Spotify, pod kterým najdeš naše nové CD! Takže budeš jeden z prvních, který to uslyší. 

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    7,93 €
    (200 Kč)
  • predané 26
    Podepsané CD s věnováním

    CDčko, které si můžeš založit mezi své ostatní kousky a ještě k tomu podepsané a věnované přímo Tobě, to chceš? Pak je tohle správná volba odměny. CD si můžeme předat na křtu, který se bude konat ve Vnitroblocku v Holešovicích (předpokládaný termín  říjen 2020) nebo se domluvit na místě předání - Praha. 

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    15,85 €
    (400 Kč)
  • predané 20
    Podepsané CD s věnováním poslané poštou

    CDčko, které si můžeš založit mezi své ostatní kousky a ještě k tomu podepsané a věnované přímo Tobě, to chceš? Pak je tohle správná volba odměny. A ještě k tomu Ti přijde CDčko až domů :-).

    Doručenia odmeny: na adresu, do roka po ukončení projektu na Hithitu

    19,82 €
    (500 Kč)
  • predané 9
    Song Book písniček B&Š

    Unikátní dárek! Všech 14 písní z CDčka v pdf! Jen si to představ. Posloucháš naše nové CDčko a chceš se k nám přidat - otevřeš Song Book, ve kterém máš texty a můžeš si s námi zpívat. Pokud muzicíruješ, raduj se, nebudou chybět ani akordy!

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    19,82 €
    (500 Kč)
  • zostáva 1 z 3
    Lekce jógy s Brigitou

    Pozornost k sobě, relaxace, protažení, posílení tvého těla i mysli. Ideální pro začátečníky nebo mírně pokročilé. Kliknutím na tuto odměnu si zajistíš individuální 60 min lekci, kterou tě velmi ráda provede Brigita. Místo: Aumakua centrum, Praha - Běchovice. 

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    39,64 €
    (1 000 Kč)
  • predané 13
    2 lístky (z kopretin) na křest desky

    Křest desky, koncert kapely! Bude velký, milý a bude to boží! A ty u toho můžeš být s tobě blízkou osobou. Místo - Vnitroblock, Holešovice. Předpokládaný termín je říjen 2020, upřesníme! 

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    39,64 €
    (1 000 Kč)
  • predané 10
    Podepsané CD (1 ks) a vstup na křest CD pro 2

    Jít na křest desky do Vnitroblocku v Holešovicích s tobě blízkou osobou a ještě k tomu mít podepsané CD, které Ti přímo v den křtu věnujeme. Co ty na to? 

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    59,45 €
    (1 500 Kč)
  • zostáva 8 z 10
    Oficiální poděkování na CD

    Na obalu CD bude tvoje jméno a poděkování za větší podporu. Zároveň Ti CD rádi věnujeme, podepíšem a předáme na křtu, v Praze nebo pošleme poštou.

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    198,18 €
    (5 000 Kč)
  • predané 0
    Koncert u Vás doma - duo

    V pohodlí domova. Akustický koncert jen pro Tebe a nebo pár blízkých kamarádů. Přijedeme a zahrajeme 50 minutový set vlastních i převzatých písniček. Přijdeme kamkoli. V ceně není zahrnuta doprava.  Dva hlasy a kytara - Brigita & Štěpán. 

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    396,35 €
    (10 000 Kč)
  • zostáva 5 z 5
    Velká podpora - poděkování na CD

    Bude nám ctí Tě napsat na CD jako velkého partnera ve splnění našeho snu. CD Ti také rádi podepíšeme, věnujeme a předáme na křtu, v Praze nebo pošleme poštou. 

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    792,71 €
    (20 000 Kč)
  • zostáva 3 z 3
    Koncert pro Vás - band

    Jestli organizuješ festival, nebo chceš uspořádat koncert ve tvém městě, nebo pro širší okolí, tak přijedeme s celou naší kapelou a zahrajeme 50 minutový set. Přijedeme kamkoli, v ceně není zahrnuta doprava, pořadatel zajišťuje ozvučení, propagaci a další základní podmínky pro vystoupení kapely. 

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    990,88 €
    (25 000 Kč)
  • zostáva 2 z 2
    Věřím tomu!

    Dává Ti nahrání našeho CD smysl? Chceš to a máš prostředky, které bys do toho s láskou vložil? Pak to je odměna pro Tebe. Protože jediné, co funguje, je víra. Rádi Tě napíšeme na CD jako hlavního podpůrce našeho snu, podepíšeme, věnujeme a předáme CD.  Mimo to Ti na křtu věnujeme naši píseň, podle Tvého výběru. 

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    1 981,77 €
    (50 000 Kč)
  • Vypredané!!
    Lekce kytary se Štěpánem

    Máš chuť začít hrát na kytaru? Nebo už chvilku hraješ? A chceš, aby u Tvých prvních kytarových kroků byl Štěpán? Potom klikni na tuto odměnu. Štěpán Ti za Tvůj příspěvek velice rád poskytne lekci kytary! Wow! Lekce trvá 60 min, místo Praha-Nusle. 

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    39,64 €
    (1 000 Kč)
  • Vypredané!!
    Lekce zpěvu s Brigitou

    Chceš zažít lekci zpívání, kterou Tě provede Brigita? Ať už jsi začátečník, nebo pokročilý, ať už chceš zpívat a nebo Tě zajímá práce s hlasem v rámci sebepoznání, máš dveře otevřené. Klidně to můžeš i věnovat někomu, o kom si myslíš, že by si to přál, a nebo by ho to posunulo. Lekce trvá 60 min, místo - Aumakua centrum, Praha Běchovice. 

    Doručenia odmeny: do roka po ukončení projektu na Hithitu

    39,64 €
    (1 000 Kč)